Birde iki kaşım birbirinden farklı biri uzun biri kısa biri kavisli bir düz ve ikisi de boşluklu. Sizce bayan kuaförüne gidip aldirsam mi cok kafaya takiyorum delirecem artik ha

Boya kas fari var kas kalemi var 😃 uzun kisa olanlari kes 😃 kaş serumu falan belki cikar? Diger kasinida atsaydin ya karsilastirsaydik. Guzel bir erkek kuaforlerin oldugu biryere gir seklini duzeltsinler :)
erkek kuaforunu denedim denedigime bin pismanim etrafina full agdayla girdi altindaki tum kaslari aldi kadinsi duruyor psikolojim bozulacak bayan kuaforune gitsem cok inceltir insan icine cikamam diye korkuyorum ne yapicam
Bayan kuaforu biraz sey bilmiyorum alirlar mi sonucta bayanlara ozgu biryer kapalisi turbanlisi var vs :)
gitsem terslerler rezil olurum diye korkuyorum
ama gitmesem de erkek kuaforleri kaş almayı bilmiyor iki arada bir derede kaldim
Terslemezler ya once bir kapidan seslen yanina cagir anlat derdini yapabilecegin birsey var mi de ona gore sey yaparsin ☺
ne tatlı emojiler kullanıyorsun cok sekersin icim ısındı valla sagol ☺
sagol yorumun icin
Sen sagolasin ❤ guzel kaslar hahah 😃
yallannn ahaha <3
naber tatlış
Iyi guzel kasli senden nbr😃
bende iyi 😂 napıyosun bakayım
tatlıım naberr :))
boşluk yok gibi duruyo ama eğer boşluklar var ise sarımsak sür
bayan kuaforune gitsem alirlarmi
alırlar
ama nasil giris yapicam utanirim herkes bana bakar icerdeki ve terslerler rezil olurum diye korkuyorum
terslemezler terste bakmazlar :)
peki
Aynı durum bendede var doldurmak için flormar 403 kaş kalemiyle azcık dolduruyorum doğal ve boşlukları kapatıyor, dene bence, hafiften sürüyorsun yetiyor
Kadinlarin yuzume sansurlemesine anlarimda erkek neden sasurr kor uatniyormusun nedir
evet
Cevap
1Cevap
Kuaföre git düzelttir.
bayan kuaforune gitsem olurmuki
bir potluk yok bozma
O kadar göremedim ki
gormuyormusun sag taraf bosluklu
sence bayan kuaforune gitsem bir kere duzelltirsem guzelce sonra zamanla kalinlasir nasil olur
Taktığı şeye bak
Gercekten takilmayacak gibi degil tipim kaydi bu kaslar yuzunden guzel gozlerim var bence ama kaşlarım birbirinden farkli boşluklu ve sacma oldugu icin gozlerimin guzelligini golgeliyor tipimi bozuyor
Bir sey goremedim
Keçeli kalemle boya olm
sg la
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar