Aracı vasıtasıyla 7 ay içerisinde evlendik (tayin durumu vardı) .. İlk 1 hafta içinde ilgili kocam gitmiş yerine başka biri gelmişti sanki..2.5 senelik evliyiz şu güne kadar ne bir süpriz yaptı, ne balayına götürdü ne de beni mutlu edebilecek bişey.. kendime bakıyorum.. makyajıma, giyimime aşırı özen gösteririm..1.5yaşında oğlum var bunları ona söylediğimde onların ve bizim hayatımız farklı diyor ama büyükşehirde yetişmiş biriyim onun için işimden, ailemden ayrılıp kasaba gibi bir yerde yaşamaya başladım. Ama kocam yaptıklarımın farkında değil.. evde biblo gibiyim.. Doğru düzgün benimle sohbet etmez, yakınlaşmaz ama oğluma ilgili davranır.. Ama aynı ilgiyi benden esirger.. Tek buda değil.. annesi de sağolsun gelir tüm kışı bizle geçirir geldiğinde paldır küldür gecenin bir yarısı yatak odama girer , herşeyime karışır, iç çamaşırlarıma kadar bakar bende buna sinir oluyorum ama eşime göre bu gayet normal bişey yaşlılığına verecekmişim.. Yani annesine laf söyletmez.. bugün tartıştık işe gitti ve ne aradı ne de mesaj attı.. Siz söyleyin ben mi çok abartıyorum?
Cevabın nedir?
Aşk İlişkileri konusunda 432 cevap paylaştı. Valla hic kusura bakmasin abartma falan degil. Ya kim olursa olsun ic camasirlarina kadar bakmak, evli kisilerin yatak odasina girmek ne demek? Hem de paldir kuldur ! Yok artik ya. Hayir basta bisi yoktu belki huyu boyledir diyecektim de arkadas yazinin sonlarina gelince direkt ooooha dedim yani afedersin. bir kere o yatak odasi evli insanlarin hatta evli olmasa bile yatak odasi o insanin mahremidir ! Oyle hele hele izin almadan girilmez. Bir de ustune insanlarin camasirini karistirmak ne demek ya? Hadi hanim efendi biraz dusunce yapisi farkli eski kafali (hakaret olarak soylemedim) ama bunu da oglunun soylemesi uyarmasi gerekir guzel bir dille. Ustume iyilik saglik yani. Gecenin bir yarisi yatak odasina paldir kuldur girmek ne demek tovbe ya, kadinin fantezisi mi varmis is ustunde mi yakalamak istiyor?
Valla Allah buyuk sabirlar versin sana bacım. Ama bunun cozumu nedir ben bilemedim. Esinle konus diyecektim konusmussun zaten. Daha napilabilir yani. bir kere insan objektif ve durust olmali. Tamam anne baba atilmaz tabiki basimizin taci ama yanlis bisi yapabilir onlar da insan ve senin yeni ailen artik esin. Onlar yanlis yapiyorsa elbette esinin yaninda degil ama kenarda bak bole bole yapmasan gibi bir sekilde soylenmeli. Ya da caktirmadan once anlarsa tas atarak mesela falan. Ama yok illa sen anlayis gostericeksin demek olmaz esine. Es illa ki saygi gosterecek anlayis gosterecek ama bir yere kadar. Gecenin bir yarisi yatak odasina dalmak hos gorulecek birsey degil. kimse kusura bakmasin.011 Yorumla- +1 yıl
Yani kaynana belli ki istememis heralde de anlamadim arkadas damat da mi istememis yani nedir bu hal tavirlar. Aah ah bu erkekler.
Bence de biraz soguk davran ama gayet dogal olarak. Okudum yorumlari ben yapamiyorum demissin bilmez miyim biz oyleyiz iste cogumuz kus kalamiyoruz ama yapman lazim assagida bayan arkadasin dedigi gibi bence normalmis gibi davran bak netin var en azindan kendine bir hobi edin mesela bunlarla vakit gecir anlamazsa baska yollar ararsin olmadi ama cok uzuldum durumuna yaa :(
Soran+1 yılama bu olay onlara göre normal.. abartacak bişey yok ben abartıyorum
Soran+1 yılpeşimden çok koştular bide.. biz seni istiyoruz diye
Soran+1 yılanlamıyorum zaten madem böyle yapacaksınız niye geldiniz kapımıza.. benim çok rahat bir hayatım vardı gezerdim tozardım, para kazanır harcardım hesap vermezdim böyle bir hayattan çıkıp sürekli evde durmak zorunda olan birine döndüm
Soran+1 yılizmit benim için veli nimet.. keşke izmitte olsam orada büyüdüm şu an köy gibi bir yerdeyim
En İyi Cevaplar
Tanımadan evlenmenin olağan sonuçları bunlar, ki bence bu insanın hayatta oynayabileceği en büyük kumarlardan biri.
Yani bunu yapıp bir de pembe dizi minnoşluğunda hayatlar mı bekliyorsunuz anlamıyorum ki.01 Yorumla
Soran+1 yılpembe dizilerdeki gibi beklemiyorum ama en azında doğum günümde doğum günün kutlu olsun deyip bir çiçek verebilir
eşinin hoşuna gitmediği bişeyler var evde. eğer kendin bakımlıysan evini kontrol et. düzeni temizliğini. yaptığın yemeği. bunlar önemli. mümkün olduğu hadar kocanın karşısına asık suratla çıkma. sakınama sakın annesinin arkasından konuşmak. tecrübe konuşuyor
01 Yorumla
Soran+1 yılevim her daim tertipli düzenli yaptığım yemekleri çok beğeniyor ama malesef bu halde..
Hayır kesinlikle abartmıyorsun. Ki evliliğiniz bile daha yeni, belki sevgi eksikliği vardır, belkide odun gibi bir adamdır. Ama hatalı olduğu kesin. Kayınvaliden büyük ihtimalle yaşlılığın verdiği dürtüler ile bunu yapıyordur.
14 Yorumla
Soran+1 yılama diğer gelinine öyle değil
Soran+1 yılyoo saygısızlık asla yapmam ne olursa olsun benden büyük
- +1 yıl
Bizde de var böyle dolapları eşyaları karıştıran :) Sizde eşinizin annesinin bu gibi tavırlarının doğru olmadığını tabi güzel ve nazik bir dil ile empati kurdurarak anlatmaya çalışın, eşiniz ile ilişki durumunuzuda açık açık konuşun, kendisini kendi yerine koymasını ve o şekilde sizi anlamasını sağlayın.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
26Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmek için acele etmişsin. Zorun neydi merak ettim. Ancak ilgi çekmek için daha kadınsı olabilirsin, ya da bitirmekle tehdit edebilirsin diyeceğim ama görünüşe göre seni pek takmıyor. Öylesine gereksiz bir evlilik yapmışsın. Çocuk için hoş olmamış. Babasını örnek alacak ve ileride o da kendi karısına yapacak. Karısı da ilgisiz bir kocayı boynuzlayacak muhtemelen.
12 Yorumla
Soran+1 yıloğlumu onun gibi asla yetiştirmicem
- +1 yıl
Bence de.
Eşinizle konuşun bu konuyu ne eksiğim var sonuçta ben genç bir kadınım diyin sohbet edin hata iki taraflıdır ve heyecan bitmiş sıkılma olmuş gibi buna çözüm arayın farklı olun şaşırtın biraz değerinizi anlamalı herşeyi elde eden kişi asla değerini anlamaz bunu unutmayın özgüvenli olun her zaman bir sosyolog olarak tavsiyem bunlar sorunuz varsa yardımcı olurum umarım herşey yoluna girer
12 Yorumla
Soran+1 yılherşeyi deniyorum giyiniyorum süsleniyorum.. mutfak konusunda iyiyim ama bunların önemi yok.. çünkü kocama göre sorun yok sorunu ben yaratıyorum
+1 yılher kadin bazi seyler bekler.
ilgi gibi mesela ya da farkedilmek ister. malesef esinizde bunlari ypicak bir kapasite yok sanirim gorucu usulu gibi olmus evlilikler her zaman boyledir. cok kotu bir durum insanin dertlesecek bir esi olmamasi. hayatinin sonuna kadar boyle gidecekmis gibi dusundugunde insan bunalima girer ve bu sefer kendine sevdiklerinede zarar verir.14 Yorumla
Soran+1 yılbende aksine benimle ilgilensin istiyorum
- +1 yıl
yapisinda yoksa bunu zorla yaptiramassin.
Soran+1 yılyapı meselesi doğru ama insan birazda karşısındakini düşünür.. bu benim hayat arkadaşım der
- +1 yıl
durum ciddi seni karsilamiyorsa zorlamana gerek konu cok uzun cok uzerinde durulabilir. kararlarini kendin almalisin hayatin boyunca boylemi gidecek
+1 yılTamamen haklısın böyle hanzolar ilk haftadan sonra özüne dönüyor genelde böyle oluyor
22 Yorumla
Soran+1 yıloda beni buldu yani
- +1 yıl
%70i böyle sana gelmesi normal kader işte belə vəziyyətin içinə soxum
+1 yılHayatından memnun değilsin bu açık bir psikologa gözükmen gerek çocuğun için bunu yap yoksa yazık olcak 1 aileye
01 Yorumla
Soran+1 yılöyle bir Yerde oturuyorum ki değil sosyolog doktor bile yok
onunla evlenen sen değil misin? yoksa birisine evlenmesi için vekalet falan mı verdin?
ayrıca çocuktan yapmışsın daha ne olsun010 Yorumla
Soran+1 yılişte ilk böyle değildi gitgide bu kadar ilgisiz oldu
- +1 yıl
görücü usulule çat kapı mı evlendiniz? hadi diyelim evlendikten sonra e birde çocuk yapmışsın sen?
enişteyi değiştirmek imkansıza yakın belli bir yaşa gelmiş odunlaşma evrimini tamamlamış ana da ogul ustunde otorıte kurmuş senın o evde yapacagın tek şey evin ihtiyaçlarını karşılamak
Soran+1 yıl6ay nişanlı kaldık
- +1 yıl
6 ay da çözemedim adamı diyorsun :/
abla sana tavsiyem ilk önce yoksa maddi bagımsızlık eline al varsa evlilik terapistinin yolunu tut muhtemelen gelmek istemicektir biz böyle iyiyiz neyimiz var vb cümleler kullanır ama zorla olmadı kadınsal saçma sapan bir örnek ver sok onu terapiste
Soran+1 yılizmitte çalışıyordum kreş öğretmeniyim ama burada kreş yok o yüzden sürekli evdeyim
- +1 yıl
ablacım acilen maddi bagımsızlık edin ileride ne olacagı belli olmaz kpss ye atanmaya çalış iş kovala
mesela kocaeli dzkk her yıl kreş ögretmenı alıyor onlara başvur iş yok deme vardır hiç bilmiyorsan işkura git
maddi bagımsızlıgı ele aldıktan sonra evlilik terapistine git
hem maddi anlamda bagımsız olursan kendını daha özgür hissedersin hemde eve katkın olur
hemde koca eline bakmazsın
Soran+1 yılizmitte değilim şu an izmitte olsam zaten çalışırım.. köy gibi bir yerdeyim
- +1 yıl
kpss ye hazırlan eşine şehre yerleşmek istedigini söyle
şu an elinde pek bir şey yok karşına al konuş terapiste gitmek istedigini ısrarla dile getir senın dediğini kaile almaz ama uzman görüş verince psikolojik olarak onu dınler
sıkıntınız buyuk yuk senın üzerinde kolay gelsin
Soran+1 yılbu sene şark bitiyo zaten bir sene sabretmem lazım
+1 yılonların memleket neresi?
poK vardı aracı vasıtası ile evlendin demi012 Yorumla
Soran+1 yılbayburt.. kısmet diyelim
- +1 yıl
kısmet de sen çok zahmet çekersin daha
Soran+1 yıloğlum için susuyorum ama ne kadar sürecek bilmiyorum
- +1 yıl
susma konuş herkes görevini bilsin bence böyle yaparsan zahmet çekersin
Soran+1 yılkonuşuyorum ama anlamıyo
- +1 yıl
bazı şeyleri kısıtla örneğin cinselligi erkekler dayanamaz buna
Soran+1 yılonun için farketmez
- +1 yıl
yapsada olur yapmasa da yani öyle mi 😏
Soran+1 yılgibi
- +1 yıl
yazık sana üzüldüm öyle bir ömür boyu geçer mi be evlilikte seks iki akşamda bir olması lazım 😊😊
Soran+1 yılo sorun değil ilgili olsun yeter
- +1 yıl
nasıl sorun değil cinsellik işi ne olacak peki
Aşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı. senin farkında değil elde edilmiş olarak görüyor seni bu durumun böyle devam etmesine izin verme onunla konuşmalısın sorunlarınızı biriktirmek evliliğinizi kötü etkileyecektir
02 Yorumla
Soran+1 yılkonuşuyorum iki gün iyi sonra yine aynı
İlgili olursun çok bunaltıyor derler, ilgisiz olursun odun derler...
07 Yorumla
Soran+1 yılama bu aşırı ilgisiz
Soran+1 yılanlamıyo
Soran+1 yılseviyorum diyo
Soran+1 yılama neden böyle yapıyorsun dediğimde ilgiliyim ben diyo
Aşk İlişkileri konusunda 362 cevap paylaştı. yani kadinin ihtiyaclarini karsilamali bir erkek uzun yol sknti ben birakip gidemem eve yakin is bulurum )))
00 YorumlaBeklentiler farklı işte.. Keşke iyice tanısaydın adamı
01 Yorumla
Soran+1 yıl7ay nişanlılık geçirdik. tayinden dolayı biraz erken evlendik
+1 yılKoca odun olunca yapacak bişey yok.
20 Yorumla
+1 yılsevgili olayindada ole degilmi bir mesafe kat ettikten sonra malesef herseyin zevki kaciyo evlilikte oledir :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSEn işi bilmiyon şu an burda bunları yazacağına git kocanın koynuna gir Adamı kadınlığınla bağla kendine
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılal oğlunu kaç gel bana.. ciddiyim... benim karım ol.. ben sana prensesler gibi bakarım..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 675 cevap paylaştı. çocuk var arada ama kendine yazık etmişsin
04 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle kendime yazık ettim..
Soran+1 yılallah sonumu hayretsin 😃
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaradenizlilik seziyorum
135 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle kafayı yemek üzereyim
- +1 yıl
Sende de mi ayni durum
Cevap sahibi+1 yılOrdulumu, tam bir geri kafalı oluyorlar
Soran+1 yılevet..
- +1 yıl
Sen neresinden karadenizin?
Soran+1 yılbayburt...
Soran+1 yılben karadeniz değil izmit
Cevap sahibi+1 yılEşin sana nasıl davranıyorsa öyle davran sende
- +1 yıl
Izmitte mi yaşıyorsunuz?
Soran+1 yılişte ben öyle ilgisiz duramıyorum
Soran+1 yılhayır şu an şark görevindeyiz
- +1 yıl
Ortaklık karıştı gizli görüş sen Karadenizli misin
Cevap sahibi+1 yılİlgili olursan eşin hatasını anlamaz biraz geri dur o dönsün peşinde. trip at demiyorum. herkes yerini bilsin. sende ona göre davranmazsan tabiki üzülürsün kısasa kısas yapacaksın sana nasıl davranıyorsa öyle davranki o da yaşasın bidaha yapmasın
Cevap sahibi+1 yılBen karadenizli değilim neden sordun bana sen karadenizli misin
Soran+1 yılhaklısın galiba
- +1 yıl
Evet karadenizlilik seziyorum dedin ya
Cevap sahibi+1 yılSen nerelisin
- +1 yıl
Giresun sen?
Cevap sahibi+1 yılBen Muğla
- +1 yıl
Ne güzel ama İstanbul'da yasiyoruz biz :)
Cevap sahibi+1 yılBende İstanbul'da neresinden :)
- +1 yıl
Maltepe sen :)
Cevap sahibi+1 yılBu arada soru sahibi dediğimi yapmalısın bak mesela sana ilgisizse sen sürekli adım atma. çocuğuma karşı ilgili diyosun onun yanında Sende çocuğunla ilgilen başka şeylerle uğraş ama bunu normal halde yap trip atmadan, emin ol dikkatini çeker onsuz plan yap
Cevap sahibi+1 yılAtaşehir bende :)
- +1 yıl
Yakınmış :) karadenizlilere ön yargın nerden geliyor :)
Cevap sahibi+1 yılEski sevgilimden geliyor :)
Soran+1 yılçocuğuma ilgiliyim zaten benim istediğim biraz ilgi
- +1 yıl
Uyuz :) yaş kaç ?
Soran+1 yılkasaba gibi bir yerde bir tane bile arkadaşım yok tüm gün evdeyim dört duvar arasında haliyle çok bunalıyorum
Cevap sahibi+1 yılAnlatmak istediğim o değil ona eşinden daha mı çok ilgilsin ona karşı
Cevap sahibi+1 yıl25:)
Cevap sahibi+1 yılO zaman kendine göre planlar bulmalısın sıkıldığından daha ilgil beklersin biraz sıkıntın geçse diğerlerini aşarsın
Soran+1 yılevet
- +1 yıl
Benimde takip etsene
- +1 yıl
Nerdesin
+1 yılkısasa kısas bunu der bunu bilirim
00 YorumlaSadece yatakta adam olan adam değildir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 931 cevap paylaştı.
+1 yılSenle yanlis evlenmis olmasin o
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. İşte kadınların odun demekte haklı olduğu bir tip
00 Yorumlasuç sende
010 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi
Soran+1 yılbaşta istemiyordum ama kısmet olunca oldu işte
Soran+1 yılsus demesi kolay tabi..
Soran+1 yılanlatıyorum ama ona göre sorun yok.. sorunu ben çıkarıyorum
Soran+1 yılçocuğum olmasa belki de boşamıştım
Boşa
11 Yorumla
Soran+1 yıldemesi kolay..
- Aşk İlişkileri konusunda 809 cevap paylaştı.
+1 yılPolismi esin.
01 Yorumla
Soran+1 yılevet
+1 yılÇok garip 😉
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılUmarım trol dür
08 Yorumla
Soran+1 yılmalesef gerçek..
- +1 yıl
Diğerleri neyse de, Çamaşırları kontrol etmek bana çok uçuk geldi
Soran+1 yılaynen öyle cins bir kayınvalidem var
- +1 yıl
Gençliğini mi düşünüyor napıyor amaç ne
Soran+1 yılbir anlasam zaten... sürekli bizi ayırmanın derdinde
- +1 yıl
İşin zor. Ya sabredecek ya da kestirip atıp bitireceksin.
Soran+1 yılçocuğum için sabrediyorum ama gücüm yeter mi bilmiyorum
- +1 yıl
Allah yardımcın olsun
+1 yılCok mu seviyorsun
09 Yorumla
Soran+1 yılsevgi değil aslında bağlılık..
- +1 yıl
Sadece bağlılık sa bu kadar takmak normal mi
Soran+1 yılmalesef bilmiyorum
- +1 yıl
Şark görevi nerde oeki?
Soran+1 yılşırnak
- +1 yıl
Cok kötü durumun konusmak isterdim seninle yalniz hissediyor musun kendini orada
- +1 yıl
Sustun?
Soran+1 yılhayır.. teşekkürler
- +1 yıl
Sadece gercekten dist olabilirdik ;)
yaş kaç?
00 YorumlaZoooor
00 Yorumla
+1 yılhaklısın
00 Yorumla
Devamını Gör(15)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında