Arkadaşlar ben kendim memurum çok şükür dolgun bir maaşım var, kendim gibi kamu da çalışan bir bayan ile evlenmek istiyorum öğretmenler ilk tercihim, fakat ailem ve çevremdeki insanların bana tavsiye ettikleri bayanlar çalışmayan oluyor bende kabul etmiyorum. Yaşım da 26 bana evde kaldığımı söylüyorlar. Sizce hedefimden vazmı geçmeliyim, yoksa ailemin tavsiye ettiği veya kendim bulacağım memur olmayan bir bayanla mı evleneyim?
Cevabın nedir?
+1 yılAyni seviye de olmak icin okumus olmasini tercih edersiniz anlarim ancak bu calisan kadin isteme olayini (ozellikle de memur) anlayabilmis degilim. eskiden kadinlar erkegin isini önemsermis simdi erkekler memur disinda kadinlarla evlenmek istemiyor.
12 Yorumla
Soran+1 yılBu benim görüşüm. Bende bunun doğru mu yanlış mı olduğu hakkında örüş almak için böyle bir soru sordum. Sizde yargılamak yerine görüşünüzü yazarsanız daha iyi olur.
- +1 yıl
Hayatta önceliginize göre degisir tabi ki. bn bu konudan müzdarip oldugum icin direk yargilamaya gectm sanirim kusura bakmayin
En İyi Cevaplar
Hayat müşterek sonucta... calışan istemende bir sakınca yok bence!! ama yinede karsına cıkanları değerlendirip öyle karar vermelisin diye düşünüyorum.. ayrıca 26 evde kalmak ıcın cok az deilmi 😏 takma
13 Yorumla
Soran+1 yılPeki yorumun için teşekkür ederim. Evde kalmıştan kasıt aileden uzak gurbette tek yaşamak biraz zor oluyor o açıdan söyledim.
Soran+1 yılÇok iddialı ve içten bir yorum olduğunu gördüm. :) Bakalım artık hayırlısı.
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇalışan bul tabi olm bizim kezolar bir mesleği yok evde boş boş oturup bide memur isterler dikkat et davul dengi dengine
21 Yorumla
Soran+1 yılEyvallah :D
+1 yılkzılarda zengin koca yakıkslı koca varlıklı koca bilmem kaslı koca isitoyr sen altı üstü memur istiyon cok degil :
21 Yorumla
Soran+1 yılGüzel yorumladın kardeşim eyvallah :)
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
1Cevap
+1 yılGarantiye almak istiyosun bir yandan kendini haklısın ancak kısmet bu talipleri bir değerlendir derim bakarsın sonradan memur olur veya ortaokul mezunu fakat okumuşlara bin basan biri olur belli olmaz nasip 😊
05 Yorumla
Soran+1 yılorasını biliyorum yani bende bulduğum ilk memuru alıp evlenecek değilim. Ki birkaç memur bayanla tanıştım inan hiç okumamış insan bile bazılarından daha akıllıydı :)
- +1 yıl
Aynen bilemiyorum biraz görüşünü açık tut derim😊
Soran+1 yıl'Görüşünü açık tut' demen de ki kasıt nedir?
- +1 yıl
Önüne gelenleri değerlendir memur olayına takılma 👍🏽
Soran+1 yılAnladım değerlendirmeye çalışacağım :)
+1 yılHedefinden vazgeçmen edilgen oldugunu gosterir. Ailenin senin kararlarına hiç saygısı yokmuş. Okumuş adamım diyorsun. 26 yaşında evde kalma teranesine inanıyorsun.
112 Yorumla
Soran+1 yılEvde kalmadan kasıt ailemden uzakta 3 yıldır yalnız yaşıyorum bu da benim gibi biri için biraz zor oluyor. Ailem bana her zaman saygı duymuştur fakat onların amacı beni biran önce evlendirmek.
- +1 yıl
Senin gibi biri? Yani sorumsuz? Kendi çorabını yikamayan? Onu hanıma da yikatamazsin. Çalışacak sonuçta.
Soran+1 yılya ne alaka şimdi. Benim tek başıma kaldığım evin normal bir evden farkı yok kendi yemeğimi bile yapabiliyorum. Evlenmemde ki amaç eşimin bana hizmet etmesi değil ve ben hiç bir kadını kendime hizmetçi olarak görmem sadece evlenip beraber yuva kurmak kendime bir hayat arkadaşı arıyorum hizmetçi değil.
- +1 yıl
O zaman calisan biriyle evlen. Kadinin evde cani sikilmaz boylece. En önemlisi de sevgi. Ailene söyle bu işler ısmarlama olmaz. Sıkıcı bir evlilik yapmayın. Aşk tutku bunlar güzel şeyler
Soran+1 yılbide onu bulmak lazım ya..
Soran+1 yılbende de tembellik var o yüzden ailem biraz baskıcı bu konuda
- +1 yıl
Evlenenlerin haline baksana çok mu mutlular? Sevgili bul gez dolaş. Nedir bu evlilik merakı. Katolik nikahı değil ya o da bitiyor bir gün.
- +1 yıl
Aile baskısını kabul etmiyorum. Hem de bir erkeğe karşı. Ailene büyüdüğünü öğretmelisin.
Soran+1 yılGörüşüne saygı duyarım fakat ben düzenli bir hayat kurmak istiyorum. Neden mutlu olmayayım ki evlilikte sevgi, saygı, güven ve sadakat olduktan sonra mutsuz olunmaz.
Soran+1 yılAile baskısı şu yönde var onlarda benim bu şekilde olmamdan memnun değiller akılları sürekli bende yalnız olmamdan. Onlar da istiyorki kendime bir hayat arkadaşı bulup yuva kurayım. Yoksa bana illa evleneceksin neden evlenmiyorsun diye bir baskı yapmıyorlar ve her zaman görüşlerime saygı gösterdiler.
- +1 yıl
Ben uyardım sen bilirsin. Sevgi saygı için acele tarafından imza atacaksan ben tutmuyorum seni.
Soran+1 yılHaklısın saygı duyarım. Fakat senin söyledğin şekilde bu zamana kadar yaşadım. Artık farklı bir yaşam biçimine sahip olmak istiyorum.
Gizli Üye(30-35)+1 yılVazgecme kendi istedigin gbi birini bul
Calisan kadin sadece maas açısından değil her açıdan günümüzde daha mantikli.113 Yorumla
Soran+1 yılAynen katılıyorum. Çünkü bu devirde aile içi mutsuzluklar genelde maddi sıkıntılar yüzünden oluşuyor.
Cevap sahibi+1 yılÖyle bir de şu da var , Unv okurken ya da calisirken tek başına oluyorsun ya sorumluluk aliyorsun bir sürü şey ogreniyorsun kendini yetistiriyorsun. Hemde toplumda bir kimliginin olmasi ve bir sifat la var olmk cok güzel bence
Soran+1 yılsorumluluk alma kısmına katılıyorum ama. Diğer konu insanlar arasında ötekileştirme gibi olmuş. Bence her kadın eşit değeri hak ediyor, tabi bizim için özel olanlar hariç.
Cevap sahibi+1 yılBen kadin erkek ayrimi olmaksizin söyledim. Tabi ki her kadin eşit. Otekilestirme kismina da ben katilmiyorum cnku toplumda bir kazanimla varsak illa bir sifatimiz oluyor. Ancak eksik olan kisim şu olmuş örneğin bir ev hanimi da anne , eş vss sifatlarla var. Burası eksik olmuş yoksa onlar da eksik ya da daha altta değiller tabiki
Soran+1 yılEvet maalesef bu zaman da insanlara bulunduğu konum itibari ile değer veriliyor bu çok yanlış.. Allah bir ayette diyor ki; İnsanlar arasın da üstünlük yoktur. Üstünlük ancak takva (Allah'a ve Dine olan bağlılık) iledir.
Cevap sahibi+1 yılMalesef bazen ben bile yapıyorum 😕. Konum olmasa da insanlara farkli değer veriyorum. şu an yazınca bile cok kötü geliyor ama yapıyorum 😕
Soran+1 yılYapmamaya çalış.. ;) Makam ve mevki gelip geçicidir bu son zamanlar da buna çok şahit oluyoruz.
Cevap sahibi+1 yılMakam ve mevki değil benim ki. Ben eğer birini seviyorsam iyi ama eğer birinden hoslanmadiysam yok yani gözüm onu görmüyor. Yani kisaca birini sevdiysem gözümde degerli oluyor ve onun için herseyi yapabiliyorken ; eğer sevmediysem yüzüne bakmıyorum. Neyse yaşıma veriyorum cok cahilim☺ daha olgunlaşmamisim demekki
Soran+1 yılEstağfirullah yaş ile ilisi yok 18 i geçmişsen akıl ile ilisi var ve söylediklerin gayet mantıklı çoğu yetişkinin yapamadığı yorumu yapıyorsun ve kendi kendine özeleştiri yapabiliyorsun bu da çok güzel. Yani kim olsa sevmediğine bakamaz illa makam mevki değil buna bide sevgi ve aşk gerekir.
Cevap sahibi+1 yılAma ben sevgili manasinda söylemedim. Arkadas olark da öyle , ailemde bile öyle. Birinin bir yönünü sevmezsem mesela aileden biri cok uyanik ve bu tek bir özelliği bendeki tüm iyi yönlerini götürüyor o geldiği zmn da evde durmak istemiyorum; o kadr sevmiyorum. Ama kuzeniminde bir süru hatası olmasina rağmen ona cok deger veriyorum. Ama bu kdr değeri hak etmiyor aslinda. Sevdiklerime karsi kör , sağır oluyorum cok baglaniyorum, benimsiyorum.
Soran+1 yılseni anlıyorum ama her insanın fıtratı başkadır yani herkesi kendin gibi göremezsin bu durumu biraz daha hafiflet bence.
Cevap sahibi+1 yılNasıl hafifleticem ki
Soran+1 yılyani o kadar detaycı olma bazen bazı insanları olduğu gibi sevmelisin. sevemezsen bile nefret besleme.
Memur olması icin şartlandırma bence belkide memur olur insan olmaz...
40 Yorumla
+1 yılBuna hedef değil kriter denebilir. Yani nasıl herkesin kafasinda belli şeyler varsa sende de öncelik bu demekki. Peki çok mu maddiyatçı birisin? Burdan bunu mu çıkarmalıyız?
01 Yorumla
Soran+1 yılhayır bunu çıkarma. Evlilikler her ne kadar aşk ve sevgi temelinde kurulmaya çalışılsa da bunda maddiyatın da etkisi vardır ve bunu siz kadınlar bizden daha iyi bilirsiniz. Yani biraz da mantıklı bakmak gerekir. Maddiyatçı değilim kendi kazandığı onun olsun. Zaten memur olup ta canım biri olsun demiyorum.
Senin içinden ne geliyorsan öyle davran!
Bence de bir bayan çalışmalı.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 771 cevap paylaştı.
+1 yıl:D :D İşte bu yüzden memur istemem... Para mutluluk getirmez
123 Yorumla
Soran+1 yılparanın mutluluk getirmediğini bende biliyorum. Konu para değil denklik.
- +1 yıl
Eskiden denklik yoktu her şey daha güzeldi. :D Benim ailemdeki herkeste senin gibi evlendi ve ben buna bir türlü alışamıyorum.
- +1 yıl
Soran+1 yılPeki sen nasıl biriyle evlenmek istersin. Devlet memuru mu yoksa özel firma çalışanı mı? Sevgi ile aşk boyutunu karıştırmıyorum. Sadece mantık yönünden soruyorum.
- +1 yıl
Öğretmenim öğretmen olan biriyle evlenmem öyle söyleyim sana... Mantık yönünden düşünsem çoktan evlenmiş olurdum
- +1 yıl
Soran+1 yıl@Alpi18 sorun kadının çalışan olması değil öyle olsaydı özel şirketler de çalışan bayan bulurdum. Ki sizin almanya da nasıl bir yaşam sürdüğünüzü az çok tahmin edebiliyorum, senin o kazandığın para ile anca aylık geçiminizi yaparsınız.
Soran+1 yılya evleneceğinin illa öğretmen olması şart değil diğer kurumlarda var. Ben kendim de öğretmen değilim ama evleneceğim kişinin öğretmen olmasını istiyorum.
- +1 yıl
Niye ki fark var mı?
Soran+1 yılYok mu sence? Bence fark var. Ki yoksa neden yok?
Soran+1 yıl@Alpi18 Kardeş Allah size bu işi ve rızkı nasip etmiş bize de bunu. Ben burada para konusunu değil sadece böyle bir düşüncemin olduğunu ve bu düşüncem doğru mu yanlış mı diye buradaki arkadaşlara sormak istedim. Olay bu.
Soran+1 yıl@Alpi18 Neden memurdan ev hanımı olmaz mı?
Soran+1 yıl@Alpi18 Kardeşim önce tanışacaksın seversen evleneceksin öyle memur diye de balıklama atlamıyacan tabi.
- +1 yıl
Soran+1 yılBiliyorum benim yanım da bile afedersin eşşeğim olsa ona emanet etmeyeceğim insanlar var. Ama ben demiyorum ki illa okumuş olsun kıt beyinli olsa da olur. Hem okumuş hemde akıllı kendi işini kendisi hallede bilecek ne istediğini nerede nasıl konuşacağını bilen biri olsun istiyorum.
- +1 yıl
İnşallah bulursun ya... Memur olsun diye bakma sadece anlaşabileceğin , kendi ayakları üzerinde durabilen birini tercih et
Soran+1 yılPeki öyle yapim bari :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılKız arkadaş atarlanmış bu yğzden evde kalıoz diye hak veriyorum atansmayan kızlar evde kalıyo benim gibi :))) ya zengin koca laxım ya da oturacaz atanana kadar
01 Yorumla
Soran+1 yıl:D sizde haklısınız
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞunları okudukça daha da moralim bozuluyo atanamadık kardesim 85 aldık yinede yerleşemedik napalım biz evlenmeyelim mi kimse bizi almasın o zaman sevmesinler de.
02 Yorumla
Soran+1 yılTamam gel kız ben seni alacam :D
Soran+1 yılama puanın da az değilmiş atanmak gerekirdi fakat branşta önemli
Bence o tanıştırılanlar bayanlardan hoşlanmadıysanız Tabi ki gönlünüze göre birini aramak daha uygun
01 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum ama işte bulamıyorum sorun orda
Gizli Üye(36-45)+1 yılherkes neden çalışan bayan arar olmuş evlenmek için
01 Yorumla
Soran+1 yılTercih meselesi bu..
Aşk İlişkileri konusunda 846 cevap paylaştı. Hangisini seversen onunla evlen. Memur olması için şartlandırma kendini
02 Yorumla
Soran+1 yılAnladım. Teşekkür ederim.
+1 yılsadece benim ofisimde bile genç bekar ve güzel bir sürü memur kız var illaki biri çıkar karşına yakında merak etme araştırmaya devam 😏
021 Yorumla- +1 yıl
Adamı suya götürüp susuz getirdin resmen 😂
- +1 yıl
Ben umudunu kaybetmesin diye dedim 😊
Soran+1 yılSenin orası nere? :)
- +1 yıl
kamu kurumu sonuçta ismini vermeyeyim burda şimdi ☺
Soran+1 yılSen öyle diyince aklıma farklı kurumlar geliyor. Sonuçta onlar da devlete bağlı çalışıyorlar. :D
- +1 yıl
ne demek istediğini anlamadım açıkçası 😐
- +1 yıl
Umut verip kaybetme demesi de acı 😂
Soran+1 yılBoşver takılma ama senin kurumunun adını verseydin iyi olurdu. Belki bir ziyaret gerçekleştirirdim. :)
- +1 yıl
ankaranin en iyi kurumlarından biri diyeyim sadece ☺ yaşım küçük görünüyor ondan iyi bir yerde çalıştığım ihtimalini yoksaydin heralde 😐
Soran+1 yılinan hala çıkarmış değilim senin kurumu :D
- +1 yıl
haha gerçekten isim veremem sen arayışına devam et 😊
Soran+1 yılyaşına göre en alt memur seviyesi olan bir kurumda çalışıyorsun.
- +1 yıl
gözüken yaşım doğru değil demistim üniversite mezunu olduğum için de kendi unvanımla çalışıyorum 😊
Soran+1 yılözele yaz bari valla merak ettim :D
- +1 yıl
Ya sen gel benim ofisten bak demiyorum ki örnek veriyorum sadece takilma bu kadar kuruma ☺
Soran+1 yılYa bende gelip senin ofisten bakacam demiyorum sadece merak ettim. birde bu kurum sadece Ankara da mı var başka ildekine bakarız :D
- +1 yıl
Yok başka pek çok ilde de var hepsinde de kızlar genel olarak çoğunluk ama bizimki kadar genç değiller onu diyeyim 😉
Soran+1 yılLütfen özelden yazar mısın :D :D kafayı yicem :D
Soran+1 yılpardon özelden sen yazamazsın :D
- +1 yıl
Aynen yazamıyorum kusura bakma meraginla kalırsın artık 😀
Soran+1 yılben sana yazdım sen cevapla :P
Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı. Çalışan kadın al bence
10 Yorumla
+1 yılNe komiksiniz ya. Sen bu düşünceyle evlenme bence.
115 Yorumla
Soran+1 yılSebep? Tabi sen daha ergen psikolojisinden ayrılamadığın için böyle yorum yaparsın.
- +1 yıl
neden? insanları mesleğine göre ayırmak ergence olmuyorda benm söylediğimm ergence oluyor?
Soran+1 yılBurda mesleğe öre ayrım yapılmadı bu sadece bir ggörüş. Bende bu görüşümü sizlere soruyorum acaba yanlış mı yapıyorum yoksa doğru mu? Ama evleneceğin kişi ile denklik önemlidir.
- +1 yıl
İyide laf eşitliğe gelince mangalda köz bırakmıyorsunuz 😂😂😂
- +1 yıl
kafam denk olmadıktan sonra statüyü napıym Allah aşkına..
Soran+1 yılYa ben illa memur olsun aklı kıt olsa da olur diye bişey demedim tanıştığım bir kaç memur bayanlar bile salağın önde gideniydi. Denklik te önemli tabi.
- +1 yıl
ne dengi Allah aşkına sen mantık evliliği arıyosun resmen.. ne yani sen memursun karşındaki doktor o da mı öyle düşünsün.. çıkın şu kafadan nolur sevgi diye bişey var ya
- +1 yıl
Sayın görüş sahibi ben tecrübeli biri olarak sana son derece samimi söylüyorum; ilişkilerde aşk ve sevgi kadar insanları yipratan bir başka duygu daha yoktur. Çok gördüm görücü usulü evlenen ve hepside çok mutlu. Biz insanlar aşk ve sevgiyle vaktimizi harcıyoruz emin ol. En azından evlilik öncesi bu duygular yasanmamali. Kişiler birbirini görüp beğenip ufaktanda tanıdılar mı yeterli. Umarım benim bu dediğimi anlayacak tecrübeler yaşamadan evlenirsiniz ki hayatınız acı yerine tatlı olur 🙂
Soran+1 yılsen soru ile burada yapılan yorum ve cevapları tekrar gözden geçir bence.
- +1 yıl
çok biliyosun maşallah @SenturkDogan ilişki uzmanı.
- +1 yıl
Soran+1 yıl@SenturkDogan Size katılıoyorum hocam.
- +1 yıl
Sadece bir tavsiyeydi. Söylemedim say.
- +1 yıl
yazık gerçekten.
- +1 yıl
+1 yıl26 yas evde kalmis mi oluyor ya amma sacmaladin
09 Yorumla
Soran+1 yılEvde kalmadan kasıt 3 yıldır ailemden uzak yaşıyorum haliyle tek başıma yaşam sürmek kolay olmuyor. Yani benim bu durum da çoktan evlenmiş olmam gerekiyordu. Bide bizim oralar erkek 24 ten sonra evlenmez ise ona evde kalmış gözüyle bakılıyor. :)
- +1 yıl
neresi ki sizn oralar
Soran+1 yılNeresi olduğu önemli değil köy ortamlarının çoğu öyle.
- +1 yıl
anladim da sen hazir degilsen evlenme
- +1 yıl
evlenmek icin evlenilmez unutma bunu
Soran+1 yılBen hazırım ama işte birini bulmak dert oldu.
- +1 yıl
mantığına yatmazsa evlenme.
- +1 yıl
kalbine de
Soran+1 yılPeki yorumların için teşekkür ederim. :)
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Yok istekler kişiye Gore degisir
10 Yorumla
+1 yılYahu illa memur mu olmak zorunda
03 Yorumla
Soran+1 yılİlla o olacak değil sadece öncelikli tercihim bu diyorum. İşte acaba bu düşünceden vazmı geçeyim
- +1 yıl
Takıldıkça zaman daralır. Kriterler takıntını arttırır zaman geçtikçe daha da bağlanırsın sonra bir bakmışsın aslında aradığın hayırlı bir eş değil sadece belirli maddelere dayalı kriterler.
Soran+1 yılGüzel bir görüş beğendim. :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence hedefin gayet normal..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11,5b cevap paylaştı. Evde kalmazsin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeğendiğin biriyle evlen
03 Yorumla
Soran+1 yılbir beğene bilsem karşıma çıkmadı daha öyle biri
Cevap sahibi+1 yılMemur olması şart değil huyuna tipine bak
Soran+1 yılAma önceliğim memur :D
+1 yılKalbinin istediğini
10 Yorumla
Devamını Gör(7)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Çalışan memur bayan arıyorum sizce yanlış mı yapıyorum? Detayı okuyun lütfen?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler