Tam olarak neler düsünüyorsunuz? Merak ediyorum :)
not: yakin alraba dügünü degil; herhangi bir dügün.
not: yakin alraba dügünü degil; herhangi bir dügün.
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Elbise giyip saçlarını yapıyorlar. Bu da onların seksi hatlarıno ortaya çıkarıp onları seksi gösteriyor. Diğer erkekler de sulanıyor (gerçek anlamda ;) ) o yüzden. Daha açık cevap veren bulamazsın. bir de oğluna kız bakan teyzeler var ama asıl sorun ilk dediğim.
Kendi hem cinsimin neler düşündüklerini ne kadar pis niyetlerinin olabileceğini maymun iştahlı olduklarını bildiğim için huzursuz oluyorum ve o yüzden ne sevgilimi ne de kardeşimi göndermiyor aynı şekilde korktuğumu başkasını yapmıyorum
Ayni düsüncede oldugun icinmi biliyorsun?
Bana gelen vesvese ler onlara da oluyordur çevremdeki arkadaşlarım düşüncelerini açık ca duydum gördüm için
Ne diyorlar mesela?
Çirkin ithamlar işte
İfade etmeseler bile bakışlarını karşı tarafı süzmeleri falan
Hmm..
Anliyorum..
cok kiskancsiniz yinede
Hayır tabiki koruma güdüsü bu
Hicte bile
Kıskançlık nedir bilir misin peki?
Kıskançlık güvendiğin halde (karşı tarafa da eşine de) gereksiz yere göndermeme ve denetlemek tir
Tamda bu durum iste..
düğün demek; bekarlara (ozellikle bayanlara) yeni kısmet kapilari demek. eskiden oglanlara analari dugunlerden kiz begenirmis.. otursun oturdugu yerde. tabi once oturacağımiz birini bulmak lazim
dügün denilen yer bu ülkede geçmişten günümüze kadar teyzelerin ogullarına kız begenme secme yeri oldugundan olabilir mesela ;)
Ben izin vermezdim
Zaten evlenecegim kişinin düğünlerde oynamasına izin vermeyeceğim icin diyecegim tek şey ne işin var orada..
Dugunde cok fazla erkekte var tutar birisi asik olur sarar kiza ugras dur.
olur ya birileri bakar falan yani bir nevi kıskançlık oluyor:))
o ortamda kizlar erkek erkekler kiz bulma telasindadir e gelmeyen tarafta giden tarsfi kiskanir gayet nirmal
Yaa ama ben onun icin gitmiyorum ki
tamam da erkekler peki
senin o anki dusunceni nerden bilsin
Yaa ben sevgilimi cok seviyorum asla baskasina bakmam
tamam da sana bakmayacaklarinin. garsntisi yok e cocuk da hakli olarak kiskaniyor seni demek ki artik ne kadar guzelsen korkuyo
Beni cok güzel buluyor..
ama önemli olan benim düsüncem degilmi
ya tamam da sen peki onu 100tane erkek avcisi penis meraklisi erkegin arasina gonderirmisin
Asla!
Ona güvenirim ama olmaz
ee ne farki var simdi
bu durumun senin icinde aynisi gecerli dmji
Biraz bencilce davraniyor olabilirim ama yinede göndermemesi sinir ediyor beni
e tamam da ne yapsin cocuk seni tek mi gondersin
dugun yabanciysa zaten al onu da beraber git millet couple gorsun gozu gonlu acilsin
Yaa bana önce annen gidiyorsa gidebilirsin dedi.. sonra annemle gidiyorum dedim yok dedi yine..
ama hakli ya dugunun nerde oldugu da onrmli faktor simdi oyle deme
kimler geliyor dugun kimin
bunlarin hepsi dusunulmeli
Yaaa..
bana yok gidemesin dedi ama ben gitmek istiyorum..
sence israr etsem biraz kötü olurmu?
Sevgilin sana israr etse ne dersin?
ya yok derim ama en son uygun bir kiyafeti olursa izin veririm ama uygun kiyafetle olur
kiyamam
Hahah.. uygun derken
ya mesela mini bir elbise veya derin dekolte olmaz kesinlikle kalbi kirilacak da olsa yaninda ben yoksam o kiyafeti giyemez ama diz boyu sik bir elbiseyle heryere gidebilir
Benim sevgilim birak mini etegini dekolteyi.. dudaklarimi boyamami bile istemiyor ya da dar giymemi.. cok kiskanc
ya benden ondan pek farkli degil de istersen sana ne kadar kiskanc oldugumu ozelden yazarim bir ara
ama emin ol beni tahrik edebilecek birsey baskasini da tahrik eder diye izin vermem fakat kalbinin de kirilmamasi icin bazi seylere goz yummaliyiz heralde dmi
Ben zaten fazla acik degilimdir.. bir tek dar giyerim o kadar.
O bile rahatsiz ediyor.
Ona kalsa carsaf giydirecek bana 😂
yok ya abartmasin o da hani ne bilim dar giymekten kastin ne ki
Dar pantolon ya da dar bir üst..
kalcalarim gögüs hatlarim beli olmasin diyor
ya hakli dmi ama senin vucut hatlarin bence sadece sevdiklerine ozel olmali ve sadece onlar dokunup gorebilmeli
Yaaa öylede..
ben nasil rahat hisediyorsam öyle giyiniyorum..
Kendi resimimi atdim cok az birsey dekolte vardi ama öyle disarda gezmedim bile..
Bu ne böyle diyor böylemi gezyirosun herkez bakiyor.. sacmalama diyorum gezmiyorum diyorum tavir yapiyor kiskanclik yapiyor bu yüzden.. eskiden geziyordun ama diyor.. eskiden öyeydi ama senleyken yapniyorum diyorum.. gecmisi bile kiskaniyor
ya sen cok sanslisin
Sansli derken?
bence buldugunla mutlu ol emin ol disarda sadece kendini koru aile icinde evin icinde asla siniriniz olmayacaktir her istedogini yaparsin
Nasil
istersen bu kismi mesajda yazsam
cunju eger erkek arkadasinla ayni kafa yapisindaysak o da muhtrmelen ulu orta soylemez sana
Burda yazsan?
Zaten silecem
ya nolcak zaten ozelden yaziyim mesaji sonra konusma bitince de engelle beni bisey olmaz
sapik cok biri merak etmis okuyodur simdi
Yazdim
DüğünDe anneler oğluna kız bakmaya gittiği için kısmetin açılır ondan
Tam av yeri orası gittim mi korkacaksın
güzel kardeşim olmadığımız için :D
çünkü ne benim sadece benim
Haha 😂
Ne kiskancsiniz arkadasim
Ayy ne alaka?
Ne sapigi?
Söylermisin?
Cok merak ediyorum düsüncelerinizi