Nasıl bir boşluktayım?

Arkadaşlar artık konuşacak yazacak kimsem kalmadığı için buraya yazıyorum.
Benim 10 yıllık bir arkadaşım vardı 10 yıldır beraberdik daha sonra birisi ile çıkmaya başladı ve bu vesile ile bende kızı tanıdım başlarda arkadaşdık sonra arkadaşımla ikisi anlaşamadı ayrıldı (2 ay bir ilişkileri oldu) ikisi ayrıldıkdan sonra ben hala kızla normal konuşuyordum bunu arkadaşımda biliyordu ve ayrılmalarından 1 ay sonra kızla biraz daha yakınlaşmamız oldu sevgili olduk fazla uzun sayılmasada uzun bir süredir beraberiz ve mutluyuz ciddi anlamda mutluyuz hani böyle insanın ruhuna dokunurlar ya öyle bir mutluluk tarif edemem her şeyimiz uyuşuyor hemen hemen tüm yönlerimiz zevklerimiz ortak. tabi fazla uzun sürmedi arkadaşımın öğrenmesi bizi. doğal olarak ailesi ve çevresi öğrendi tepki gösterenler oldu destekleyenler oldu arkadaşımlada pek muhabbeti olmadı tartıştık küstük bitti. şimdi diyeceksiniz ki bir kız için 10 yıllık arkadaşlığı bitirmeye değermi emin olun dostlar değer. neyse daha sonra arkadaşımın abisi öğrendi abiside biraz mafya kılıklı bir tiptir takıldığı ortamlar felan. dün çekti beni biraz tehdit etti biraz küfür etti kızdı felan dediği şu oldu 1 ay içersinde bu şehiri terkediceksin yoksa yaşatmam. şimdi düşünüyorum ne var bunda arkadaşım denedi olmadı diye ben bu kız ile birlikte olamayacakmıyım ki üzerinden zaman geçtikden sonra olan bir şey inanın onlar sevgili iken öyle bir niyetim bile yoktu aksine destekliyordum sürekli arkadaşımın kusurlarını örtüp övüyordum. neyse bu kadar büyütücek ne var bilmiyorum sanki kan davası. ben şimdi şehri nasıl terkedeyim işimi nasıl bırakayım üstümde 40 bin tl borç varken ki asgari ücret ile çalışıyorum. ben bunu sevgilime anlattığımda o da sanki kan davası dedi sonra yok dövdürelim yok konuşalım yok şöyle yapalım dedi bense tabi biraz sessiz kalalım sakinleşelim sonra düşünürüz dedikçe bana kızdı sonra bana yazma felan dedi ben hala düşünüyorum. ben ne yapayım dostlar akıl verin..
Güncellemeler
+1 yıl
diyorum taşınsam bir türlü nereye gideceğim ne yapacağım bilmiyorum hasta annem var ona nasıl bakıcam tek olsam hadi neyse.
Nasıl bir boşluktayım?