Yorumlara bakıyorum. Sanki sokaktan geçen bir adam yanlarında yatıyormuş gibi "Kalk ayağını yıka." "Ayakların leş gibi nasıl yatıyorsun yatağa?" vs. gibi oldukça boş, kalp kırıcı ve sanki eşleri değilmiş gibi umursamaz tavırla yorum yazmalar o kadar gereksiz ve buradan o kadar komik görünüyor ki anlatamam :)
Yahu o eşin eşin. Canının yarısı, imanının yarısı. Hiç bu duyguyu hissetmeye çalışarak yorum yazmıyorsunuz. Kankanız değil bu eşiniz ! Ayakkabısında sorun vardır, ter bezleri fazla çalışıyordur, bir tedavi gerekebilir vs. vs. vs. Önce çözüm.. Elbette ayakları kokabilir o da insan değil mi? Hanginizin böyle problemi olmadı? Önemli olan insan gibi ifade etmek ve bunun çözüm yollarını aramak. Kırmadan, canını sıkmadan ve güzel bir dille ifade etmek.
Ola ki ağır bir gün geçirdi ve hali kalmadı. Senin halin varsa alırsın leğeni eşinin ayağını yıkarsın bunda ne var? Sonra sarılıp uyursunuz. Bir eşe hizmet etmek, onunla muhabbetine dikkat etmek, kalbini gönlünü hoş tutmak, canını sıkmayacak tarzda onun ruhunu yüreğini önemsemek kadar güzel bir şey var mı?
"Güzel meleğim fırsatın olmadı galiba ayaklarını yıkar mısın?" demek var "Ayaklarını yıka." demek var.
Yarın bir gün eşimiz olacak. Erkekler olarak eşlerimiz hamile olacak ve bazı özel ihtiyaçlarını gideremicek. Ya sen söylenemicek kadar öküz bir adamsan ve eşini anlayamayacak kadar duyarsızsan? Ne olacak hadi gel de çöz.
ALLAH hepimizi eş olduğumuzda duyarlı olacak insanlar nasip etsin, eşimizi kıracağımız üzeceğimiz anların olmamasını nasip etsin, onları üzecek kıracak onurlarına gururlarına dokunacak işlere bulaşmamayı nasip etsin, yüreklerine yürek olacak gerçek eş olmayı nasip etsin. Aynı şekilde karşımızdaki eş olacak insanın da bizler için hayırlı olmasını nasip etsin.
ben hiç koku almam ameliyatta o duyu sensörlerini sağ olsunlar yok ettiler yani eşimin koksa sorun yok hee benim kokuyosa gider yıkarım hala kokuyo derse gider çek yatta ya da yer yatağında uyurum :D
Eşimin işi nedeni ile çok fazla hareket halinde ve ayakkabının ayağında uzun süre kalması gerekiyor.. Doğal olarak ayak kokusu olması normal Fakat ben bunu hem hizmete, hemde memnuniyete döküyorum.. Çoğu kişinin beşlide "ııyyy ben yapamam" Dediği birşey 🤗 10 yıldır istisnai durumlar hariç Yazım hergün , kışın haftada 3 gün eşim gelmeden onun ayak suyu hazır olur.. Hem rahatlatıcı hemde güzel koku sağlasın diye (Lavanta yağı , Himalaya tuzu bazen kalmadığında normal kaya tuz , banyo jeli) katar suya bir güzel yıkarım ayaklarını.. Ayak kokusunu önleyici spreyler ve kremler var sonrasında kullandığım Özetinde O MUTLU , BEN MUTLU herkes mutlu bu işten🤗🤗
Eşimin ayaklarını yıkayan bir eş olduğum için bunu çok fazla önemsemiyorum☺️☺️ Hem yorumlar bana dazla acımasız geldi Sözünü etmiş olduğumuz kişi EŞ-HAYAT ARKADASI Ayak kokusundan rahatsız olan bir mantık Ağır bir hastalıkta terkedip gidicek bir varlık giib görünüyor şuan🙄
Kabini kiramam yaa Legen getirir ayaklarimizi suya sokmayi teklif ederim temizleyip kremler yaglar sureriz hem o temizlenmis olur kalbi kirilmadan (çaktirmadan) hem ben eylenmis olurum (ki zaten benim sevgilim titiz benden önce temizlenir)
Yani herseyi paylasabildigim biri oldugu icin evlenmisimdir muhtemelen. Kirmadan tatli dille söylerim ona. Beraber cözüm ararim. Doktorlar krem ilac vs
"Ayakların kokuyor, sakın öyle girme yatağa. Git yıkan" derim. En sinir olduğum şeydir eşlerin yatakları ayırması. Yatağa almama gibi bir durum olmaz. Aram bozuk bile olsa aynı yatakta uyurum.
bir legene ilik su koyar, sabun götürür, ayagina sabunla masaj yapardim. böylece hem esimle vakit geçirmis olurum, hem onun mutlu olusunu izler, hem de o nalet ayak kokusundan kurtulmus olurdum :)
Nedense, gerçekten sevdiğim zaman aldığım kokular hep dünyanın en güzel kokusuymuş gibi gelirdi, ya çok ağır bastırıcı kokusuna denk gelmedim ya da hafif kokularında beni o kadar rahatsız etmedi. (Burada tüm kokularından bahsediyorum.)
Bütün gün ayakkabıyla ayakta olan kızlardan birinin ayakkabısı çıksın yüz metre içindeki herkes alır kokuyu. Hele bir de kiloluysa bayıltır bile dkskakddkc
En İyi Cevaplar