Kocam çok ilgisiz?

Aracı vasıtasıyla 7 ay içerisinde evlendik (tayin durumu vardı) .. İlk 1 hafta içinde ilgili kocam gitmiş yerine başka biri gelmişti sanki..2.5 senelik evliyiz şu güne kadar ne bir süpriz yaptı, ne balayına götürdü ne de beni mutlu edebilecek bişey.. kendime bakıyorum.. makyajıma, giyimime aşırı özen gösteririm..1.5yaşında oğlum var bunları ona söylediğimde onların ve bizim hayatımız farklı diyor ama büyükşehirde yetişmiş biriyim onun için işimden, ailemden ayrılıp kasaba gibi bir yerde yaşamaya başladım. Ama kocam yaptıklarımın farkında değil.. evde biblo gibiyim.. Doğru düzgün benimle sohbet etmez, yakınlaşmaz ama oğluma ilgili davranır.. Ama aynı ilgiyi benden esirger.. Tek buda değil.. annesi de sağolsun gelir tüm kışı bizle geçirir geldiğinde paldır küldür gecenin bir yarısı yatak odama girer , herşeyime karışır, iç çamaşırlarıma kadar bakar bende buna sinir oluyorum ama eşime göre bu gayet normal bişey yaşlılığına verecekmişim.. Yani annesine laf söyletmez.. bugün tartıştık işe gitti ve ne aradı ne de mesaj attı.. Siz söyleyin ben mi çok abartıyorum?
Kocam çok ilgisiz?