Bir kuru selamı gönderebilsem yakarım bu canı dediğinz biri var mı:))
Ona söylemek istediklerinizi burda paylaşablrsnz teşekkürler..
Ona söylemek istediklerinizi burda paylaşablrsnz teşekkürler..
vardı bir zamanlar. dört yıl geçirdik acısıyla tatlısıyla. evlenemedik olmadı..keşke diyorum.keşke beni çok sevseydin.keşke diyoru, değer verseydin.kırmasaydık birbirimizi.yıpratmasaydık olur olmaz şeylerle. şimdi geriye dönüp baktığımda güzel şeyler çok daha fazla olsaydı acılardan.nankör değilim ben.mutlu da olduk hani..ama çok geç kaldık. ayrıldık bilmiyorum pişman mısın. ben..herşey olacağına varırmış.. burdan seven herkese söylüyorum olur olmadık kavgalarla kırmayn birbirinizi. sevin çok sevin... geriye dönüp baktığınızda bir tebessüm kalabilsin.acılar bırakmayın geçmişinizde.herşey unutulur da onlar silinmiyor...
Ayneeeen aynenn. Aşk malesef öyle tuhaf birşey ki. Yakışklı değil. Ama ondan başka hrkes tipsiz gözümde. Bebeğim o benim:D Söylemek istediğim bir dolu şey var. Ama söyleyemem.
1 ay önce tanıştım yaklaşık 15 gündür evliyiz onu çok seviyorum ilk senemizdde ona ne alıcağımı şimdiden düşünmeye başladım bana yardımcı olurmusun para sıkıntısı yok küçük te olabilir büyük bişiyde
herşey dış güzellik degildir... ben her insanı sevebilirim yeterki.. kafa dengim olsun
Cevap
2Cevap
Aynen de böyle. Herkes ilk görüdüğünde benim yanıma hiç yakışmadığını vurguladı. Ama ben onunla mutluyum, gerisi boş. 3 yıldır benim her şeyim o. İnşallah bir kaç ay sonra eşim olacak :)
Hımmmmm yok ki :D yani varda zaten istediğimi soyluyorum kendisine :P
Timamm. Sevmiyorum o zaman. :D Alınır bee yazıkk
dünyalar kadar kız arkadaşım varken çokda güzel olmayan bir kızı sevdim dünyam şaştı bee
Seni niye seviyorum bilmiyorum gerçi sebebini bilsem unutmak için bir yol bulurdum kendime :((
Yo ya ben hep güzellere aşık oldu hep...
Yok.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar