Her şeyi göze aldım
Fotoğraf buyusu nasıl yapılır🌺 ?
Her şeyi göze aldım
yarabbi alemin sana beyin vermedi mi ki kardeşim neden bunu yapıyorsun günah ve çarpılcan görcen gününü yahu okadar içen şıçan hatta yollu olan kızlar bile birgün gelecek cennete girecek ama bu büyü yapan yaptıran herkes allah razı olmayacakmış neden boyle yapıyon valla karşımda olsan döverim
Sen onu yaparken sana bir sey olmasin da yapanlari geri birakmiyorlar ugrasiyorlar
Dua gibi bişi ama bak bu;
www.sirlardunyasi.org/resimle-baglama-buyusu.html
Ben olmadigini görüyorum bir sey yaparsan onun kadar seninle de ugrasirlar
Ama çok seviyorum.
Peki ya telapati yaparsam işe yarayabilir mi?
Bence yaradandan istemelisin
Bu kız yarın böyle gelirse şaşırmayın
www.agbursa.com/.../Dabbe-Cin-carpmasi_2.jpg
Al sana büyü
Cevap
13Cevap
fotografi firina at
3 kere onun adini haykir
firini son ayar ac ve bidaha kapatma
Siteye üye olurken 6×7 ve bir kaç Kültür sorusu sorsalar bu cahiller üye olamaz ve böyle sorular görmeyiz 😅😅😅
buyuyle olan herseyin sonu husran oluyormus asla yapma
Yapmayın ya ne büyüsü inşallah yapamazsın senin gibi insanların fitnelerinden Allah korusun bizi
bu soru ülkenin durumunu izah eden basit ama bir okadarda saçma bir soru. işte bu kafadakiler ülkeyi yönetiyor :D
Tarif veriyorum toplanın
1 Adet kulozet
1 Adet got
Once kulozete guzelce oturup fotografi dusunerek ıkınıp guzelce siciosun hacı sonra fotografı icine atıp 15 defa boşol diyoruz Asdf
Delirme ya büyü falan sakın bulaşma. Allah'a şirk koşmak resmen yatacak yerin olmaz.
yav yapmayın böyle şeyler başınıza iş alırsınız bak
Senin ve onun resmini üst ışte yapistir sonra yak kűllerini denize at
Ne halin varsa gör büyüden medet uman birine ne desek boş
uğraşma öyle şeylerle daha da nefret ettirsin
kesin çözüm
Aşık olup bağlanması için yapıyorum buyuyu.
Nefret etmesi için değil.
Büyüden anlıyor musun
açtık ama sorun var. sana ciddi anlamda bir şey söyleyim kim olduğunu bilmiyorum ama insansın sonuçta tüm iyi niyetimle uyarayım kendin uğraşma şaka değil bunlar musallat edersin başına öyle hemen belli etmezler kendilerini ama hasta olursun sonunda. psikolojik olarak.
Tamam da bir suru kişi denemiş ://
sen o bir sürü kişiyi boşver bana güven. 😊
durumunu anlıyorum ama bunun yolu bu değil ise yarayacağını bilsem yap Derim ama olan sana olacak ve o senden daha da uzaklasacak
www.sirlardunyasi.org/resimle-baglama-buyusu.html
Bak bu ama bir dua okuyorsun.
Bir medyuma 750-800 tl veremem ki :D
dua mum a okunmaz.. aç ellerini Allah a yalvar. . o zaman dua olur... mum a okuduğun da diğerlerinin yardımını istersin kii yardım da etmezler. . Allah in seni duyması için mum a ihtiyaç yok. . al abdest otur duanı et ona sığın.
Bir bitmediniz hıamina
telepati yap telepati
Nası yani
telepatiyi bilmiyo musun
Biliyorum ama ne işime yarayacak ve nasıl olacak
Neyse tamam boşver. Sana iyi işler 😁
Gunah yapma sakın ve hayır gelmez
saçmalama akşam akşam
ne büyüsü ya sacmalik
fotograf buyusu ne ise yariyor ve nasil yapiliyor?
hic denedin mi ya, ise yariyo mudur acaba :/
Bilmem ki :D
skype kullanıyorsan beraber deneyek mi
skype kullanmiyorum ama cok merak ettim, benimde hoslandigim var aslinda...
Ya benim ki sanaldan biri birde :(
sizin durum daha kotu :( benim ki okuldan konusuyoruzda, daha bir ilerleme yok... denesek mi carpilir miyiz :/
Tamam da attığım linkteki tam büyü sayılmaz, dua var iyice okursan Allahtan istiyorsun. Onun fotoğrafına odaklanıp duayı okuyorsun bence o kadar kötü bişi değil
ama o duanin karsiligini bilmiyoruz ki, kim bilir neler diyor orda :/
Oda var ama yapanlar olmuş tutmuş diğer sitelerde falan yorumları okumuştum :/
çok seviyorum :///
aslinda ben 1.5 yil once telapati yoluyla iletisime gecmeyi denemistim. sanki o bundan daha guvenli gibi geldi bana. fotografini al cocugun odana gec yalniz ve sessiz bir ortam olmasina dikkat et alninin ortasina bakarak ne istiyorsan ornek; bana mesaj at. ya da beni sev falan de icinden bir kac kez boyle boyle devam et
Aaa peki gerçekten oluyor mu :)) ?
ben bana mesaj atmasini istemistim ve baya bir yogunlasmistim o an mesaj atti ama anlik kalp krizi gecirme riski var :D cok korkmustum bir dahada denemedim ama hem bu sayede gunah islememis olursun internette telapati hakkinda bir suru bilgi veren siteler var onlara bir bak istersen
ahaha deneyeceğim çok teşekkürler :)
rica ederim, hangisini deneyeceksen banada mesaj at birde olursada bilgilendir beni 😊😊
ayy kızlar banada haber verin sonucu 😂
@minikpatiss valla ben denemistim oldu 😂 bir daha deneyecegim
o linkteki büyüyü mü denediin? nasıl oldu korkutucu bişey oldu mu peki 😄
@minikpatiss yok ben telepati yoluyla denedim mesaj atsin diye, 2 dakika sonra mesaj atmisti 😊
o nasıl yapılıyor pekii 😄
@minikpatiss pek cok yontemi var aslinda, bos sessiz bir odaya gecip telepatiyi kimle yapmak istiyorsan onun fotografinida alip iyice odaklanman lazim ve bana mesaj at diyip onun seni dusunup mesaj atmasini sagliyorsun 😂 ben cok deneme yanilma yontemiyle basardim, zamanla bu gelisiyor :)
ayy tamam çok teşekkürler 😂
@minikpatiss rica ederim :) internette sitelerde daha detayli anlatiliyor onlarada bir bakabilirsin birde denersen bana yaz sonucu! :)
tamamdır canım yazarım mutlaka😄
Birazdan denicem kızlar😂
haber ver mutlaka ben heyecanlandım 😂
@minikpatiss aynen bende denicem birazdan :D
Denedim ama ben odaklanamıyorum ya ;/
o sorun bendede var yaa aklım başka şeylere gidiyor siz bir sonuç alırsanız bende yapıcam😄
@minikpatiss mesaj atmasini mi yoksa sevmesini mi denesem sizce bilemedim :)
sevmesini denee severse zaten istemediğin kadar mesaj atar 😄
@minikpatiss ya aslinda, cocukla mesajlasiyoruz yani mesaj atarsa cok supriz olmazda sevip sevmedigini anlayamiyorum :) :D
sevmesi için yap o zaman 😄
@minikpatiss yaparsam nasil anlarim ki sevdigini :/
konuşmasından tavırlarından anlarsın eskisinden daha yakın olur :)
@minikpatiss deniyim o zaman :)
tamam canım bekliyorum haberleri 😄🙏
@minikpatiss Haberler ne bakalım :D
Sizi bekliyorum sonuç alırsanız ona göre yapıcam üşeniyorum yoksa 😂
İnanıyor musun cidden?
Bulaşma Zararlı cıkarsn.
Büyü yapmak büyük gunah
adam gibi çık karşısına söyle
Sonuç ne 🙄 🙄
Pis büyücü
Hic bulasma o ne ya
bilmiyorum