Sevgilime hislerim hakkında kararsızım yardım ederseniz sevirim?

merhabalar sevgili ks üyeleri size bir şey danışmak istiyorum. arkdaşlar benim 1.5 yıllık ilişkim var, sevgilimle ayrı şehirlerde yaşıyoruz şu an ikimizde üni sınavlarına hazırlanıyoruz. şimdi geçicek olursak soruma, arkadaşlar sevgilim bir günlük tutuyordu ikimiz hakkında 1 sene boyunca yazmış günlüğüne ne yasadıysak, annesi günlüğünü bulmuş ve kız arkadaşıma kızmış ve telefonunu almış tabi bu olalı 5 ay oluyo. annesi beni aradı kızımdan uzak durmanı istiyorum dedi ama ben vazgeçmedim, annesi hâlâ telefonunu vermedi arkadaşlarının ve kuzenlerinin telefonundan konuşuyoruz sadece, şimdi size asıl sorum dün sevgilim ile buluştuk 5 aydır görüşmüyorduk telefon hariç onu ilk gördüğümde ufak bir heyecanlanma oldu sadece oturduk konuştuk elini tuttugumda sarıldığımda v. s içimde hiç bir his oluşmadı hep saate baktım ve birazda annesine yakalanma korkusu vardı içimde. ama bu sabah otobüse bindigimde bir ayağım geri adım atıyordu kalbim geri gitmek onu görmek istiyordu sanki otobüse bindigime pişman oldum ama beynim burda daha fazla kalma diyordu işin içinde çıkamıyorum.
Özet: sevgilimle 5 ay aradan sonra buluştuk ona karşı birşey hissedemedim ama onsuzken onu özlüyorum ve görmek istoyorum sizce bu alışkanlıkmı.
Sevgilime hislerim hakkında kararsızım yardım ederseniz sevirim?