Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Şahsen bn ewlenmezdim neden dersen çocuk olmasa bir düşünebilirim bn şuana dek hiçewlenmedim tamam oda ewleneyimde bir çocuk yapıp boşanırım die ewlenmemiştir kimbilir ne hayalleri vardı o zmanlar ama işler ters gitmiş ki bnce genelde dışardan gördüğüm kadaryla enbüyük etki aileler eşler anlaşsada aile işin içine girince herşey altüst oluyo ablamdan biliyorum iki tarfta tam sıkıntı yani en sonunda boşandılar neyse bnim ewlenmek istememe sebebime gelince tamam kendim yakışıklı çekici ve zengin biri deilim ama ne kadar dürüst olduğumu ve eşime gözüm gbi bakıp korucagımıda biliorum o bnim ewimin meleği olur kucagımda tasırım seve seve hwrseyıne yardm ederm bugüne dek babası nası baktıysa bnimde aynen hiç yormadan üzmeden bakmam gerek ama bu duyguları daha önce baskasıyla yasadysa bide sürekli eski anılarını hatırlatıcak giderek büyüyen bir sorun olucak çocuk herşeyi değiştirir bn istemeyerek yanlışlıklada osa kötü bişe yaptığım an aklındn o öküzde böleydi die bir düşünce geçer bnce eee ilerde bu çocuk büyücek ya çocuk bizde kalck babası görmeye gelck ya babasında kalck bn eşimi götürcem bni kanser eder bu durum şahsen bnce illede ewlenckse kendi gbi dul birini bulması hem kendisi hem ailesi hemde çocuk için daha iyi birbirlerini daha iyi anlar ve çocuklarına saygıları daha farklı olur die düşünüom
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılbak sana yalan borcum yok moral olsun diyede söylemiyom kimsenin morali beni ilgilendirmez ben gerçekleri söylüyorum ben salak kardeşim mal 22 yaşında ve evlenmiş boşanmış 1 çocuk sahibi kadınla evlendi kadın öyle haram süt emmiş biriki kendi çocuğuna analık yapmıyor çocuk 10 yaşında babasında kalıyor başka sehirde bu aptal kız benim kardeşimi ayarrtı sonra kardeşimde bze yalan söyledi bu kız hiç evlenmemiş cocugu yok benden byük ama fazla büyük değil 3 yaş büyük dedi biizm salak anne babada kabullendi kızı istedik kızı sonra kız gitti baskasına kaçdı kardeşimi aldattı.
benim burda söylemek istediğim sey su bu örneği vermemin nedeni şu.
erkekler bazen böyle birini sevebilir kalp otada konar bokada konar ama yinede mantık ön planda olduğu için kadın milletide süpheci ve kuşkucu olduğu için özgüvensiz olduğu için eninde sonunda bu ilişki biter akla uymayan kalbede uymamalı bence benim şahsi görüşüm davul dengi dengine ben evlenmezdim sevemezdim öyle çocuklu birini sevemzsim kalbime söz geirirdim ne yapar ne eder kendime hakim olurdum gönlümü kaptırmazdım daha önce bende hoşlandığım birileri oldu hep dikkat ettim gönlümü kaptırmamaya iyiki kaptırmamışım diyorum sonu hüsran olcakdı.. neyse okuduğunuz için teşekkürler13 Yorumla
Soran+1 yılBence se herkes dengi dengine.
Cevap sahibi+1 yılmantığını düşün sen allahdan korkmadın kocayı boşadın bundan sonra nasıl bir evliliğin olur bilmem alışmışsın bekarlığa dulluk sana güzel gelmiş evlenip düzenli seks yapcan canım cicim ayları bitince bunuda boşarsın sen en iyisi takıl kafana göre hoşlandığına ver gitsin
Soran+1 yılGördüğüm en mantıksız yorum.
ben sahsen cocuklu ni anne olarak evlenmem ailesi de kndsi de istese kabul etmem özellikle cocuklu birini terch ederm cnku 2. bir hamileligi asla istmyrum ama bir kizi olsa o adamin cok sever ve sahplenrm diye düşünyrum kiz cocuk hp icmde kalcak sanirm dogurmayi da gözüm ymyo🙁olmadi evlat edncem kararliyim bu konuda🙂
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılerkekler evlenmez, daha doğrusu evlenemez. önlerinde aile engeli vardır. burada atıp tutan sevdimmi evlenirim diyenlere inanma. bir iki ailelerine kafa tutarlar evleneceğim diye ama o anne yine o oğlanı vazgeçirir.
en sağlıklısı boşanmış ve çocuklu kişilerin kendileri gibi insanlarla evlenmeleri..20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
78Cevap
+1 yılBen aynı durumu birebir yaşayan olarak 1 yillik serüvenimi anlatmak istiyorum. Cünku yaşamayan bilemez. Ben hiç evlilik yapmayan biriyim. Çok sık gördüğum bir kadinla sevgili olma kararı aldım oldumda. Bir cocugu var eski eşi de sağ. İlk aylar güzel gidiyordu ilgisini gosteriyordu. Fakat zaman zaman çocuğuyla başbaşa biraktigi oldu defalarca kendi işlerini halletmek için. Bu durum biraz ağrıma gitmeye baslamisti resmen sabrımı gosteriyordum. Kısa bir sure sonra nişan yaptik ailem desteklemedi tabi. Ama davranışlarda da biraz asilik sezmeye başladım. Üstumde inanilmaz bir baskı hissetmeye başladım. Cünku karşımda ozgurce yaşayan her istediğini yapan benim sozlerime kulak asmayan birini gormeye başladım. Bu durum nişandan sonra artmaya başlayinca sabrımı kaybettim. Eski ilgi alakayı alamaz oldum. Hani o ilk zamanlarda oyle bir insan vardı ki karşımda bana sahip olduğu için mutluluğunu belli eden her firsati benim için degerlendiren benimle vakit gecirmek isteyen insan gitti onun yerine ilgiyi azaltmiş surekli kendi isteklerine odaklı bir insan geldi butun planı kendi yapan kendi onaylayan hiç danısmayan bir insan. Bu durum çok dikkatimi cekince artik dedim buna bir dur demeli. Resmen ilişkimden bir bok anlamaz hale geldim. Heleki bunca zaman her seferinde yanima cocuguyla gelmesi ayrı bir muamma. Cünku çocugu ara ara babası aldiginda hep bekledim gelir vakit geciririz konusuruz dertlesiriz ama nerde. Kendi istegimle bile cagirdigimda cevabi hep hayır oldu. İşte zaten işim olduğunda geliyorum oldu. ya da 2 hafta sonra zaten gelcem oldu ama bu sefer yine çocuğu yaninda olcakti. Siz dusunun bide surekli yaniniza cocuguyla gelip çocuğu olmadigi zaman bir kez olsun gelmiyorsa bu durum dikkatinizi çekmezmi. ya da insan dusunmezmi bunca zaman hep cocugumla geldim o yokken hic gitmedim yanına. Kavgalar başladı haliyle. Hem hic sozumu dinlemedigi için hemde bana bu şekilde bir durum yansittigi için. İnsan geleceğini dusunuyor. Hic evlilik yapmamisim hic bir sekilde cicim aylarini yaşamıcam hic degilse evlilik gerceklesene kdr yaşayim diyorsun o bile evlenmeden gerceklesmiyorsa evlenince nasıl olcak. Her zaman 2. Plandasın. Her zaman tek derdi onun cocuguyla ilgilenip ilgilenmediginiz olcak. Sizi uzen durumlar olduğunda karsinizda sizi anlayan bir insan olmayacak. Cunku o insanin kafasinda zaten kendi sorunlari hep olcak. Bide sizin sorunlarinizi derdinizi dinleyen bir insan olmicak asla. Ben bunu birebir yaşadım. Gercektende bana derdini bana anlatma diyen bir insan buldum karsımda. Uzuntun o insana asla gecmeyecek. Cunku tamamen kendine odakli bir insan olcak rahat ediyormuyum etmiyormuyum onun derdi bu olcak. Surekli onun isteklerine bagli bir hayat yasayacaksiniz. O insan evlilige doymuş evlilikte eski eşinden her turlu baskiyi almiş bir insan tecrube edinmiş bir insanin tek derdi gecmisteki evliliginde karşıladiklari durumu sizlerlede aynı durumu yaşamamak planlı davrancak kuzu misali egiticek sizi. Bende bu durum nişandan sonra daha çok arttiğina tanık oldum neden çünku ilk adım atıldi ya nasilsa geri donüs yok diye dusundü. Tabi yanıldı. Siz fedakarlik yapacaksiniz ailenizi arkaniza alacaksiniz belki sizle hic gorusmek istemeyecek ve bu durum onun umrumda olmayacak. Siz ne kadar uzulurseniz uzulun onun tek dusundugu yasadıklari eski eşi çocugu olcak. Koltuk değneği misali bir ilişkiniz olucak. Ben ilk kararımı hem vicdanen hemde sahiplenmek amaciyla almiştim o insanin davranislarinida çok hoşuma gittigi için almistim boyle bir karar. Ama en buyuk hatamı yapmişim. Daha ileri gitmeden bitirdim herşeyi. Hic kimsenin derdi için kendi hayatınizi mahvetmeyin yoksa siz kendi hayatinizi değil sizin hayatinizi kullanarak yaşarlar. Şimdi o insan eski eşiyle yeniden olur mu diye planlar yapiyor tabi bunu yaparsa onun için kotü olcak ayrilma sebebi hafif bir sebeb değildi cünku. Hatta bu karari biz ayrildiktan 1 2 hafta icinde aldı.1 yillik ilişkini sonlandiriyorsun hic kimse yeniden hayatina o kadar kısa surede almaz. O yuzden burdan anlayın ne demek istediğimi. O insan yaninizda olsada göruntu olarak olucak. Onun neler dusundugunu kimi dusundugunu goremiceksiniz. Ben gormesemde duymasamda bilmesemde hal ve tavirlardan yanımdaki insanin sadece gorsel olarak yanimda olduğu kanaatine ayriliktan daha önce tespit ettigim icin davranislarindan tavirlarindan ayrilik kararını almış oldum. Cünku o insana karsı hicbir duygu haliniz gecmez. Benden demesi bi insan kafasinda iki duygu birden yasayamaz. Saygilar Dilerim. Uzun bir metin oldu. Okuyun ki keşke bende boyle bir uzun yazı okusaydimda daha bilinçli davransaydim dedigim oldu cunku. Siz demeyin.
20 Yorumla
+1 yılAçık konuşmak gerekirse Çocuk olması sorun olur.
Şimdi olmazsa ileride olur. O kadar da anlayışlı bir koca bulmak çok çok zordur. Ben şahsen istemezdim. Adam çocuğa normal bir şekilde kızsa, kadın hemen diyecek ki ya işte çocuk senden olmadığı için böyle davranıyorsun falan. Halbuki adam belki kendi çocuğuna da öyle davranacaktı.
Yani ilişki içinde sürekli bir hassasiyet olur diye düşünüyorum. Kadın sadece evlenip boşanmış olsa hiç dert etmezdim.10 YorumlaDetayından sonra mantıklı yorum yapmak gerekirse karşı taraf seninle evlenmek istese bile sen düşünürmüsün? Şimdi hersey güllük gülüstanlık evetler canım cicimler...
Bu kadar kolay değil. Yasadığın toplum ailen yakında büyüyecek çocuğun bile sorgulucak seni bir müddet sonra... Bence çocuklu bir bayan bekar bir bey ile evlenmemeli...30 Yorumla
+1 yılBenim için bunun bir önemi var aslında. Mesela kıskanç biriyimdir, aklımdan hep acaba onu düşünüyor mu aklına geliyor mu diye geçer.
Ben sevgili edinmemiş biriyle evlenmek istiyorken sen evlenmiş çocuklu diyorsun.
Ben sevdamdan ölsemde ailem zaten müsaade etmez
Yani hayır, büyük ihtimal evlenmem10 YorumlaBen hep söylemişimdir. Gerçekten seviyorsam benden öncesinin önemi yok.
Ben gerçekten seviyorsam eğer bunların hiç bir önemi yok ne ailemin ne milletin dedikleri umurumda olmaz sonuçta hayat benim hayatım ben sevdiğim, mutlu olduğum kişiyle bir ömür geçirmek isterim.26 Yorumla
Soran+1 yılAma 7 yasında bir erkek çocuğu var. Yani benden önce diyip kestirip atamazsın çünkü o çocuk senin de hayatında olacak.
Soran+1 yılÇok duygusal yazdın. Gerçekte bu kadar duygusal düşünmüyorsundur eminim.
Soran+1 yılO zaman tebrik ederim. Hayatımda gördüğüm erkeklerin tek örneğisin
hayir evlenmem... gecmisini hala ruhunda ya nefretle ya da aska tasiyordur cunku.. ben evlenirsem sadece bana ait olmali esim ruhuen ve bedenen ve benim kanimdan olan bir cocuga annelik yapmali...
21 Yorumla
Soran+1 yılBence de..
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılTabii ki. Gönül işi bunlar, medeni hal değil. Bunu takıntı yapan kişiler daha bir çok şeyi takıntı yapar. Doğru kişiler nikahı basar. Çocuklar masumdur ve eskisi gibi bir kriter değildir. Yani kadınlar çocuklu çocuksuz farketmeden kapış kapış gidiyor. Gönül işine döndü.
20 Yorumla
+1 yılBüyük konuşmak istemem ama cevabım hayır. Ben hiç evlenmedim, çocuğum da yok. Bu yüzden kendim gibi yalnız birini alacağım. Paramı kendi çocuğumun geleceği için harcamak isterim. Başkasının çocuğuna bakamam ben enayi gibi hissederim kendimi. Burada evlenirim diyen erkeklerin yorumlarına bakmayın, kadınlara yaranmak için öyle yazarlar.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılben evlenmezdim diye düşünüyorum ama başıma gelmesin diye büyük konuşmak istemiyorum.. belki çok severim aşkından ölürüm falan ancak o zaman... tabi çok düşük ihtimal...
öte yandan yanlış anlama eğer evlilik dışı bir ilişkin olmadıysa çoğu bakireyim diye dolananlardan daha namuslusun. namusunu şerefini iki paralık edip bakireyim diyen alçaklardan değilsin00 Yorumla
+1 yılErkek istese bile, çocuklarıma çok iyi babalık yapacağını, bana iyi bir eş olacağını bilsem de ben hiç evlenmemiş biriyle evlenmem..
Canım, hayatım, birtanem falan bunlar hikaye..
Aşk bitiyor.11 Yorumla
+1 yılÇocuklu bekar annelerden uzak durun, size sıra çoçuktan sonra geliyor, eski eş ve bir sürü sorun...
Başkasının genetik yapısına sağlayıcı arıyorlar ve çocuklar buyuyunce ilk size şut, çocukları ile birlikte size kafa tutup kovalılyorlar, çevremde cok... Siz baston değneği olmak istemiyorsanız boşverin, kendi hayatinizi değil sizin hayatinizi kullanarak yaşarlar...00 YorumlaHerkes evet demiş ama yapmazlar bunu kesinlikle yapmazlar boşanmış erkek bile bekar bayan istiyor hayatında
30 Yorumla
+1 yılValla şayet bir kadından hoşlanırsam ve onun boşanmış çocuklu biri olduğunu öğrenirsem anında ilgiyi keserim açık net. @soran bu konuda kimseye de umit vermem.
10 YorumlaKesinlikle evlenirdim. Çünkü sevgiye aç bir insan ve çocuk var ortada. Sonuç olarak yine çocuğum olacaktı, böylede olacaktı.
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 15,2b cevap paylaştı.
+1 yılarada gerçek bağlılık duygusu varsa iki insanda birbirleri için yetebileğini düşünürsa neden evlenmesin.. bu benim içinde geçerli..
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 625 cevap paylaştı. Şu yaşımda evlenmem. Ama yaşım ilerledikten sonra sevmişsem de evlenirim.
14 Yorumla
Soran+1 yılEvde kalma korkusuyla mı :)
Soran+1 yılKaç yasındam sonra mesela?
- Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı.
+1 yılHayatımda hiç evlilik yapmamış biri olarak şunu demek isterim ki, sadece evlenip boşanmış ise olumlu bakarım. Hiçbir zaman büyük konuşmak istemem fakat çocuklu tercihim olmaz.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı. Aşka bakmamak gerek burada asıl etken çocuk ile eş adayının diyologu olur
Aşık olsamda çocuklu biri ile evlilik epey düşünmek gerek00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Bence cocuklu biri cocuklu biriyle evlenirse cıcuk icin daha iyi olur.
Bölece senin çocuğunada iyi davranir diye düşünüyorum00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılailem karşı çıkar bu bir. ilerde onun çocuğuna yazık olur, beni babası gibi görmez, yarım büyür ve sonradan bizim çocuğumuz olsa kendini dışlanmış hisseder.
10 YorumlaSimdi yalana alttan almaya gerek yok eğer yaşım 25 30 arası olsa belki ama 25 den küçükse ben istesem bile toplum karşı cikar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 675 cevap paylaştı. kabullenmek zor bu durumu ben yapamadım başkasını bilemem
06 Yorumla
Soran+1 yılYaoamadım derken başına böyle bişi mi geldi
Soran+1 yılBaşından niliyor muydun çocuğu olduğunu?
Soran+1 yılBaştan bile bile böyle bir olaya karışmamak gerekiyor demekki. Sonu acı ve hüzün olabilir.
+1 yılYıllar sonra çıkıp çocuğuyla birlikte gelse yine kabulüm..
11 YorumlaBen zaten evlenecek kasar sevmis ve guvenmissem diger kisimlari cok umursamam
10 YorumlaBende evlendim ayrıldım ama çocuğum yok çocuğu olan biriyle çok zor olur herkes için anne çocuk ve ben zor yani
010 Yorumla
Soran+1 yılHerkes dengiyle evlenmeli.
Soran+1 yılBen evlenip boşanmıs çocuk sahibi olmussam, bekar hiç evlenmemiş erkek aramamalıyım.
Soran+1 yılKaderini insan kendi iradesiyle çizer. Erkek 7 yasında.
Soran+1 yıl"Biz her insanın kaderini kendi çabasını bağlı kıldık" (isra/13)
- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılEğer sevgi varsa aşk varsa sadakat varsa hiç birşey bahane ve engel değildir
21 Yorumla- +1 yıl
Hayatın kuralı bizden ibaret aileler bu dönemde saf dışı kalıyor isteyen kişi istediği ile evleniyor. Artık eskisi gibi bekar takıntısı yok ufacık bir yalanla yuva kuruluyor
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Şahsen aynı şey erkekte olsa çoçoğun yaşına göre yani 13 14 yaşındaysa çocuk kesinlikle evlenmezdim ama bebekse evlenirim 😊
00 Yorumla
+1 yılçocuğu yanında olmazsa seversem olabilir çocuk sorun değil ama problem olur yinede
00 Yorumla
+1 yılÇok zor bir karar. Bilmiyorum. Etraflıca konuşmak lazım.
00 Yorumla
+1 yılEvlenmezler jigolusu bile bakire ister benden demesi
Erkeklere sadece zarlı bakireler layık ama herşeyi yaşamış11 Yorumla
+1 yılBoşanan çocuklu erkekler bile bekar kızla evleniyor.
00 Yorumla
+1 yılÇok aşıksam evlenirim ama ailemi ikna etmek kolay olmaz
10 Yorumlaböyle seylere takilmamak lazım. sevgi saygi guven varsa neden olmasin
10 Yorumlasamimi içten bir mutluluğa giden kafa dengi bir bayanla şartlar ne olursa olsun ölüme gidilir sanki bakire kızlar ile evlenenler çok mutlumudurlar
10 YorumlaAileden tepki gelir ve büyük sorun olur ama eğer gerçekten çok seviyorsam ama gerçekten seviyorsam evlenirim onun dışında çok zor
00 Yorumla
+1 yılYalan yok istemezdim aslında ama kadın hoşuma giderse olabilir niye olmasın ki
00 Yorumla
+1 yılNeden evlenmeyelim ki yeterki karakteri düzgün olsun
10 Yorumla
+1 yılÇok zor be güzelim
Çok güzel olman lazım
Büyüleyici olmalısın00 Yorumla
+1 yılcocuk olmasi sknti ama vardir evlenmek isteyen ben nayir
00 Yorumlaaçıkçası ıstemem çünkü ılerde nefsıme uyup o çocuğu kendı çocuklarımdan ayırırsam olmaz bunu yapmaktan korkarım
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÇok sevmem lazım. Ama çocuk olmasaydı da ayrılmış olsaydı bugün nikahı kıyardım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılya ben kimseyi dinlemem ne olursa olsun kendim alirim kararimi..
sen bu durumdamisin01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılcevabimda nettim
Gizli Üye(25-29)+1 yılSadece boşanmış olsa evlenirdim ama çocuklu sıkıntılı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 938 cevap paylaştı. Benim tanıdığım evlenenler var.
05 Yorumla
Soran+1 yılMutlular mı?
Soran+1 yılGerçi erkekler bu konuda midesiz haklısın
Neden olmasın ki bir sebep yok
29 Yorumla
Soran+1 yılKaç yıllık evliler ve durumları nasıl mutlular mı?
Soran+1 yılYaşlar kaç peki?
Soran+1 yılHımm. Ben 24 o 23 yasında.. Kadın da gençmiş gerçi kocasından.
Soran+1 yılPardon tam tersini yazacaktım
Benim evliliğim öyle zaten
10 Yorumlabenim için sorun olmazdı
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBilemedim..
Nasip bu işler00 YorumlaBoşanmış be çocuklular evlenir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlenirim, nedeni bende kalsın.
12 Yorumla
Soran+1 yılSen de mi boşandın?
Cevap sahibi+1 yılBoşanmadımda evlatlık alınarak büyütüldüm, bu yüzden başkasının çocuğunu kendi çocuğunmuş gibi sahiplenip büyütmek o kadar uzak değil
+1 yılHayır. Ben nasılsam öyle biriyle Evlenirdim.
00 Yorumla
+1 yılEvlenilir bence evlenen cok
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılniye evlenilmesin.. arkadaşlarımda evlenenler oldu
14 Yorumla
Soran+1 yılBekar ve hiç evlenmemiş erkekler kendileri gibü birini ister çünkü.
Cevap sahibi+1 yılonlara kalsa çok şey isterler de.. yok öyle bir kadın.. sevince farklı düşünülüyor
Soran+1 yılSeven erkek çok nadir..
Cevap sahibi+1 yılbunda haklısın
+1 yılAynı şekilde bir erkekle evlenmem.
00 YorumlaHerkez dengini hakeder
00 YorumlaHem bayan hem erkek için karar vermek zor😊
10 Yorumlahislerim varsa evlenirim
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. ben erkek olsam evlenirim
10 Yorumla
+1 yılAcikcasi hayir. Cocuklarina bakici olamam
00 YorumlaSevda varsa ortada.. : )
00 Yorumla- Devamını Gör (40)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım