2 yıldır beraber oldugum sevgılım benı bır anda sebepsız nedensız terkettı ardına bıle bakmadı evlencektık hepsı yalanmıs kandırmıs oynamıs benımle. Sırtımdan hancer yemıs gıbıyım darbe vurdu baana kandırmıs. Benı ayrıldıgı an whatsapdan enngellmıs telefon numaramı mesaj olrakda engellemıs aramayım dıyede engellemıs sızce neden yapıyor bunları daha ayrılmadan bır gun once yan yanaydık mutluyduk hıcbır sebep yokken ne bu anlaamıyorum psıkolojım bozuldu kendıme yedıremıyorum sızce pısman olur mu olsada bır onemı yok ama ben harap haldeyım? (Hayatında kımse olmadıgını bılıyorum )
Cevabın nedir?
+1 yılBenim durumumu yaşıyorsun. Seninki de muhtemelen eski sevgilisine dönmüştür. Seni de kullanmışlar. Kader mahkumuyuz yapacak bir şey yok. Duygularımızla oynayıp aniden gidiyorlar vicdansızlar. Sana üzülme demeyeceğim ama alış ve kabullen artık.
214 Yorumla
Soran+1 yılEskı sevgılısıne donme gıbı bır durum yok ama bıanda bırakıldım terkettı hıc beklemedıgım bır anda terkettı. kendıme yedıremıyorum
- +1 yıl
Bak durum şöyle oluyor. Eskiden biriyle birlikte oluyorlar. Ayrılıyorlar ama unutamıyorlar akılları onda kalıyor. Biraz süre geçince bakıyorlar kendisini seven biri var. O kendisini bırakıp gidenin acısını geçirmek için seni seviyor gibi davranıyor, sana umut veriyor, seni hiç bırakmayacakmış gibi davranıyor. Aslında full yalan ilişki yürütüyor sırf o ezilen egosunu yeniden şişirmek için. Sonra bakıyor artık seni yeterince kullanmış eski sevgilisine de dönme şansı yakalamış ya da sana bakıyor mutlusun. Patt. Aniden gidiyor. Her şey yalandı ben seni sevmeyi denedim olmadı falan filan gibi şeyler diyor. Yani sen sadece onun için ayrılık döneminde kullanılan benim gibi masum bir insansın. Yapacak bir şey yok. Bırak karaktersizlikleri bir gün yüzlerine çarpacak.
Soran+1 yılIcım yanıyor mal gıbıyım hayallerımı yıktı oynadı benımle kandırmıs nefes alamıyorum bazen o kadar yoruldumkı hersey ustume gelıyor yasamıyorr gıbıyım ne yaptımda hakkettım ben bunu Allah korkusuda yokmus o kadar laf saydım tepkı bıle vermedı Allah bıldıgı gıbı yapsın uykusuz gecen gecelerımın aglayıslarımın hepsının hesabı sorulacak
- +1 yıl
Alışacaksın. İstediğini söyle ona. Umrunda olmaz. Bırak umursamayı ki onu rahat yaşayasın. Öyle insanlar bu dünyada mutlu olsun bırak. Mezara girince görürler onlar. Benim içim rahat. Beni kaybetti o. Bir daha benim gibi seveni bulamaz. Öyle insanlar asla sevilmeyi haketmiyor, karaktersiz, vicdansız, egoist, merhametsiz tipler bunlar. Ama biz de onları seviyoruz işte mallığımız. Aniden terkedildik ama hayat böyle de güzel merak etme.
Soran+1 yılO kadar agır saydım umrunda bıle degıldı kalbını aklını oyle koreltmıs kı ne desem dıger kulagından cıkıyor duymuyor benı. Bız kaybetmedık ıyıler kaybetmez kaybedılır. Gun gelır anlar sahte ılıskıler sahte asklarla zaman gecırınce anlar ama cok gec olur Merhametlerı olsaydı bızı bıanda bırakabılırlermıydı.. Allah herseyı goruyor
- +1 yıl
Boşver. Unut demiyeceğim ama kaybeden o pişman olacak o. Eğer istediğini bulamayınca seni de mutlu görünce köpek gibi dönecek ayağına. Dönerse sen de gurur yap bas tekmeyi. Yaşasın yaşadıklarını. Yoksa seni asla anlayamaz. Gelmezse zaten seni hiç ama hiç sevmemiştir.
Soran+1 yılPısmna olduugunu yıllar gecsede gormek ıstıyorm bu duyguyu tatsın ıstıyorum pısman olmazsada yıne gonlum rahat nasıl olsa Ahırette gorusucez hesabı sorulacak herseyın ahımı alıpda mutlu olamaz
- +1 yıl
Aynen içini rahat tut. Mutlu yaşayacak olan bizleriz. Herkes çektirdiğini çeker er ya da geç. Rahatla yahu kasma.
Soran+1 yılRahatlayamıyorum kı ıcımdekııı ates yanıyor bıanda bırakıldıgımdan neye ugradıgımı sasırdım ıcımdekılerı kusmak ıstıyorum kusuyorum yıne sonmuyor oyle ofkelıyımkı kendıme uzuluyorum. er ya da gec pısman olup beter olsun ıkı yakası bır araya gelmesın
- +1 yıl
Belki iyi gelir ha ne dersin? Üzülme sen en değerlisin. Bırakıp gitmek yüzsüzlük. Böyle yaparsan ona değer vermiş olursun. Onsuz yaşayamam diye bir şey yok. Biraz kırgın olursun sadece ama inan sana yeniden insanlara güvenmeni sağlayacak kadar seven biri çıkacak karşına. Sadece inan.
Soran+1 yılMedıtasyon cok ıyı geldııı tesekkur ederım derttasımm bıraz da olsa rahatladım gercekten
- +1 yıl
Çivi çiviyi söker hesabı. Aynı dertten muzdaribiz. İnsan ancak kendisi gibi birini bulunca derdini çözebiliyor. Daha yardım almak istersen buradan ulaşabilirsin. Ben hata yaptım bari insanlar hata yapmasın hesabı.
Soran+1 yılKonusmak ıyı gelıyor aynı durumları yasıyoruz en azından anlıyabılıyorsun benı
En İyi Cevaplar
+1 yılbosuna demiyoruz bas bas bağırmıyoruz demi sebgili olayı haramdır
bulaşmayın diye amacı ne olduğunun belli olduğunu söylüyoruz ama nafile işte sonuç , ne oldu olan size oldu o başkasını bulur ondanda istediğini alınca terk eder gider...11 Yorumla
Soran+1 yılMalum oyle olacagı
+1 yılDuygularına yenilipte onu biyerlerden felan arama derim şu an kırgınsın tabii ama zamanla geçeceğini bilmelisin :) herkesin başına gelen şeyler bunlar klasik olucak ama değmeyecek biri için üzülme zamanla iyileşirsin :)
11 Yorumla
Soran+1 yılAradım agır laflar ettım umrunda bıle degıl soyledıklerım.. Ulasamıyım dıye ıletısımlerı kestı sıldı engelledı.. O kadar vıcdansız merhametsızmıskı sımdı anlıyorum Allah bıldıgı gıbı yapsın
Bu bir ruh hastalığıdır. Ya seni hiç gerçek sevmemiştir ya da piskopatlığı başına vurmuştur. Pişman olacak elbet...
13 Yorumla
Soran+1 yılAgzından bal damlıyor canım cok dogru ya hıc sevmedı ya da pıskopat bu
Pısman olcak aama cok gec olcak
Soran+1 yılAglayıp pısman olcaksan nıye terkederler anlamıyorum. Pısman olsun cok ıstıyorum ttatsın o duyguyu beter olsun
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
14Cevap
sacma yorumlar yapiliyor sonucta 2 yil olmus ve bence bir sorun vardir sana soylemedigi
19 Yorumla
Soran+1 yılkarsısına cıkıp soruyum mu herseyı ıcımı kusmak ıstıyorum
Soran+1 yılVercegı tepkı bıle artık umrumda degıl zaten bıtmısım ben hayallerımı yıkmıs
Soran+1 yılsorcam kuscam ıcımı
Soran+1 yılErkeklerın canı cehennme deme ıstıyorum ama cevremde sevgılısı ıcın herseyı yapan erkekler var kı gordukce ıcım gıdıyor acıyorum kendıme ne yaptım bunları hakedecek gıdıp bogazına yapısıcam
Soran+1 yıldemek ıstıyorum olcaktı o
- Aşk İlişkileri konusunda 396 cevap paylaştı.
+1 yılHerhangi bir yalanını yakalamış olabilir. ya da ailesi tarafından istenmiyorsun. İkisinden biri. En zor ihtimal de hayalleri var kariyer peşinde ayak bağı olabileceğin için senden ayrıldı. Ötesi yok.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah böyle içten pazarlıklı sinsi insanlardan hepimizi korusun.
Sen çok karaktersiz beş para etmez şahsiyetsiz birine denk gelmişsin.
Kurtulduğun için bence şükür etmelisin.110 Yorumla
Soran+1 yılAmin Amin Amin
Hıc tanıyamamısım onu bıanda sıldı attı benı Şu an mal gıbıyım Allah bıldıgı gıbı yapsın
Cevap sahibi+1 yılO duyguyu çok iyi bilirim.
Kocaman bir boşlukta bir sağa bir sola savrulurcasına kendinde olmadan nefes alırsın.
Senin tertemiz gözü kapalı beslediğin hislerinin paramparça olmasına mı üzülürsün?
Hiç değmeyecek birine verdiğin değere mi üzülürsün?
Onun için harcadığın zamana mı üzülürsün?
İnsan neye üzüleceğini dahi şaşırıp içinden çıkılmaz duygu fırtınasına düşüyor.
O yoluna hiç bir şey olmamış gibi sapa sağlam arkasına bakmadan devam edebilirken, sen duvarları yıkılmış bir sevdanın enkazında can çekişerek yaşamaya, nefes almaya çalışacaksın. Her aldığın nefes yüreğine saplanacak.
Soran+1 yılYasıyorum ama ölu gıbıyım hayat durmus hersey uzerıme cökmus hayallerım vardı benım yıktı hepsını benı yıktı hayatımı yıktı en cokda canımı acıtan benı bı anda sılıp atması nefes alamıyorum ıcım yanıyor kanıyor halen mal gıbı sevıyorum kendımden nefret edıyorum
Cevap sahibi+1 yılNe desek boş. Bende aynısını kat ve kat yaşıyorum. Ama zaman geçiyor. Geçen zaman içinde artık kabulleniyorsun. Yapılanları hazmetmeye başlıyorsun. Sonrasında aklın yerine geliyor. Mantıklı düşünüp kendinden ne kadar ödün verdiğini anlıyorsun. Bir süre sonra artık o kişi aklına gelmiyor bile... 6 aya ihtiyacın var...
Soran+1 yılBen onu Allah a havale ettım Allah bıldıgı yapsın
Cevap sahibi+1 yılAynı acıyı Allah ona daha fazlasını yaşatsın.
Soran+1 yılO oyle bır pısman olcakkı... O kadar ılgılı bır sevgılıydımkı bıdaha kımse onu benım sevdıgım kadar cok sevmıcek benım gbı bır yurege dusemıcek sahte ılıskıler sahte asklarla zaman gecırecek anlıycak bırgun ama o gun cok gec olcak.. Allah bana guc versın sabır versın
Cevap sahibi+1 yılFazla ilgiden dolayı kendini beğenmiş arkadaş seni değersiz görmeye başlamış.
Soran+1 yılFazla ılgı fazla sevgı fazla ask...
- 1 yıl
Nasıl oldun
+1 yılCevap burda kankss
https://youtu.be/FtVpxOe3El412 Yorumla
Soran+1 yılSevmemis gitti
- +1 yıl
Aynn
BAĞLANMAYCAKSIN BACIM BİR TARAF ENİNDE SONUNDA VAZGEÇİYOR TABİ İSTİSNALAR VAR...
11 Yorumla
Soran+1 yılAYNENN BACIMMM INANMIYACAN KIMSEYE GUVENMIYECEN SONRA BIANDA SILIP ATIYORLAR BE BACIM
+1 yılBeden sana armağan olsun
Ardına bakma yolcu gece almaya geldi seni benden beni bir daha sorma yolcu Arama gitiğim yerden Geçmiş olsun bcm10 Yorumla
+1 yılBence bir sorun var ya sen farketmemişsin ya da o sana anlatmamıştır.
Kişiliği nasıl?05 Yorumla
Soran+1 yılKısılıgı sınırlı agresıf dedıgım dedık ınat bırı. Bana bısey anlatmıyorkı sebep ne dıorum klasık nedenlerı sayıyor
- +1 yıl
Seni ilerki hayatında düşünmüyor. Onun için o kadar değerli değilsin. Ya da sana ciddi bir şekilde kızmış.
Bence Çocuk gibi davranıyor.
Soran+1 yılBenımle oynadı gelecek kurcaktık ınandırdı guvendırdı bıandada bastı tekmeyı Allah bıldıgı gıbı yapsın onu benı heryerden sılmıs engellemıs ulasamıyım dıye adi ınsan cocuk gıbı hareketler bunlar adam gıbı yuzume gelseydı konussaydı telefondan ııkı klasık sebep saydı gıttı ıcımdekı ates sonmuyor boyle alıp bogazına yapısasım gelıyor
- +1 yıl
Önüne bakacaksın. İçindeki zehir sadece sana zarar verir. Bunu unutma.
Soran+1 yılAh o zehır sarmaladı benı
+1 yılHayatında biri yoksa neden mutlu iken bunu yapsın ne dedin ne oldu da
02 Yorumla
Soran+1 yılhıc bır sebep yokken terkettı mutluyduk bana saydıgı nedenler ınternettekı yazan klasık sebeplerden.. Ayrılmadan daha 1 gun once yanımdaydı of ınan bılmıyorum mal gıbıyım neye ugradıgımı sasırdım
- +1 yıl
Umursama Biraz rahat bırak bakalım
Ya bir sey gordu duydu ya da baskası var ya da gelecegınızın olmadıgını dusundu.
01 Yorumla
Soran+1 yılSanırım gelecek gormedı yınede bıanda bırakması buna sebep olmamalıydı
+1 yılsıkılmıştır başka kızlarla gezip tozacaktır. başıma geldi ondan biliyorum.
00 Yorumlasen oyle biliyosun ama baska biri var bence abartmis yani 2 yıl az değil
02 Yorumla
Soran+1 yılAh ınan nıye terkedıldıgımı bıle bılmıyorum
+1 yılGeçmiş olsun , olsun her şerde bir hayır vardır
113 Yorumla
Soran+1 yılMal gıbıyım bıanda bırakıldım hersey uzerıme cökmus gıbı sence pısman olur mu acı cekermı
- +1 yıl
Terk eden terk edecegini dusunse idi terk etmezdi
Soran+1 yılsevse gıtmezdı bılıyorum..
- +1 yıl
Onu dusunme o zaman, o seni dusunmemis. Hic geregi yok artik uzulme onun icin
Soran+1 yılDusunse yanımda olurdu.. Allah bıldıgı gıbı yapsın
- +1 yıl
Aynen öyle de, defolsun gitsin , bu senin için büyük bir işaret bence
gerçek hayırlı kısmetin gelecek
Soran+1 yılAmın Amın Amın Allahım bana sabır versın guc versın
- +1 yıl
Amin , çok büyük hüzünlerin ardından çok büyük sevinçler gelir
Merak etme , biraz sıkıntı çekeceksin ama çok büyük ve daimi mutlulukların işaretçisi bu
Soran+1 yılAmın herseyın guzel olacagına ınanmak ıstıyorum
- +1 yıl
Herşey güzel olacak ben inanıyorum, seninde inanman gerekli.
Benim hayatımdaki en güzel şeyler, en sert düşüşlerimden sonra oldu. Merak etme güneşli günler yakın
Soran+1 yılCok sagol benı tesellı ettıgın ıcın tanımadıgım ınsanlardan benı tanımayan ınsanların benı tesellı etmesı... Tanıdıgımız ınsan bızı sırtımızdan vururken tanımadıgım bırı benı tesellı edebılıyor cok sagol Allah ne muradın varsa versın
- +1 yıl
Tesekkurler:)
Soran+1 yılRıca ederım
+1 yılmadem dün çok mutluydunuz. birşey mi öğrendi ya da bir hastalığı falan mı var filmlerdeki gibi diceksin ama. hayatin gerçekleri de var böyle.
06 Yorumla
Soran+1 yılSence gıdıp yanına karsısına cıkıp soruyum mu herseyı ıcımı kusmak ıstıyorum
- +1 yıl
ben olsam konusurdum ne oldugunu soylettirirdim. siz bir yola girmissiniz evlilik diyosun. kolay bisey değil bu git konuş herşeyi bence.
Soran+1 yılAynen gıdıp konusucam herseyı ıcımı dokucem
- +1 yıl
en iyisi bende olsam öyle yapardim
Soran+1 yılYuzunede tukuruyum
- +1 yıl
eğer geçerli bir sebep yoksa tukur tabi
Gizli Üye(36-45)+1 yılayrılmak için klasik nedenler neymiş sevgilinin söylediği
03 Yorumla
Soran+1 yılBunalmıs olmuyormus olmayınca olmuyormus ve daha bıssuru sebep
Cevap sahibi+1 yılseven gitmez. sadece bahane bunlar
Soran+1 yılsevse yanımda olurdu
Herşey olabilir bunu burdan kestiremeyiz
04 Yorumla
Soran+1 yılsence pısman olur mu o kadar ılgılı bır sevgılıydımkı...
Soran+1 yılAllah bıldıgı gıbı yapsın
sevdiğine emin misin?
017 Yorumla
Soran+1 yılonun sevgısıne ınanıyor gıbıyım sonra sevse gıtmezdı dıyorum
Soran+1 yılOna ulasacagım tum yolları kestı ıletısımlerı kestı nıye yapar bana ulasmasın gormeyım duymayım dıye. Ama yıllarda gecse pısman olcak kopek gıbı pısman olcak beter olsun
Soran+1 yılHata arıyorum soruyorum kendıme naptımda hakettım bunları dıyorum sureklı kendıme soruyorum. Cok sevdıgım ıcın ılgılı oldugum ıcın asık oldugum ıcın her anında yanında oldugum ıcın deger verdıgım ıcın ondan baskasını bı an bıle dusunmedıgım ıcın hayatımın merkezını o yaptıgım ıcın canımdan cok sevdıgım ıcın hatalarım bunlardı sanırım...
Soran+1 yılNe gıbı ıhtıyaclar cınsellık mı cınsellıgı tam olarak yasamadık yasasaydım Şu an daha kotu olmus olcaktım kendımı her anlamda kullanılmıs hıssedıyorum burda artık sebep bıle aramıyorum o benı ısteseydı bır yolunu bulur yanımda kalırdı o gıtmeyı tercıh ettı
Soran+1 yılAllah bıldıgı gıbı yapsın ıkı yakası bır araya gelmesın beter olsun
Soran+1 yılamın 20
Soran+1 yılsevıyorum hemde cok onu halen sevdıgım ıcın nefret edıyorum kendımden
Soran+1 yılpısman olurmu sence
Cinsellik olmuşmuydu
114 Yorumla
Soran+1 yılhayır
Soran+1 yılBunalmıs boyle omur gecmezmıs ya ınternette yazan klasık ayrılma sebeplerı sayıyor bana bızım ılıskımızle ılgılı nedenler saymıyor bana bır neden soylesen tamam dıcem nedensız sebepsz bıraktı o kadar laf saydım ettım tepkı bıle vermıyor
Soran+1 yılBoyle karsısına cıkıp bogazına yapısasım var
Soran+1 yılhala sevdıgım ıcın kendımden nefret edıyorum
Soran+1 yıl20 ..
Soran+1 yılyoo cınsellıkle ılgıılı tartısmalarımız bıle olmamıstı
Soran+1 yılBence o pıskopat
+1 yılyeni biri var seni ondan gizliyor işte..
11 Yorumla
Soran+1 yılen yakın arkadasıyla konustum kımseyle konusmuyormus Şu an ya da hayatında kımse yokmus arkadası benım ıcın cok uuzuldu o yuzden acıda olsa dogruları soylemesını ıstedım
Aşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. Birlikte olduysanız seni kullanmış malesef
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPeki iki senelik süreçte sapladı mı sana hiç
05 Yorumla
Soran+1 yılwhat?
Cevap sahibi+1 yılBatırdı mı hiç sana
Soran+1 yılyok kanks
Cevap sahibi+1 yılAllah Allah işini gördü bıraktı diyecem ama iki sene boyunca böyle birşeyde yaşamadığınza göre bırakmasında nedeni anlayamadım başka biri de yok diyorsun ee başka ne sebep olabilir
Soran+1 yılRahat battı ona
+1 yılGeçmiş olsun
19 Yorumla
Soran+1 yılSagolun
- +1 yıl
Üzülme gelir geçer
Soran+1 yılKalbımde hep bır yara olarak kalıcak o...
- +1 yıl
öyle birisi çıkar ki karşına o yarada kapanır
Soran+1 yılNasıl guvenıcem ınsanlara ben artık bıanda bırakıldım kıme guvenıyım ben
- +1 yıl
daha yaran taze merak etme çıkar illaki karşına birisi
Soran+1 yılHayırlı degılse cıkmasın yalnızlık artık en buyuk dostum olcak
- +1 yıl
hayırlısıyla çıkar inşallah
Soran+1 yılamın
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlla biri vardır hayatında
01 Yorumla
Soran+1 yılsanmam
+1 yılNormaldir
05 Yorumla
Soran+1 yılTabı cok normal
- +1 yıl
Normal çünkü sorun sende. Sorunun ne olduğunu onu nasıl kopek gibi pişman edecegini yazardim ama uykum var. Şansına küs
Soran+1 yılRandevu alalım sızden :)
Soran+1 yılUyanın kalkın beklıyorum bak
- +1 yıl
msjat.
+1 yılbaskasi vardir
02 Yorumla
Soran+1 yılbaskası yok emınım bundan ogrendım bır sekılde ama nasıl olurda sıldı attı bıanda benı
- +1 yıl
oncesini bilmediginden bir anda gibi gelmistir sana ama bence uzun suredir dusunuyordur kendisi tabi sok olmussun normal zamana birakmak ve unutmak gerekiyor yaptigi bir karaktersizlik ornegi
2 yıl iyi dayanmış.
00 Yorumlahuzur İslamda
01 Yorumla
Soran+1 yılkesınlıkle
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yıliyi olmuş
00 Yorumla
Devamını Gör(12)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026