Diğer Sitenin erkekleri niye cumaya gitmiyorsunuz? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Takip edeceğim hepinizi doğru cuma namazına Güncellemeler1 yıl Yarın doğru cumaya 🤭😂 Güncellemeler1 yıl Cumayı unutmayın Güncellemeler1 yıl Bu gün cumaaaaaa Güncellemeler1 yıl Cumaya gidin cumayaaaaa Sitenin erkekleri niye cumaya gitmiyorsunuz? Cevapla Erkek Soruları Site Soruları Takip Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% 1 yıl Diğer konusunda 722 cevap paylaştı. Gidenler ve gitmeyenler liste yapıp sana göndersinler. Sen de tanrıya iletirsin ruhsar hanım 1 0 Yorumla
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Daha cuma namazına çok var ya dur önce bir zevkini çıkaralım sonra abdest alır gideriz 0 0 Yorumla
BurakGergin Takip Et Xper 4 Yaş: 30 1 yıl Hazırlık yaptık ezanı bekliyorum valla helal olsun cuma diyen bir kadın özeldir kesin. 1 1 Yorumla BurakGergin 1 yıl Takip edermisin Yorumla
gökayeren11 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 1 yıl gitmek isteyen gider gitmez dini inancı farklı olanda var ondan 0 0 Yorumla
Erronblack41 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 52% 1 yıl Diğer konusunda 574 cevap paylaştı. Benim vergiler cumaya gidiyor 0 13 Yorumla Erronblack41 1 yıl Kalkabilirsem inşallah giderim Yorumla Erronblack41 1 yıl Hayırlı cumalar 😊 Yorumla Soran 1 yıl 🤗🤌 Yorumla Erronblack41 1 yıl Sabah namazını kıldın mı? Yorumla Erronblack41 1 yıl Bizim için de dua et Yorumla Soran 1 yıl Olur ederim Yorumla Erronblack41 1 yıl Buna gerçekten ihtiyacım var teşekkür ederim. Yorumla Soran 1 yıl Anladım ederiz Yorumla Erronblack41 1 yıl Sen çok yaşa ya Yorumla Soran 1 yıl Sen de Yorumla Erronblack41 1 yıl 🙏🙏🙏 Yorumla Soran 1 yıl 👍👍👍 Yorumla Erronblack41 1 yıl Konuşmayı isterdim seninle ama bu zor bir ihtimal Yorumla
OpınHaymır Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Biz imam arkasında kılmıyoruz hanfendi. 0 0 Yorumla
alex4guson Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl daha çok var burada. D 0 1 Yorumla alex4guson 1 yıl cumaya gidenler sbah namazına kalkkmış mı onu da takip et sonuçta o da farz :D Yorumla
hnsens Takip Et Xper 5 Yaş: 23 1 yıl giden kişiler dayılar dedeler 1 1 Yorumla ByTavsan 1 yıl Cumadan sonra çıtır karı avcılığına devam 😂 Yorumla
Dertliymxm Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% 1 yıl Diğer konusunda 344 cevap paylaştı. Bencede 0 1 Yorumla Dertliymxm 1 yıl Kiz helal sana her zaman hatirlatiyon jdjd Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% 1 yıl Diğer konusunda 2,4b cevap paylaştı. Sana ne 😒 0 0 Yorumla
ömerr_61 Takip Et Xper 5 Yaş: 20 1 yıl Ben story atmaya gidiyorum 0 1 Yorumla ömerr_61 1 yıl Bi şartla giderim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Gidenler ve gitmeyenler liste yapıp sana göndersinler. Sen de tanrıya iletirsin ruhsar hanım
Daha cuma namazına çok var ya dur önce bir zevkini çıkaralım sonra abdest alır gideriz
Hazırlık yaptık ezanı bekliyorum valla helal olsun cuma diyen bir kadın özeldir kesin.
Takip edermisin
gitmek isteyen gider gitmez dini inancı farklı olanda var ondan
Benim vergiler cumaya gidiyor
Kalkabilirsem inşallah giderim
Hayırlı cumalar 😊
🤗🤌
Sabah namazını kıldın mı?
Bizim için de dua et
Olur ederim
Buna gerçekten ihtiyacım var teşekkür ederim.
Anladım ederiz
Sen çok yaşa ya
Sen de
🙏🙏🙏
👍👍👍
Konuşmayı isterdim seninle ama bu zor bir ihtimal
Biz imam arkasında kılmıyoruz hanfendi.
Raporluyum ben 🤣🤣🤣
daha çok var burada. D
cumaya gidenler sbah namazına kalkkmış mı onu da takip et sonuçta o da farz :D
Hayırdır hurileri sen mi kapacaksın 😀
Cumaya değil pavyona giderler ancak