Çok canım acıyor artık bu kadar sinirli olması normal mi ?

erkek arkadasımla uzun zamandır beraberiz. ciddi düşünüyoruz ailelerimiz vs bılıyor dururmu. ki kendısı benden de cok ıstıyor bırlıkte olmamızı bırbırımızle evlenmemızı vs.

amaşu ancanım cok acıyor. en ufak bır kelımemde yerlı yersız bır parlıyor kı aglatana kadar kızıyor. mesela desem kı askım anlamadım soyledıgını sesın gelmıyor telefondan desem bana, bir dinle lan bir dinle araya gırme dıye bı baslıyor devam edıyor.

yanyanayken arabada cok sınırlenınce bacagıma yumruk attı cok sasırdım ve cok korktum bagırıp cagırdı. trafıkte kalmıstık bısey sordu bende cevam verdım kotu bır durum yoktu ama bırden sınırlendı.

elbıse gıydım eve yolladı degıstır oyle gel dedı. bırı bana bakınca benı aglatıyor sinirlenince gel buraya gel yapıp kopek gıbı azarlıyor. cok kırılıyorum aglıyorum.

az once askım soyle yap emı dedım. lan benım sınırlerımı nıye bozuyorsun sen sabah sabah dedı kufrettı. yemın ederım kotu bı sekılde konusmadım.

hayır sınırlı olmadıgı zamanlar bız cok mutlu ve ıyıyız ama sınırlendıgı zaman etrafa dahı yumruk atıyor aglasam daha cok kızıyor ustume gelıyor. neden böyle yapıyor lutfen bısey soyleyın.

ben sinirliyken o alttan alır ama ben ona böyle yapmıyorum :(

en tuhaf yanıda özür dilemez ve o andan sonra aglamayı kesıp normal davranmamı onu öpmemi vs ıster ya da siniri devam eder.

ben onu cok sevıyorum evet her zaman boyle degıl ama sınırlı anlarında cok kırılıyorum canım cok acıyor. ona bunu nasıl anlatabılırım kırıldıgım ıcın konusamıyorum askım yapma artık demekten baska bısey gelmıyor elımden cevap lütfen.
Güncellemeler
+1 yıl
Nolur Bakın ! Açıp insan gibi konusmak ıstedım neyın derdındensın lan sen dedi. niye bana sınırlısın dedım bılmıyorum sınırlenmek gelıyor sana boyle dedı bı ofke var dedi. beni kudurtma lan sıcakta arabanın ıcındeyım s..tir ol git dedi. kapattı suratıma bende mesaj attım gidiyorum ama bu halllerın gecınce gerı gelme o zaman canın cok acır dedım bunu bil yazdım.

başkada dıycek bıseyım yok benım cok kotuyumşu anevde kanser hastamız dahı var kim düşünüyor ki alt üstüm yeter ya :(
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar teşekkür ederim hepinize konustuk bitti falan dedim çok üzüldü bir anlık bir öfkeydi o işlerden dolayı dedi. birkaç gündür saçmalıyorum yalnış bişey yapma bir daha dikkat edicem olmayacak böyle kötü şeyler dedi. Ben biraz direttim sonra tamam dedim. Barıştık tabi biraz canım sıkkın o ayrı hani aklıma gelıyor stres oluyorum ama barıştık iyiyim şimdilik.
Çok canım acıyor artık bu kadar sinirli olması normal mi ?