Ben yanında olmayı isterim ama dayanamam sanırım yakın bir arkadaşımın eşi doğum yaparken bizde orda hazır bulunduk yakın zamanda kız 1 kere doğurdu arkadaş 1000 defa :D yani sıkıntı bir durum ben annesini ve kardeşini filan bırakır yanında hastane kapısında beklerim sanırım :)
yoookkkk.. arkadaşım ikizlerinin doğumu için doğumhanede video ya çekerken doktok neşteri eşinin karnına vurunca oraya yığılıverdi.. bir de onunla uğraştık bütün gün..
Erkeklerin çoğu bu durumda cinsellikten soğuyormuş. Artı eşlerini bir anne olarak görüp kadın gözüyle bakmıyormuş. Daha önce bir yazıda okumuştum. Kadınlar eşlerinin doğuma girmesini isterken iyi düşünmeliler yani.
Kocam yanımdaydı ama benden daha kötüydü sanki doğuran o donup kalmıştı bir bağırdım başladım ona küfür etmeye ben o haldeyim bana destek vereceğine buz kesilmişti adamcağız ya 😂😂😂
Asla istemem doğum sonrası başımda kırmızı kurdelamla elimde temiz bebeğim gülümser bir halde eli yüzü düzgün çıkmak isterim karşısına :) aksini düşünemiyorum ben :D
Benim eşim benle doğuma falan giremez Girmeye yeltenirse içimde tutarım çocuğu doğurmam 😂 Şaka maka ama giremez getçekten de izin vermem ben yalnız doğurup çıkarım 😁
Bence olsun yanında olduğunu düşünürse bir kadın daha rahat olabilir gibime geliyor tabi biraz insan utanır ama eşi sonuçta 😊
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
O anki görüntüyü çoğu erkeğin midesi kaldıramaz diye düşünüyorum. İçeride başka bir karışıklık olmaması adına içeride olmamaları daha iyi bir seçenek olur :D
@dumaannn saka yapiyoruz yahu hemen celallenmeyin 😁 Hic yanliz birakirmiyim. İcim icimi yer bitirir, imkani varsa ameliyatada girmek isterim hernekadar kan tutsada 😊😊
Hmm bir gün eşim olursa bunu aklım da tutayım eşinin yanında olmak ona manevi güç verebilir ama bir ara burda ben istemem utanırım o halde beni görmesini istemem diyenleri görmüştüm çok o yüzden arada kaldım
@doanylmz açıkcası tanıştığımız dönemden beri mutsuz olduğumu hatırlamıyorum hiç, evlilik güzel bir şey her gün sevdiğin insana uyanıyorsun, kesinlikle tavsiye ederim :D
Bence bu işin resmiyette ki bahanesi yeterince istemiyorsunuz belli ki hala yaşamak gezmek tozmak rahat olmak peşindesiniz yaşlarda genç diye sonra o birikim olmasa bile çocuk isteği gelir bir yerden sonra :)
@doanylmz çocuğumun geleceğini düşünüyorum şimdiden, gezip tozmakla alakalı değil. :) anne olmayı çok istiyorum diye paldır küldür çocuk sahibi olup onu zor şartlarda yetiştirmek istemiyorum
Çocuk kendi kısmeti ile gelir bu kadar olayı büyütme onu refah içinde rahat yaşat ak için modern dünya modern insan sözleri benim için bayat şeyler alınma bana lütfen :) olan bu eski mantık takılmak daha iyi bu dünyada bu konu için en azından :) ki durumumuz çok da kötü değildir diye düşünüyorum senin açından bakarsak bu ülkede sari ücretle çalışan kimse hiçbi aile çocuk yapmamalı hakları yok durum bundan ibaret oluyor maalesef
Ona sonuna kadar saygım var ama söylediğinin büyük bir gerçek olduğunu biliyorsun dimi :) haklı olduğumu da tabi ki kişisel tercihiniz ayrı konu ama çocuk yapmama bahanesi maddiyat olmamalı hazır olmazsın daha sonra düşünüyoruz olur :) gibi gibi
@doanylmz ben zaten maddiyat demedim. Birikim ve kazanımdan sadece maddiyat anlamışsınız sanırım ama ben manevi açıdan söylemiştim. Neyse herkesin kendi görüşü, iyi günler :)
Bak bu oldu işte :) vakit ayırıp değer verip görüşlerini fikirlerini paylaştığın için teşekkür ederim eğer bir sorum ya da danışmana gereken bir konu olursa yazabilir miyim? Size tabi ki seviyeli bir şekilde başka bir amacım asla olamaz
teşekkür ederim hayırlı geceler Allah mutlu mesut etsin darısı bizim başımıza dicem ama pek umut da bağlamak istemiyorum hiç olmayacakmış gibi geliyor çünkü yalnızlık sevgiden eksik olmak çok kötü bişiy neyse ya saçmalamayın canını da sıkmayım tekrar hayırlı geceler dilerim
En İyi Cevaplar