Ben beceremiyorum. Olmuyor... Herkesin bu hayatta " o " özel kisi var onda hiç bir şey beceremediğiniz... Öyle umursamayıp kalbinizden atamadığınız " o " kişi var mâlesef. .
Önce onu sevdim öyle bir sevdim ki kendimi kaybettim sonra olmayacağını anladım, kendime yöneldim, içimdeki beni fark ettim ve bu sefer ona bağlandım, her şeyi kendimde buldum. Artık okyanus bendim o ise sadece bir balık. O bendeki benin uçsuz bucaksız sularında minik bir balık kadarmış meğer. Ardından kendimi sorguladım okyanusumu küçülttüm, deniz oldum, sonra nehir, sonra dere bir bakmışım; ne balık var.. ne de deniz.. her şey silinmiş gitmiş.
5 yaşında ailem beni elin oğlu gibi kendi başıma bırakıp her şeye yalnız dayanmamı sağlayınca kendimden başka herkesi sildim ben sevmek beni etkilemez açıkça söylüyorum yalnız geldim yalnız yaşadım yalnız ölürüm sevdiğimi de silerim net tek silemediğim şey ise kendi benliğim ;) :D
Yine silmem eşek öldü ortaklık bitti mi olacak. Sevdiği zamanlardaki muhabbeti letafeti ne olacak. Senet mi imzalamış sonsuza kadar sevecek diye. Birlikteliğimiz biter onunla olmamaya alıştırırım kendimi bir süre sonra o manada biri olmaz benim için ama o hep iyiliğini istediğim görmek bilmek haber almak hatta alak içinde olmak istediğim biri olarak kalır. olmadı sil gitsin çok ilkel çok kolaycı. bir zamanlar taptığın birini tamamen silebiliyorsan anılarından güzel bir yere koymak ya da hala yaşayabileceğin bir hale koymak yerine asıl duygusuzluk psikopatlık bu. Birinin sana olan sevgisinin bitmesi değil. Bu özlenen bir şey değil ama herkesi başına gelebilir. kimse kimseyi sonsuza kadar sevecek diye bir şey yok
En İyi Cevaplar