Ego anlamında yıkıcı bir durum ama şöyle düşün sana bunu yapan başkalarına neler yapmaz. He yapmasa bile sen zaten seni aldatan biriyle nasıl sağlıklı bir ilişki yaşayabilirdin? Seni daha da heba etmeyeceği yıllara şükret bence, zamanla anlayacaksın bunları şimdi yaran tazedir. boş ver isterse çok mutlu olsun, sen kendi hayatını güzelleştir öyleleri de layığıyla hayat sürsün.
01 Yorumla
Soran+1 yılÜzerinden günler geçti ve her şey daha da kötüye gidiyor
En İyi Cevaplar
+1 yılYa beddua edersin etmezsin ona ben karışmam sonuçta canın yanmış kolay mı on seneni çalmış şerefsiz herif. Ama ahını aldıktan sonra gün yüzü göreceğini sanmam. Yapacağın şey basit gününü gün edeceksin. İstediğinle birlikte ol gez toz istersen başkasına aşık ol. Gözüne sok veya sokma ona bir şekilde gider bunun haberi. Kudurur da kudurur. Aldatan erkek hep aldatır. Evlendiği kadını da aldatır. Sana dönmeye çalışırsa onu yerin dibine göm hatta ezikle aşağıla kendini böcek gibi hissetsin
00 Yorumla
Bak sakın senin hayatını mahvedecek bir sey yapma tamam mı bazı insanlar çok kötü seyler yapabiliyorlar seni anlayamam çünkü 10 yıldan bahsediyoruz empatisi bile zor sana bu yapılanı sindirememişsin haklısın da ama hayatına devam etmelisin onları unutmalısın ve aśağıdaki yorumlara bakma onlar mutlu olamıcak
02 Yorumla
Soran+1 yılVerilen cevaplar hep bana öfke dolu beddua ettiğim için
ah alma gibi şeylere inanmıyorum. belki bu kişi mutlu olur gerçekten ama yaptığı hakikaten büyük ihanet, karaktersizlik.
hani bari başkasını seviyorsun, sevgilinden ayrıl öyle birlikte ol onunla.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 262,7b cevap paylaştı.
u +1 yılMutlu olur evet
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGüzel bacim canını sıkma buda bi imtihan birak Allaha havale et sen unut zor şu an her şey çok zor unutmak sindiremiyorsun ama inan bana zamanla unutacaksin bak ben sana bi hikaye anlatim yakınımın hikayesini bi kadin bi erkekle evleniyor ve bi gece bu erkek tandırlıkda başka kadınla cinsel iliskiye giriyor ve o tandırlın kapısını karısı açıyor ve bunları görüyor en acısıda ne biliyormusun o yattı kadın karısının akrabası oluyor…
Inan bana unut hayatina bak o bir gün pisman olacakdir zamani bekle hayatina yön ver o belkit senin icin hayirli degil00 YorumlaBeddua etme ya tamam canın yanıyor anlıyorum, haklısın da etme boş ver. Allah zaten yapılanı yanına bırakmaz. Zaman basıp yarana alışacaksın başka çaren yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin yspamadign neyi yapmış acaba kız merak ettim çok zor durum Allah sabır versin ben de çok aşığım birine bıraktı sevmiyor beni ondsn sonra bende düzen mutluluk normallik diye bir şey kalmadı kimste hiç hissim olmuyor çok zor bir süreç olcak sabret mutlu olur yani niye olmasın bir yerde takılir ama inşallah
01 Yorumla
Soran+1 yılAllah razı olsun bu hisler yaşanmadan anlanmaz seni o çok iyi anlıyorum tek umudum zaten bir gün bu acının geçecek olması
+1 yılMantık evliliği yapan biri kızı kaçırmaz. biz ne dersek diyelim bu seni teselli etmeyecek zamanla unutacaksın. Yolun başındayken böyle bir şeyle karşılaşman daha iyi bunu evlendikten sonrada yaşabilirdin.
03 Yorumla
Soran+1 yılKonuştuk inan böyle dedi çok pişmanım insan bir kez aşık oluyormuş bu hayatta diyor. Biz tartıştık sen bitti dedin beni ortada bıraktın beni suçluyor ben kendimi savunamadım ki
- +1 yıl
Seni aldattığı kişiyi kaçırıp o kişiye düğün yapıyor sana söylediği sadece kendi vicdanını rahatlatmak başka bişey değil. Bir arkadaşımın başına buna benzer bir durum gelmişti o yüzden anlayabiliyorum seni ama bu kişiyi düşünerek sadece kendine zarar verirsin bırak ne hali varsa görsün kendi hayatına odaklan
Soran+1 yılBana diyor ki sen hayatımdayken yoktu sen çok yanlış şeyler düşünmüşsün
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGecmis olsun. Umarim unutursun daha iyisini bulurusun.
Beddua eden kisiye buyuk kısmı gelir. Ettigin kisiye gire ise karsiya ya hic ulasmaz ya da sana dondugunden daha az bi sekilde karsiya da ulasir. Ama sonucta her turlu en buyuk zarari sen gorursun. bu sebeple mumkun oldugunca beddua etmemeye calış.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeddua Etme yakışmaz.
Seni bir kere aldatmış zaten
Bu şekilde kabul edip evlenseydin daha mı iyi olacaktı.
Azcik kendini ve onurumu düşün.
O onun karaktersizliymis aldatanin payına karaktersizlik, cibiliyetsizlik, namussuzluk düşer.
Sen sakin ve sabırlı ol, beddua etme, herkes kendi layığını bulur bu hayatta...
Bir gün gelecek iyi ki olmamış diyeceksin.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılHop hop hop hoooppp! Bi sakin olun bakalım. Hemen öyle kırıp dökmeyin her şeyi. Birlikte büyüdünüz evet doğru ama arkadaş, dost, kardeş gibi. Aşk yoktu, sevgili değildiniz yani. Sırf bundan dolayı bu kadar beddua edilir mi?
046 Yorumla- +1 yıl
@mabiii Utanılacak hiç bir şey yok, önce bir yüzünüzü açın da, inmisiniz, cinmisiniz görelim. Bedi aldattığı kız ile evlendi dediğine bakmayın. Ben ne diyorsam o. Genel olarak çocukluktan gelen birlikteliklerde aşk hep arkadaşlık, dostluk, kankalık gibi, kardeşlik gibi duygular ile bir birine karıştırılır. Demek ki sözde aldattığını sözyediği kıza şehvetle, aşk ile bakmış, ona farklı yaklaşmış o erkek. Bunu göremiyorsa varsın sallasın bedduaları, döner kendisine gelir. Beddua atmak ciddi bir iştir ve sorumluluk gerektirir. Boşa beddua ediyor isek te iftiradır, haksızdır, zulümdür ve döner gelir bizi bulur...
- +1 yıl
10 senedir birbirlerini taniyorlarmis yazan kişi burada bunu demeye çalışmış." 10 senedir birbirimizi tanıyoruz, sevgili de olduk bu kadar köklü bir geçmişimiz varken hiç mi birlikteliğimizde beni sevmedin de aldattın." Demeye çalışmış yazan kişi bunu anlamak bu kadar zor olmamalı nasıl bundan onu çıkardınız anlamadim
- +1 yıl
@mabiii Her gün bu ve buna benzer dünya kadar hikaye okuyor ve yorumluyorum, değişen hiç bir şey yok. Ne diyorsam o dedikçe meseleyi hiç anlamadığını, laf olsun diye yazdığımı, dalga geçip kafa bulduğumu mu sanıyorsunuz? İncalaendiğin de taraflardan kız ya da erkek hiç farketmiyor. Diyorlar ki çocukluğumuz birlikte geçti, nelerini biliyor, nelerle dertleştik, nelerle güldük, nelerle oynadık, neler atlattık. Yahu biz kardeşten farksızdık, onu asla öyle bir şey olarak görmedim, asla eşim, kadınım, erkeğim, adamım, sevgilim gibi bakmadım. Adam bana, kız bana aşık olmuş, kendi kendine kurmuş ta kurmuş. Yahu ben onun tüm gizlediklerini, ağladıklarını, sövüp saydıklarını, çalıp sattıklarını, yakıp yıktıklarını bilirim. Ne alaka yani diyen çığlıklarını da görür ve anlarım. Ama sen bunu göremezsin. Aldatmak sıradan bir davranış değildir. Sözde gizlimiz biz birlikte büyüdük,10 yıl çöpe gitti demiş, ama aşktan hiç bahsetmemiş. Tutkularından, sevdalarından, yaşanan onca güzel ve sıcak saatlerden, şehvetten, duygudan, söz ve sadakatten, sevgi ve samimiyetten hiç bahsetmemiş. Nereden bileceğiz meğermişini, mış gibi yapıp yapmadığını. Ben olaya sırf çocukluğumuz birlikte geçti, üzerlerimizde çok emeğimiz var, arkadaşlığımız, dostluğumuz var kısmından bakarım. Aşk başka şeydir sakın karıştırmış, sanmış olmayasınız diye bakarım...
Soran+1 yılYorumlarınız için teşekkür ediyorum evlenmeden 2 hafta önce beni çok sevdiğini söylüyordu aramızda tutku aşk olmasaydı bu ilişki bu kadar uzun süre devam etmezdi ben onun yokluğunda yanındaydım herşeye rağmen o da benim aşk diyorsanız o bana koskaca bir yalanı yaşatmış bahsetmemiş demişsiniz beş on dakika önce öğrendim kendisi bana kızıp evlendiğini artık bu işin dönüşü olmadığını söylemiş @mabiii size ayrıca teşekkür ediyorum beni çok iyi anlamışsınız inanın gözümün yaşı dinmiyor kaç gündür kendimi düzgün ifade edemedim
Soran+1 yılKardeş olduğumuz için mi benimle ben seni seviyorum senden başkasıyla asla olamam, senden başkasıyla evlenemem diye diye birlikte oldu bizim aramızda sevgi hep vardı her şey çok ani değişti duyduğuma göre çok apar topar düğün yapmış
Soran+1 yıl@mabiii sağol karşına karşımıza daha iyileri çıksın böyleleri uzak olsun her şey bir tecrübe iyi dileklerin güzel cümlelerin için çok teşekkür ediyorum 🙏
- +1 yıl
Bence böyle bir zalimden kurtulmuşsunuz. Allah aşkına kim kime kızdı diye pata küte gider birinin hayatını mahveder, evlilik gibi bir kurumu da buna alet eder. Neyin kafası bu? Hiç mi akıllanmadı bu sözde sevgili de bu yaşına kadar sadece zalimlik yapmış. Yazık değil mi şimdi bir öfke uğruna, sevmeden, aşık olmadan, duygusuz ca iki yüzlü ve vicdansızca birine inadına eş olmak. Ve sayın soru sahibi, elbette kafanız darma dağın ve çok üzgünsünüz, ama soru sorar iken biraz daha dikkatli olsanız, nerden nereyeleri biraz daha detaylandırsanız da olayın tek taraflı bir saplantı mıiyoksa gerçekten ihanet ve zulüm mü olduğunu görebilseydik. İşte o ve işte sadece seni değil, o sözde seni aldattığı kızın da aslında hakkına girmiş... Sadete gelecek olursak zaten hayırsızın, akılsızın, zalimin teki imiş, kurtulmuş, kurtarılmışsın. Aldatıldığın halde affetmiş, sineye çekmiş, devam etmişsin ama olmamış, yürümemiş. Bazen ilahi adalet diyoruz böyle şeylere. Sen bari yanma daha fazla. İki hayırsız, iki soysuz bulmuşlar denklerini deyip, bakalım hayatımıza. Hiç üzülmeyin, çok çabuk toparlanacaksınız. Zalimler asla mutlu olamazlar, intikamınız alınır...
Soran+1 yılOrtak arkadaşlarımız var yani çok şaşkın onlar da ne hayalin vardı ne yaptın demiş o da beni suçlamış. Zaten bunu yapma nedeni şu bana kalırsa korkak olması aşk acısı çekmekten korktu kızı gitmiş kaçırmış basmış nikahı ben bu soruyu ağlarken yazdım açtığımda bir ton cevap gördüm belki bu nedenle kendimi düzgün ifade edemedim
- +1 yıl
Uzun uzun konuşmak istermisin?
Soran+1 yılBeni aradı konuştuk insan hayatında bir kez aşık olurmuş onu anladım çok pişmanım benim için üzülme dedi
- +1 yıl
Yani seni aldattığını söylediğine mi aşık olmuş? Seni zor durum da bıraktığı için mi pişman olmuş, özür diliyor?
Soran+1 yılValla saçmaladı durdu ağlamaktan adam akıllı cevap veremedim ona, ne kadar doğru bilmiyorum rüyalarımdan çıkmıyorsun dedi, Allah şahit seni çok sevdim ama bizim kaderimiz böyleymiş dedi kendisi.. mutlu olmadığını da ekledi
- +1 yıl
Aaaaa! Pardon. Güncellemeni yeni farkettim...''Kendisi beni aradı mantık evliliği yaptığını ama insanın hayatta sadece bir kez aşık olduğunu anladım dedi bir de benim için üzülme değmez dedi''Demek ki sözde seni aldattığı o kız için de üzüleceğiz. Onun da başını yakmış. Hem bu mantık evliliği de neymiş ki? Ne saçma şey. Aşık olmadan, çok çok sevip istemeden, onun için yanıp tutuşmadan ne mantığıymış bu yahu? Bence tam bir mantıksızlık, tam bir fiyasko, tam bir zaimlik, iki yüzlülük ve çıkarcılık...
Soran+1 yılNeyin mantığı inanın bilmiyorum o seni biliyor zaten dedi daha önce bizim bir ilişkimiz olduğunu biliyormuş ondan hiç bir halt olmaz sen beni sürekli engelledin ortalıktan kayboldun nereden bileyim başkalarıyla konuşmak için yapmadığını da dedi bu bana edilmiş çok büyük hakaret. Tartışıp sinirlenince emeglliyordum bakın en fazla 1 hafta sürüyordu bu sürede mi konuşacağım biriyle yani kızı da kaçırmış mantık evliliği kaçarak yapılmaz zaten bilmiyorum belki bunları beni üzülmesin diye söyledi
- +1 yıl
Kaç yaşında bu sözde erkek müsvettesi? Çocuk mu bu*Böyle duygusuz bir evlilik için sen kalk kızın evine git, kızı tut kolundan kaçır, sonra da aaa pardon yaaa, biz aslında bir fantezi yaşadık, hadi boşanalım, ben yine eski sevgilime mi döneyim diyor? İyi de ikisi de insan bunların yahu. Nasıl olur da iki mutsuz insan ortada bırakırsın ve bunu pişmanım diyerek aklarsın? Allah Be. anı versin be şe.. fsiz demezler mi hiç sana? Soru sahibi arkadaşım, derhal ama derhal iletişimini, bağını, acabanı, yadasını, olurmusunu falan bırakın. İyi ki kurtulmuşsunuz bu kişiden. Olmaz olsun böyle adam. Bakın işinize, bakın yolunuza, bakın gerçekten sizi hakedecek yeni birine. Aşk ile arayın, asla da vazgeçmeyin aşktan ve size çok çok daha iyisi de nasip edilecek, bunu asla unutmayın...
Soran+1 yılBen kimsenin yuvasını yıkmam ama Allah biliyor ya o mutlu olsun istemiyorum bugün beni arayacağını söyledi ben sizce ona ne söyleyebilirim? Sözlerimin altında ezilsin istiyorum, kaç gündür boğazımdan yemek bile geçmedi.
- +1 yıl
Ona yapacağınız en etkili ve isabetli şey beni bir daha asla arama ve karşıma çıkma demek olacaktır. senin ne adını ne de varlığını asla duymak istemiyorum, bari eşinin hayatı kararmasın, bari o mutlu olsun, tüm bunlara rağmen de Allah izin verirse de. Allah alsın intikamımı, bütün kalbimle senden nefret ediyorum ve Dünya ahiret hakkımı helal etmiyorum, bir daha da Cennet yüzü görmeyesin deiyp konuyu kapatın. Basın ebgeli ve gömün gitsin. Böylesine yapılacak en etkili son konuşma da bu olur...
Soran+1 yılAynılarını söyleyeceğim birebir sağolun cevaplarınız inşallah arar o beni
- +1 yıl
Buralardayım. Gelişmeleri anlatın olur mu?
Soran+1 yılTamama yazıcam buraya
Soran+1 yılÇok boş konuşuyor tek derdi benimle konuşmak
Soran+1 yılSohbet ettik sadece
- +1 yıl
Ama ne konuştunuz? Ve daha ne konuşacaksınız?
- +1 yıl
@Erhancanlar abicim niye bu kadar merak edip yorum yaptın çok merak ettim
Soran+1 yılİşte hiç bir şey yok sohbet ediyoruz anlamadım neden böyle oldu kafayı yiyeceğim
Soran+1 yıl@mabiii türk dizilerinin reali gibi şeyler yaşıyorum adam da haklı 😂
Soran+1 yılNeden diye soruyorum geçiştiriyor normal sohbet ediyor
- +1 yıl
Buna izin verdiğin sürece de seni arayacak ve sohpet edecek. Ama sana bir arkadaş tavsiyem var. Bunca hainlik ve yarattığı sorunlara rağmen nasıl oluyor da hala karşına geçip, hiç bir şey olmamış gibi de rahat ve sohpet havasında takılıyor. Yahu adam artık evlendi, seçimini yaptı ve attı kazığı gitti. Sen hala neden onun ile konuşarak, sohpet ederek aferim iyi ki yapmışsın, her ikimizin de hayatını mahvederek benim alkışımı, taktirimi kazandın der gibi hala adama senin ile olma fırsatı ve umudu dağıtıyorsun? Hanfendi bu adam şimdi boşanıp sana mı gelecek, bunu mu istiyorsun? Hala bu adam dan sana bir hayır mı geleceğini umuyorsun, hiç akıllanmadın mı sen? En son konuşmamızda gerekeni söyleyip, konuyu kapatıp, onu gömüp gidecek ve hayatınıza döneceğinize dair hem fikir olmuştuk... Neden hala bu adamı tartışıyoruz? Kaz mezarını, göm şunu artık, öldür, sil hayatından şunu artık hanfendi...
- +1 yıl
Soran+1 yılBiliyorum ben tam bir aptalım zaafım var ki sanki ben kendimi bu duruma sokmaktan mutlu muyum sanıyorsunuz elimde değil kafayı yemek üzereyim
- +1 yıl
@Erhancanlar olur?
- +1 yıl
- +1 yıl
@Erhancanlar saatlerce bunu anlatayım sana ne dersiniz yazmıştınız ondan için olur dedim. Ayrıca profil resmimin sizi bağladını pek düşünmüyorum fikriniz için teşekkür ederim.
- +1 yıl
Soran+1 yılBen kapattım bu defteri hadi hayırlısı olsun ben ondan kurtuldum geçmiş bitti bundan sonra geleceğe bakaçagım zamanla çok daha iyi olacağım
- +1 yıl
İşte bu ne kucak dolusu aljış derim. Günaydın, hayırlı ve huzurlu günler dilerim.
- +1 yıl
Nasılsınız, nerdesiniz, neler yapıyorsunuz?
Soran+1 yılMerhaba, yengesiylenkonuştum öğrenmek istediğim herşeyi anlattı sağolsun ona da mantık evliliği yaptığını insanın hayatında bir kez aşık olduğunu söylemiş, seni çok seviyordu ama seninle evlenmekten korktu evlenince anlaşamayız diyormuş, kız akrabalarıymış ailesine söylemişler onlar da istemeyin vermeyiz demiş o da kaçırmış, bana gelene kadar kaçana ailesinin ah'ı tutar
- +1 yıl
Bu kadar aptal ve kafasızmış yani? Evet çok ta abartmaya gerek yok. İşte 10 yılını verdiğin sözde erkek, işte sen. Bu kadar yani. Hala onu konuşmasak mı artık desem üzülürmüsün?
Soran+1 yılAllah'ından bulsun kusura bakmayın deden şey der böylelerine soyu bozuk onun mutlaka sütünde bi bozukluk var Allah beni ondan kurtardı, ilgiyle cevaplar verip güzel ve mantıklı cevaplarınız yol göstermeye çalıştığınız için teşekkür ediyorum 🙏
- +1 yıl
Dediğim gibi seni çok iyi anlıyoruz ve sen iyi bir insansın, hakettiğin mutluluğu çok çabuk bulacaksın. Sadece aşk ile sev ve sevilmekten asla vazgeçme. Aşk ile seven her şeyi başarır. Aşka inana ve aşkı doğru öğren, tanı ve asla da korkma. Aşk mahvetmez. Aşk sonsuzluk vadeder. Sakın kaçma ve sakın hafife de alma...
Aşk İlişkileri konusunda 444 cevap paylaştı. Geçmiş olsun.. "mutlu olur mu, yanina kalir mi" dusuncelerine kendini esir etmemeni dilerim.. onun sana yaptığından daha büyük kötülük edersin kendine..
01 Yorumla
Soran+1 yılBu soruyu sabah sormuştum yaşadığım bir ağlama krizinde şu an daha sakinim mutlu veya mutsuz umurumda olması doğru değil biz bizden geçtik
+1 yılBen o Adami sevdigini düsünmüyorum. Senin nefsin yönlendiriyor seni. Saf Sevgi ne olursa olsun kiminle olursa olsun iyi olsun mutlu olsun ister. Nefis ise illede benim olsun ister. Sen Elmayi seviyorsun diye Elmada seni sevmek zorunda mi? Insan kimi sevecegini secemiyorki, kendimden biliyorum.
03 Yorumla
Soran+1 yılBu söylediğiniz tv dizilerinde olur napayım ben sevdiğim adamın başkasıyla mutlu olmasını. Bizim sevgimiz karşılıklıydı her şey çok ani oldu bunu yapacak bir insan değildi
- +1 yıl
Hayir bilhassa kendimden biliyorum. Benide sevdigim Adam aldatti. Mutlulugu baska kollardada bulmus olsan yeterki mutlu ol dedim Veda ettim hic beddua etmedim. Elbette canin yaniyor ama insan neden sevdigi insan mutsuz olsun isterki bu imkansiz
Soran+1 yılSevdiğim insan benden başkasıyla mutlu olamaz bizim ki karşılıklı aşk
Aa o nasıl beddua kız yapma lütfen. Mutlu olsun boş ver sen beddua etmesen bile döktüğün göz yaşların hesabını yukarıdaki soruyor. Hic kafana takma ve yoluna devam et. Ve şunu da unutma ki DEĞMEZ!
04 Yorumla
Soran+1 yılKaç gündür perişan oldum asla mutluluk dinleyemem içimdekini bir ben bilirim bir Allah
- +1 yıl
Sen varken yiyememe çaresizliğini bilir misin? Var ama dokunamıyosun gidemiyorsun ağzını dahi açıp tek kelime edemiyorsun.. Olduğun yerde sessiz sakin gelir belki umudu ile bekliyorsun. Herkesin derdine kendine ağırdır.. Ben hayatım boyunca yanımda olmasını istediğim birinin yokluğu ile karşı karşıyayım. Evli değil arada ihanet yok ama yazamıyor arayamıyosun.. Sen bu çaresizliği bilir misin.. Bak evlenmiş ve arada ihanet olan bir hikaye ve senin onu düşünmen bile yanlış.. Kızım seni hiçe sayanı sen Niye kafanı takıp zihniyetini kirletiyosun? hadi ordan gitsin boş ver bir agla iki agla ama alışırsın ve başka şeylerle ilgilen
Soran+1 yılYa bana kızarsın haklısın biliyorum ama sesi bile bana çok iyi geldi ondan istediğim cevapları alamadım
- Aşk İlişkileri konusunda 15,6b cevap paylaştı.
+1 yılAh aldı derken? Ah almak ne demek? Bu tür söylemler akıllı insanların kandirdiklari aptalları uyutma söylemleridir. Gayet mutlu olur yani.
13 Yorumla
Soran+1 yılYeni düzene göre karma diyelim o halde
- +1 yıl
Karma falan hepsi hikâye. Avuntu başka bir şey değil
- +1 yıl
😢😢😢
+1 yılOlmaz kardeşim, 😅 aynı şey onunda başına gelecek sekmez , sekmiyor
Çünkü karakter ve mizaç kolay kolay değişmez
11 Yorumla
Soran+1 yılAllah büyük
Olmaz seni üzdüyse emin ol senin üzüldüğün kadar oda üzülecek. Kim kime ne yaşattıysa aynısını oda yaşayacaktır
06 Yorumla
Soran+1 yılKonuştuk zaten benden beter allah görüyor biliyor ne uyku ne yemek ne su kaç gündür ot gibiydim
Soran+1 yılYa bak bana dedi ki rüyalarımdan çıkmıyorsun, çok pişmanım mutlu değilim mantık evliliği yaptım beni suçladı bir de evlenmesinin bir nedeni varmış söyleyemedi ama ben araştırıp öğrenicem
- +1 yıl
Böyle bir devirde kimse kimseyle zorla evlendirilmez. Hele erkekler zorla ya da şu bu sebepten evlenmez canım. Yalan söylüyor bence günahına giriyo. Mutlu olmanı istemiş olsaydı üzülmeni istemeseydi seni aramaz bunları anlatmazdı. Kıyamaz insan sevdiğine. Bunu sende biliyorsun. Bak şimdi kendi yuvasını kurup evinde sıcacık yuvasında. Senin aklını karıştırıyor. Haklı konuma çıksın diye bunları yapıyo ki onu suçlu konuma gelmesin diye. Bak güzelim kadınlar birbirini çok iyi anlar. Senin bu durumda oluşun tanımadığım halde çok üzdü beni. Tlflarını açma söylediklerine inanma. Bak inandığın sevdiğin şu an başkasının. İnandığın insan şu an yuvasını kurup kendi yolunda peki sen yapma bunu kendine
Soran+1 yılBak ben kendime engel olamıyorum beni arıyor sadece sohbet ediyor karısı da hamileymiş ne yapaçağım ben
İçin rahat olsun ona olan ahın er ya da geç ondan çıkar, sen sadece İlahi adalete olan inancını taze tut. Bu dünyada olmazsa ahirette mutlaka çıkar ahın.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hayır olamaz. Böyle insanların başına illaki bir şey gelir. Seni başkasıyla aldattiysa , o kişiyide başkasıyla aldatır ya da evlendiği onu aldatır. Eden bulur.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılVallaha kafana takma bende sevdim 7 sene çıktık Nisan olduk sonra ayrıldık iyi ki ayrilmisim sonradan gerçek yüzleri ortaya çıkıyor yemin ederim eğleniyorum kafam rahat gel sende bize katıl 😂😂
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEkle beni gizli soran bendim antalacaklarim var bu konuda
Soran+1 yılAradığım ruh bu işte çok yeni benim olayım zamanla senin kıvamına geldiğim günleri de görürüm
Cevap sahibi+1 yıl@burak19253535 ekle acil
Soran+1 yılGizliden çıkarsan ekleyebilirim
Cevap sahibi+1 yılYazdım ama ismimi yazdım az önce
Cevap sahibi+1 yılburak19253535
+1 yılmutlu olabilir ama bu saatten sonra seni ilgilendirmesin kendi hayatına bak. onla mutlu olamazmışsın zaten
10 Yorumla
+1 yılGönül işleri belli olmaz, kanaatimce işin içinde güçlü cinsellik var
02 Yorumla
Soran+1 yılCinsellik bizde vardı affedersiniz yani yaptığım yanlış ama çok uyumlu ve güçlüydük bu konuda çok iyi ten uyumumuz vardı
- +1 yıl
Herzaman bir üst vardır. Ama bana kalırsa sen sorunu az önce satır arasında itiraf ettin. On yıl diyorsun; birisinden bıkıp yeni heyecanlar pesinde koşmaya yeter bir süre..
- Aşk İlişkileri konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılokurken yüreğim burkuldu 10 yıl ne demek ya... dertleşmek isterseniz dinlerim ablam🙏🏻 çok geçmiş olsun
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 463 cevap paylaştı. Ayy beddua et ki senin yakan bir araya gelmesin mal mısın ya ahın sana döner hem evlenmiş senden çıktı olay sal milleti
00 YorumlaNeden olmasın. Elbette seni uzmesinin bir vebali vardır ama Allah bağışlayandir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılYok bee seni aldatan onu da aldatır ya da hiç bilemezsin belki de kız onu aldatacak
00 Yorumla Bir gün yaşattığını yaşamadan ölmez kimse. Karaktersizden kurtulduğuna sevin
00 Yorumla
+1 yılOlur olur. Sende böyle her aklına geldiğinde söver sayarsın. Boşlayıver
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBeddua etme döner dolaşır seni bulur. Ben de aynını yaşadım sonradan banane diyorsun
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılMutlu olacak yaptıkları yaşattıkları yanına kâr kalacak üzgünüm😒
00 Yorumla senin mutsuzlugunun ustune yuva kurup mutlu olamaz yasattigini yasamadan ölmezmis insan
00 Yorumla
+1 yılBu dünyada her zaman kötüler kazanır, çünkü tanrının adaleti yok.
00 Yorumla
+1 yılOlur, nikah cüzdanı olmadığı sürece tercihini özgürce kullanır.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Oda büyük K*hpelik etmiş ama ah kötü bir şey illa tutar
00 YorumlaAynısı kuzenimin başına geldi üstelik onların birlikteliği daha fazlaydı. Zor biliyorum ama bir kadın için en dogru şey kısa zamanda bunu atlatmaya çalışıp sadece kendisine yönelmesi
03 Yorumla
Soran+1 yılBen bunu atlatamıyorum psikolojim bozuldu yaşamak anlamsız ve gereksiz benim için
Soran+1 yılKuzenine bunu yapan kişi evliliğinde mutlu mu?
Gizli Üye(30-35)+1 yılAlma mazlumun ahını çıkar aheste aheste diye boşa dememişler. Çıkar cikar ama sen göremezsin 👍
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynı nihalle behlül olayı bihtere saçmalama nihalle beni nasıl yakıştırsın dedikten sonra evlilik düsunmesi
00 Yorumla
+1 yılSen Allaha havale edip unutup kendi hayatına baktığında bir anda duyarsın bi yerde görürsün nasıl bir mutsuzlukla karşılaştıklarını ama beddua etme Allah yanlarına bırakmaz buna emin ol
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBu kafayla sen perişan olursun sana söyleyeyim.
00 Yorumla
+1 yılBitmişsin sen hayatın kaymış. Ayrılır onunla yapamaz zannettin bak evlenmiş kimbilir bu yaz nereye tatile gidip ne çok eğlenecekler. Hayatın kuralı yok
00 Yorumla
+1 yılhemde nasıl olur, ben canımı yakan kimseninn mutsuz olduğuna şahit olamadım daha. kin nefret de bir sürü sonra geçiyor zaten mutsuz olmasını bile istemiyorsun
00 YorumlaYooo ah almadi sana gore demekki sen eksikmissin o kiz tammis o kiz istedigini verebiliomuski o tercih olmus bukadar basit
03 Yorumla
Soran+1 yılKaçalım dedi kabul etmedim kaçarak evlenecek birini bulup evlenmiş
Soran+1 yılNe benim kaybım ya onun kaybı
+1 yılOlur, olur. Şu acı gerçeği kabullenelim ki insanlar yaptıklarının karşılığını almıyorlar. Karma da koca bir yalandan ibaret...
01 Yorumla- +1 yıl
Senin yaşlarında ben de böyle toydum ve bu evrendeki karmayı hiç bilmezdim taki yaptıklarımın misli misli fazlasını çekene kadar. Kendimden ve bana yapılan haksızlıkları ödeyen insanları da gördüm demem o ki karma var. Bu dünya düzeni böyle işliyor.
+1 yılbelki de senin onunla evlenmemen gerekiyormuş hayatın daha kötü olacaktı. bir de böyle düşün
02 Yorumla
Soran+1 yılBak sindiremedğim şeyler var evlenene kadar ilişkimizi devam ettirdi beni terketmedi bile engelledi geçti
- +1 yıl
o gerçekten onun ayıbı. sen hiç üzme kendini
+1 yılBu onu hâlâ sevgini gösterir ama yakında soğuyacak sin merak etme
04 Yorumla
Soran+1 yılUmarım 🙏
- +1 yıl
Unut gitsin yaa
Soran+1 yılUnutacağım tabi
- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum
Demekki senin veremedigini onda bupmus bela okumaya hakkin yok
01 Yorumla
Soran+1 yılAdam beni aldattı benimle konuştu bir hafta sonra nikah yapmış
+1 yılEğer haklıysan kimsenin ahı kimsede kalmaz. Bugün değilse de bu yarın bir gün hak ettiğini bulur.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılagir beddua etmissin tamam o da baya haket tmis ama
02 Yorumla
Soran+1 yılİşte bu yaa herkes bana kızmış neden beddua ettin diye
Cevap sahibi+1 yılzaten Allah ona hak ettigini verir. beddua doner dolasir geri gwlir derler. sen Allaha havale et
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlabilir, ama olursa bile kendini üzme senin hayatından çıkmış. belki senin için en iyisi ondan kurtulman
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,4b cevap paylaştı.
+1 yılBelki de olur bilinmez ki ama her ah almayabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok göz yaşı döktüm, seni seviyorum evlenmek istiyorum dedi vebali onun boynuna
- +1 yıl
evet onun boynuna olsun ya seni üzemüş belli
+1 yılHayattan ağır yumruklar yemeden güçlenemezsin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBence çok mutlu o
00 Yorumla
+1 yılbeddua neden ediyorsun yaa
00 Yorumla
+1 yılMutlu olabilir tabiki de
00 Yorumla
+1 yılanca beklersin mutlu olmasa evlenir miydi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. beddua sahibine göne döner aplacımm..
00 Yorumla
+1 yılah alanın ahi çıkıyor sen allah’a havale et
00 YorumlaAh alanın ahı yerde kalmaz merak etme yoluna bak
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
+1 yılAh aldıysa mutlu olamaz
00 Yorumla
+1 yılEn güzel intikam umursamamak ve yoluna bakmaktır.
00 Yorumla
+1 yılOlsun. Boş ver. Sen daha mutlu olmaya bak.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılaldatıp seninle evlense kabul edecek miydin?
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Öyle de güzel olur ki
07 Yorumla- Devamını Gör (27)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne