Güzellik & Bakım Boydan foto en güzel nasıl çekilir?🤔🙃? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sevgilim hep boydan foto istiyor ama güzel çıkmıyor nasıl güzel çeke bilirim?Cevapları bekliyorum 😇 Boydan foto en güzel nasıl çekilir?🤔🙃? Cevapla En Güzel Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
burak_yeke Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 83% +1 yıl nasıl güzel poz çekersin sormak istediğin bu sanırsam 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Yani evet 🙃 Yorumla Soran +1 yıl Yok gizli ama Yorumla burak_yeke +1 yıl biliyorsun ki foto çekmek satanttır. ışık açısı ve gölgelendirme çok etkisi var güzel çıkmamnın Yorumla Soran +1 yıl Evet öyle teşekkür ederim başka anlata bilirmisin Yorumla
Celo05 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 64% +1 yıl Çeker sen açı değiştir loş ışıkta falan çek o zaman da güzel olur 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bunu bizim soylememis biraz apest olmaz mı 😀😅 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Zorla değil istemezseniz cvp vermeyin 🙃 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır cevap vermesi zevkli olur ama senin için iyi olmaz sanki 😅😀🙈 Yorumla Soran +1 yıl Saçmalayın demedim adam gibi cvp verin ne cıvıtıyorsunuz hemen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yanlış anladın dediğimi soyel giyin böyle giyin demek için zevkli olur sen bunları yapicak msiin diyorim o senin için saçma olur diyorum Yorumla Soran +1 yıl Giyimi sormadım gerek yok sağolun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Giyim demedim zaten lafın gelişi söyledim Yorumla
TuranTrk Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 93% +1 yıl Boydan ayna karşısında 0 6 Yorumla Soran +1 yıl He o güzel ama hep öyle çekmek istemiyorum Yorumla TuranTrk +1 yıl Tek başına öyle güzel çıkar Yorumla Soran +1 yıl Aynen ya benim özel boy aynam yok 😔 Yorumla TuranTrk +1 yıl Sevgilin alsın Yorumla Soran +1 yıl 😄 Yok artık ya Yorumla TuranTrk +1 yıl Bana sürekli foto atan sevgilim olsa ben alırım 😂😂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Derdi vücudunu görmek 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ee isteyemezmi çok normal değilmi ki 🤔? Yorumla
twmia Takip Et Xper 3 Yaş: 20 +1 yıl sen iyiysen fotoda iyi çıkar zaten 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Alakasız bir cevap Ben iyim foto nasıl daha güzel çekilir dedim soruyu anlamamışsın Yorumla twmia +1 yıl güzel çıkmıyor demişsin malzeme güzel olsa güzel çıkar zaten dedim Yorumla Soran +1 yıl Bulunduğum yer duruş ışık çok şey var görünüşü değiştren Herhalde kendimize güveniyoruz ki foto çekiyoruz 😌 Yorumla
2golgeadam2 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 546 cevap paylaştı. Yardımcı olabilirim. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Buyur 🤔 Yorumla 2golgeadam2 +1 yıl Buradan sence de zor olmaz mı? Yorumla
Murat_murim Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Cikmasi lazim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani Yorumla Murat_murim +1 yıl Foton iyi cikmasi lazim dedim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
nasıl güzel poz çekersin sormak istediğin bu sanırsam
Yani evet 🙃
Yok gizli ama
biliyorsun ki foto çekmek satanttır. ışık açısı ve gölgelendirme çok etkisi var güzel çıkmamnın
Evet öyle
teşekkür ederim başka anlata bilirmisin
Çeker sen açı değiştir loş ışıkta falan çek o zaman da güzel olur
Bunu bizim soylememis biraz apest olmaz mı 😀😅
Zorla değil istemezseniz cvp vermeyin 🙃
Hayır cevap vermesi zevkli olur ama senin için iyi olmaz sanki 😅😀🙈
Saçmalayın demedim adam gibi cvp verin ne cıvıtıyorsunuz hemen
Yanlış anladın dediğimi soyel giyin böyle giyin demek için zevkli olur sen bunları yapicak msiin diyorim o senin için saçma olur diyorum
Giyimi sormadım gerek yok sağolun
Giyim demedim zaten lafın gelişi söyledim
Boy aynası olması gerek
Boydan ayna karşısında
He o güzel ama hep öyle çekmek istemiyorum
Tek başına öyle güzel çıkar
Aynen ya benim özel boy aynam yok 😔
Sevgilin alsın
😄 Yok artık ya
Bana sürekli foto atan sevgilim olsa ben alırım 😂😂
Derdi vücudunu görmek
Ee isteyemezmi çok normal değilmi ki 🤔?
sen iyiysen fotoda iyi çıkar zaten
Alakasız bir cevap
Ben iyim foto nasıl daha güzel çekilir dedim soruyu anlamamışsın
güzel çıkmıyor demişsin malzeme güzel olsa güzel çıkar zaten dedim
Bulunduğum yer duruş ışık çok şey var görünüşü değiştren Herhalde kendimize güveniyoruz ki foto çekiyoruz 😌
Yardımcı olabilirim.
Buyur 🤔
Buradan sence de zor olmaz mı?
Boydan derken Nude diyordur
Nude mi
Cikmasi lazim
Nasıl yani
Foton iyi cikmasi lazim dedim