erkek arkadaşımı aldattım bu yaz aileleri tanışdirip sözlenmeyi düşünüyoruz ama ben onu aldattım farkında bile değil vicdanımda hiç sızlamadı demek ki pekte sevmiyormuşum ayrılsam mı gerçi hiç sevmiyorumda diyemem çok iyi biri aslında ciddiydik ne yapsam ?
Cevabın nedir?
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. O yaptı o zaman bende yapabilirim bu yapmış o zaman benim yaptığımda doğru diyip kendi vicdanını rahatlatmaya çalıştığının umarım farkındasındır. Aslında içten içe sende kendini tartıyorsun böyle yaparak. Yaptığın doğru eya yanlış diye bir şey söylemiycem. tek diyeceğim şey bir söz vardır bilirsin belki ALLAHın gün yüzüne çıkarmadığını kul gün yüzüne çıkarmamalı. bu pişmanlığı ya da vicdan azabını çekersen sen çekeceksin zaten. seviyorsan o kişiyi böyle bir şeyi bir daha yapma. aynı şeyin sana yapılmasını istemezsin öyle değilmi? bende her ilişkimde aldatıldım ama asla böyle bir kin gütmedim. yapan yaptığıyla kalır yapan kaybeder.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılohh iyi yapmışsın . "Nişanlıyım ama cinsellik ihtiyacımı karşılamam şart eve nasıl nişanlımdan gizli kız atabilirim" sorusuna bu ahlak bekçisi (!) olan erkek üyeler , eve nasıl kız atabilir sorusu için çok güzel önerilerde bulunabiliyor , şimdi bir kız sevgilimi aldattım deyince neden zoruna gidiyo bunların anlamış değilim .
81 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılNeden ve ne için şimdi erkekler yapınca doğru biz yapınca yanlış tartışmasına girmeye gerek yok kız erkek fark etmeksizin zaten yanlış çok basit cümle ile herkes köprüden atlasa sende mi atlayacaksın mantığın aklın var mı var o zaman kendine yakışanı yapacaksın ahmet mehmet ayşe fatma yaptı diye bende yaparım demeyeceksin
Sevgi konusunda bir şey diyemem ama sevmiyorsan da sürdürmenin manasi yok sen kaybettin aslında o değil çünkü bir kız her zaman için olgun ağır ve düzgün olmalı
Erkek zaten kendini bilip adam olmalı10 Yorumla
Konuyu uygun bir zamanda ona açman gerek. İtiraf etmek omuzlarındaki yükü azaltacaktır. hem madem mutsuzsun kendini de kurtarırsın. Düşündüğün gibi eğer seni sevmiyorsa anında o boşari tazminat nafaka vs de alırsın. Yok seviyorsa başlarda kahrolur sonra sana daha sıkı sarılır. hepsi bir tarafa, dünyanın en kötü insanına bile bu yapılmamalı bence. Hayat boyu saklama kocandan. En azından yediğin haltın arkasında dur. saygıdan değerden bahsediyosun, bakalım senin ona verdiğin değer ne kadar?
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
34Cevap
Arkadaslar lütfen yaptiginiz kötülüklere bir de kilif uydurmayin...
Ihanetin,aldatmanin nedeni mi olur? Tamam bazi isteklerinize,beklediklerinize karsilik veremyebilir birlikte oldugunuz kisi.Madem mutlu degilsiniz,madem tatmin olamiyorsunuz hic bir konuda,birakin efendim.Adam gibi alin karsiniza,söyleyin.Ayrilirsiniz,sonra arayislarinza öyle yön verir,öyle devam edersiniz.Bir insan hayatinizda iken yapmayin böyle hainlikler.Hala iyi insanlara inanan,temiz iliskilere umutlanan kisilere de zarariniz olmasin.Bir insani aldatmak en büyük zalimlik,saygisizlik ve terbiyesizliktir.Kusura bakmayin ama öyle.
Aldatilmak hic kimseye yakismaz.Olmadigi yerde duracaksiniz,nerede ince ise orada kopacak.Insanlari sirtlarindan vurmayin yahu.Yazik,günah.11 Yorumla- +1 yıl
+1 helal
Gizli Üye(30-35)+1 yılHakaret eden erkekler! İlk olarak kimseyi yargılamaya ya da hakaret etmeye hakkınız yok! ikinci olarak demek ki bu kız bir şekilde sevgilisinden beklediğini bulamıyomuş ister cinsel anlamda anlayın ister zihinsel olarak algılayın. Mesela benim sevgilimle cinsellik açısından hiç bir şekilde sorunum yok ama beni duygusal olarak doyuramadığı için kendime bir fake hesap açıp "normal" fotoğraflarımı koyup başka erkeklerle konuşuyorum ve duygularımı tatmin ediyorum. HERŞEY Bİ İHTİYAÇTIR, ÖNCE SEVGİLİNİZE NASIL DAVRANDIĞINIZA BAKIN BENCE!
Sorunun cevabına gelince ciddiysen devam et, olmadı boşanırsın zor bişey değil..219 Yorumla
Soran+1 yılsebebde buydu zaten cok ilgisizdi bende baskasinda ilgiyi görünce ister istemez oldu
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle, ben sevgilim sırf kendisine gelsin diye bana gelen bazı mesajları kendisine gösterdim. Hatta baya webcam'de konuştuğum ve sevgilim olduğunu bilen bir çocuk vardı, mesajlaşmaları okuttum sevgilime. Çocuk beni sevdiğini bana değer verdiğini sevgilimden ayrılıp onunla olmamı istediğini çaresizce anlatıp duruyodu. Kendini düzeltti sevgilim, ama sadece 1 ay sürdü şimdi yine aynı ve ben de yine aynıyım. O çocukla şu an çok iyi arkadaşız ve hatta kendi elimle sevgili buldum ona. :)
Cevap sahibi+1 yılGargamel, bu kız sevgilisini cinsel anlamda doyurabiliyo demek ki o da işini bitirip bu kızı ortada bırakabiliyo..
- +1 yıl
k.bakmada seninkide karaktersizliktir gidip başka erkeklerle sürtüyorsan !
madem seviyorsun adam gibi derdini anlatırsın erkekte senden ayrılır olur biter tek yaşarsın istediğin haltı yersin o zaman ...
soruyu soran beyinsiz sen ondan betersin... sizin gibi kızlar olduğu sürece töbe töbe gece gece fazla lafa gerek yok umarım bir gün akıllanırsınız.
Cevap sahibi+1 yılAlttaki yorumumu okursan anlicaksın zaten. Sevgilime gösterdim zaten mesajları o da özür diledi sen boşladım dedi ama yine eski haline döndü. Siz erkekler hiç bir zaman kendinizden başkasını düşünmezsiniz. Ve şunu da bil konuştuğum her erkek sevgilim olduğunu biliyo. Bildikleri halde bana sarkmaya devam ediyolarsa demek ki erkeklerde gerçekten bir sorun var..
- +1 yıl
sorun sendeki senin erkek arkadaşın olduğunu bile bile öyle davranıyorsan rahat bir kız olduğunu belirtmiş kafalarında.. ve onlarda bunu fırsat bilmişler.. k.bakma dişinin kuyruk sallamadığı yerde erkek olmaz..
Cevap sahibi+1 yılEmin ol, 22 yıldır yaşıyorum yaklaşık 6 yıldır babam yaşında da adam sarktı bana sokakta tek başıma sıkıştırıldım da hiç bişey yapmadığım halde. Her erkeğin cennetten çıkma olduğunu savunamazsın bana.
- +1 yıl
erkeğin davranışı kadından gelir...
Cevap sahibi+1 yılAlakası yok, sokakta boş yere tecavüz edilen kadınlar bunları hakediyo mu sence yani?
- +1 yıl
hak etmiyor tabi ki hepsi sütten çıkmış ak kaşık gibi değil ama bu söylediğin şeyler mantıklı değil kötü örnek oluyorsun tamam gerçekçisin ama söylediklerin normal değil.
Cevap sahibi+1 yılBence gayet normal, sevgilimi seviyosam ve o bana beklediğim değeri veremiyosa ben de bu ihtiyacımı başkasıyla karşılarım. Tıpkı bir restoranda yemek yiyip, paranın karşılığını alamayıp, bir dahakine başka bir restoranta gittiğin gibi.
- +1 yıl
k.bakma gayet normal olsaydı cinslerinde seni yadırgamazdı... o çocuğa acıyorum seni hiç bir şekilde doyuramaz tatmin edemez.
Cevap sahibi+1 yılsenin "o çocuğa" acıma gibi bir lüksün yok kusura bakma. Ben uyardığım halde o hala aynı davranışı sergiliyosa bu onun kişiliğidir belki de ben onu böyle sevmişimdir. Bu da senin sorun değil sanırım.
- +1 yıl
hay maşallah yürü be :D
Cevap sahibi+1 yılEvlenmeyi siz sevgililik sanıyosunuz heralde, evlenince herşey değişir. Baktın olmuyo o zaman ayrılırsın. Ben sevgilimi aldatmadım ben sadece başka insanlarla konuşuyorum ve onlara kuyruk sallamıyorum sadece konuşuyorum buluşmuyorum bile. Sevgilimde bunun farkında zaten biliyo yani. Sıkıntı yok bizim için. Ama evlenince değişiceğini umuyorum bazı şeylerin. Olmadı boşanırım.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılAldattım + vicdanım sızlamadı = demek ki sevmiyormuşum
Mantığınıza hayran olmamak elde değil..
Yahu insan neticede bir aldatma durumu olmuş, adamı sevmiyor olsan bile ne farkeder ki?
Sevmediğiniz bir insanın arabasını da rahatlıkla çalıp, herhangi bir vicdan azabı çekmeden yaşayabilirsiniz gibi birşey bu :D42 Yorumla
Soran+1 yıl:)
- +1 yıl
Öyleyse öyledir, ne diyeyim devam... :)
canım herkes kendi yaptığından sorumludur her koyun kendi bacağından asılır diye bir söz vardır öylelerini allaha havale ediceksin onlar böyle bir şerefsizlik yapıyo die seninde yapman gerekmez ve üstelik sevgilim iyi bir insan diyosun hak eden bir insanada yapmamışsın yazık çocuğa bir an önce ayrılmanı tavsiye ederm
20 YorumlaTamam değilsinde, savunman hiç uyumlu değil, karşındaki iyi biriymiş bu durumda iyi birisi senin hakkında ne düşüneceği az çok belli, dese ki ben ne kötülük ettim madem vardı niyetin niye bu noktaya kadar umutlandırdın beni..
Herneyse iyi yapmışsın diyelim.10 Yorumla
+1 yılÖncelikle yaptığın doğru değil evet erkekler bir çok şey yapıyor kadınlara haksız yere aldatıyorlar çekip gidiyorlar acı çektiriyorlar vs. ama bu onların karaktersizliği şerefsizliği keşke onu sevmediğini anladığında ayrılsaydın böyle bir düşünce yanlış başkaları atlıyo aşağıya bende atlıyayım diye bişey yok o onların kişiliksizliği keşke yapmasaymışsın ama olan olmuş yapıcak bişey yok
00 Yorumla
+1 yılkes sesini be. yeter. aldatmış bir de üstüne savunma yapıyor. geri zekalı olduğunu bu kadar belli etme. ve yeter güncelleme yapma. ama bil diye söylüyorum Allah'ın cahili sen o çocuğu aldatmadın sen kendini aldattın. ve bu kişilik meselesidir. senin kendine saygın yok. anladın mı. şimdi lütfen sus artık.
10 Yorumlaerkekler kadınlara ne yaptı diyorsun. erkekler erkeklerle mi aldatıyor ? kadınlar da aldatıyor. seninki aldattı mı ki seni? en korktuğum şey ne biliyor musun, sırf iyi biriyim diye beni sevmeyip ama gönlünü hoş tuttuğum için biririn benimle beraber olması. lütfen ayrıl.
10 YorumlaNie aldattın? sana yetmio muydu bence ayrılcaksan bire hiç değilse aldattını söyle derim dediğin gibi iyi biri ise ayrılmandanda kendini sorumlu tutabilir Bence özür dile tepkisine göre yola alırısn
21 Yorumla
Soran+1 yılyeni ise girdi cok ilgisizdi son dönem bende bir anlik seytana uydum
seni kimse tanımıyor kimsenin umrunda degilsin herseyden önce
seni yargılamak kimsenin haddi degil
insanlar saten her gun birbirini yalan söyleyerek aldatıyor.
tabiki yaptıgın sey kesinlikle dogru diyecek halim yok
bir gun kendi yarattıgın kendi vicdanını kendin yasayacaksın
SeN BiLİRSİN00 Yorumlaarkadaşlar erkekler hakediyo diye bişey yok nolursa olsun hiç kmse böyle bişeyi asla haketmez..
60 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin gibi orsp...lar ve sana benzeyen pzevn...kler kirletti aski sevdayi.
61 Yorumla- +1 yıl
harbiden helal olsun sana +1
hade lan :D böyle kafa yapisinda olan biri sözlenmeyi ve ciddiyeti basta düsünmez.Anlatim tarzinada bakarsak inandirci degil
04 Yorumla
Soran+1 yılya iste zaten onu diyorum icim yanmadi hic hani sözlenmeyi düsündüm cünki cok iyi biri ve o cok istiyordu simdiden para biriktiriyor dügün planlari falan konusuyor benle belkide ciddiyetinedene etkilendigim icin onlayim ama sevsem aldatmazdim
Soran+1 yılsimdi ayrilabilirimde her istedigimi yapiyor filan ilerde bunu birakirsam kim
bilir kimin eline düserim diye korkuyorum
+1 yılafferim acayip matrak bişey yapmışsın kendinle övünmelisin çok geniş bir yüreğe sahip kitlen var maşşallah al birini vur ötekine hadi yürü kumda oyna
00 YorumlaOna merhamet etme
Ona acıma
Ona asla vicdan yapma
Bunları yaparsan onun için herşey daha kolay olur
En azından kendini ezik hissetmez
cut.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 993 cevap paylaştı. yok çeyizine sakla lazım olunca kullanırsın. ya da ikisinide al sen kuma yaparsın
20 Yorumla
+1 yılharbiden hiçmi insanlık kalmamış da ucuz bir parça gibi rahatca anlatabiliyorsun
20 YorumlaYapicak bisey mi kalmis sen yapmissin zaten yapacagini git aldattigini soyle gururun olsun azicik !
10 Yorumla:D her yeterince sevmeyen aldatsınmı bumudur tavsiyen ?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılSenin gibiler olmaz olsun. Vicdanı sızlamışmış Sızlaması için önce vicdanın olması lazım
10 Yorumla Sakami bu..
aldatirken bize danismadinda ayrlirken nie danisiorsun..10 YorumlaSana söverdim de onu bile haketmiyorsun. Git ayrıl bir daha da bulaşma adamcağıza...
10 Yorumla- 13 Yorumla
- +1 yıl
motor <3
- +1 yıl
:D
+1 yılBu adamla mantık evliliği yap, yatakta seni mutlu edemezse o zaman bakarsın başını çaresine.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılulan milletin yediği boktan sanane.savunmaya bak amk. millet adam öldürüyor diye senin işleyeceğin cinayet meşru mu sayılıyor? kim yaparsa yapsın o*luk o*luktur. 2 kere 2 4
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılkılıfını da buldu
Gizli Üye(36-45)+1 yılBurda kinayanlar hic aldatmamis sanirim neden aldattin diyip dinleyen yok
20 YorumlaSen ne yaptığını blmiyorsun bence. Sevmediğin kesin
10 Yorumla
+1 yılne mi yapsan. söyleyeyim. bir kavak ağacı bul ve üstüne otur anca rahatlarsın.
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılayrılma kesınlıkle yaptıgın bır boşluk anında olan birşey, ılışkın devam edıyor...
02 Yorumla- +1 yıl
Sen ciddi midin
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok güzel söylemişsin, ama yanılmışsın erkek yapınca erkek adam olmuyor dediğin gibi "p..kursu ib... erkeklerin or..." oluyorlar, tıpkı senin gibi...
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTridine tiridine tiridine bandım .. demek başka kollarda terledin.. nasil yaptin anlat bakim
12 Yorumla
Soran+1 yılya ben biara biriyle konusuyordum öyle laf önceden bulusuyordukda bayadir görmemisim aradi beni bende bulustum güzel zaman gecirdik gezdik filan sonra yalniz kalinca yakinalsti bende geri duramadim sonra iste biseyler oldu babam aradi eve cagrinca kurtuldum
Cevap sahibi+1 yılBir sey olmamış
olabilir kimse masum değil ayrıca her koyun kendi bacağından asılır kardeş.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsendeki pussyin çok değerli olduğunu düşünüyorsun pis kokulu pussynin. siktr git şimdi.s
40 Yorumlagit bir duş al sonrada yat uyu
30 Yorumla
+1 yılolabilir yapmissin arttik ama bnce kimsenin uzerine atma aldatmayan erkeklerde var ve biraz vijdanin sizlasin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkeklerde aldatnca bu yorumlar gelirmiydi acaba?
Kadın erkek eşitliği!
Kadında erkekte sadık olmalı.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah erkekleri sizin gibi kizlardan korusun !
71 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok iyi yapmışım bu erkekler inan herşeyi hakediyor yaaa walllla helal olsun gızz:)
27 Yorumla
Soran+1 yıl:) :)
Cevap sahibi+1 yıl:):):)
Cevap sahibi+1 yılulan hep ağzımıza s*çıyosun sürekli bir kerede biz size yapalım çok mu ya bakir erkek var mı yok parmakla göstermek bile zor dünyanın çivisi çıktı uyuyun ayakta
Gizli Üye(30-35)+1 yılsadece soruyorum neden aldattın? Ha bu arada sorunun cevabına gelince ayrıl gitsin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 651 cevap paylaştı. Ayrıl.Daha fazla rezalete gerek yok.
20 Yorumlauzatmak gereksiz, ayrıl gitsin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılHayabusa dediğimde böylelerine uyarı alıyorum...
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılparasıyla yapan o*lar bile daha haysiyetli sanki
30 YorumlaAldattım derken? Başka biriyle mi yattın?
03 Yorumla
Soran+1 yılhayir be okadar degil ama iste biseyler yasadim
Gizli Üye(30-35)+1 yılyazık ya deydimi bare çocuk iyimiydi yatakta...
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılnaptın umurumda değilde umurumda olan vicdanın ne yapmayı düşünüosun açıklicakmısın çocuga ?
Soran+1 yılbilmem
Cevap sahibi+1 yılbulursan cevabını yaz merak ettim içindeki kavgayı aslında bende aynısını kadınlar için düşünüyorum ben bişi görmedim sırf bu durumlar yüzünden sevgili edinmeden parayla görücem işimi ileride :)
Soran+1 yılya onu birakirsam yazik hani babasi terketmis gitmis annesi felc gecirmis bir anneanne dayi filan var bu tek basina hayat kurmus kardesine bakmis hani cok zorlu bir hayat gecirmis detaylaea girmek istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılbence hiç kimse hak etmez birde ya öyle bir adamada yapılmaz ama ya hani tamam senin hayatın iyi hoşta yazık yane piç biride değilmiş kararı vicdanın vericek gerçi çoktan vermişsin farkında değilsin neyse uzatmayayım
acıdım cocuga haketmiyorsun onu bırak
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilini hakketmiyorsun ayrıl
00 Yorumla
+1 yılyazık olmuş gül gibi çocuğa valla
21 Yorumla- +1 yıl
ama hak etmişti diyorsan bişey diyemem çatır çatır yapsaydin kız fotosunuda karşına alaydin ;)
Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. ayrıl
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇocuk da aşık dimi sana
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıliyi bok etting*tlalesi seni.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılmerak etme hakettiğin hayatı bulursun sen ...
10 Yorumlaiyi bok yedin
30 YorumlaAyrıl.
20 YorumlaSen insan misin yaa
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoşver onu ayrıl sen
00 Yorumla
+1 yılAyrılmalısın.
10 Yorumla
Devamını Gör(42)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı