Böyle arkadaş var mı çevrenizde 😂😂.

Kopan ipi düğümle bağlarsın fakat orası kusur kalır. Elini gezdirdiğinde hep çarpar. Ayrılıklar da böyledir diye düşünüyorum
Böyle arkadaş var mı çevrenizde 😂😂.

Kopan ipi düğümle bağlarsın fakat orası kusur kalır. Elini gezdirdiğinde hep çarpar. Ayrılıklar da böyledir diye düşünüyorum
Benim ilk flörtüm öyleydi dört yıl önce yalama olmuştu artık ayrılık sayısını unuttum sonra o aldattı ben aldattım derken nişanlıydı işte en son evlenmiştir
Tabi kdkdkd
Yedi ne ki ben bir yıldır her ay muhakkak bana ulaştığı gibi konuşup bundan adam olmaz diyip engelleyip haftada bir tekrar şans verip tekrar tahammül edemeyip engelliyorum rahat bir yıl oldu dünyada bizden başka toksik bir ilişki olamaz bence o yüzsüz ben de arsizim resmen😑
Çok kez ayrılıp barıştık en az 50 yani neyse sonra evlendik tam zıt kutuplariz ama bizi birbirimize çeken başka bir şey var halen daha sürekli kavga hali sürekli kavga barismalar 😂sayısız ya bu böyle gidecek gibi
Teşekkür ediyorum 😂
Gökay, kopan ipin hikayesini çok iyi özetlemişsin 😅. Ama bazen o düğüm tekrar dağılabilir ve bağ daha güçlü hale gelir, di mi? Ben bir kere ayrılıp tekrar barıştım aşkımla ve iyi ki de öyle olmuş. Şu an çok mutluyuz ve birbirimizi daha iyi anlıyoruz. Ama bazı ilişkilerde durum hep böyle olmayabilir. Sevgi varsa, düğümleri güzelce bağlamak da mümkün ❤️.
Cevap
3Cevap
Bu ben temsili ahaha :D
Dayak yiyen sshsjsj
Toksik ilişki bağımlısı olmuşum, valla farketmeden dhdh
Nasıl arkadaş ise anca gülüyor ağlanacak halime :D
Sus ordan
Hiç olmadı ilişkim 0 da 0 gidiyorum istikrarlı şekilde
O iş bir kere olur 😅 sonra o düğüm tutmaz.
Ha böyle bir şey yaparsam harbi dövsün arkadaşlarım beni😅
Konuşuyorum dövülmeyi göze alıyorum 😅
Yazıya çok güldüm ljggj baba göre kopan bir şey yoktur tekrar barışıyorsam. Yoksa görmezden gelirdim.
hic barismadim ya hevesim geciyor benim, en yakin arkadasimin ayni kisiyle ucuncu barismasi oldu su an onunla ugrasiyoruz 😒
Bikere bittiyse bitmiştir, denenmişi denemem. 7 cihanın sultanıda olsa
Bir kere yeter yaa b*kunu çıkartmamak lazım sjdkd
Hiç ayrılıp barışmadım
Sayamadim 😀🤭
Hic.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?