Eden bir gun bulur mu?

5 aylik sevgilimden daha 3 hafta once ayrildik. Ve henuz 1 ay olmadan sevgili yapmis kendine. Beni sevdigini soyleyip asla birakmayacagini soylemisti. 2 yil sonra evlenecektik. Aileler biliyordu. Ve bir anda sogudum diyip ayrildi benden. Benim bu kadar dikkat etmeme ragmen tek bir sorunumuz yoktu. O da bir problem bulamayinca sogudum diye bir bahaneyle gitti. Dun gece ogrendim sevgilisi oldugunu. Henuz ben onu unutamamisken hala gozyasi dokuyorken onun baska kollara gitmesi o kadar yikti ki beni. Belki de benimleyken de o kizla konusuyordu. Canim o kadar yaniyor ki nasil bu insani sevebildim diye soruyorum kendime. Niye bu kadar kotu kalpli insanlar. Yaptigim fedakarliklarin onda birini bana yapmadi. Bir gun olsun ufacik bir hediye almadi. Mesele hediye almasi degil deger verdigini gostermek. O kadar kirginim ki ona. Icimdeki acinin aynisini yasamasini istiyorum. Bana ne yasattiysa aynisini yasasin. Butun umitlerimi hayallerimi yikti. Allaha havale ettim artik onu. Gercekten eden bulur mu acaba?
Eden bir gun bulur mu?