Ölmem inşallah heyecandann dediğiniz ilk flört buluşmasını en hafif atlatma taktiklerini yazın bakalım canlar ✌️#doludolu

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
İlk buluşmada heyecan olması normal.. ama bunu yenmek için ben zaten 2 gün içinde buluşmam ya da bir kadını yeterince tanımadan da buluşmam.. önce zaman geçirirdik sanal da.. eğer zaten gerçek de tanıştıysak da heyecan olmazdı zaten görüp tanıdığımız için. ama yine de değişir tabi insan sakin olması gerekiyor.. derin nefes falan alsın işe yarar belki de.. ayda önceden düşünsün neler diyeceğini bu da işe yarar
Asker arkadaşı olarak görerek ajsjs
Yenmesi çok zor ama bence o tatlı heyecan, onu karşında gördüğün an paniklemek hal ve hareketlerinin değişmesi durumu bunlar da farklı bir tat katıyor aslında.
Rahat ve soğukkanlı biriyim, duygularımı yönetebiliyorum. İlla heyecandan kafayı yeme noktasına geldiysem de evden çıkmadan önce bir shot atarım.
Cevap
10Cevap
yenmek istemem açıkçası ilişkinin en güzel anları :D hatta beynime kazırım.
Böyle saçmalıklara maruz kalma olasılığım yok. Flört filan vana saçma gelen olaylar...
İkinci buluşmada atlatılır..😂
Yenmek mi o da nasıl bir şey.. 😅 Karın doyuruyor mu.. 😄 Heyecandan kalbim küt küt diye yerinden çıkacak gibi olur.. 😅
O ilk anı düşündümde sanırım kalbim yerinden çıkacak gibiyidi ama 21 yaşındaydım her şey saf ve güzeldi.
Senin elinde olan bir şey değil. Karşı taraf seni yüreklendirdikçe açılırsın. Yargıladıkça kabuğuna çekilir endişelenirsin.😃
Hiç flörtüm olmadı hayatımda hiç ilk buluşma deneyimim de olmadı bu heyecanı nasıl yenerdim bilmiyorum
Yenemem sonra gider askerlik anılarımı falan anlatırım 😂
Akışına bırakın genşler. En tatlı heyecan olabilir.
Bazen yenmek istemezsin
Benim hoşuma gider, heyecanlı olması.
Heyecan yapacak bir şey yok.
Annemle gider elini tutarim :D
Buluşacağım için heyecanlanmam
Geçmez o ya belli oluyor her şekilde
alıştım artık heyecan olmuyor
Heyecanlı olmak normal ya
Bilmiyorum dusundum bulamadim
Heyecan iyidir
Yenemem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?