Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. önce karşındakine insan olarak bak.. artı tanışırken, karşı tarafa seninle flört etmek için geldim sinyali gönderme.. o zaman kimse terslemez seni.. rahat ol.. diğer meseleler sonra... önce karşındakine , karşı cins kaygısı olmadan yaklaş.. rahatlarsın, karşı taraf da ürkmez ya da rahatsız olmaz.. ve sen sen ol , ekstrem durumlar haricinde, bir kızın yanına pat diye gidip de, yine pat diye, tanışabilir miyiz deme.. böyle olmaz..
321 Yorumla
Soran+1 yılPeki söyle bana Egolu olup tersleyen ya da tersleyecek kız nasıl anlaşılır
Soran+1 yılÖyle yapan çok bu devirde haklısın elindeki avcundakini kalbini alipta giden çok
- +1 yıl
bir kıza, piyangodan çıkmışcasına gelen erken olma.. büyük ihtimal defol... der çoğu.. ilgini belli et bir şekilde bir kıza.. ve o kızın sana olan yaklaşımına bak önce.. atmosferi kokla.. ondan sonra.. bir kız, bir erkeğin kendisine özel olarak baktığını farkeder kısa süre içinde.. ve zaten ondan sonra, bir şekilde beden diliyle cevap verir.. yani nasıl desem.. bir kız , senin onun yanına geleceğini tahmin etsin.. ve beklesin.. yoksa çoook defol sen kimsin lafları duyarsın.. ve mümkünse , sosyal çevrenden ve arkadaşlarının arkadaşlarından falan seç kızları.. bir şekilde aracı konur , tanıştırtılır bahaneyle falan filan.. hiç tanımadığın kızların peşinden koşup durma.. tanışabilir miyiz geyiği , çok hoş bir şey değildir..
Soran+1 yılYanına oturup konuşmak benim tarzim tanışabilirsem öyle tanışa biliyorum
- +1 yıl
bu senin tarzın madem.. o zaman, piyangodan çıkma kıza.. ilgini belli et önce.. sonra , kız bir şekilde olumlu karşılık verirse yap bunu.. o ilk tanışma heyecanı vepaniği de, işin tadı tuzu olur o zaman.. ama şunu unutma.. kızlarımız biraz yabanidir erkeklere karşı.. elin adamı yanına gelince, enteresan tepkiler verebilirler.. atmosferi iyi kokla.. ondan sonra harekete geç.. tecrübe ve rahat olup kendine güvenmen, tavrının düzgün olması ve ağzının iyi laf yapması da biraz da tecrübeden geçer unutma..
Soran+1 yılÇok haklısın peki her kızla konuşup tavlayan adamlar ne ayak onların sırrı ne
- +1 yıl
karizma sahibi , eli yüzü düzgün bir adam olmak önemli burada.. rahat bir tavrı olması.. gülümsemesi.. düzgün giyimli olması.. kadınlar, rahat davranan , iyi görünümlü , güzel gülümseyen ve kendine güvenen bir vücut dili olan erkeklerden hoşlanıyor.. kendine ait bir tarz geliştir.. bir kaç kompliman , düzgün bir gülümseme , ve tanışabilir miyiz den daha farklı bir tanışma talebi cümlesi gibi.. bunları kullan.. bir tarzın olsun.. atıyorum.. sizi gördüğümde, gözlerimi sizden alamıyorum.. çok etkileniyorum sizden, ( güzel bir gülümseme ile birlikte ) .. sonra ne bileyim.. devamında da.. sizinle tanışmasam çok pişman olacaktım.. o yüzden yanınızdayım.. benim ismim x.. mesela.. b u bile bir tarzdır.. hem şiirsel, hem gurur okşayıcı , bir pencereden bakınca belki vıcık vıcık ,, ama doğru ellerde, kızın hoşuna giden sevimli ve esprili bir giriş olur.. tarz meselesi işte.. doğru yaparsan, gülümsetir.. yanlış yaparsan, yine sen kimsin be çekil karşımdan diyebilir..
- +1 yıl
içten ve samimi olursan , ve ürkütmezsen.. karşı taraf tersleme ihtiyacı duymaz.. ha yine o risk her zaman var.. özellikle , liseli kızlarsa kitlen.. o zaman her şeye hazırlıklı ol :D onlar daha havalı pop star tarzında çocukları seviyor.. hedef kitlene göre davran.. ve unutma.. ne kadarçok ben aşık oldum sana ölüyorum senin için elektriği verirsen, o kadar çabuk kapının önüne konursun.. sırıtma.. gülümse.. ve kibar ol.. yeterince ayı var piyasada.. yapışkan bir eleman havasıyla gelme.. tanışabilür müyüz bacım... bu tarz seni perişan eder..
Soran+1 yılOhoo bunlar istiyor da istiyor yok şu olacak yok bu olay onlar olmadan insan yerine bile koymuyorlar konuşuyorlar sevmiyorlar değer vermeyip eziyorlar
Soran+1 yılAma biz 3 şey istiyoruz insan gibi yumuşak davransin dibine kadar sevsin mutlu etsin yeterli seven ihanet etmez çünkü
Soran+1 yılBende şans yok
Soran+1 yıl22 yaşındayım bu iş düzelmezse yanlız ölücem belliki tek başıma ve yanlız boş bir hayat
Soran+1 yılKardeşim benden önce sevgili bulursa ben biterim iyice mahvolurum benim düzelmem açılmam gerekiyor
Soran+1 yılKızlara karşı çok özguvensizim
Soran+1 yılBen anca fırsat bula bilirsem harekete geçerim oturunca da konuşamam böyle olunca koca bir 0 sebep ne çekingen heyecanlı utangaç olmam
- +1 yıl
Kızın yanında dona kaldım bakmakdan bişey yapamadım Ve kızı unutamıyorum ne önerirsiniz?
En İyi Cevaplar
+1 yılHeyecani yenmeye çalışma yenemezsin yöntemi yok. Birak kenara heyecanini
Kizi tanimaya ve tanitmaya odaklan. Biraz ukala biraz serseri gibi bazen çok iyi bir adammış gibi kendini tanit kafasini karıştır. Bu ilişkileri bir. oyun gibi düşün ve sen yenmeye o kizi kazanmaya bak dostum.011 Yorumla
Soran+1 yılEgois kızlar olunca konuşmaya fırsat kalmıyor direk aşağılık muamelesi yapıp eziyorlar o ne olacak
Soran+1 yılTip de yoksa sen onun için insan falan değilsin onun gözünde onları ayırmak gerekiyor ama nasıl
- +1 yıl
Egois kizlarla isin olmasin seninde. Onlar seni nasil bozuyorsa sende boz. En güvendiği şeylere laflar çak ufak ufak. Kizlari bozmak konusunda gerçekten iyiyim ve bunu yapmayı çok seviyorum
Tip konusunda ise çene baş gösterir unutma
Soran+1 yılSorun şu ki tip var çene yok heyecan var rahatlık yok bende
Soran+1 yılEgosu yüksek biri nasıl anlaşılır ki kızlarda
- +1 yıl
Yürüyüşünden konuşmasından davranışlarından gayet anlaşılır iste. O türlere daha sert ve azarlayici davranirim.
Soran+1 yılAğız laf yapmaz heyecandan kemkum olunca kurban gibi sut dökmüş kedi gibi oluyon
Soran+1 yılİyi kalpli biriyim ayrıca benim eksik yanim ne diye gün boyu düşünüyorum o durumda
- +1 yıl
Kizlari etkilemek bir sanat bence bunlari burdan anlatmakla olmaz uygulama ve kendine güven şart yolunda çok büyük adimlar var ama. once kendini tani ve güvenmen için psikolojik destek al. Ve şunu unutma kizlari ciddiye alma her zaman istediğin gibi davranmayi bil bazen onlarda köpek gibi davranilmasini ve bazende bir prenses gibi davranilmasini isterler her zaman iyi niyetle yaklaşma yoksa uzaklasirlar
Soran+1 yılAga o sanatı bize de anlat öğret be
Soran+1 yılArkadaş bari ola bilelim onlar la da
Aslında heyecanlı olman bazen hoslarina bile gidebilir ama aşırı diyorsun o biraz kotu
Sadece sonunda birşey kaybetmeye ve gibi bil yani ne olucak ki konuşsan seninle konuşmak istemediğini bile söylese büyük visey kaybetmezsin gönül bu tekrar başkasını sevebilir114 Yorumla
Soran+1 yılŞimdi olay şu ben çekingen heyecanlı halde gidiyorum zorda olsa sonra egosu yüksek bir kız olunca tipten ya da başka bir şey den vurdukça vuruyor sen kimsin falan gibi sonra benim eksiğim ne niye böyle oldu diyecçok üzülüyon sonra da gitmek zor oluyor niye oda mı böyle böyle mi yapacak diye heyecandan gidemiyorum mevzu bu kadar zor benim için
Soran+1 yılOnu nasıl ayiracaz ki ben kızlar hakkında fazla bir şey bilmem gördüğüm kadarıyla söylüyorum bunları
Soran+1 yılHatta bu yüzden bütün kızları böyle saniyorum onun için heyecan oluyor yine aynısını yaşayacağım diye
Soran+1 yılAnlatır mısın bileyim öğreneyim ona göre giderim zar zor da olsa
Soran+1 yılBenim istediğim yanlız şu beni anlasın insan gibi muamele etsin yeter tatlı dilli olsun güzel güzel kırmadan konuşsun yine de razıyım kararına helal be kıza derim
Soran+1 yılTeşekkür ederim tanışmaya giderken heyecanı nasıl yenicem doğru insanı bulunca
Soran+1 yılSende söyle düşün heyecan ve özgüven Sorunları bir bataklık baktıkça daha da kötü oluyor ozaman ne olacak benim bu bataklık tan çıkmam lazım dibine kadar bakmam değil
Soran+1 yılHem benim beynim direk emir veriyor gitme red edecek sen kimsin diye kötü laf edecek seni üzecek diye şartliyor direkman beni o anda heyecan da gelince tam bir cümbüş oluyor bende
Soran+1 yılTanışma bir olsa rahat konuşa biliyorum yabancı kim olursa olsu sanada rahat konuşuyorum yüz yüze niye bir şey diyemiyorum işte benim zoruma giden o kursu gittim bu hale geldim bu durum az dı yurtta 6 sene kalınca iyice kötü oldum sana anlatigim olay da işleri iyice çıkılmaz hale geldi
+1 yılutansan bile belli etme kardeşim önce bormal kız arkadaş edin sevgili gözüyle bakma onunla vakit geçire geçire bu utangaçlığın geçer ve eğer bulursan böyle bir kız sakın bu sorunundan bahsetme
010 Yorumla
Soran+1 yılBen köyde yetistim yurtta büyüdüm yani kızlarla hiç aram olmadı kız arkadaşım sevgilim olmadı
- +1 yıl
boşver olmasın çıkar ille biri karşına niye kompleks yapıyosun bunu
Soran+1 yılBunun için çok merak ediyorum çok heyecanlı davraniyorum bunu yenmem gerekiyor ama nasıl
- +1 yıl
Nie bahsetmesin ki çok mu kötü bişey nolacak bahsetse kiz ondan mi kacacak arkadaşı olduğu kız?
- +1 yıl
hayır belli etmesin kaçacağından değil anca böyle yenebilir kızın ona sürekli utangaç çekingen gözüyle bakmasından iyidir
Soran+1 yılBu heyecan olursa evlenmek çok zor benim için iş güç te
- +1 yıl
Zamana bırak kardeş geçer bir psikiyatriye git belki ilaç verir benmde vardi ilaç falan kullandım sonra ohoooo :D
Soran+1 yılSenin hastalığın adı neydi kardeşim nasıl yendin
- +1 yıl
Takıntı vardı kaygı bozukluğu vardi kızlar beni beğenmeyecek mi falan diye düşünürdüm hep içimden konsamazdim utanirdim falan
Soran+1 yılAynı beni tarif ettin kanka küçükken sorunlarım vardı kulak göz gibi sırf insanlar beğenisin sevsin diye ameliyat oldum hala ayni değişen bir şey yok hala
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılAslında bu durum sadece bizim ülkemizde var maalesef.
Avrupa ülkelerinde bir bayanın yanına giderek dilediğinizi sorup onunla çıkmak istediğinizi dile dahi getirebilirsiniz.
Ancak gel gör ki bizim topraklarda kızlarımızın hepsi potansiyel rezil edebilecek yapıya sahipler.
Ama yine de bazen istisnalara denk geliniyor ve normal olarak karşılanıp ilişki başlayabiliyor.11 Yorumla
Soran+1 yılTipe göre davranan kızlar olduğu sürece benim gibi ler çok olur
bir evre edin once kız cevresi rahat davranmayı ogren yoksa bu problem seni yanlzılasıtırır illlaki cevrende kız arkadaşların avrdır rahat ol oda senin gibi insan gereksiz bir heyecan
014 Yorumla
Soran+1 yılBen yalnızım zaten kız çevremde yok
Soran+1 yılKardeşim öyle ama aşağılayıcı konuşup alay edenler ne olacak
Soran+1 yılKöyde kuran kursun da yaşayan biri için çok zor
Soran+1 yılBen oralarda büyüdüm
- +1 yıl
anjlıyorum ama kardeşim hayat oyle kısa ki bir yerden basla beklemek baskasına fırsat yaratmaktır unutma ve onalarda allahın yarttığı bir kul sende insansın en fazla git basımdan der tamam dersğin hersey basarılı olacak değil yapma böyle kaybeden yoksa hep sen olursu hayttan zevk alacağın seylerin peşine dus hayt senin sen yonlendir baskasına kesinlikle bakama sana klaf edenede sen kendini ne sanıyorsun de ve haytında çıkar herkesi dogru yere koy herkese yerini belli et
Soran+1 yılÖyle olmayı çok istiyorum ama olmuyor işte
Soran+1 yılBeraber takilirdik sende göstermeli olarak ögretirdin ah Be ne güzel olur du
Soran+1 yılBir kere kendi başıma başara bilsem gerisi de gelirdi
Soran+1 yılArkadaş olamıyorum ben daha
+1 yılöyle yap böyle yap değil sen tecrübesiz olduğun için oluyor bu utana utana gideceksin gide gide de utanman biticek ama sonra bu utanmayida özleyip ariyacaksin
14 Yorumla
Soran+1 yılTecrübesiz kaldım bu konuda kendimi geliştiremedim
Soran+1 yılHeyecan yapmadan rahat rahat tanışıp konuşa bilem daha ne isterim ki
- +1 yıl
işte tanısa tanısa okucak
Soran+1 yılBana çok uzak bir mevzu olduğu için güvenmek bile sıkıntı aşağılayan da oluyor denedim zamanında
+1 yılOnunda bir insan olduğunu düşünerek yaklaşmaya çalış 😊
26 Yorumla- +1 yıl
:)) iyi taktik
Soran+1 yılYanına gitmeme bile engel oluyor bu heyecan
Soran+1 yılBildiklerinizi anlata bilir misiniz yüz yüze gelce oluyor bu durum
Soran+1 yılArkadaş bile olamıyorum ben çok yüksek görüyorum kızları
Soran+1 yılGerçekten çok ihtiyacım var bu durumdan kurtulmam şart her şey için evlenmek için de
Soran+1 yılSevgili yok kız arkadaşım yok böyle hayat mı olur
rahat olman çok önemli utanırsan kız senden o anda soğuyabilir kızlar kendilerine güvenen erkekleri sever
04 Yorumla
Soran+1 yılKendine güvenen tipi olan olmalı size göre ama biz de insaniz heyecanı kırmaya yardım etse sakin ol diyip konuşsa daha güzel olmaz mı
Soran+1 yılTatlı dilli olsa iyi davransa ne güzel olurdu
Soran+1 yılZira ben böyle bir kız olduğunu sanmıyorum karşıma çıkan kızlardan biliyorum
+1 yılKardesim daha onxe bu kizlara karsi cekingenligi yenme konusunda sana yorun yazmismiydim? Sorun tanidik geldi
05 Yorumla
Soran+1 yılBilmem çözüm arıyorum ben sadece
- +1 yıl
Kardesim kizlara karsi cekingenlik ve iletisim sorunu bendede vardi ve bana cok engel oldu. Sadece en son gittigim psikitatrinin faydasi olabildi. Cekingenligi yendigim psikiyatri cekingenligin duygularin ne yogunlukta hissedildigi veya belkide henuz hissedilmedigiyle iliskili farkli gruplara ayrildigini soyledi. Tabi bunu tespit edebilmek icin bana sordugu soruyu sanada sorcam simdi. Senin çocuklukta veya bugune kadar hic platonik veya sevgili olarak bir anlikta olsa 'seviyorum' diye dusundugun oldu mu? Yanliz platonik veya sevgiliye 'hoslaniyorum' dusuncesini sormuyor. Bir anlikta olsa'Sevdigini dusundugun'yani hoslantidan yogun bir duygu, aşka yakin olan duygu hic oldu mu ya da henuz hic olmadi mi? Bunu cok iyi duşun kardesim, eger yanliş cevaplarsan cekingenlik konusunda nasil yokedebilecegine dair vercegim tavsiyeler işe yaramaz. 'Seviyorum' diye bir anlik bile gecmiste dusunduysen ayri sekilde sadece 'hoslaniyorum' dusuncesi olduysa ayri sekilde gruba ayrilip ona gore cozulucek c
Soran+1 yılEvet kanka hatırladım başka bir konuda konuştuk
Soran+1 yılSeviyorum hoşlanıyorum heyecandan konuşamıyorum hiç bir ilişki başlamıyor
Soran+1 yılBu da Benim çok zoruma gidiyor sevgilim bile yok 22 yaşına geldim de
Kardeşim bunda heyecan yapacak bir şey yok aslında bir kere adım atsan gerisi çok kolay geliyor karşındakini normal insan olarak düşün heyecanını yener haa egosu olanlar var tabikide onlara verdiği tepkilere göre cevabını ver ayrıl
010 Yorumla
Soran+1 yılMerhaba demek zorken heyecandan tanışmak nasıl olacak
Soran+1 yılMerhaba diyemiyorum ki sorun o zaten yüz yüze ne yapsam ne etsem olmuyor
Soran+1 yılYüz yüze konuşamıyorum kardeşim benim sorunum bu Merhaba bile diyemiyorum
Soran+1 yılGuvensem de olmuyor güveni kırıp aşağı gören kızlar olunca tip olmayınca insan yerine koymuyorlar biz nasıl konuşalım
Soran+1 yılillaki Kıvanç Tarkan mı olmak gerekiyor
Soran+1 yılSevgili bulmak insan yerine konmak için
+1 yılHiç heyecanlanma birşey yapmayız sonuçta bizde bir insanız. hatta bize ne kadar yaklaşırsanız o kadar iyi daha çok hoşuna gider bence. mesela ben şu an birinden bekliyorum ama gelmiyor bir gelse çok güzel olacak.
063 Yorumla
Soran+1 yılÖyle diyorsunuz ama tipi yoksa aşağılayip Ezen kızları napicaz
- +1 yıl
Az çok tahmin edebilirsin kızın ne tepki vereceğini hem egolu kızlarla tanışma zaten ve tipsiz misin?
Soran+1 yılBöyle olunca bütün kızlar böyle diye yaklaşmak tanışmak zor oluyor çekinerek ya gele biliyoruz ya da yine aynısı olacak değip gelemiyoruz yaniniza
Soran+1 yılKendime çevreme aileme göre değilim tipim yerin de neden se kızlara göre değilmiş anlamadığım da o
- +1 yıl
diğer erkeklere davranışını kızın karakterini egosunu bir tespit et samimi olup olmadığına bak bu önemli ondan sonra yanına git hiçbir sorun çıkmaz terslemeyeceğine garanti veriyorum. 👍
- +1 yıl
göründüğümüz gibi değiliz yani.
Soran+1 yılEgolu olduğunu nereden anliyacaz genel de nerde kendini beğenmiş egoist kız var hep beni bulur
Soran+1 yılBenim bir anim var o da beni çok etkiliyor istersen kısaca anlata bilirim
- +1 yıl
Anlat.
Soran+1 yılLise de bir kız geldi iddiaya girmiş arkadaşlarıyla seni seviyorum dedi öptü koluma girdi falan sınıfta 10 tane falan kız varmış onların yanında rezil etti Alay etti 40 gönlüm olsam birini vermem dedi öbür kızlar da güldü niye bu oldu heyecanlı olup konuşamıyorum diye
- +1 yıl
Tamam işte sen de heyecanlanmayacaksın erkeksin sen cesur olacaksın dışa dönük olacaksın bak işler nasıl değişiyor o zaman. kızlar peşinden koşar bile.
Soran+1 yılBunun gibi niceleri oldu şimdi ben ne yapayım nasıl kendime gelip güvenip rahat konuşayım
Soran+1 yılBen iyi kalpli yumuşak yürekli duygusal haddinden fazla heyecanlı biriyim
Soran+1 yılBana yapılan o olaylar yüzünden hayatım zehir oldu
Soran+1 yılBöyle olmak suç mu benim Günahım böyle olup heyecanlı olmak mı
Soran+1 yılMerhaba bile demekte zorlanıyorum diyemiyorum
- +1 yıl
diceksin işte bak bir kere de nasıl açılacaksın. mesela bana tanışma amaçlı gelsen gayet normal karşılardım sen özgüvenli ol yoksa ezerler karşı taraf heyecenlandığını görünce ezik gözüyle bakıyolardır.
Soran+1 yılEmin ol yüz yüze seninle tanişamam konuşmam yüz yüze gelmiş olsak
Soran+1 yılKonuşmak çok zor oluyor çünkü yüz yüze gelince
- +1 yıl
Peki hiçbir kız senle sohbet başlatıyor mu illaki vardır yani o kadar da değildir.
Soran+1 yılYabancı kızlar Hayır sadece soru Cevap oluyor sesim de titreme de oluyor
- +1 yıl
merak ettim şimdi nasıl birşeysin ki kızlar bu kadar uzak hiç böyle görmemiştim
Soran+1 yılKöyden yetişmiş geç bir deli kanlı 6 sene de aileden uzak kuran kursuna gideceğim
- +1 yıl
yani kimse özgüvensiz bir erkek tanımak istemez haklılar açıkçası.
Soran+1 yılYani kızlarla sohbet muhabbet zor eden biriyim ancak tanidilar akrabalar olacak bayanlar da
Soran+1 yılİyi tanımadığım bir kızla asla konuşamam
- +1 yıl
Anlamadım ama neyse işte rahat ol biraz. Relax
Soran+1 yılistediğini sora bilirsin
- +1 yıl
Ne sorucam
Soran+1 yılÇözüm için istediğin her şeyi sora bilirsin yeter ki kurtulayim
- +1 yıl
Ben bir sürü çözüm yolu söyledim zaten bunları uygulamalısın.
Soran+1 yılilk okulda bile sana anlattığım gibi oldu bir kızı sevdim de oda aynısını yaptı
- +1 yıl
İşte ben sana birsürü söyledim yap bunları hiçbir sorun olmaz.
Soran+1 yılBende seni yakından tanımak isterdim belki senin sayende duzele bilirdim çok ta iyi olur du
- +1 yıl
Aynen ben sana yardım edersin ama maalesef dostum.
- +1 yıl
ederdim dicektim
Soran+1 yılKeşke aynı yerde olmuş olsaydık benim sevgilim olacak kadın beni duzeltmeli bu durumdan kurtarmali
- +1 yıl
sende birini bul artık yani benden bu kadar.
Soran+1 yılBana öyle bir eş sevgili gerekiyor
Soran+1 yılYanlış anlama sakın ben sana yanlış bir şey demedim başka neler yapabilirim bu konuda psikolojik tedavi beni kurtarır mı
Soran+1 yılBirinden bir adım bekliyorum demiştin ya istediğin olsun mutlu ol onunla gerçekten ben sana kötü bir şey demedim istemeden seni kirdiysam Özür dilerim
- +1 yıl
Hmm helal iyi anlatmissin da bayma artık soran kızı
- +1 yıl
@NickyRomero_ demi ya bende insanım yani😄
Soran+1 yılBen çözüm arıyorum sen biliyorsan sen söyle o zaman
- +1 yıl
Olm ne ise yaramaz adamsn kız sana anlatmis sakin ol kendine güven diye sen kızın karsisinda titrersen makara yaparlar tabi :D kız dedigin nedir la kasma bu kadar rahat takıl
Soran+1 yılEgolu kızlar yüzünden bu durum çok zor çok
- +1 yıl
Komple ego olsalar nolcak bas tokadı cok konusuolarsa ezdirme len kendini delikanlı ol
- +1 yıl
yalnız genelleme yapma herkes öyle değil ve senin davranışlarından dolayı sana öyle davranıyolar hepsi egolu diye bişey yok.
- +1 yıl
hem erkekler daha çok egolu oluyor ne bu özgüvensizlik ya erkeksin sen.
Soran+1 yılÖyle olmayanlar benim karşıma çıkmadı daha onun için bana hepsi aynı gibi geliyor
- +1 yıl
dostum anlamıyorsun galiba sen böyle davrandığın için doğal olarak seni eziyorlar ve sana egolu gibi geliyor ama sen böyle olmasan peşinden bile koşarlar o seninle alakalı birşey.
Soran+1 yılBen olumsuz çok şey gördüm çok şey duydum evlilerden bile kadın düşmanı olmak istemiyorum değilim de
- +1 yıl
herşeyi gördüm bir senin gibisini görmedim acaba hangi galaksidensin.
Soran+1 yılHerkes sevgili olmusken el ele kolkola gezerken benim onları görüp üzülmem reva mı
- +1 yıl
Neyse bos yazmayın
- +1 yıl
fake falan mısın?
Soran+1 yılişte insanmiyim değil miyim neyim tek bende mi var bu hal bilmiyorum
Soran+1 yılKanlı canlı bir insanım ben
- +1 yıl
@rapunzell_123 sen git nie ondan bekliyon
Soran+1 yılKim yardimci olmak isterse fikrini söleye bilir her bu konuda açık bir soru yeterki çözüme ulaşabilelim
- +1 yıl
@usluçocukx ya cesaret edemiyorum normalde erkeklerden çekinmem ama hoşlanınca ilk adımı atamıyorum.
- +1 yıl
@rapunzell_123 beklemekle kalabilirsin o zaman
Soran+1 yılSenin yine iyi ben hiç bir kızla yüz yüze konuşamıyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 419 cevap paylaştı.
+1 yılBeyin gücü bilinç gerçekle sahteyi ayırt edemez yani beynine eyvah kıza ne dicem ya heycan yaparsam dersen kesin heycan olur ama özgüven tavan konuşmak için kasmıyorum heyecanda yok dersen bilinç buna inanır ve bedenin buna göre hareket eder :D
19 Yorumla
Soran+1 yılBen kızlara yanaşma laf söz olur başın belaya girer diye söylenen bir yerde büyüdüm sonra da erkek yurdunda kaldım 6 sene
- +1 yıl
evet toplum baskısı var çocukluktan başliyo herkeste var bu sorun türkiyede bütün okullar bile kölelik adına calisiyo sistem o yüzden sadece okumayanlar zengin :) Ama aşılmıcak birsey degil bunun bilincine sahip bir insan olman bile özel biri olduğunu gösteriyor
Soran+1 yılBana çok yapıldı her yerde nispet yapan alay edenler oldu kız olsun erkek olsun ilk okul da bile çok farklı gelirdi bana bu kızlar
Soran+1 yılBu iş her yerde önüme geldi okul hayatım iş hayatım bitti
- +1 yıl
geceleri yatmadan önce bilinç altına telkin et kendime güveniyorum diye sürekli içinden söyle
Soran+1 yılAskerde bile çok zorlandım
Soran+1 yılBen duygusal her şeyi kafama çok takan biriyim
- +1 yıl
takınca düzelmiyor sinir hastası olduğum halde iyilestim Şu an en ufak taktığım birsey yok anı yaşamaya bak kaç yıl daha yaşıcaz şurda :)
Soran+1 yılŞu heyecan yüzünden bende bir şey hastası olacam ama ne zaman bakalım
yürümeden önce emeklemeyi ögren önce o gözle bakmadıgın kızlara yönel daha sonra yürüceksen diğer kızlara yürürsün
022 Yorumla
Soran+1 yılArkadaş çevremde kız yok bu durumdan benim ne kadar zor
Soran+1 yılKardeşim bu iş çok mühim evlilik bile olmaz bu durumda
Soran+1 yılBir an önce halletmem gerekiyor
Soran+1 yıl22 yaş hala bir şey yok
Soran+1 yılNe yaptım ne ettim bu heyecanı yenemedim
Soran+1 yılYardım eden yok arkadaşlar bile alay edip nisbet yapiyor
Soran+1 yılKardeşim diğer insanlar arkadaşlar yaparken benim eksiğim ne diye düşünüyorum sonra sinirlerim bozuluyor
Soran+1 yılBir an önce düzelmesi şart kafayı yemeden önce
Soran+1 yılNeler yapmalıyım nasıl düzeltebilirim yüz yüze konuşmayı iletişim kurmayı rahat heyecan yapmadan
Soran+1 yılKızlar yanında evet kekeleme ses titremesi oluyor aga
Soran+1 yılBu da beni salak yerine koyuyor heyecandan oluyor tabi bunlar da
Soran+1 yılBana insan gibi davranirsa bende ona öyle davranirim ama Egois kızlar dolmuş her yer agzimiz da laf yapmayinca başa çıkmak zor
- +1 yıl
ya aga her kız egoist değil sen onlara çatıyorsun
Mevlana ne demiş ya oldugun gibi görün ya göründüğün gibi ol
tarzını oturt istedigin gibi davran kendını değiştirmeye ugraşma evlenme gibi bir amacın varsa gür sesli insan değilim diyorsan daha hanım kızlara yonel hiç çevre yoksa siyasi partiye çık artık görüşün neyse orada ayarlarsın ama aga önce görünüş , görünüş şart
Soran+1 yılArkadaş bile olamıyorum ki ben kanka
Soran+1 yılKanki olmayınca insan stres yapiyor benim neyim eksik diye arkadaş bile olamamak nedir ya hep elalem ne der dedik
Aklinda kizlarin cool erkeklerden hoslandigini daha memnun ettigini cikarma kizin yanindayken cool ol kendini degistirmemeye calis cok faydali oluyo
016 Yorumla
Soran+1 yılİyi diyon hoş diyon da benim elim sesim titriyor onu napicaz böyle rahat cool olmak zor oluyor oturduğun gibi kalkıp gitmek geliyo ya da öyle oturuyon bir şey demeden istediğin halde
- +1 yıl
Kardesim bak bende oyleydim bir zamanlar sonra alistim kizlara bisey sormaktan utanirdim sokakta felan bak kardesim sen utaniyosun tamam ama kizlar oyle dusunmuyo sempatik diyo salak cok hos konusuyo diyo heyecanlaniyo diyo oyle diyo korkup utanmana cekinmene gerek yok bence senin utancin kizlarin hosuna gidiyo utanma cool ol cok basit bence bak gecen arkadasimin sevgilisiyle gezdik kizla muhabbeti ilerlettim 2 3 cumleyle ama yanlis anlama kotu manada degil hani tanismak maksatiyla espiri yapar olduk kardesim utanma cekinme normal biseymis gibi dusun
Soran+1 yılKuzenim benim her kızla konuşur bana da nispetet yapar ondan yardım istedim o beni bırakıp gitti başak kızlar için
Soran+1 yılBu konuda nasıl konuşuyorsun nasıl davranıyorsun diye o beni kandirip internet kafede bıraktı benim çok zoruma gitti
Soran+1 yılBende onun gibi olmayı çok istiyorum ama olmuyor
Soran+1 yılBen kafama çok takiyorum
Soran+1 yılÇok zoruma gidiyor böyle olmak kanka
Soran+1 yılBilmiyorum bro merak ediyorum ve düzeltmek istiyorum belki her şey düzelir bu sayede
Soran+1 yılHacı gergin heyecanlı olmasam o da olacak ta olmuyor bu zoruma gidiyor olacakken olmaması
Altı üstü kız işte oda insan bende insanım de ve yapıştır
010 Yorumla
Soran+1 yılEgolu kız adamı ezer küçük görür
Soran+1 yılSonra herkes aynı diye konuşama durum bu işte heyecan yemem gerekiyor
Soran+1 yılBen kimseyi üzmek istemiyorum onun için de genelde beni üzüyorlar
Soran+1 yılKanka yufka yürekli biriyim ben olmuyor sert katı yürekli biri olsam peşimde olurlar di ama ben öyle biri değilim
Soran+1 yılBöyle olmaz kanka duzelmek gerekiyor
Soran+1 yılYaş 22 hala böyle olunca insanın çok zoruna gidiyor
+1 yılTanışma boşver broo zaten sevişip ayrilcaksin ya sen ya o 😎😂 kafana gore yaşamaya bak kimse kimseden ustun değil.
08 Yorumla
Soran+1 yılBroo olsa bir dert miş olmasa ayrı dert nisbet yapan alay eden arkadaşlar akrabalar olunca benim onlardan eksiğim ne diye kafaya takıyor insan kanka
Soran+1 yılBeni anliyon dimi hacı
- +1 yıl
Anladım bro kimseyi umjrsama aen
Soran+1 yılKanka ah dediğin olsa ben duygusal kafaya çok takan biriyim olmuyor ne yapsam tek çözüm heyecanı çekingenligi yenmek
- +1 yıl
Arkadaş ortamında takıl oxamanm
Soran+1 yılKızların olduğu arkadaş ortamına çagirmazlar almazlar beni konuşamiyorum diye
- +1 yıl
Niye konusamiyorsn önce bunu öğren.
Soran+1 yılKanka benim sosyal fobi var galiba onun için ola bir yabancı biriyle yüz yüze tanisamam ne kadar istesem de
dogaclama oyna. onceden planlayip yaptigin zaman ters bir durum olusursa planlarinin suya dusup seni zedeleyebilecegini dusunup surekli kendini bir cerceveye sigdirman gerekecek. gerek yok
026 Yorumla
Soran+1 yılDoğal biriyim heyecan olunca elim sesim titriyor rahat rahat konuşup davranamiyorum
Soran+1 yılKardeşim alışık değilim ben çocukluktan beri
Soran+1 yılLaf olur söz olur diyen biri oldum kuran kursuna gidince iyice kötüye gitti bu durum
Soran+1 yılBen bu yüzden düşünmekten sınıfta kalıp okulu yurdu bıraktım herkeste olup bende olmayan ne diye
Soran+1 yılAskerde her yerde çözüm aradım bulamadım her yer beni çok zorladı nisbet yapan alay eden arkadaşlar oldu askerde okulda her yerde
Soran+1 yılDostum benim özgüvenim var di yurda gitmeden önce koroda şarkı söyler oyunlar oynar şiir bile okurdum oraya gidince iyice koptum
Soran+1 yılKurs bize kız arkadaşı sevgiliyi yasak etti gorürlerse atacaklarini doveceklerini söyledi 24 saat aileden uzak erkekler için de tam 6 sene kaldım ben
Soran+1 yılBen geçmiş te çok şey gördüm çok şey yaşadım istesem de unutamiyorum ki
Soran+1 yılAskerden geldim geçen sene kendimi köye kapattım bu olaylar durumlar dan dolayi konuşamiyorum onlarla zoruma gidiyor
Soran+1 yılSevgilisi olan istediği kızlarla konusa bilen insan çok çevremde kendimi çok eksik işe yaramaz hissediyorum
Soran+1 yılOnun için de en iyisi köye yerleşmek dedim öyle kaldım bom boş insanlardan uzak bir hayat zor burada tek genç benim olmam da sorun hiç kız bile yok olsa bile konuşamiyorum ki
Soran+1 yılSanaldan buluyorum hayrsiz çıkıyor ben napam şimdi yüz yüze de konuşamiyorum
Soran+1 yılLise de kızın biri seni seviyorum dedi kızların için de Alay edip asağiladi o kadar kızın içinde niye böyle olduğum için oynadı
Soran+1 yılIstersen anlata bilirim nasıl olduğunu beni birisi kurtarsin artık delirecem kafayı yiyeceğim diye korkuyorum
Soran+1 yılTek sosyal hayatım internet üzerinden oldu akrabalarla yabancı olanlar la ne yapsam olmuyor ne erkek neden kız olsun ilk tanismada konuşmada
Soran+1 yılTanişamiyorum yabancı insanlarla kızlarla da tanisinca konuşmak daha kolay oluyo
Soran+1 yılBabam hoca olmamı istiyor diye benim için önemliydi dövüp attılar bu yüzden bir arkadaşı yurttan bizi de topladılar böyle yapan böyle olur dediler kursta hep erkek vardı zaten telefon da yasakti
Kendine güvenini geri ver dostum... Alt tarafı bir tanışma... Duyacağın ya da gelişecek herhangibi birşey dünyanın sonu değil... En kötüsüne hazırlanarak git duyacağın her olumlu söz sana cesaret versin..
19 Yorumla
Soran+1 yılDostum benim kızlarla hiç bir sohbetim olmadı onun için zor benim için bu heyecan oluyo
Soran+1 yılAslında kibar beyefendi biriyim ben ah birdeheyecan olmasa her şey ssüper olur du
Soran+1 yılilk tanışmayı sevgiliyi bula bilsem heyecan yapmadan gerisi de gelir dostum ilk tanışma olmuyor
Soran+1 yılHiç bir iş okul da açıktan okuyorum kendimi köye hapsettim bu yüzden dolayi elde avuçta ailemden başka bir şey yok
Soran+1 yılOlsa bile heyecan her şeyin önüne geçiyor ayrıca yok bizim mahallede
alkol al biraz fazla abartmadan. kafan hafif çakır olursa daha rahat olursun dilin çözülür :)
03 Yorumla
Soran+1 yılHarbi öyle bir şey var askerde olmuştu ben ben değildim o zaman laf atan kızın önünde şarkı söyleyen biri olmuşum arkadaş da videoya çekmiş görünce şaşırdım bu benmiyim diye
Soran+1 yılÇok severim terslerse alkolik olmakta var işin ucunda
Eskidendi o utanma ayakları şimdiki insanlar utanmaz her konuda rahat takıl git de istediğini
03 Yorumla
Soran+1 yılBen neyim şaşırdım iyice
Soran+1 yılNeden böyle oluyor bilmiyorum ama çok zor
Soran+1 yılNormal bir insan gibi rahat olmak benim de hakkım olmuyor bu durum beni çok üzüyor
+1 yılsen heyecan yapmazsan karşındaki yapar bu dolaşır durur
03 Yorumla
Soran+1 yılHeyecanlı aşırı olunca konuşulmuyor
- +1 yıl
kızı kaçırmazsan heyecanını zamanla yenersin çok büyütme gözünde ama kız buna zaman tanırmı
Soran+1 yılBenim heyecan red eder rencide edici konuşur diye oluyor başıma geldi çünkü
Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı. Basit varlıklar olduğumuzu düşünerek
04 Yorumla
Soran+1 yılKızlar basit kolay değil çok değerli dir benim için
Soran+1 yılBen köyde yetistim yurtta büyüdüm kızlarla ortamım olmadı denedim ama ezik durumuna düştüm heyecan dan
Soran+1 yılYani anlayacağın ben kızlar hakkında bir şey bilmiyorum denediklerim de oldu egosu yüksek ezen kızlar karşıma çıktı hep ya da oyun baz kızlar
+1 yıladam gibi hoslandim senden de
01 Yorumla
Soran+1 yılHeyecan olmasa şiir bile okurum ona ama heyecan her şeyi mahvediyor
+1 yılDogal davranarak sanrmm 😉
08 Yorumla
Soran+1 yılDoğal biriyim ben kızların yanında böyle olmamak çok acı
- +1 yıl
strese gerek yok aslnda :)
Soran+1 yılStres çok oluyor
- +1 yıl
Ozguven sorunu var o zaman sende
Soran+1 yılKızlara karşı yabancılara karşı evet var
- +1 yıl
anladm Allah kolaylk versn sana 😁
Soran+1 yılBu özgüveni nasıl sağlayacağım
Soran+1 yılAmin hele bir de açila bilsem keşke
Heyecan mi yapiyorsunuz
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet hemde çok heyecan oluyor
Toparlan bence kendine guvenmelisin
01 Yorumla
Soran+1 yılHeyecan oluyor ben kızları Egolu olarak görüyorum genelde oyleleriyle karşılaşıyorum bu da heyecanimi yukselti yor
+1 yılnolcak be insan yemiyoruz
07 Yorumla
Soran+1 yılAşağılayıcı ezerek konuşanlar ne olacak insan muamelesi yapmayanlar benim hep öyle karşıma çıkan korkuyorum çekiniyorum
Soran+1 yılTabi oyunbaz olanlar da var insan herkes öyle sanıyor insan gibi tatlı tatlı konuşup redetse bir şey demen aşağılayıcı konuşunca hem zoruma gidiyor hemde benim eksiğim ne diye düşünüyorum
- +1 yıl
Bunu her insan yaşayabilir. erkeklerde yapıyor aynısını rahat ol.
Soran+1 yılBen öyle kimseyi kırmak üzmek aşağılayıcı konuşmam ne olursa olsun insan Allahın kulu onu uzmeden kırmadan çözmek isterim ben onların da böyle olmasını istiyorum bana karşı
Soran+1 yılBir de ben duygusal aşırı kafaya takarim böyle şeyleri kötü olayları unutamam
- +1 yıl
O zaman doğru kişiyi seçmelisin
Soran+1 yılBen bütün kızları böyle saniyorum ayiramiyorum ki onun için de hep aynısı olacak diye korkuyorum heyecan yapıyorum çoğu zaman da gidemiyorum
Oda insan heyecana gerek yok
01 Yorumla
Soran+1 yılKimin ne yapacağı belli olmuyor ki aşağılamak bile var bazılarında onun için oluyo
Oooyy kıyamammmm
114 Yorumla
Soran+1 yılBöyle olunca çok zoruma gidiyor
- +1 yıl
Kiyamam yaz diye mi sordu kizim siz de insanları dalgaya almaktan bikmadiniz
- +1 yıl
Hayırlı olsunnn avukat olmuşsun @kalbegidenyol
Soran+1 yılBen sadece yardimci olmanizi istedim o kadar
Soran+1 yılKıyamazsan bir bayan olarak çözümünü söyler misin
Soran+1 yılBen kız ortamın da yetişmedim hep uzak dur başın belaya girer dediler
Soran+1 yılOlumsuz çok şey gördüm kızlarla ilgili
Soran+1 yılAma olmuyor oldu yaş 22 hala böyle olmak beni deli ediyor
Soran+1 yılArkadaşlar bile alay ediyor nisbet yapıyor benim onlardan eksiğim ne niye benim de olmuyor diye çok düşünüyorum bulamıyorum
Soran+1 yılBöyle biri nasıl evlenip mutlu ola bilir ki sevgili bile bulamazken
Soran+1 yılKızlarla Arkadaş bile olamazken
Soran+1 yılBu konuyla ilgili ne istersen sonra bilirsin
+1 yılyenilmez
01 Yorumla
Soran+1 yılNe yapacaz o zaman 22 oldu yaş hala aynı
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Zamana bırak.
03 Yorumla
Soran+1 yıl22 yaşına geldim daha ne zamanı
Soran+1 yılAh o dediğin olsa bir gerisi iplik gibi gelecekben de bbiliyorum
Kendine güvenerek
011 Yorumla
Soran+1 yılTecrübesiz ve heyecanlı oluşum her şeyi zora sokuyor kızlarla tanışmaya güvenim yok heyecandan
Soran+1 yılKızlarla tanışma korkusu da var tabii yaşadıklarımdan dolayı
Soran+1 yıl22 yaşında bu yaşıma kadar erkek içinde büyüdüm kızlar konusunda hiç bir şey bilmiyorum yani
Soran+1 yılDeneyimlerim oldu tabi heyecan da olsa olumsuz ezen kızlar oyunbaz kızlarla karşılaşınca güven de kalmadı fazla bütün kızlar aynı mı acaba diye düşünüyorum doğrusu
Soran+1 yılLisede sırf böyleyim diye bir kız hem benimle hem duygularım la oynadı 10 kız karşısında ezdi hor gördü küçük düşürdü seviyorum seni dedi Kanıma girdi sonra idda dedi 40 gönlüm olsa birini vermem sana dedi kızlar da güldü tek erkek bendim
Soran+1 yılAnlıyorsun dimi nisbet yapan arkadaşlar böyle durumlar beni işin içinde çıkamaz tanisamaz konusamaz hale getirdi sanal Alem de malum ilişkiler sahte yürümüyor
Soran+1 yılHem kendime hemde onlara karşı güven sağlamak heyecan yapmadan rahat cool şekilde konuşmam gerekiyor bir an önce bu nu cozmeliyim
Soran+1 yılYoksa böyle yaşamak çok zor el ele kol kola gezenleri gorerken hep şunu düşünüyorum benim eksiğim ne onlara ayilip bayilan kızlar beni neden sevmiyor aşağılık görüyor diye
+1 yılZamanla
01 Yorumla
Soran+1 yılYaş oldu 22 askerlik bitti daha ne zamanı heyecan olmasa her şey daha güzel olacak
+1 yılPasiflora iç.
010 Yorumla
Soran+1 yılPsikoloğa gittim sosyal fobi var dediler
- +1 yıl
Antisosyal kisilik bozuklugu tehlikelidir. Ilac verdiyse doktor kullanmayi ihmal etme.
Soran+1 yılYabancılarla ilk tanışma konuşma bir türlü olmuyor
Soran+1 yılÖyle olunca yabancı ortam beni sıkıyor onun için tanımadığım yabancı yerlere gitmem fazla dışarı çikmam hatta kendimi köye kapattım yabancı kimse yok ne erkek nede kız olarak
- +1 yıl
Sen bir psikiyatra gorun tekrar ve sakin onun tavsiyelerini ihmal etme olur mu? Yasam kaliteni yukseltmek icin ihmal etme. Yoksa hep ortalamanin altinda bir hayat yasarsin.
Soran+1 yılYaş oldu 22 hala böyle kızlara karşı yabancı olan herkese karşı tanışmak istesem de olmuyo
Soran+1 yılÖzgüven problemim de var benim büyük ihtimal bu yüzden
Soran+1 yılZamanın da kuran kursunda kaldım tam 6 sene aileden uzak ortam değişti insanlar değişti kötü insanlar için de tam 6 senem geçip gitti kızlarla da konuşmak yasaktı
- +1 yıl
Cocukluk doneminin etkisi coktur bu rahatsizligin. Ama cozumsuz degil dostum. Tek yapman gereken bir psikologa gorunup onun tavsiyelerine uyman.
Soran+1 yılÇocukken çok çektim toplumdan yabancilardan hep ya biri derse ya laf söz olursa falan diye kendime hayatı zindan ettim
+1 yılheyecana gerek yok
02 Yorumla
Soran+1 yılBak ben toplum baskısında kızlardan uzak büyüdüm uzak kalmak zorunda bıraktılar sonra denedim tanismayi konuşmayı heyecan da olsa gittim cevap hep olumsuz bir de tipten vuran aşağı gören egosu tavan yapan kızlar olunca daha da çekimser ve aşırı heyecanlı düşünür oldum
Soran+1 yıl6 sene de kuran kursunda okudum benle arkadaşlar hala alay eder nisbet yapar onun için benim bu işi çözmem şart oldu
Gizli Üye(25-29)+1 yıliç rakıyı öyle git
01 Yorumla
Soran+1 yıliçkisiz halletmem gerekiyor
Afiyetle yenilir :D
01 Yorumla
Soran+1 yılAma nasıl benim gözümü kotkuttular kızlardan aman laf olur ama söz olur diye kız ortamına bile giremedim işte sonuç bu
+1 yılKendin ol
01 Yorumla
Soran+1 yılOlduğun gibi kabul edecek kız yok ki
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler