Arkadaşlar sevgilime duygularımı belli edemiyorum , yani ediyorum sanıyorum ama o öyle düşünmüyo?

Arkadaşlar sevgilim aradı sarhoştu , aramız dün kötü bugün iyidi sürekli kavga ediyoruz yani. Ben yurt dışında o türkiyede oturuyo. Aradı beni bana "seni çok seviyorum seni başkası ile düşünemiyorum öyle birşey olursa yaşatmam seni , keşke burda olsan keşke sarılsam sana.."vs gibi şeyler söyledi. Arkadaşlar , sevgilim sonra bana "neden uyumuyosun" dedi , bende " seni merak ettim eve gittinmi diye düşünüyordum" dedim , oda güldü ve bana "hiç belli etmiyosun " dedi. Arkadaşlar ben sevgilimi çok seviyorum ama belli edemiyorum ne yapıcam? Sıkmaktan korkuyorum. Bana hep "belli etmiyorsun " der sürekli söyler bende "dikkat ederim daha fazla göstermeye çalışırım" diyorum ama eğer ona çok ilgi gösterirsem işte "bu kız beni baya seviyo ne yapsamda beni affeder" gibi düşüncelere kapılır diye korkuyorum , ne çok ilgi ne çok ilgisiz bırakıyorum ama o benden aşırı ilgi bekliyo. Yardımcı olur musunuz lütfen rica ediyorum..😔
Arkadaşlar sevgilime duygularımı belli edemiyorum , yani ediyorum sanıyorum ama o öyle düşünmüyo?