Bir arkadaşımın kuzeniyle yeni tanışmış olmamıza rağmen davranışları çok samimi. Beni koruyor hep. biri laf atınca veya yoldan geçerken sevgilimmiş gibi belime sariliyor bir yerde otururken eli ya omuzumda ya da kolumda bir keresinde bir yerden düşecek gibi oldum hemen elimi tuttu bir erkek arkadaşımla beni görünce hemen sorup sorguluyor yanlız bırakmıyor neden boyle benmi yanlış anlıyorum yoksa bana karşı duyguları var mı sizcede? Aramızdaki şey ne? Hoslaniyormu ya da aşıkmı?
Cevabın nedir?
+1 yılİhtiyaç oldu arkaşın elini tuttu diyelim ama beline sarılamaz çünkü senin kişisel sınırına giriyor
Aşıkmı? Bence değil çünkü aşık olsa her iyiliği yapar ama o da senden utanır çekinir öyle hemen ilişki başlayıp zaman geçmeden beline sarılamaz rahat rahat konuşamaz
O sadece yalnız ve yanındayken çevre tarafından sevgilisi varmış algısı oluşturmak ona zevk veriyor014 Yorumla
Soran+1 yılNeden zevk versinki şahsen umursamadığın biriyle sevgili olarak görünmek benim hiç hoşuma gitmezdi
- +1 yıl
Aslında herkes yorum yaparken kendi kişiliğinden yola çıkarak bir var sayımda bulunur mesela ben aşık olduğumda sevdiğim kızı her saniye düşünürüm onun sözlerini isteklerini son derece önemserim aptallaşırım heyecandan bukalemona dönerim😊
Böyle yani şimdi o çocuğu sen bizden daha yakın tanıdığın için bizim yorumlarımız öneriden öteye geçemez kısmet bakalım bol şans sana
Soran+1 yılEvet ama bende çok tanimadigim için bilemiyorum ne hissettigini
- +1 yıl
Aslında akışına bırak yani ona hislerini söylemek onun sana olan hislerini duymak güzel birşey ama bunu hissedebiliyorsan ve yaşayabiliyorsan zaten sevgili olmuşsunuz bundan sonra akışına göre davran mesela numaranı ver ondan numarasını iste günaydın yaz ondan mesaj bekle birlikte yaşadığınız şeyleri konuşun falan
Çocuğun sana olan güveni ve samimiyeti arttığında sende ona yeterince ısındığında içinizden geçenleri de paylaşmaya başlarsınız 😊
Soran+1 yılAkışına bırakmak en iyisi peki teşekkür ederim yardımcı olduğun icin
- +1 yıl
Rica ederim akışına bırak derken boşver anlamımda değil ama anı yaşa hayattan zevk almaya mutlu olmaya bak tabi sınırlarını da aşma mesela seviliyken hayatını erkileyecek birliktelik falan olmasın
Soran+1 yılİstesemde bosveremiyorum zaten
- +1 yıl
Sanırım sen aşıksın 😂👍
Soran+1 yılSanırım aşığım 😂
- +1 yıl
Bende bir kıza aşığım kavuştuğumda aram düzeldiğinde iyileşicem yeniden güneş parlayacak kollarımı açıp gökyüzüne bakıcam o gün dünyanın en mutlu insanı olacağım 😊
Soran+1 yılBenimki karşılıksız ama
- +1 yıl
Karşılıksız diyorsun ama istediğinde gezip tozabiliyorsun ben onunla 3 kez gezdim 1inde baş başa 1 saatten fazla diğer iki gezimizde başka arkadaşta vardı sonra ne oldu bitti
Ben istiyorum ya sırf benim ilişkim ya karışmayan kalmadı kader karıştı kul karışdı uğursuzluklar karıştı ilişkimize tecavüz edile edile içine sıctılar şimdi kendimden nefret ediyorum 😣😑
Ama umarım sen mutlu olursun bak seni seven biri var seni saran yanından hiç gitmek istemeyen 😊
Soran+1 yılSeviyormu ki sence emin değilimki bundan ne diyorsun?
- +1 yıl
Biraz şans ver zamanla anlarsın hissedersin
En İyi Cevaplar
+1 yılYok canım saf değilsin ya da salak değilsin değil mi? değilsindir? kızım sende hoşlanıyorsun çocuktan bu belli süründürme çocuğu daha fazla sende belli et çıkma teklifi etsin sevgili olun işte
0131 Yorumla
Soran+1 yılAma çok samimiyet yok ben nasıl yakınlık kurayım
- +1 yıl
çocuk senden çekiniyor olamaz mı? ters tepki vermeden korkuyor olabilir mesela!!! o yüzden ilk adımı sen atsana
Soran+1 yılYa o bana ters tepki verirse
- +1 yıl
bunca şeyi yapıp koruyup kollayan birisinin ters tepki vermesini beklemek garip değil mi? sana bacım diyor mu? kardeşim dostum kanka diyor mu?
Soran+1 yılHayır demiyor ismimle hitap ediyor
- +1 yıl
peki ona bir kaç defa canım falan dediğin de ne tepki verdi?
Soran+1 yılCanım demedim hic
- +1 yıl
işte bu yüzden sana isimle hitap edip temkinli yaklaşıyor anladın mı? daha yakın davranmanı tavsiye ediyorum
Soran+1 yılYakın derken ne yapmalıyım mesela
- +1 yıl
konuşma arasında mesela iyim canım sen nasılsın ne yapıyorsun? ya da bugünün nasıl geçti diyebilirsin ona ilgilendiğini göster
Soran+1 yılOnları diyorum zaten canım demeden
- +1 yıl
canım de o zaman ya da buluşma teklif et sen kendin daha yakın davran haa bak mesela aklıma ne geldi beni ne olarak kaydetti telefona diye sor büyük ihtimal isimin ile sen de trip at küsüyor gibi yap ama ben seni lakabın ile kaydettim de 😉
Soran+1 yılTelefon numaramız yokki birbirimizde o kadar yakın değiliz dedim ya başta
- +1 yıl
istersen ozelden konuşalım? peki seni bu kadar koruyup kollayan birisi ve sende hoşlanıyorsun ondan bu belli neden numarasını almıyorsun? ilk adimi ondan mı bekliyorsun hep?
Soran+1 yılÇok samimi olmadigim için cesaret edemiyorum ve onun davranışlarına baktığımda bana karşı bişeyler hissediyor gibi o yüzden ondan bekliyorum ilk adımı
- +1 yıl
ilk adımı erkekler atacak diye bir kural mi var? neden o? hoşlandığını inkar etmiyorsun o halde sen at numarami versene whatsapp tan konuşalım de
Soran+1 yılBirebir tanıdığım birisi degilki nasıl söyleyim o kadar sohbetimiz yok whatsapi ni nasıl isteyim o istese olabilirdi ama
- +1 yıl
ama yolda beni koruyor falan yazdın elimden belinden tutuyor dedin?
Soran+1 yılEvet yapıyor onları
- +1 yıl
ee birebir tanışıyorsun demektir bu 😉 bilmediğim birşey mi var?
Soran+1 yılArkadsm kuzeni yani
- +1 yıl
bak ben 1. sınıftan beri tanıdığım bir kız var ve son 1 senedir yakınız ve beni sadece arkadaşı olarak görüyor sadece arkadaşı sebebi ise senin gibi uzak durup yakin davranmadigim için ceserat edemediğim için ve ben ondan hayvanlar gibi hoşlanıyorum... ama o sadece arkadaşı olarak görüyor ve halen ben cesaret edip duygularımı söylemiyorum çünkü korkuyorum kaybetmekten
- +1 yıl
bu duruma sakin sende düşme git içindekileri ona dök söyle neden bana bu kadar yakınsın de
Soran+1 yılİşte bende de cesaret yok ne yapicam bilmiyorum
- +1 yıl
beni neden koruyorsun de
- +1 yıl
arkadaşına söyle konuşsun kuzeni ile
Soran+1 yılYanlış anlaşılmaktan korkarım
Soran+1 yılOnun kuzeniyle pek arası yok soguklar
- +1 yıl
neden yanlış anlaşılsin ki? sevmek sevilmek senin hakkın değil mi?
- +1 yıl
gideceksin çocuğa bildigin hesap soracaksın neden beni bu kadar koruyorsun? bana karşı hislerin varsa söyler misin lütfen? diye sor sorgula yalan söylemez emin ol söylemez
Soran+1 yılHakkım tabiki ama gülünecek duruma düşmek kötü olur ben ona açıldığımda bana gelip bacım muamelesi yaparsa çok kötü olurum arkadşimin yuzune de bakamam
- +1 yıl
peki ben bir soru sorabilir miyim? bu arada kusura bakma atıştıracak birşeyler hazırladım da
Soran+1 yılSorabilirsin
- +1 yıl
daha önce birisi sana hiç çıkma teklifi etti mi?
- +1 yıl
ve reddettiğin oldu mu?
Soran+1 yılEvet oldu reddettiğimde oldu
- +1 yıl
neden reddettin? kardeş kanka gözüyle baktığın için değil mi? o çocuk gülünecek duruma düştü mü? hayir!! rezil oldu mu hayır!! neden biliyor musun? cunku cesaret edip sana teklif etti o doğru olanı yaptı içinde bu acı ile bu soru ile yaşamaktansa kurtuldu!!! ben sana git teklif et demiyorum sadece hesap sor neden bu kadar seni koruduğunu merak edip sor sana karşı duygusu var mı onu sor!!! kizmayacam demelisin
Soran+1 yılbir daha birbirimizin yüzüne bakamazsak eğer
- +1 yıl
bence bakarsınız neden bakamayacaksin peki söyler misin?
Soran+1 yılSöyleyemem büyük ihtimal
- +1 yıl
Yok o anlamda değil neden bir daha yüz yüze bakmazsın? sadece açık açık konusacaksiniz 😉 artık bırakın bu kim ne der ne yapar bir daha konuşamam olayını
Soran+1 yılÇünkü olumsuz karşılarsa bir daha eskisi gibi olmayız bana bu yaptıklarını yapmaz belki yanlış anlıyor diye
- +1 yıl
peki ne yapacaksın? böyle içinde kendi kendini mi yiyeceksin?
Soran+1 yılEvet sanirim öyle olacak 😏😏
- +1 yıl
önermiyorum benim gibi her gece ağlamak istemiyorsan pişman olmak istemiyorsan en azından ağzını ara
Soran+1 yılNasil arayabilirim bu zamana kadar kimseye teklif etmedim hep bana gelen oldu hep karşı taraf geldi o yüzden nasıl aranır ne yapılır bilemiyorum
- +1 yıl
öncelikle ee sevgilin var mı var mı? diye önce ilişki durumunu öğren bakalım
Soran+1 yılVar derse
- +1 yıl
şansına küseceksin ayrıl benimle çık diyebilir misin?
Soran+1 yılO kadar yüzsüz olamam ama
- +1 yıl
o zaman şansına küseceksin dediğim gibi peki seninle bir deney yapalım mı? sana bir ders vermek için? öncelikle kaç yaşındasın?
Soran+1 yılNe testi 20
- +1 yıl
yaşıtız ve artık gözün açılmış çocuk degilsin!!! şimdi benimle neden bu kadar rahat ve açık konuşabiliyorsun? biliyorum öğrendim senin sırrını peki neden korkmuyorsun utanmıyorsun? çünkü kaybedecek bir şeyinyok doğru mu?
Soran+1 yılSeni tanımıyorum ondan
- +1 yıl
bu yüzden de kaybedecek bir şeyin yok onuda böyle gör!!! seninle bırak bir daha konuşmasın eskisi gibi olma ne olacak dünyanın sonu mu? değil!!! o yüzden bence bırakın erkekler ilk açılsın mesaj atsin olayını ya kendiniz olun arkadaş kendiniz!!! duygularınızı rahatça söyleyin!!! ha bu arada elbette önce ağzını ara sevgili var mı öğren hoşlandığı birisi var mı? var dese de yok dese de korkma 😉 büyük ihtimal sensindir
Soran+1 yılBana böyle şeyler yaptığına göre sevgilisi büyük ihtimal yoktur diye düşünüyorum çok haklısın bencede ilk adımı kizlar da atabilir bana en ufak bir olumlu bişey gösterse acilabilrim belki
- +1 yıl
işte bu kadar kolay ya!!! erkekler de çekingen olabilir 😞 keşke ama keşke Alize de bana açılsa😞 Sedat deneyelim dese 😞 bak seni ikna ettim derdine çare buldum ama kendi söküğümü dikemiyorum 😞
- +1 yıl
ee ne yapacaksın karar verdin mi?
Soran+1 yılEvet konusman faydali oldu ama su an hala acilamam onun bisey yapmasi gerek bir kivilcim en ufak bisey yapsa gidip soylerim
- +1 yıl
o zaman neden kıvılcımın çıkması için taşları birbirine sürtmüyorsun? yani açık kapı bırak dediğim gibi yakın davran uzak kalma 1-2 kere canım de.. en kötü senaryoyu sana yazayım mı? Sen cesareti aldın soyledin herşeyi işte sen beni koruyorsun benim hoşuma gidiyor falan dedin senden hoşlandım dedin o da ben o gözle bakmiyorum kusura bakma dedi ki demez bende senden hoşlanıyoum kesinndiyecek!!! ee ne olacak? konuşmaya devam edeceksiniz bulusacaksiniz ama sadece arkadaşça bu ayıp mı? hayır değil!!!
Soran+1 yılOlumlu olma ihtimali yuzde kac sence? Ben hoslandigimi soyledim diyelim o da bende senden dedi peki sonra ne olacak ben utangacim bu konularda
- +1 yıl
bak anlattıklarına Gore bence senden hoşlanıyor ve koruma iç güdüsü seni sarmış ee sende boş değilsin..! %80-85 oranında bu is olur ki ben hiç yanilmadim bu konularda!!! Sen soyledin oda evet bende dedi sen hemen "bak ben utangaçım ve ilk defa böyle birşey yapıyorum yanlış birşey yaparsam lutfen kusura bakma ne olur ben zamanla açılırım" dediğin de anlayış gösterecektir emin ol 😉
- +1 yıl
siz sevgili olun ben yardımcı olurum sana gerekirse :)
Soran+1 yılCok iyi cesaret veriyosun 😊 su an gidip acilasim geldi keske dedigin gibi olsa benden hislandigini bilsem zaten hic durmam ama sende buyuk ihtimal diyosun bende bos degilim gercekten sayende biraz cesaret aldim 😊
- +1 yıl
nasıl konuşuyor peki seninle? nasıl davranıyor konuşma da? mesela test yapsana 😉
Soran+1 yılSamimi konusuyor yuzume bakarak genellikle temas ederek nasil test edeyim
- +1 yıl
Yaa kızım siz olmuşsunuz 😂😂😂😂 mesela hiç konuşmadan sebepsizce gözlerinin içine baktımı?
Soran+1 yılOlmusmuyuz😊 o kadar ayintili dikkat etmedim ama bana bakarken yakaldim
- +1 yıl
peki normal konusma sırasında nasılsın diye sor iyim sen nasilsim dedi sen nasilsin dediğin de şunu yazsana "yaa çok kötü rahatsızlandım" gibisinden tatlı bir yalan söylesene 😉 ne tepki verecek
- +1 yıl
tabi ki olmuşsunuz kızım 😂 daha ne istiyorsun ama çocuk yazık. korkuyor 😂
Soran+1 yılDenerim ama neyi anlamis olurum bunu sorunca
Soran+1 yılCiddimisin yoksa oylesinemi diyorsun
- +1 yıl
vereceği tepkiye Gore değişir hani telaş yapmış gibi hastaneye git neyin var neden böyle oldun gibisinden sorarsa seni önemsiyor demektir 😉😂
- +1 yıl
bak arkadaşım gerçekten ciddiyim senin gene bir ihtimalini var %80-85 olacaksıniz ama bende o da yok ben mutlu olamıyorum ama sizler sevenler Mutlu olunca bende mutlu oluyorum😞
Soran+1 yılArkadasimla bir yere gittik o da gelecekti bir isi cikti 6 7 kez aradi arkadasimi 😂
- +1 yıl
kızım bak doverim seni vallahi doverim bulurum doverim sahiden önünde ki nimeti tepiyorsun YAPMAAAAA 😠 ağlayasım geldi ya 😠😞
Soran+1 yılYaa gercektenmiii oyle mi diyosun 😊😊😊 hisleri var diyosun yaniiii😂
Soran+1 yılAma ya kuzeni sonucta onu aradiysa benle ilgisi yoksa 😊
- +1 yıl
bak hala soruyor ya hala soruyor 😠 ne istiyorsun? acı çekip her gece aşk acisi ile kalbinde ağrı ile mi yatmak istiyorsun?
Soran+1 yılHayir istemiyorum tabiki
- +1 yıl
o zaman kalk git çocukla konuş şimdi ya da yarın ya da yüz yüze ama konuş artık konuş!!! sana birşey diyim mi?
Soran+1 yılEvet soyle
- +1 yıl
hoşlanıyorsun ve çocukta senden hoşlanıyor bırak artık sonucu ne olursa olsun git konuş :)
Soran+1 yılYaaaa😁 sen hislaniyor dedikce benim konusasim geliyor ama ya
- +1 yıl
ama hoşlanıyor bu belli değil mi? daha ne kadar sağlayacak ki?
Soran+1 yılEvet belli birde gecen gun arkadasimi evine cagirdi bana sende gel dedi 😊
- +1 yıl
hayırlı olsun arkadaşım:)
Soran+1 yılHayirli mi olsun dur ya daha bisey olmadi 😊😊
- +1 yıl
ama olacak 😉😂 emin olabilirsin sen cesaretini toplayıp açılırsan olacak
Soran+1 yılEvine neden cagirmis olabilirki bana biseyler soyleyecek olsa basbasa cagirmasi gerekirdi sonucta
- +1 yıl
belki de sadece seninle zaman geçirmek için de çağırmış olamaz mı? seni tanımak için ya da açılacaktı belki de :) arkadaşı yanında olunca daha rahat olacaktı ;)
Soran+1 yılEvet olabilir 😊
- +1 yıl
mutlusun değil mi? :) Hep böyle yüzün gülsün birde sevdiğin yanında olduğun da oohh :)
Soran+1 yılYardimci oldugun icin cok sagollll gercekten birazda olsa cesaret geldi acilirim heralde artik ins sonu husran olmaz 😂😂
- +1 yıl
Umarım açılırsın yatacaksın sanırım :)
Soran+1 yılEvet oyle gibi tekrar tesekkur ederim iyi geceler 😊 soyledilerini dusunucem
- +1 yıl
peki
- +1 yıl
ben birşey isteyebilir miyim senden?
Soran+1 yılSen yatmayacaksin galiba
Soran+1 yılIsteyebilirsin tabi
- +1 yıl
Yok ben yatamam ki yatamıyorum😞 - +1 yıl
lütfen samimi cevap ver
https://i.hizliresim.com/LZ74LV.jpg
bu fotoğrafta ne görüyorsun?
Soran+1 yılEvet seni dinliyorum😊
Soran+1 yılNe goruyosin derken nasil yani
- +1 yıl
nasıl soylesem aşk sevgi anlamın da fotoğrafa bakınca ne görüyorsun? sevdiğim kızla ben yani nasıl yorumunu merak ediyorum hani dedim ya açılamadım diye iste bu o kız 😞😭
Soran+1 yılSevdigin ve acilamadigin kizla bu kadar yakinmisiniz 😊 cok samimi duruyosunuz ve yakismissinizda 😊
- +1 yıl
çok yakınım herseyini biliyorum ama ama açıkamıyorum olmuyor bunu ona yapamıyorum😞😭😭😭 yakışıyoruz ama beni sevmiyor arkadaşı gibi görüyor beni 😞😭 neden neden 😭
Soran+1 yılSen sanirim basta onunla kanka olarak yaklastin ve oyle devam ediyo sevmedigini nerden biliyosunki
- +1 yıl
hiç bir birimize kanka demedik hep arkadaşım ya da isim ile hitap ettik ve bilmem yanımda iken bana harika davranıyor telefon da konuşurken sanki benden sıkılmış beni sevmiyor gibime geliyor ama beraber iken o kadar yakın o kadar rahatız ki sevgili gibi 😞😭
Soran+1 yılNe guzel iste beni o kadar cesaretlendirdin 😊😊 bence itiraf etsen bisey demez belki hosuna bile gidebilir
Soran+1 yılMesela fotograf cekinirken sevgili gibi elini beline felan koyuyomusun
- +1 yıl
omuzuna koyuyorum 🙈🙊 hatta sık sık el temasındayız bowling oynarken çak dediğimde 3-5 sanıyor tutuyoruz ellerimizi :)
Soran+1 yılOf cok romantikkk😊😊 ne guzel ya
Soran+1 yılBeline koy beline 😂😂
- +1 yıl
Yok artık ayıp olmaz mı? 😂 ee ne demişler terzi kendi söküğünü dikemez 😉 sen yatacaktin ben seni daha fazla rahatsız etmeyeyim istersen 😉
Soran+1 yılBilmem ki ayip mi olur bu sahsiyet oyle yapiyorda 😂 rahatsiz etmiyosun soracagin bisey varsa sorabilirsin
- +1 yıl
ve hoşuna gidiyor bende onu dusunuyorum artık daha cesur davransam istediğim gibi davransam onunda hoşuna gider mi?
Soran+1 yılMesela nasil
- +1 yıl
hani belinden tutsam dediğin gibi kıskandığımı belli etsem hoşuna gider bence :) gitmez mi?
Soran+1 yılDenemketen bir zarar cikmaz bence kendi adima konusayim benim hosuma gitmisti ama tabi ben ondan hoslandigimdan olsa gerek cok samimi degildimde ustelik siz zaten baya yakinsiniz
- +1 yıl
teşekkürler😂😉 yardımın için sağol:)
Soran+1 yılRica ederim senin kadar olamasamda 😂😂
- +1 yıl
yok estagfullah:) peki son soru 😂 yanlış anlamazsan gerçi ne anlayacaksın ya ikimizin sevdiği var :) instagram hesabın var mı? arayı açmak istemiyorum da 😉
- +1 yıl
Senin için de uygunsa tabi :)
Soran+1 yılInstagram hesabim. kapali ama burdan yazabilirsin acinca takiplesiriz😊
- +1 yıl
himmm tamam olur buradan takip eder misin :) anonim arkadaşım😂 adını bile bilmiyorum;) iste senin gibi düşünen ve arkadaş yapmayı bilen insanları seviyorum egoist değilsin:)
Soran+1 yılBen seni ederim bir ara simdilik burdan yazissak bir sorun olmaz bence 😊😊😊
- +1 yıl
tamam tamam anlaşıldı😂 teşekkürler yeniden😉 sen yat hadi geç oldu:)
Soran+1 yılTamam iyi geceler 😊
- +1 yıl
iyi geceler genç 😉
- +1 yıl
selam :) ne yaptın? konuştun mu?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
16Cevap
+1 yılBiz neyiz neydi ya 😂😂😂😂 soruyu bile okuyamadım 😂😂😂 Argadaşlar Biz neyiz yav 😂😂 muhittin abi nesin sen? 😂😂
35 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂
Soran+1 yılNeyiz lan biz neyizz
- +1 yıl
😂😂😂 Adını sen koy 😇
Soran+1 yılBen koyamadım işte adını bilen yazsin 😊😊
- +1 yıl
HEİDİ
Aşık o sana, Ama belli ki sende ona karşı boş değilsin
05 Yorumla
Soran+1 yılAşık mı gerçekten 😁
Soran+1 yılŞakamı yapiyosun 😊
Soran+1 yılEvet değilim 😁
Sana karşı boş değil. Hoşlanıyor / seviyor olabilir kesinlikle.
01 Yorumla
Soran+1 yılKeskeee😊
+1 yılSana bağlı sen hoşlandığın içi. yapıyor hoşlanmadığını söylersen yapmaz
00 Yorumlahoşlanmaya bağlama bence hemen, belki de seni koruyordur.
Şahsen benimde tanidigimin arkadaşına laf ettikleri zaman ben de korurum00 Yorumla
+1 yılsana deliler gibi asik
10 Yorumla
+1 yıl+ burak biz şimdi neyiz?
- insanız sevgilim. :D02 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂 sağol ya içimi ferahlattin
- +1 yıl
ne demek herzaman efendim :D
+1 yılhoşlanıyor ve iyi yavşıyor hayırlı olsun
00 Yorumla
+1 yılsenden hoslaniyor
bu kesin00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sana duyguları var gibi
00 Yorumla
+1 yılpeki sen hoslaniyor musun
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet hoşlanıyorum
- +1 yıl
e daha ne o zaman
Soran+1 yılSonuç yok böyle gidiyor
- +1 yıl
boyle devam o zaman bacım ✋
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. bunu anlamamak için neyse😃😃
00 YorumlaSevgilin varsa uzak dur
012 Yorumla