Aşk-gurur-intikam?

Arkadaşlar bundan 3 ay önce erkek arkadaşım benden ayrıldı, ayrılırken beni aldattığını söyledi ama ortada öyle birşey yokmuş ayrılmak için uydurduğu bir yalanmış. Neyse okul başladığında arkadaşlarımla benimle ilgili konuşmaya başladı. Mesela beni rüyasında ağlarken görmüş bunu yakın arkadaşıma anlatmış. Sonra bir gün bu beni bir çocukla gördü çocukta bizim sınıftan arkadaşım. Akşam bana mesaj attı sen yolunu seçmişsin gibisinden kıskandığı çok belliydi yani mesajlarda. Bende onu sevmiyormuş gibi konuştum halbuki hala çok seviyorum. Aradan 10 gün falan geçtikten sonra ben ona hala onu sevdiğimi söyledim. O da sevdiğini söyledi. Buraya kadar herşey güzel. Ama sonra benim eski arkadaşlarım onunla sevgiliyken yaptığım hataları anlatmışlar. Hata da şu ondan önce sevdiğim çocukla ilgili konuşuyordum sürekli. bir nevi aldatmak gibi. Neyse bunu öğrendikten sonra beni sınıfına çapırdı ve bir güzel rezil etti, küfür etti, videoya çekti. Sonra ben ondan özür diledim af diledim bu şeyler için, nuh dedi peygamber demedi tiksindiğini nefret ettiğini söyledi. Olaydan iki hafta geçti mesaj attım konuştuk okulda konuşalım dedim kabul etti. Sonraki gün konuştuk arkadaş kalabiliriz falan dedi. Çıkışta da ben onunla gittim. Yol boyunca beni istemediğini gitmemi söyledi ama ben gitmedim. En son oturdum kaldırıma ağlamaya başladım. Döndü ve yanıma oturdu. O da ağlamaya başladı. Ben bunu kendime yediremiyorum gibi şeyler söyledi. Beni seviyor musun dedim seviyorum dedi. Ama lafımı yutmuş olucam dedi. Herkese barışmam falan dedim dedi. Neyse biz tatlı tatlı konuşmaya başladık. Sarıldık. Sarılırken şey dedi şampuanını mı değiştirdin dedi. Çok özlemişim bana bunları unuttur dedi bende söz verdim. Barıştık biz. Eve gitti o. Mesaj attı ailemi karşıma alamam dedi istemediğini söyledi. Engelledi. Sizce seviyor mu? Ne yapmaya çalışıyor?
Aşk-gurur-intikam?