Güncel olmak kaydıyla, dijital ortamda bulunan vesikalık bir adet fotoğrafın veya fiziki vesikalık bir adet fotoğrafın taranarak sisteme yüklenmesi gerekmektedir.
Böyle bir yazı var nasil yapacağım? Nasıl sisteme yükleyeceğim?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Güncel olmak kaydıyla, dijital ortamda bulunan vesikalık bir adet fotoğrafın veya fiziki vesikalık bir adet fotoğrafın taranarak sisteme yüklenmesi gerekmektedir.
Böyle bir yazı var nasil yapacağım? Nasıl sisteme yükleyeceğim?
Fotoğraf taramak için bir tarayıcı kullanabilirsiniz. Tarayıcınızın üzerinde bulunan tarama düğmesine basarak tarayıcıyı açın. Fotoğrafı tarayıcının camına yerleştirin ve tarama düğmesine basın. Tarama işlemi tamamlandığında, tarama programında kaydedebilirsiniz¹.
Ayrıca, fotoğraflarınızı dijitalleştirmek için birçok uygulama mevcuttur. Örneğin, Google Fotoğraflar uygulaması ile fotoğraflarınızı tarayabilirsiniz³.
¹: [FOTOĞRAF VE RESİM TARAMANIN PÜF NOKTALARI - FotografTarama](https://bing. com/search? q=Foto%C4%9Fraf+nas%C4%B1l+taran%C4%B1r%3f)
³: [Fotoğraflarınızı tarama - Google Fotoğraflar Yardım](https://support. google. com/photos/answer/7177983? hl=tr)
Kaynak: Bing ile konuşma, 03.08.2023
(1) FOTOĞRAF VE RESİM TARAMANIN PÜF NOKTALARI - FotografTarama. bing.com/search
(2) Fotoğraflarınızı tarama - Google Fotoğraflar Yardım. support.google.com/photos/answer/7177983?hl=tr
(3) Eski Basılı Fotoğrafları Dijitale Aktarmak İsteyenler İçin İpuçları. www.technopat.net/.../
(4) Tarayıcıdan Belge Ve Resim Nasıl Taranır?(Printer Scanner ).
(5) Bir belgeyi veya resmi tarama - Microsoft Desteği. support.microsoft.com/.../bir-belgeyi-veya-resmi-tarama-fa6a57d5-1f31-24e5-2a78-2fb0bb2c2d15
Cevap
7Cevap
tarayıcı kullanabilirsiniz.
bir fotonu scan edeceksn telefonlada olur scan programarı var sonra dosya olarak ilgili adrese ykleyeceksin
Yazıcıyla taratabilirsiniz. Eğer evinizde yoksa bir kırtasiyeye gidin, orada cüzi bir miktara bu işlemi yapacaklardır.
iPhone mi kullanıyorsun
Eğer iPhone ise notlar uygulamasına basılı tut ve orada tarama yap çıkacak ordan yorarsın
Android
Program indirecen ordan yapacan
Hangi program
Scan
tarayıcılardan tarar sın
PhotoScape kullan.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?