+1 yılKocan senin her türlü ihtiyaçını karşılamak zorunda. Senin karnını doyurmak, kıyafetini almak, ruhun ve bedeninin ihtiyaçlarını gidermek zorundadır. Sana ilgi göstermek, sevmek, saygı göstermek, şefkat göstermek, koruyup ve kollamak zorundadır. Bunlar karşılıklı değerlerdir. Eğer seni cinsel olarak doyuramıyorsa ve ilgi - şefkatte bulunmuyorsa bunları arama, bulma ve giderme hakkın vardır. Bende çok uzun süredir yalnız, olgun, tecrübeli, sadık, arzulu ve doyumsuz erkeğim. Saygı ve sevgi olmaza olmazımdır. Hayatımda olmanızı çok isterdim!!!
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Merhaba.
Bu durumu onunla açıkça konuşmanız daha doğru olur ayrıca bundan dolayı da, kendinizi üzmeyin stres yapmayın yıpratmayın çözüme ulaşılmayacak bir sorun değil, evlilikte cinsellik amaç değil araç olarak görülmeli yemek yemek su içmek gibi bir temel ihtiyaç, içinize atarak sadece kendinize zarar verirsiniz umudunuzu yitirmeyin, karamsar olmayın dik durarak sabırla bunun üstesinden gelmeye bakın kendinize, olan inancı güveni kaybetmeyin sizden kaynaklı değil sonuçta kendinize sımsıkı sarılın en çok sizin size, ihtiyacınız olacak bu dünyada evlilik tek bir bedende iki can olmaktır bunun bilincinde olarak, hareket etmek lazım.
Kendinize iyi bakın sağlıcakla kalın, en güzele emanet olun.00 Yorumla
+1 yılHanımefendi, yorgun olabilir, anne baba durumu kardeş durumları canını sıkmış olabilir, borcu varsa Takılmış olabilir, işinde problem olabilir,... Bu söylediklerim veya dışında bir şey olabilir , hepside can sıkacak durumlar, pekte şey etmemek gerekli , ( bu yazım herkes için geçerlidir)
00 Yorumla
+1 yılAbi işte bundan evlenmekten korkuyorum. Çünkü boşanmak öyle sevgiliden ayrılmak gibi değil. Aylar yıllar sürüyor tüm çevre ve sülalenin ağzına laf oluyorsun. Ev ayır et bi de çocuk varsa asla kurtulamıyorsun heriften. Ay düşününce bile başıma ağrı girdi. Yani aşk sevgililik dediğin iki seks iki eğlence romantizm bunlar zaten birkaç ayda biten sönen şeyler. Herkesin ilgisi dışarı kayar ya da birbirinden sıkılır ondan kimse evlenmesin ve çocuk yapmasın bence. Birkaç ay takılıp bitirsin aldatma yalan şiddet vs olmadan güzelce. İlk kavgada bitirin. Ben öyle yapıyorum kafam rahat. Bu yıllarca sürünenler kanser oluyor.
11 Yorumla
Soran+1 yılUstelik 21 yasindayim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
82Cevap
Şimdi şöyle eğer evde ilgili telefonda ilgisiz ise gayet normal yani yani kaç yaşında adam telefonda seksting yapacak haliniz yok. Ama eğer hep ilgisizse neden bu durumdan acı çekiyorsun neden seni istemeyen birinden ilgi bekliyorsun bu kadar düşük müsün sende ona ilgi gösterme yapma yemek evi temizleme bak köpek gibi nasıl akıllanıyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılHal ve tavırları hiç hoş değil. Son dakka golü atarak ta suçunu örtbas edemez. Kanmatın bunlara. Bu kadar ilgisizliğin ardından bir kaç dakika güzel söz söyleyip, hiç bir şey olmamış gibi sizi ayakta uyutuyor ve siz bunu yediniz öyle mi? Hayrola ne işi bu, ne yurtdışısı bu?
12 Yorumla- +1 yıl
@Gzay12 Öyle ölmez mi? Amca mı? Ne amcanım ne de bir başka şeyin hanfendi.
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılNasıl resimler atıyorsun da o Şimdi zamanı değil diyor ve Normalde yanındayken nasıldı Yani sana karşı olan bilgisayar için cinsel hayatına
112 Yorumla
Soran+1 yılYanimdayken hic bi konuda sorun yoktu gittikten sonra olan oluyor iste
- +1 yıl
Ne kadar daha kalacak orada ve senin konunun seninle ilgilenmiyor olması Kıskançlık mı yoksa çok azgınsın isteklisin seni mutlu etmiyor bu mu kötü
Soran+1 yılYa kari koca deyince ne anliyosun tabi ki cinsel yonden diyorum
- +1 yıl
Sorumu anlamadın sanırım yani sen orada seninle ilgilenmemesi Sen de Kıskançlık mı yaratıyorsun Yoksa sen çok arzulusun isteklisin ve Doymak istiyorsun sanal seks yapmak istiyorsun doyuramadığı için seni de kötü oluyorsun sorun bu
Soran+1 yılBen arzu ediyorum tabi ki kendisi benden fotograf isteyip etkilensin ben atinca diyo ki sirasi degil kes bu konuyu acmadan falan:(
- +1 yıl
Peki nasıl oluyor da senin yanındayken Seninle sürekli seks yapmak isteyen erkek oraya gidince hiç bunları istemiyor yani başka biriyle bir şey mi yaşıyor yoksa bu konularda zaten hep senin zorundan başlayan bir şeyler var
Soran+1 yılBen orayi bilemiyorum iste Şu an yatacam dedi mesela yatiyo olabilir belki de kendini prno ile rahatlatiyodur ne biliyim ben
- +1 yıl
Peki sen fizik olarak nasıl bir kadınsın yatakta nasılsın Yani sen varken sen onu istediği p**** görüntüyü istediği şeyleri yapacakken sadece neden başkası ya da p**** film
Soran+1 yılYa ben bilmiyorum cok bitkinim artik biseyler dusunup kendimi daha cok yormak istemiyorum zaten bittim artik tukendim iyice her gun daha cok hayal kirikligina ugruyorum :(
- +1 yıl
Nasıl bir fiziğim var ve yatakta nasılsın yani hiç hayır dediğin bir şey var mı ya da bir p**** yıldızı kadar iyi misin
Soran+1 yıliyiyim desem de bu biseye yariycak mi sizce surekli icine eden bi adam var karsimda hevesimi kiriyor iyice
- +1 yıl
Bence senin nasıl olduğunu çok önemli ve bazen her şeye ulaşmamalı ve bir de seni kıskanmam yani Sadece ona ait olmadığını ilgisini çektiği an başkalarının da sana ilgi gösterdiğini görmedim
Aşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. Saygı, güven ve özveri sevginin ana öğeleri o nedenle evli bile olunsa çok önem kazanıyor.. Verilen değer sevginin çokluğunu gösterir... Ne yazık ki çoğu zaman erkekler evlilikte oyuncağından bıkan çocuk gibi oluyor.
00 Yorumla
+1 yılAranizda evli varsa karisini ihmal etmesin demissin. Kocasinin ihmal eden de cok fazla kadin var. Iki tarafta birbirini ihmal etmemeli
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen katılıyorum sana
Zamanla soğumuş olabilir senden sorunu onunla konuşup hallet ilgisiz eş mi olur
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılKocan ilgisizse seninde ihtiyacın vardır rahatsız olmazsan konuşalım istersen
01 Yorumla- +1 yıl
Eşin mutsuz mu ediyo seni
Aslında biraz aklını kullansan eskisinden bile daha ileri olabilir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Yanında olanların bazıları kıymet bilmiyorlar. Zamanı değerlendiremiyorlar.
00 YorumlaBulmustur bitane. Rahat birak adami takilsin istedigi gibi gelince yine sana biner
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 966 cevap paylaştı.
+1 yılÇalışıyormuş. Çocuklu kadınların da ilgi istemesi ne bileyim? Daha sert olmanız gerek.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKimi ayrıl demiş kimi aldatıyor demiş bukadar kolaymı yahu kızım kocanın beyni bulanmış erkekler strese girdimi veya başka bir şey takıldımı kafaya anlatmaz da yer bitirir kendini
00 YorumlaBen aldatacağım arkadaşlar , onay veriyor musunuz demenin farklı bir yolu.
00 Yorumlaİnşallah yanlış düşüncelere kapılıpta vazgeçmeSiniz
00 Yorumla
+1 yılSabredin şeytanın size vesvese vermesine izin vermeyin
00 Yorumla
+1 yılhanım efendi yoruluyor olabilir... hemen ilgisizlik olarak yorumlamayın.
00 YorumlaZor bir durum ama buraya değil bunu ona anlat bence.
00 YorumlaEkonomik buhrandan çok etkilenmiş olabilir. Hayaller ve gerçekler..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılSen iç sesleri değilsin. Zira benim eşim ben yurtdışında tekken aramasam aramaazdı beni. Hiçte saçma sapan tiplere girmezdi
00 Yorumla Bu gece ateşin yükselmiş belli
14 Yorumla
Soran+1 yılEvet normal bi insan bedeninin ijtiyaci bu ama karsilik goremiyorum bi ihmal var
Soran+1 yılAyy simdi aradi beni ozledgini falan soyledi boyle sicak konisma aramizda gecti modum yerine geldi
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşin baya düşüncesiz biri sanırım. Ben olsam her gün aşkımı sevgimi isteğimi ona belli ederdim. Uzaktayız sonuçta bir de kalpler soğudumu o kötü olur.
00 Yorumla
+1 yılSende ilgisiz davran anlasın durumu <3
01 Yorumla
Soran+1 yılAnliycagini sanmiyorum bu sefer aramiz daha cok acilirsa
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen çok seviyorum asla ilgisiz kalmıyor ama aldatıyorum
08 Yorumla- +1 yıl
Valla bravo
Cevap sahibi+1 yılİnan elimden olmayan şeyler var ben razı değilim bu duruma
- +1 yıl
Hmm umarım razı değilsindir neyi konuşuyoruz ki yapmayacak olsan ne yapar neder kendini çekersin ama öyle kabiliyet kimde var ki
- +1 yıl
Ne gerek var
Cevap sahibi+1 yılGerek duymasan saygı duyarım sorun yok sana olayı anlatacaktim
Cevap sahibi+1 yıl@sevda85 ekliyim seni anlatacam
Cevap sahibi+1 yılİstek attım sana
Gizli Üye(25-29)+1 yılAraya mesafe girdiği için olabilir ya da birisiyle de tanışmış olabilir bilmiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende eşimden uzun süre ayrı kaldım ve üzülerek söylüyorum aldatıldım
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSonra tum bu guzel kadınlr gbı ılgıyı dısarda arıosnz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvliyim. Ve senin kocan gibi karım beni yalnız bırakıyor. Snei çok iyi anlıyorum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. İlgisizlikten bikmissin artık hakkı olarak doğal ama yapabileceğin bişey yok maalesef
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılBu durum pisikolojik olabilir çift terapisi alın bence
00 Yorumla
+1 yılEşiniz gideli daha çok olmamış ki üstelik ne için gittiği de önemli. Biraz geri planda durup, trip atmadan ona izin verince bence
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılDemek ki sorunlar var üzüldüm sana
117 Yorumla
Soran+1 yılEvet keske evlenmeseydim
- +1 yıl
Yok ya öyle dusunme
Soran+1 yılGercekten bin pismanim simdi
- +1 yıl
Halla halla yok canım pişman falan olma eğer konuşmak anlatmak rahatlamak istersen yazabilirsin
- +1 yıl
Çok derin yazı yazdın ya son yazında🥲
Soran+1 yılYa ben cok ilgiye duskun bi kadimim kocam burdayken cok tiribimi nazimi cekti gonlumude aldi her zaman boyle kuru kuru iliski bana gore degil hep biseyler yasicam bi kiprasma sicaklik so beklenti hic bitmeyecek bi iliski
- +1 yıl
Çok haklısın çok doğru düşünüyorsun ama içeriğini ve ne yasadiginizi pek bilmediğim için bir şey diyemiyorum yorumda bulunabilmek için konuya vakıf olabilmem gerekli
Soran+1 yılGenel sıkıntılarimizda var en azindan benim istemedgim anliycagin onun ailesi anne kuzusu aileden kopamama neyse bunlara rest cekiyorum benim icim yatak evlilogin %95 i ben cok istekli biriyim hic dinmez
Soran+1 yılBenim kocam bana hep tutkuyla yaklasacak so sevicek opucek dunyanin en mutlusu benim
- +1 yıl
Hmmm seni tanımak isterdim açıkçası keşke öyle bir imkanımız olsa
Soran+1 yılSuana kadar hep oyleydi simdi bianda yurtdisina gittigi icin ben bosluga geldim ve isrsrla ilgi gostermedigi icin kaldiramadim
- +1 yıl
Haklısın seni anlayabiliyorum
Soran+1 yılHayir ben kocama asigim asla oyle bisey yapmam bu plaformda yaziyorum cunku iyi geliyo negatif enedjimi dokuyorum
- +1 yıl
Ben sana bir şey yapalım demedimki konusalim dedim😀
Soran+1 yılKonusmak bile yanlis Şu an kocamla yer degistiriyorum dogru degil
- +1 yıl
😀 tabiki siz bilirsiniz ama o çoktan yapmış bile
- +1 yıl
Kapım sana her zaman acik
+1 yılBöyle devam ederse ayrıl bence. Kimsenin sana kendini değersiz hissettirmesine izin verme.
11 YorumlaNormal diyebilirim bu duruma merak edersen gizliliğini aç soyleyim
00 Yorumla
+1 yılYurt dışındaysa sende ilgilenmemesi normal değil mi :D
027 Yorumla- +1 yıl
@Gzay12 Ama burada suçlu olan kurt :D
- +1 yıl
@Gzay12 Ama ben belki de şu anlamda söyledim.
Yurt dışı saati ileri belki adam uyuyor ya da çalışıyor hemen kurt düşmesin :D - +1 yıl
@Gzay12 öyle tabi ama yine de bu insanı hazırlıklı da olsa üzer bence
- +1 yıl
@Gzay12 unutamıyor da zamanla acısı geçiyor
- +1 yıl
tecrübe var mı peki bu konu hakkında sende?
- +1 yıl
Yaşayan biri anca bu kadar ince detay verip kalpten konuşabilir
- +1 yıl
bence biraz sana öyle geliyor
- +1 yıl
bence öyle demene gerek yok çünkü sen güzel hislerle gidiyorsun o karşı tarafın adiliği
- +1 yıl
yani bu noktada çünkü kaybeden hatayı yapan oluyor
- +1 yıl
keşke kaybettikleri sadece karakter olsa şeref insanlık haysiyet namus hiçbirisi yok ki. insan insana yapmamalı bence
- +1 yıl
ben yalnızlığı tercih ettim daha mutlu huzurlu
- +1 yıl
güvenmiyorum ben kolay kolay
- +1 yıl
korkak olduğu için aldatır bence
Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. sanırım baya büyük bir rahatlama oldu sende
04 Yorumla
Soran+1 yılOldu da hep bi dengesizlik
- +1 yıl
o kötü işte hiç sevmem bende ya hep olsun ya hiç... hiç olunca daha da kötü hep de olmuyorsa insanın duyguları istekleri arzuları karma karışık oluor ama neden böyle yapıyor ki
Soran+1 yılevlilik once hersey yolundaydi Şu an bazen hayal kirikligi yasiyorum
- +1 yıl
bu kötü işte insan bekliyorki evlenince daha yogun daha sık olsun hersey ama bi bakıyor bitiyor gibi oluyor... ne zamandır yapmadın?
Kocan ruhunu kaybetmiş canlanması lazım
011 Yorumla
Soran+1 yılZaten psikoz hastasi ilac kullaniyo
Soran+1 yıl21 yasina girdim kocam beni hayal kirikligina ugratiyo
Soran+1 yılBu durum boyle devam edecek instagramina bi goz atsam mi acaba
Soran+1 yılAma kotu bisey bulsam Şu an zaten iyi degilim oglum da var daha kotu olacsgim?
Soran+1 yılCok yorgunum cok doluyum ve ben buns hazir ddgilim cunku yoksa evde de yalnizim kendime biseyler yapabilirim ya ds oglumu aksatirim hic iyi degilim
Soran+1 yılTesekur ederim sanirim ilaclarini degistirdigi icin buaralar boyle
+1 yılSevmiyor olabilir ben herşeyi düşünürüm
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılGüncellemene sevindim
10 Yorumla Aldat laa boş ver bak keyfe
11 Yorumla- +1 yıl
Niye yani noldu da aniden böyle bsey yaptın
+1 yılBak kiz bence aldatiyor
10 Yorumla
+1 yılhayatı boyunca seni mi sevecek?
08 Yorumla- +1 yıl
Bu nedemek ya sevmicekse evlenmesin o zamn
- +1 yıl
@merveyildiri122 35-40 olunca anlarsın...
- +1 yıl
Hemen yasa bağlıyorsunuz niye diyer sizin yasitlar başka mi seviyor
- +1 yıl
@merveyildiri122 zamanla her şey bitiyor
- +1 yıl
Bitirmek istediğin iz için dir o
- +1 yıl
@merveyildiri122
para kazanmayı dene! - +1 yıl
Nasıl Anlamadm
- +1 yıl
Para ne alaka
+1 yıl@ciddi_misin beninkide öyle
05 Yorumla- +1 yıl
Ben mi ilgisizim? Daha geçen hafta seni avm ye götürüp börgır yedirmedim mi?
- +1 yıl
b@k gibiydi
- +1 yıl
Sana Kids menü aldım diye mi bu sinir?
- +1 yıl
mk fakiri
- +1 yıl
Puahahaja ❤️
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. İş içinmi gitti eşin yurtdısına
00 Yorumla
+1 yılbelki oradan birini bulmuştur bence sende bul
00 Yorumlaİlgiyi çek üzerinden afallasin
00 Yorumla
+1 yılYurt disindan gelince ilgisini gosterir
00 Yorumla
+1 yılAnladı şikayet ettiğini ondan aramistir
00 Yorumla
+1 yılBelkide geröetenişleri yoğundur
00 Yorumla
+1 yılBence intikamini almalisin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Uzaklaş o sana yanaşır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılGoruntulidemi sevismiyorsunuz
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılAbla düşündüğüm şey olmasın
00 Yorumla Vah vah cok üzüldüm belkide aldatiyordur
00 Yorumla
+1 yılEsra ezmeci izle uzaktan çapa yapma videosunu 😜
01 Yorumla- +1 yıl
o ne ya
+1 yılÜzüldüm zor bir durum
00 Yorumla
+1 yılYapabilecegim birsey olsa keske
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Soğumuş galiba senden üstad
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılİlginçmiş eskiden böyle değilse ben bir bak derim
02 Yorumla
Soran+1 yılNeye bakiyim
Soran+1 yılInstagramina mi:(
+1 yılSeni aldatıyor olabilir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 12,5b cevap paylaştı. Tuh soruya geç kaldik. d
02 Yorumla
Soran+1 yılGec kalmadin
- Devamını Gör (49)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler