Aile & Toplum Silahınız var mı? gizemlihatun2 Takip Et Bilge Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Tabancanız var mı Güncellemeler+1 yıl Amerikamı burası ya herkesin silahı var Silahınız var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
cesirin Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl tabanca ve av tüfeklerim var ruhsatlı, gerekli eğitim ve testleri tamamlayan herkesin de silahlandırılması taraftarıyım. 0 0 Yorumla
Çapkınkurtt Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 58% +1 yıl Vardi sacma kanun ve haksiz vergi yuzunden sattim kuru sıkı fiyatina 0 0 Yorumla
lockerow35 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Var mereakım var ama av dışında kullanmıyorum silahı ise ciddi para taşıma dışında taşımıyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl canım Bi şekilde herkeste var, bende bile.. Hatta garip Bi tesadüf Bi saat önce ak 47 ile atış yaptım geldim. Kendi silahım smith 0 0 Yorumla
Sharkû Takip Et Xper 1 Yaş: 105 +1 yıl Hayır ateşli silah bulundurmuyorum. Ama bıçaklarım var. 0 0 Yorumla
ARESSSSSSSS Takip Et Guru Yaş: 95 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 446 cevap paylaştı. 2 av 3 tane de tabancam var 0 6 Yorumla gizemlihatun2 +1 yıl Nerden buldun 🤣 Yorumla ARESSSSSSSS +1 yıl Taşıma bulundurma ruhsatım var Yorumla gizemlihatun2 +1 yıl Oha ciddimisin Yorumla ARESSSSSSSS +1 yıl Evet Yorumla gizemlihatun2 +1 yıl Bu belgelerin alınmasının çok zor olduğunu duydumda Yorumla ARESSSSSSSS +1 yıl Meslek gereği direk verdiler 😂 Yorumla
MotherCat Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aysel silahımı getir ordaann 1 4 Yorumla MotherCat +1 yıl @1mimar34 alıntı mı😅 Yorumla MotherCat +1 yıl @1mimar34 hadi kanıtla burada bekliyorum ben fotonun aynısını bul buraya at Yorumla MotherCat +1 yıl @ExoticBrunette engelledim Yorumla ExoticBrunette +1 yıl @mothercat isabet olmuş Yorumla
GüvenilirAdamİst Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Hayır almak istiyorum ama vergisi çok para 0 0 Yorumla
nicksizlikcokzor Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Var Smith vesson tutukluk yapmaz👍😉 0 0 Yorumla
OBirFilozof Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Evet 0 2 Yorumla gizemlihatun2 +1 yıl Nerden buluyonuz silahlari Yorumla OBirFilozof +1 yıl Av (silah) malzemesi satan dükkanlardan 😂 Ruhsatlı silah almak istiyosan normal yasal av dükkanlarından alabilirsin, ruhatsız arıyorsan bilmiyorum 😂 Yorumla
denizkaradeniz Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. var evet 0 1 Yorumla gizemlihatun2 +1 yıl Siz nerden buluyorsunuz ya bu silahlari Yorumla
Yunuslarr Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Evet 😅 0 2 Yorumla gizemlihatun2 +1 yıl Nerden buluyosun Yorumla Yunuslarr +1 yıl Devlet verdi 😁 Yorumla
hayletdayi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı. Sapan var 0 0 Yorumla
Daredevil39 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 871 cevap paylaştı. Evet var 0 2 Yorumla gizemlihatun2 +1 yıl Nerden buldun 🤣 Yorumla Daredevil39 +1 yıl Devlet verdi sende mi istiyorsun Yorumla
istabl26yaş Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Tüfek var 0 1 Yorumla istabl26yaş +1 yıl Oho sende Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
tabanca ve av tüfeklerim var ruhsatlı, gerekli eğitim ve testleri tamamlayan herkesin de silahlandırılması taraftarıyım.
Vardi sacma kanun ve haksiz vergi yuzunden sattim kuru sıkı fiyatina
Var mereakım var ama av dışında kullanmıyorum silahı ise ciddi para taşıma dışında taşımıyorum
canım Bi şekilde herkeste var, bende bile.. Hatta garip Bi tesadüf Bi saat önce ak 47 ile atış yaptım geldim. Kendi silahım smith
Hayır ateşli silah bulundurmuyorum. Ama bıçaklarım var.
2 av 3 tane de tabancam var
Nerden buldun 🤣
Taşıma bulundurma ruhsatım var
Oha ciddimisin
Evet
Bu belgelerin alınmasının çok zor olduğunu duydumda
Meslek gereği direk verdiler 😂
var dikşin dikşin arada vuruyom 🤣😁
Aysel silahımı getir ordaann
@1mimar34 alıntı mı😅
@1mimar34 hadi kanıtla burada bekliyorum ben fotonun aynısını bul buraya at
@ExoticBrunette engelledim
@mothercat isabet olmuş
Hayır almak istiyorum ama vergisi çok para
QülüŞüm 🤏🕶😉😉😉 çıkssss
Var Smith vesson tutukluk yapmaz👍😉
Ben bizzat kendim nükleer silahım 😂
Evet
Nerden buluyonuz silahlari
Av (silah) malzemesi satan dükkanlardan 😂 Ruhsatlı silah almak istiyosan normal yasal av dükkanlarından alabilirsin, ruhatsız arıyorsan bilmiyorum 😂
var evet
Siz nerden buluyorsunuz ya bu silahlari
Yok napim silahi
Evet 😅
Nerden buluyosun
Devlet verdi 😁
Amaç?
Var..
Yok. Bireysel silahlanmaya karşıyım
Evet bir çift silah
Yok’
Sapan var