Aşk İlişkileri Basak burcu erkegi sevgisini Nasil gösterir? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Basak burcu erkegi asik olursa Nasil belirtileri olur? Acilirmi kendiliginden? Basak burcu erkegi sevgisini Nasil gösterir? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
KubilayBozkurt Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 88% +1 yıl Başak erkeği çekingen mi utangaç mı yoksa gelip konuşur mu diye soruyorsun yani demi 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Evet Aynen öyle :) Yorumla KubilayBozkurt +1 yıl bilmiyorum Yorumla Soran +1 yıl Hahahaha Yorumla KubilayBozkurt +1 yıl agshdbnasfd Yorumla
Hayallerdiyarı Takip Et Xper 7 Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Başaklardan uzak durumlamı, çok yıpratıcılar.. Gerek yok... 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Niyeeeee lütfen söylermisin Yorumla Hayallerdiyarı +1 yıl Duygusal asla değiller, odun denilebilir hatta. Lendi menfaatlerini her şeyin önünde tutarlar bu uğurda kime ne zarar verdikleri önemsizdir. Bir de üstüne titizlik, düzen takıntılılardır çoğu. Değişikler işte😂 Yorumla Soran +1 yıl Oha kötümüs ya.. Bende siler gecerim ozaman, sorun olmaz Yorumla Hayallerdiyarı +1 yıl Sen yine de tanı, belki yükseleni falan etkiler de düzgünleşirler... Yorumla Soran +1 yıl Yükseleni ikizler:/ Yorumla blgkaan +1 yıl Yok be o kadar da vahim değiliz bence :) Yorumla Hayallerdiyarı +1 yıl @blgkaan az vahimsiniz çok değil😂 Yorumla blgkaan +1 yıl Ahahaha çok sağol ya Yorumla Hayallerdiyarı +1 yıl @blgkaan Peki başak bey, yazdıklarımdan hangisi tutmuyor😂 Yorumla blgkaan +1 yıl Yıpratırız onda bir itirazım yok ama kendimizi de yıprattığımız içindir o :) Yorumla
Tutkiünlüoldu Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl yok açılmaz çoğu zaman da göstermez 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Nasil belli eder askini veya sevdigini? Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Benimki bana bırakıyor sen de hoşlandın mı diyorum sen söyle sana bağlı diyor sen ne düşünüyorsun benimle ilgili diyor. 0 0 Yorumla
blgkaan Takip Et Xper 5 Yaş: 39 +1 yıl Bir başağım diye demiyorum ama bazen çekilmez oluyoruz :) 0 20 Yorumla Soran +1 yıl Niyeki ama? 🙁 Yorumla blgkaan +1 yıl Ayrıntılara takılmak bazen karşı tarafı ve insanın kendisini yoruyor, ilişki içinde takılanmadı gereken şey sadece aşk hepsi bu olmalı Yorumla Soran +1 yıl Yani anladigim kadariyla aska pek takilmiyor mu? Yorumla blgkaan +1 yıl Hayır aslında aşka giden yolda bazen başka ayrıntılara takılır ya insan onlar ilişkiyi yoruyor ama yine de başak erkeği iyidir, bağlıdır, güzel sever Yorumla Soran +1 yıl Sevgisini askini Nasil gösterir? Cok utangac! Sordugumda utaniyor bisey demiyor Yorumla blgkaan +1 yıl Sevgilin mi çok utangaç? Yorumla Soran +1 yıl Evet:/ Yorumla blgkaan +1 yıl Valla utangaçlığın bence burcuyla alakalı yok, yaşı ya da hayattaki yaşadıkları, ailesi kaynaklı olabilir Yorumla Soran +1 yıl Ben aslan oldugum icin biraz degisik geliyor bana Yorumla blgkaan +1 yıl Net şeyler istiyorsun ama o daha çok ayrıntılarda geziyor değil mi? :D Yorumla Soran +1 yıl Aynen öyle.. Cok tatli birisi.. Cok ilgileniyor ama söylemiyor icindekileri Yorumla blgkaan +1 yıl Azıcık sabır ve senin dinlemen lazım onu, daha çok anlaman, senin açman lazım yani Yorumla Soran +1 yıl Ohoooooooooo sabirsizim ben Yorumla blgkaan +1 yıl Hahahah ama sende hem iyi olsun istiyorsun hem de sabredemiyorsun ya :) Yorumla Soran +1 yıl Sabredicez Artik Inshallah sabretmeye deger! Yorumla blgkaan +1 yıl Tabi ki değip değmeyeceğini de sen anlayacaksın Yorumla Soran +1 yıl Sadik midir? Sevdimi tam severmi Yorumla blgkaan +1 yıl Bence öyledir Yorumla Soran +1 yıl Hmm biriside abaza diyor Yorumla blgkaan +1 yıl Abazalığın burçla bir alakası olabilir mi sence? Bence yok, insan cinselliği yaşama sıklığına göre ve isteğine göre değişir Yorumla
Saffet3458 Takip Et Master Yaş: 49 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Utangaç çekingen oluruz ama sonradan açılırız 😍 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Tam abaza burç ya 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Abaza ne demek? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Azgın Yorumla Soran +1 yıl Ciddenmi? Her kadina mi yoksa sadece sevdigi kandina mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani genel olarak Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Başak erkeği çekingen mi utangaç mı yoksa gelip konuşur mu diye soruyorsun yani demi
Evet Aynen öyle :)
bilmiyorum
Hahahaha
agshdbnasfd
Başaklardan uzak durumlamı, çok yıpratıcılar.. Gerek yok...
Niyeeeee lütfen söylermisin
Duygusal asla değiller, odun denilebilir hatta. Lendi menfaatlerini her şeyin önünde tutarlar bu uğurda kime ne zarar verdikleri önemsizdir. Bir de üstüne titizlik, düzen takıntılılardır çoğu. Değişikler işte😂
Oha kötümüs ya.. Bende siler gecerim ozaman, sorun olmaz
Sen yine de tanı, belki yükseleni falan etkiler de düzgünleşirler...
Yükseleni ikizler:/
Yok be o kadar da vahim değiliz bence :)
@blgkaan az vahimsiniz çok değil😂
Ahahaha çok sağol ya
@blgkaan Peki başak bey, yazdıklarımdan hangisi tutmuyor😂
Yıpratırız onda bir itirazım yok ama kendimizi de yıprattığımız içindir o :)
yok açılmaz çoğu zaman da göstermez
Nasil belli eder askini veya sevdigini?
Benimki bana bırakıyor sen de hoşlandın mı diyorum sen söyle sana bağlı diyor sen ne düşünüyorsun benimle ilgili diyor.
Bir başağım diye demiyorum ama bazen çekilmez oluyoruz :)
Niyeki ama? 🙁
Ayrıntılara takılmak bazen karşı tarafı ve insanın kendisini yoruyor, ilişki içinde takılanmadı gereken şey sadece aşk hepsi bu olmalı
Yani anladigim kadariyla aska pek takilmiyor mu?
Hayır aslında aşka giden yolda bazen başka ayrıntılara takılır ya insan onlar ilişkiyi yoruyor ama yine de başak erkeği iyidir, bağlıdır, güzel sever
Sevgisini askini Nasil gösterir?
Cok utangac!
Sordugumda utaniyor bisey demiyor
Sevgilin mi çok utangaç?
Evet:/
Valla utangaçlığın bence burcuyla alakalı yok, yaşı ya da hayattaki yaşadıkları, ailesi kaynaklı olabilir
Ben aslan oldugum icin biraz degisik geliyor bana
Net şeyler istiyorsun ama o daha çok ayrıntılarda geziyor değil mi? :D
Aynen öyle.. Cok tatli birisi.. Cok ilgileniyor ama söylemiyor icindekileri
Azıcık sabır ve senin dinlemen lazım onu, daha çok anlaman, senin açman lazım yani
Ohoooooooooo sabirsizim ben
Hahahah ama sende hem iyi olsun istiyorsun hem de sabredemiyorsun ya :)
Sabredicez Artik
Inshallah sabretmeye deger!
Tabi ki değip değmeyeceğini de sen anlayacaksın
Sadik midir?
Sevdimi tam severmi
Bence öyledir
Hmm biriside abaza diyor
Abazalığın burçla bir alakası olabilir mi sence? Bence yok, insan cinselliği yaşama sıklığına göre ve isteğine göre değişir
Utangaç çekingen oluruz ama sonradan açılırız 😍
Tam abaza burç ya
Abaza ne demek?
Azgın
Ciddenmi?
Her kadina mi yoksa sadece sevdigi kandina mi
Yani genel olarak