Soru basligindaki gibi yengec burcu erkegi sevdigi kisiye karsi nasil davranir nasil konusur..utanirmi yoksa direk yakinlasmayami calisir ?
Yardiminiza ihtiyacim var :(
Yardiminiza ihtiyacim var :(
cekimser davranabilir ama böyle olmadıgını kendine mi artık kime kanıtlamak istiyorsa hoşlandığı kişiyle özgüveni yuksekmiş gibi konusur ukala oldugunu dusunebilirsin kaçamak bakar baktığını anlamanı istemez eğer sen ona bakarsan da hiç birşey yokmuş gibi gozlerini kaçırır ordan uzaklaşır
Banada öyle davraniyor yani uzak duruyor gibi ara sira göz göze geliyoruz, is yerinde baska bir kiz daha var ona cok takiliyor tatli sakalar falan yapiyor buda ona yaklasmak istedigini gösterebilirmi sence ?
desene bu biraz fırıldak yengeç asla hoşlandıgı biri varken bir baskasına yakınlaşmış görünmek istemez hata yapıp kaybetmemek için senin ki ya kıskandırmaya calısıyor oyle bir hoşlantı ya da hoşlanmıyor
Bencede benimkisi bos kuruntu :(
erkeğini bilmemde kadını çok saygılı, kibar ve bir o kadar da çabuk inanmayan birisiymiş... hoş gerçekleri söylememe rağmen gidiyorlarmış :((
Cevap
11Cevap
yengeç burcu erkekleri sevgilerini belli etmek için karşı cinsin önünde yengeç dansı yaparlar :D
yengeçler genelde yan yürür, burdan birşeyler çıkarabilirsin
herşeyide burçlara bağlamayın her yengeç erkeği utangaç ya da girişken olacak değil ya
yengeç gibi yan yan yürürse sevgisi belli olmuş olur <3
butun erkekler gıbı burclara bu kadar anlam vermeyım kardesım
ah biz ah:D hepimizmi ayunıyız yaaD:
Nasilsiniz söylede hepimiz bilelim
:D ekle yavrum yardım ediyim ne istiyosan?:D
utangac olur kesınlıkle
Diyelimki iki yeni kizla tanisti bana hafif utangac uzak diger kiza ise sürekli tatli sakalar falan yapiyor...hangimize daha yakin olmak istiyordur sence
kesınlıkle sana..dıger kızla bırsey dusunmedıgı ıcın rahat davranıor
Assagada biri cevap olarak bunu demisti : eger yengec birinden hoslaniyorsa baskasina yakinlasmis gibi görünmek istemez ...buna katilmiyormusun sen ?
Kusura bakma soru üstüne soru soruyorum ama kafam allak.bullak oldu :(
tam tersı dıgerının ılgısını cekmek ıcın yakınlasır..en azından ben ole yaparım
Kiskandirmaya calisir diyorsun yani
Tesekkür ederim!
Yan yan yürüyorsa seviyordur.
valla aslan burcu oldugum icin bilmiyorum
Burclar falan hikaye !
ben biraz utanırım
Diyelimki bana hafif utangac baska bir kiza ise tatli sakalar yapiyor hangimize yakinlasmak istiyor dersin
garanti sana ,bi kızla aram iyi ,10 numara muhabbet ediyorum mesala ama biraz hoşlanıyosam durgunlaşıyorum, soğuk oluyo
Assagada biri bunu yazmisti : eger yengec birinden hoslaniyorsa yanlis anlasilmamak icin yani hoslandigi kiz yanlis anlamasin diye baskalarina yakin olmaz...buna katilmiyormusun sen ?
saçma ,bişi hissetmessem çok rahat davranabılırım ama hoşlandığım kızla o kadar rahat konuşup samimi olamam kolay kolay vede içim içimi yer hoşlandığımı belli edemedim diye
Peki ona nasil davranmami tavsiye edersin ?
Ve sen genel olarak nasil kizlardan hoslanirsin ?
Kusuruma bakma seni sorularimla boguyorum :(
maksat muhabbet ;) ,valla sen yakın davran dicem ama şimdi sadece burçla olcak iş diil bu da bakarsın yannış anlar bakarsın istifade etmeye çalışır.kişilik önemli şimdi bişi diyemem
Tabiki haklisin , cok cok tesekkür ederim :)
bilmukabele yavrucum ;)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar