Anlamsız bi şekilde terk edildim?

4 yıllık bi ilişkim vardı bugüne kadar. Ve 4 yılda ne bi çiçek ne bi hediye doğum günümü bile kutlamadı unuttu bahaneler sundu ama ben o kadar çok seviyordum ki her şeyi göz ardı ettim sonra (4 yıl sonra) fark ettim ki ben ne yaşıyorum ben öğrenci halimle bursumdan kesip ona hediyeler alabiliyor doğum gününü aksatmadan kutlayabiliyorsam o da yapmalı dedim ve bunu ona söylemeye başladım çok söyledim çünkü başkasından değil ondan istedim evlenmek istiyordum gerçekten sevdim. Ama o çok söylediğimi bana katlanamadığını beni istemediğini söyledi. Gidip annesine anlattığında annesi o kızla yapamazsın sen demiş abisine anlatmış abisi sen o kızla yapamazsın demiş ve onu etkilemişler o da benimle yapamayacağını kanısına varmış. Kardeşinin sevgilisine gittiler ailecek oturmaya ve kızın onlara hizmet ettiğini her şeyi getirip götürdüğünü boş durmadığını ama sen öyle değilsin dedi ailesinin kızın ailesiyle samimi olduğunu (akrabalar çünkü biz akraba değildik) ve bizim ayrı dünyaların insanı olduğumuzu söyledi. Bizim yetişme tarzımız farklı kültür diyim 4 yıldır hiçbi sorun yokken birden bunj çıkardı. Daha sonra sen çalışmıyorsun diyip beni aşağıladı üniversiteden yazın mezun oldum ve her yere başvurdum sürekli red geldi başvurmaya devam ediyorum ama bi dönüş olmadığını bildiği halde bana git kasiyer ol o zaman ne bekliyorsun dedi emeğimin karşılığını bekledim dedim 5 yıl okudum üniversite. Ben bu yaşananlar karşısında şokumu atlatamıyorum arkadaşlar başkası mı var başkasıyla mı olmak istiyor beni birden nasıl gözden çıkarabilir aklım almıyor görüşlerinize ihtiyacım var yoksa delireceğim acaba sevmiyor mu bahane mi üretti ne bu yaşadığım

Anlamsız bi şekilde terk edildim?