ayrıldığım çocuk şimdi nişanlandığı kızla beni aldattı.. daha doğrusu beni o kızla,o kızı benle aldattı.. ben bazı şeylerini yakalasıya kadar ikimizle de konuşuyormuş ben öğrendikten sonra bazı şeyleri hala inkar etti ama şimdi sonuç ortada o kızla nişanlandı. bir başkasının gözyaşı üzerine kurulan yuva da sizce mutlu olunur mu?arkadaşlar
Cevabın nedir?
+1 yılAldatilmanin ne demek oldugunu cok iyi biliyorum.. aynisini bende yasadim ne yazikki.. 7 sene beraberdim cok cektim ama hep sabrettim.. Şu an nisanli oldugu kizla da aldatti beni, ama ilk aldatisi degildi.. herdefasinda affettim, herdefasinda yeniden güvenmeyi tercih ettim, son aldatildigimi duydugumda, cuma günü ögrenmistim pazar günü nisanlandigini duymustum, tarif edilmeyen bir aciydi benim icin.. ama biliyorumki allah büyük, bende resimlerini görüyorum, resimlerde cok mutlu gözüküyorlar, ama benim resimlerimi görenlerde benim hicbirzaman aglamadigimi, hicbirzaman aldatilmadigimi, hic bir zaman üzülmedigimi, ve herzaman mutlu oldugumu zanneder.. ama öyle olmuyo.. resimler cogunlukla yaniltabiliyor insani.. allah büyük kardesim, allahu teala buyurmuski, bu dünyada kim ne cektirirse onu cekmeden ölmezmis, ve demiski, aci cektirsemde aci cektini görmek isteyene göstermicemki, beddualarim ahim tuttu diye mutlu degiller diyipte günaha girmesinler.. allaha haval ettim, er ya da gec cekecek oda biliyorum.. bu dünya fani, gelir gecer.. peki ya ahiret? Ölümsüz dünya? Herseyin hesabi er ya da gec sorulcak, sen önüne bak.. hayatina bak.. biliyorum söylemesi cok kolay, aci ceken icin nefes almak bile zor oluyo.. ama zamanla kapaniyo yaralarin.. Şu an kendimde baska birinle nisanliyim, ve mutluyum allaha sükür, ama yinede herzaman icimde bir burukluk var, nisanlimi sevmedigim icin degil, 7 senemi degerimi bilmeyen birine verdigim icin, zamani geri alabilsem 7 senemi de nisanlima vermek isterdim.. demek istedigim, gün gelir devran döner, ve sen eski erkek arkadasinla olmadigin kadar mutlulugu, bir baskasi sana daha güzel yasatir.. hersey güzel olcak :-)
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılArkadaşım sen yine şanslıymışsın benim daha beteri başıma geldi ben itin tekiyle evlendim beni evlilik vaadiyle kandırdı düğündeki takıları aldı benden de boşanmak için etrafındaki insanlara sürekli beni kötüledi dışarda iyi davrandı evde sürekli aşağıladı hakaret etti etrafımızdaki herkes bana nefretle bakıyordu aileme uzak yere gelin gitmiştim annemden emdiğim sütü Burnumdan getirdi bana yapmadığını bırakmadı beni ve ailemi rezil etti şimdi ne mi oldu? 3 aylık evliliği evden defalarca kovulmam neticesinde boşanma davası açtı. Hadisi Şerif: sebepsiz yere eşini boşayan cennetin kokusunu dahi alamaz. AMİN.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSen yine allahın sevgili kulusun ne kadar şükretsen az şu an o da çok mutlu istediği oldu ama rabbim büyük o beni haksız yere evden kovdu Rabbimde onu cennetten kovsun allah her iki cihanda iki yakasını bir araya getirmesin insan karısından boşanmak için iftira alarmı? Ne kadar ah etsem az bile kalır rabbim en beterini versin inşallah en güzeli allaha havale etmek sanırım
+1 yılalma mazlumun ahını çıkar aheste aheste
ne ekersen onu biçersin
etme bulma dünyası
vb
Sana böyle davrandığına göre, huylu huyundan vazgeçmez, allah bilir o kızı da aldatır. Bu kafada olan birisi ne kadar mutlu olabilir ki..
Bırak, allaha havale et, elbet birgün ettiğini çeker. Sen kendi hayatına, aşkına bak. Ve dikkat et, her erkek, adam olmuyor malesef, kimileri de böyle oluyor. İnşallah aradığın aşkı, sana istediğin mutluluğu verecek segi dolu birisi karşına çıkar. Herşey gönlünce olsun.04 Yorumla
Soran+1 yılo kızla mutlu ama
- +1 yıl
o kızla acaba gerçekte ne kadar mutlu? mutluluklarını içlerine girmeden bilemezsin. Ha nişanlandıysa, kendi isteğiyle, o zaman belli ki onu seviyormuş ama bu aldatmayacağına anlamına gelmez. Bir de onunla mutlu ama seninleyken mutsuzsa ve sen de onla mutsuzsan peşine koşulacak birşey yok ki.. o seni aldattı, o kızı da aldattı.. hayırsızın tekiymiş.. yaptıklarını çeker ama sabırlı ol. intikam soğuk yenen bir yemek :))
Soran+1 yılumarım çeker...
- +1 yıl
üstteki arkadaşın dediği gibi şükret ki daha çok oyalamamış, zararın neresinden dönsen kardır.. öyel biriyle nişanlandığını sonra seni bırakıp başka biriyle nişanlandığını düşünsene.. şükret ne kadar zaman kaybetmişsen de hayatının geri kalanını kurtarmışsın. Onu allaha havale et, sen kendi geleceğine bak, onu düşünme..
+1 yılOTur Allaha şükret sana gerceklerı gostermıs yani ya farketmeseydınde senınle konusurken nısanlandıgını hatta belkıde evlenecegını duyupta ayrılsaydın ? boşver Allaha havale et sevenin ahı tutarmıs bol bol dua et yada beddua et sana kalmıs ama uzme kendını sana hayrı dokunacak adam olsaydı uzulmene deyecek adam olaydı aldatmazdı zaten ;)
024 Yorumla
Soran+1 yıldoğru diosunda bunları yapan adam uan mutlu o kız da mutlu ben fotolarını gördmm farklı şehrlerdyz
- +1 yıl
Fotolarda bende gülüyorum , pekı mutlumuyum ? dışı seni içi onları yakıo belkıde bunu bılemezsın yanı , bı ah ettın dıye sabahına ayrılcaklar dıye bısı yok kendılerınden cıkmazsa yakınlarından colugundan cocugundan cıkar ama sunu ıyı bılırım kı seven ınsanın duasıda bedduasıda fena carpıo adamı :)
Soran+1 yılnerden bilysn çarptığını:))kendisinden çıksın
- +1 yıl
başıma gelmıştı bı defa zar zor helallık aldım ıslerım yoluna gırdı ben ınanırım bole sylere ne bılıyım ole ıste ya :)
Soran+1 yılben helal etmyrum asla hakkımı ona..ya ayrılyrm bile demedi bilymusun ben öğrendm bazı şeyleri inkar etti üztüne ara vermek istyrm dedi gitti..bir daha da ne aradı ne sordu
- +1 yıl
hıc umrunda olmasın hesabı sakla mahsere ama bole ınsanlar yuzunden ınsan erkeklıkten utanır oldu ya erkek cokda adam mı yok ole bısı oldu devır
Soran+1 yılbenm artık hiç bir erkeğe güvenm kalmadı birini sevmekten tekrr aşık olmaktan korkyrum..ve o çocuğu arayıp her lafı saymamak için zor tutyrm kendimi snce aramamam daha mı ii
- +1 yıl
Arama boşver hıc gerek yok hala onu dusundugunu , senın uzerınde hala etkısı oldgunu iz bıraktıgını yara bıraktıgını dusunur kendını kucuk yada gucsuz gsterme aksıne kendını guclu goster kafanı yerden kaldır ve dık tut ;)
Soran+1 yılkafayı sıyrcak gibiym blyr musun aklıma geldikçe..ve aklımı kaybetmekten korkyrm
- +1 yıl
sakin ol ya bu kadar dusunme :S
Soran+1 yılzamanında çok değer verdiğin onun için her şeyi göze aldığın biri sana böle bir şey yapsa ne yapardın?
- +1 yıl
vallaha aslında çivi çiviyi söker onun yaptıgının aynını yapıcan cok guzel olr ama onun sevıyesınede ınmenı ıstemem .. mantıklı dusunup kesın bı karara varmalısın :S
Soran+1 yılyok onun seviyesine ben de inmek istetmyrm o yüzden aramamak için zor tutyrm kendimi...ararsam o kendini daha da bir şey sanacak.istediğim ettiğini çeksin ve beni çoook aratsın o kız
..- +1 yıl
gelen gıdenı zaten elbet aratır emın ol ... Sen sevıyenden bısey kaybetme ama onlada hertrlu alakanı kesmenı onerırım arama sakın o hatayıda yapma tut kendını mtlaka
Soran+1 yılzaten onla btn bağlntm kesildi tek bağlantm tel kaldı o da ben arar ya da mesaj atrsam..kendi engellemş beni kuzeni ekliydi bende arkadaşlktan çıkrmş kuzeni beni..bende o kızın profilinden görebldm o kız arkdşm değil arkdşm olsa daha detylı grm..o kız belkide eski sevgililernden biri ama beni aratmasını çoook istyrm
- +1 yıl
aralarını bozmak yada gerceklerı kıza gostermek mı ıstıyorsun yanı ? eger oyleyse ac bıtane sahte prfıl ve ordan mesaj yaz kıza da cocugada yanı saydır anlat herseyı sonra otr ve tutusmalarını ızle kendı ateslerınde yansınlar :)
Soran+1 yılbunu yapmak istedim ama karaktrime yedremyrm..o çocuğun sevyesine inmek istmyrm..o yüzen ALLAH a havale ettm.ama o kız beni he ryönden aratsın bana yapılanlar o çocuğun yanına kar kalmasın!
- +1 yıl
Amin Amin Bol bol duanı et Allahdan umit kesılmez elbbet bigun anlıyacaktır senı ve degerını
Soran+1 yılamin inşallah ama sence böle biri anlar mı?
- +1 yıl
hıc bı fıkrım yok ama bu yaptıgını hergn dusunuyordur bence ve bırgun eger anlarsa kapını zaten calar umarım anlar ve anladgnda sen cokdan gıtmıs olrsn senın yasadgını cektgını oda ceker azda ben beddua edem :)
Soran+1 yıl:))bence düşünmyrdur...o asla geri dönmez hem nişanlı artık hemde o da benm artık döüşüm yok sende kabullen demişti..ara vermk istyrm deyp gttkten 1 ay snra ben mesaj atmştm o zaman..böle dien biri asla dnmez..he inşlh dner ve o zaman ben çoooktan gtmş olrmm azckta onun canı yanr..anlamasını çok istrm
- +1 yıl
hayatta ımkansızlar yoktur bellı mı olur gun gelır devran doner sabret bakalım sonunu gördgnde ınsallah senın ıstedgn gbı olr hersey :)
Soran+1 yılinşllah..yaptığı yanına kar kalmasın yeter
- +1 yıl
ınsallahh
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
15Cevap
Cok zormus, anlatmak istediğim çok şey olmasına ragmen nasıl anlatcagımı nerden baslayacagımı bilmiyorum bu zamana kadar susan kısıydım hala oyle sayılırım burada kuracağım cumleler bile kısıtlı cunku yani bu hıkayede bana susan diyebiliriz. Bana yasattıgı bu hislerin hesabını sormadıgım kişiye de konuşan diyeceğim cunku ben sustukça o hep konustu simdi sustuklarımı ona yazasım var ama bu onu rahatlatır biliyorum belki yazarım belki ona yazarak rahatlatırım. Bu kafa karısıklıgım bir kaç gün önce konuşanın evlendiğini ogrendıgımde basladı tam 6 yıllık ılıskımızı bıtırelı bir kac ay olmusken beni aldattıgı kızla evlendi bu ayrılık surecinde her gun yeni bir bilgiyle gune basladım beni kızla ne kadar suredir aldattı bilmiyorum. Ama kızı benimle aldatmadıgını da biliyorum. 1 yıl bile beklemedi ve evlendi bana yasattıgı hıcbırseyın hesabını sormadım hep sustum sımdı neden sustum neden konusmadım yani konusaydım, konusan ben olsaydım ne degısecektı belki daha iyi olacaktım ama o da iyi olacaktı ama o iyi zaten hatta benden ayrılıp onunla oldugunda onun hayatına bomba gibi cokebılırdım bu kadar hızlı mutlu olmazdı en azından bir yandan onunla evlenecegını bu kadar hıssetmısken neden susmayı sectım ustelık en yakın arkadaslarıma hatta aileme kadar ulasıp beni kotuleyecek kadar ben ona ne yaptım susmak dışında. vicdanını rahatlatmak ıcın arkadaslarımı arayıp durdu ustelık bu aramalarını evlenmeden 1 hafta once bile yaptı aradı cunku vicdanen rahatsızdı ben cunku ona hesap sormadım cunku kımseye bana yasattıgı hıc bırsey anlatmadım o arkamdan soyledıklerını duymadıgımı sanıp konusmaya devam etti bende susmaya ve bir kere susunca konusmaya baslamak cok zor oluyor cunku neyi anlatacagını nerden baslayacagını bilemiyorsun anlatacagın seylerı dınleyecekler kimse konusmasam bile ona konusmayı isterdim ama o konusan kısı susmayı becerebılecek mi yuzune yaptıklarını vurduğumda susabılecek mı. Hayır tabıkı de ben dusunmeye katlanamazken o da duymaya katlanamayıp kendini savunacak elbet ve bu tartısma onu rahatlatacaktı vicdanını rahatlatacaktı ama her sustugumda hem konuşmayı unuttum hemde kendimi savunacak anlatacak gücümün olmadığını anladım zaten hersey acı verirken konusmak o kadar boş geliyordu ki. insanlar bu susmalarımı karakterli biri olduguma bagladı hepsi beni yureklendırdı onun yakınları da dahil ama susmalarım nasıl baslayacagımı bilemediğim ıcındı hangi birini anlatacagımı bilemediğim ıcındı bu kadar acı cekerken harfler dagınık geliyordu dilime onları nasıl seslendırecegımı bilmiyordum. Kelimeler her anlatmaya calıstıgımda bogazımda yumru olustururken insanlar konusmaya baslayacak diye panikle susmamın daha iyi olcagını destekler bicimde konuşana dönüştüler bende susarak konusmayı unuttum. Ben sustukça destekledim... Destekleme derken onu da biraz açayım dille onu kınadıklarını dile getirip gozlerıyle de konusan kısıye inandıklarını onaylayan bakışlarla beni desteklediler... Cunku o konusandı ondan onu anlamaya fırsatları oldu. Kimse benim susmalarımın aslında konusma oldugunu anlamadı. Ama konusan anlamıs olacak ki sureklı arkadaslarımı arayıp beni kotulerken ilk defa ayrıldıgımızdan beri ilk defa o cok iyi biri temiz kalpli onun uzulmesını istemem demıs gecen hafta kotu cumlelerının arasına bu cümleyi de sıkıstırmıs. Ben ne mı yaptım bunu duyunca yine sustum.
00 Yorumla
+1 yılbir sefer yapan bir daha yapar sen ondan kurtulduguna sükür et canim... degmezmis ki birgün olup nisanlisinada yapar. insan yedisinde neyse yetmisindede odur aldatan biri asla aldatmadan ne kadar tövbe etsede vazgecemez 10 sene sakin kalsa bile 11incide yine aldatir. salla o zavalli hatun ugrassin simdi onunla
03 Yorumla
Soran+1 yılşuan onla mutlu yaa onu hazmedmeyrm..o kadar kandırdıki beni..ben bazı şeyleri yakaldktan snra bile inkar etti ve ayrılyrm bile demedi ara vermek istyrm dedi gitti o gidiş
- +1 yıl
boşver sen onu canım inan değmez... acın gececek mutlu olan sen olacaksın o ve yeni hatunu pişman olacaklar
Soran+1 yılumarm canım...herkesi affedrm hakkımı helal ederm ama onu asla affetmem ve hakkımı helal etmem
Sen mutlu olda onlar ağlasın boşver ;)
Biri saf diğeri ...(ihanet edenlere verilen ismi söylemek istemedim) mutlu olsalar nolur.
Sen hayatının tadını çıkarmaya devam et.
Şanslıymışsın, senle nişanlansaydı da ondan sonra böyle bir durum başına gelseydi ;) bide böyle düşün..01 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın ama zoruma gidyr o kızla mutlu fotolarını görmem..bana bunları yapmasına rağmen mutlu olması
Sevgili Gizli Kullanıcı kız çocuğu önce kim kimi aldattı ona bi açıklık getiriym.
Şuan diğer kız çocuğuyla nişanlandığına göre Onu Senle aldatmış.
Senin yapman gereken şey ise bu olaydan ders alıp Adam gibi adamlarla muhattap olmandır.
Seni kullanan oğlan çocuğu için yapabileceğin 2 şey var.
1-Sineye çekip hayat işte naapalım yağğğniiiii demek .
Yada
2-Diğer kıza bir şekilde ulaşıp Oğlan Çocuğunun Mutlu Mesut Nişan olayını patates etmek olabilir.
Bu gaz sana 1 sene yeter :DD11 Yorumla
Soran+1 yıl2.tercihi yapamam çünkü allaha havale etamam..benle aldatmş ama nasıl mutlu olablyr bu çocuk yaptığı yanına kar kaldı resmen
Gizli Üye(30-35)+1 yılbugün bu sözü bi kaç kere yazdım yaşadıklarınla değil yaşattıklarınla anılırsın birgün ne yaşattıysan onu yaşarsın diye tolstoyun bir sözü var onu Allah a havale et kimsenin ahı kimsede kalmaz merak etme ondan varsa kızkardeşinden olmadı çocuğundan çıkar bunun acısı en iyi intikam alıcı Allah'tır sen bu acıdan sadece uzaklaşmaya çalış :))elbet birgün cezasını görcek o :))
09 Yorumla
Soran+1 yılkendisi görsün cezasını..ama şuan çok mutlu bu hakszlk değil mi?canımı yakan beni kandıran o ama mutlu olan o..bu acıdan uzaklaşmk çk istyrm ama aklıma geldkçe kafayı yicek gibi olyrm
Cevap sahibi+1 yılbak canım benim eğer dünya mutlu olma yeri olsaydı cennete ne gerek olurdu?gördüklerimiz yaşadıklarımız bizim için birer sınav :)tabii ki de haksızlık ama bugün gülenin yarın ağlamayacağı ne malum sen sadece sabret :) o senin kul hakkını aldı bir kere bundan büyük borç mu olur şimdi sana dediklerim kar etmeyebilir ama her borcun bir ödenişi vardır hiç merak etme :) sadece sabret dua et :) aklına mukayyet ol kendini haksız duruma düşürecek birşey yapma :)
Soran+1 yılonu arayıp her lafı saymamak için zor tutym kendimi
Cevap sahibi+1 yıleğer cidden çok üzülüyorsan aç ellerini beddua et ama sakın haksız duruma düşme canım benim sonuçlarını bilemezsin belki daha kötü olursun :((( ve aklına mukayyet ol çok ağır bu durum gerçekten :(( ve şöyle düşün Allah seni bu kadarla sınadı ya evlenseydiniz de öyle aldatsaydı çocuğun filan olsaydı :(( verilmiş sadakan varmış yine...onların mutluluğunun garantisi yok ama sen büyük bir felaketten döndün karakteri 0 olan adamdan koca sevgili eş olmaz :(
Soran+1 yılo kıza olacak herhalde..bana göstermediği güzellkleri o kıza göstryrdur..belkide eski sevgililernden biri o kız..sence arayım mı onu her lafı sayayım mı
Cevap sahibi+1 yılben ne diyorum sen ne diyosn böyle düşünerek daha kötü olursun...ama sana bırakıyorum...
Soran+1 yılinan kendimde değilmm ve aklımı kaybetmekten korkyrm
Cevap sahibi+1 yılfarkettim maneviyatına önem ver biraz lütfen saçmalık yapma dua et yat uyu kalbinin sesini dinleme çevrende birileri olsun birşeylerle meşgul ol onu düşünme çok ağır biliyorum :(( ama olan yine sana olur
- +1 yıl
Bence kalbının sesını dınle
Asıl kalbının sesını dınlemezsen icine dert olur
İçinden geliyorsa yaz saydır
Rahatla kurtul
Bilmiyorum bu olay ne zaman oldu
Ben şimdi goruyorum
Yaptıgı kımsenın yanına kalmaz Evelallah
+1 yılaynisi birabir basima geldi nefesim kesildi bogazmda bir dugum var yutkunamiyorm uyuyamiyorum bes senem gitti o baskasiyla benim yerimde baskasi vardi o mutlu benim hayatim kaydi hani adalet nerede yaptiklari yanina kaldi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 705 cevap paylaştı. bu hayatta haklı hiçbir ah yerde kalmaz, mazlumun duası yeter o çocuğu bitirmek için.. onları düşünme derim ve kendine yepyeni bir sayfa aç, Allah'a havale et o çocuğu da ki öyle birisi zaten baştan mutlu olmayı hak etmiyordur..
01 Yorumla
Soran+1 yılhak etmyr ama şuan mutlu
öylede mutlu olurki şaşar kalırsın.Mutlu değilse başkasında ne işi var.Benide aldatan gitti evlendi yalan söyleye söyleye hemde.Kurtulduğuma sevinriim.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 632 cevap paylaştı.
+1 yılHuylu huyundan vazgecmez Allah ona öyle bir tokat vurur ki görür o zaman o
00 Yorumla olunur olunur, ağlayanın malı güldürmez sözü eskidenmiş, güncellendi artık o söz..
bırak artık seçimini yapmış çocuk...00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 698 cevap paylaştı. O sana mutluluk getirmezdi ...Sen de bunu düşünüp mutlu ol...
03 Yorumla
Soran+1 yılevet ama o çocuğun mutlu olmasını istemyrm..onların mutlu fotolarını görünce çok canım yandı..belkide benden önceki sevgililernden biri kız ..ben bazı şeyleri öğrendkten sonra bile inkar etti ama sonç ortada...üzen o mutlu olan o
Soran+1 yıldeğilm ama canım çook yanyr daha yaptklarını duysan anlarsın beni
Aşk İlişkileri konusunda 400 cevap paylaştı. Herseyin farkina varmisin basta oylesi bir kisiden kurtulduguna uzulmemen mutlu olman gerekiyor bence
01 Yorumla
Soran+1 yıldoğru diosun ama beni üzdü hayallerimle oynadı ama mutlu olan o bu zoruma gdyr
olunmaz tabıkıde ama kızdada suç yok adam prostat olsun !ınsallah!
10 Yorumlaeeee sanane mutlu olsalar (ki çok zor ) sanane ayrılsalar yine sanane
00 Yorumlabir bardak soguk su ister misin? bosver kendi hallerine birak.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılBir yerlerden çıkar ahh ettiysen ondan çıkmazsa en yakınından çıkar
00 Yorumla inanmıyorum yaa aynı şey benim başıma geldi biliyonmu boşver kurtulmuşsun
05 Yorumla
Soran+1 yılevet kurtuldm ama o kızla mutlu olmasını hazmedmyrm
Soran+1 yılbilmyrum bunlar ne olur..ama gayt fotoda mutlular
Soran+1 yılsevmyrum tabiki sadece onun şuan mutlu olmasını hazmedemyrm
+1 yılKim kimi aldatti anlamadim ama aldatatin Allah belasini versin
30 Yorumla
+1 yılkızın gururuna tkrym acıkca ama ınsan ıcınden ne glyrsa onu yapr.
04 Yorumla
Soran+1 yılhangi kızın gururuna onla nişanlanan kızın mı?
- +1 yıl
evt ama bılysa, ıkıncı olarak sende artık unut bellıkı kafayı sıyrmanın ılk noktasındasın cocuk senın öğrenmenı bıle umrsysa bıtstır bende oyle oldu. hayatın tanını cıkarmaya baslamak ıcın sana bı kamçı olsun yok diğer turlu ağlayp zırlycksn sana mendıl göndrblrm.
Soran+1 yılevet aklıma geldkçe kafayı sıyrck olyrmmm.çocuğn benm öğrendiğimden habri yok.ama çocuğu aryıp hr lafı saymamak için zor ttyrm kendimi
- +1 yıl
zor ama bska seylere vakıt ayrmya basla ılk adım gerısını sen planla.
kımsenın ahı kımsede kalmaz umarım senın de gelecegındekı kısıyle mutlu olursunuz
aynı durumu bnde yasadım şu an evlendıler ama mutsuzlar neden cunkı benım ahımı aldılar...01 Yorumla- +1 yıl
Sen ne yasadin?
onu seçmiş ozaman yapıcak bişi yok demek mutlular ki nişanlanmışlar
00 Yorumlanişanladıysa seni aldatması çok daha esikiye dayanıyor ki o kızı daha önceden tanıyordur mutlaka
00 YorumlaBenimde aynı senin gibi olay geldi başıma evet Şu anda bende mutlu fotoğraflarını görüyorum ve gerçekten içim çok aciyoru
00 Yorumla
+1 yıliyi olmuş ne güzel gitmiş işte öyle biriyle yapamazdın
01 Yorumla
Soran+1 yılo mutlu ama yaptıkları yanına kar kaldı
+1 yılOluyolar tam olarak aynısını yasadım senelerfir beraberler önüne bak kardesim
00 Yorumla
+1 yılsen mutlu olmazsın ama...
01 Yorumla
Soran+1 yılben nie mutlu olmuyorum
yazik o kiza, Bu cocuk onu yine aldatir
00 Yorumla
+1 yılAllah belasını versin :((((
00 YorumlaBende aldatıldım sizin somuç ne oldu?
00 Yorumla
+1 yılAllah sorsun birak
00 YorumlaOlunmaz bence
00 YorumlaMakarna olmuş.
00 Yorumla
+1 yılOlunur neden olmasın
00 Yorumla
Devamını Gör(18)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Beni aldattığı kızla nişanlandı. Bir başkasının gözyaşı üzerine kurulan yuvada mutlu olunur mu sizce?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler