Yani her ayrılıkta o buyük ayrılığa dahamı kolay katlanılıyor. bir kez ayrilan icin ömür boyuda ayrı kalabilir? siz ne düsünuyorsunuz? sizin sevgiliniz sizden hiç ayrildimi? ya da kaç kere ayrilik yaşadınız?

Sevginin mertebesine göre değişiyor.
Ben bir tanesi var hakikaten onsuz yokum.
Ben o gitti gideli yokum vaR olamadım bir türlü.
Unutmak istedim olmadı olmadı.
Çivi çiviye söker dedim olmadı olmadı.
O gitti ya benden bende gittim benden
Öyle işte.
Sensiz olmuyor be İpeğim geri gel haydi
Gülen gözlü meleğim benim
Benim telefonun şarjı
Şuanki ilişkilerden daha uzun gidiyo :)
sağolasınnn
Ben çok aşıktım geri döndüm hep ve ne zaman özleyip arasam hep geldi ama bir kere ayrılık girince araya barışsanda hiçbişey eskisi gibi olmuyor büyüsü kaçıyor bazı şeylerin bir kere bir ilişki bittiyse tekrar bitecektir barışıp devam etmek uzatmaları oynamaktır sadece o ilişkide birşeyler eksik olmasa zaten bitmezdi
Ayrılıp barışma hiç yaşamadım bitti mi bitiyor bende..
O tarz bir ilişki sağlıklı olmaz benim görüşüm
Cevap
40Cevap
1 kere ayrıldım, barıştım..
ama eski tadı vermiyor sonra
Yazan güzel yazmış... insan ondan ayrılınca yalayamayacsğını düşünür ama bir kez ayrılıpta yaşadığını gördüğünde artık hiç kimsenin vazgeçilmez olduğunu anlamıştır
ayrılık akıldan geçti mi söylenmese bile ne olursa olsun o ilişki biter, sürekli ayrıl barış o ciddiyet samimiyet sevgi gider
Ben bir kere ayrılırsam geri dönmem prensip meselesi zaten şuana kadar hiç aşık olmadım o yüzden aşk acısıda çekmedim😂
Eğer bir kez ayrılınmışsa o kopan yeri hiç bir şey yapıştıramıyor. Doğru çiftsen zaten orta yolu buluyorsun.
İlk ayrılıktan sonra barışınca gitmeler daha kolaylaşıyor. İlişki laçkalaşıyor gibi geliyor bana..
4 yıllık ilişkide 3 defa 3. ayrılık son oldu bir yere kadar yani.
Lise aşkımla ayrıldıktan yıllar sonra karşılaşıp barışıp evlendim şimdi hergün yeni bir küfür öğreniyorum
10 yilda 1 kere ayrildik su an 11. Yil ve nisanliyiz
ayrılırsam tükürdüğümü yalamam kimseye ikinci şansı vermem gotleri kalkıyor sonra
1 kez bitmişse bitmiştir, zorlamak manasiz tekrar tekrar
Hicbiriyle ayrilip tekrar barismadim tek seferde bitmistir. Gel gitli iliskileri sevmem.
İlk ayrılıktan sonraki barışmalar mutluluk getirmiyor
6 yılda 1 kere ayrıldık bir daha da dünya batsa barışmam
1 sevgilim oldu sadece ayrıl barış hiç yapmadım ayrıldım bitti. Ayrıl barış ilişkileri insanin kalitesini düşüruyor. Vicik vıcık durumlar bana glmz öyle şeyler.
Sevgili edinmedim hic. Ama kiz arkadaşlarımla yüzlerce kez :))
Nişanlımla 2 kez ayrılığın eşinden döndük ve şu an konuşmuyoruz 2,5 aydır ama nişan devam ediyor. Bakalım ne olacak. Girdik bir kere herşey saçma sapan oldu.
Birkez ayrılır gibi olduk ama devam hala. Ayrilirsak bir daha bir araya gelemeyiz diye düşünüyorum
en son bı ayrıldık ne kadar zaman gecdı haberım yok ama zeki müren gibi beklıyorum elbet birgün buluşacağız bu böyle yarım kalmayacak diye. d
1kere ayrılırsam biter o. Sürekli denemek kendini kandırmak olmuyorsa zorlama
1 kez ayrılık girdi mi araya ne yaparsan yap boşuna olmuyor..
10u geçmez aslında ayrılmadık sadece sinirle uzak durduk bir kaç gün birbirimizden 😂😂
Kesinlikle 2 kere ayrıldım barıştım sonrada bir ayrıldım anasını s... bir daha dönersem dedim :D
cok ve bu gun gectikce aliskanlik oluyor daha fazla onsz olabiliyorsun
Sensiz olmaz diyene güveneceksin.
Eminim. Sensiz olmaz diyen adam sensizliğin fikri bile aklına geldiğinde canı acıyandır.
Olmuyor diyen denemiştir, olmaz diyen değil.
Ayrılık değil de küslük oldu
Gerçekten ayrılirsam ikinci bir şans vermem 😊
2 kere ayrıldığım sevgililerimle barıştım
Benim sevgilim olsa hic ayrilmazdim..
eski sevgilimle 3 belkide 4.
Nişanlıyken bir defa nişan attık sonra barıştık 😂
Hiç kere yok öyle bir warlik
1 kez ayrıldım ayrılış o ayrılış.
4 yıllık ilişkide bir kez ayrıldım gidiş o gidiş
Çok da seyyapmamak lazim ya.
hicc :) malmiyim durup durken ayrilim :)
10 geçmiştir hep döndüüü
Sizin İlişki Yalama Olmuş Kusura Bakmada Bir ilişkide Ayrılık Olmasa Dahi Ayrılık Konuşulmaya Başlansa Bile O İlişki Biter.
@Yalniz_Men böyle oluyor yani yine döndü mesela
Hayırlısı
elimi bırakanla daha olmam
Hiç ayrılmadık, çok küstük birkaç günlğünr tabiki
Keşke sevgilim olsaydıda ayrılıp barışsaydık
güzel soru, sevgilim olmadı
Nikahsız bu tür beraberliklere karşıyım
En birinci ile sayısız sefer, sonraki ile 1 kere
bitmişse geri dönüşü olmaz bende
Çok o. O
Sayisiz kez.
Saymayı bıraktım 😂