Yoksa sadece acıma duygusu mudur? sevgiden olma ihtimali varmıdır sizce. bana değer verdiğini biliyorum bu değere anlam veremiyorum insan sevmediğine değer veririmi merak edermi. ? bana unut diyen adam bu ayrıldıktan sonra iyi misin diye sorup çekilmeler. ben en son iyi olduğumu mu merak ediyosun ben iyi olmam dedim. böyle yapma ikimiz içinde zorlaştırıyosun felan dedi numaranı silecem nolur unutmaya çalış dedi ben dua edecem Allah ikimizinde yardımcısı olsun dedi bana bu kötülüğü yapma dedim ben sana bilerek ve isteyerek asla kötülük etmem öyle istiyosan peki dedi. şu an görüşmüyoruz ben bir defa aradım hal hatır konuştuk normal nasıl gidiyo dedim işten ayrılmış bir süreliğine alese girecekmiş hayat nasıl gidiyo dedim aynen devam dedi. iki hafta sonra profiline kalpli bir şey koymuş whatsapp a hayatında birimi var dedim evet dedi tanımaya çalışıyomuş bana hiç inandırıcı gelmedi 2 hafta içinde. kafam allak bullak sevmiyosa neden değer veriyo? pek tartıştığımız olmazdı çok iyi anlaşıyoduk bitirme sebebi ise şu eksik bir şey var aradığım herşey sende var ama eksik bir şey var. bir başka defa da duygu olmadığını söyledi bir başka defa da psklojk olarak evliliğe hazır olmadığını söyledi bir başka defa ben birine bağlı kalamam galiba galiba kelimesini her bahane nin ardına ekliyodu. tezat çok soru işareti üretiyorum hep
Güncellemeler
+1 yıl
..
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar