Sinirlerim laçka dolunaydan mı?

Göreceksin ya da görmeyeceksin bilmiyorum. Bilemem de. Uzun zaman oldu. Gösterdiğim çabanın yarısını göstermiş olsaydın yeniden iletişimde olabilirdik. Obsesifliğimin de bir parçası olabilir. Fuardaki tüm şirketleri , tek tek. Katılmış olma ihtimalin olan umre grubunu. Gönderdiğin fotoğraftaki ayrıntıyı. Mekan tahlili. Yakın çevredeki adını andığım eczacıyı. Ama yoruldum. Yorulduğum seni aramak da değil. Seni bulmamam için harcadığın ekstra çaba. Bulunmak istemeyen birini nasıl ararım ki? Sen sınırlı bir zaman dilimine sığdırmışsın bizi. Ben Balık etkisi ile sonsuzluğa. Hep yanılmışım. Yine yanılırım. Hatalarımla mutluyum. Bir daha olsa yine inanacağım değer gördüğüme , ve bir daha. Ve bir daha olsa yine aynı davranışları sergileyeceğim ve bir daha. Değişmemi beklemiyorum. Ama beni bulmanı bekliyordum. Beni ilçede bulamazken , seni metropolde aradım. Gitmekten bahsederken hep kalmak istemiştim , kalmaktan bahsederken hep gitmek istemişsin. Ne diğer adını biliyorum ne soyadını ne numaranı ne adresini.. Samimi olsaydın eğer çoktan şehrime gelmiştin. Acı ki bunu 5 hafta sonra anlıyorum her şeyin tepe taklak olduğu anda..
Bunları yazarken birkaç damla yaş düşüyor. Başkasının açtığı yarayı kapatmak kolay di mi?

Bıraktığın gibi değilim maalesef bulduğun gibiyim

Biz anlam yükleyemesek de ruhumuz bizim için hep doğru kararı verir

Diyememiştim. Hoşçakal Uğur
Sinirlerim laçka dolunaydan mı?