Aşk İlişkileri Evlendiniz gece eşiniz pijama ile yanınıza yatsa naparsiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Karınız pijama ile yatsa ya da kocanız ne yaparsınız Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar gecelik ya da çekici erkek pijamasi / atlet boxer dan bahsetmiyorum. Uzun kollu uzun altli kapalı piyasadan bahsediyorum Evlendiniz gece eşiniz pijama ile yanınıza yatsa naparsiniz? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Kim-Bilir-Belkidee Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Merhaba,Normal bir durum, evlendiğimiz gece o iş olmak zorunda değildir. Düğün, davetliler, misafirler, sıkıntı stres, uyumak daha iyi olur... 0 0 Yorumla
Misyonermentalitesi Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Takım elbise ile mi yatmamız gerekiyor anlamadım ben 2 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl neyle uyuyacaktı adam smokin ile mi anlamadım 🙄 0 0 Yorumla
Godlike_Ruler_ Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 96% +1 yıl Sıyırır sick@rim ne yapayım. Kızın pijama fantezisini bozamam 0 0 Yorumla
Pasara Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 33% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Böyle saygısızlık olmaz. Boşarım. Ömür boyu damatlığıyla uyuması gerekiyor. 1 0 Yorumla
n0namen0 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 794 cevap paylaştı. Pijama libido düşürür 0 0 Yorumla
Quinlan Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 80% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 421 cevap paylaştı. İlk zamanlar hoşuma gitmez 0 0 Yorumla
Budabuda Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 82% +1 yıl Pijama gecelikten daha tahrik ediyor beni aslnda 0 0 Yorumla
GözümKIIIZarıyor Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 91% +1 yıl Picamasini çıkartırım hemen offf 0 0 Yorumla
Vubıh Takip Et Xper 7 Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 571 cevap paylaştı. Uykusu var herhalde uyusun 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Merhaba,
Normal bir durum, evlendiğimiz gece o iş olmak zorunda değildir. Düğün, davetliler, misafirler, sıkıntı stres, uyumak daha iyi olur...
Takım elbise ile mi yatmamız gerekiyor anlamadım ben
neyle uyuyacaktı adam smokin ile mi anlamadım 🙄
Sıyırır sick@rim ne yapayım. Kızın pijama fantezisini bozamam
Böyle saygısızlık olmaz. Boşarım. Ömür boyu damatlığıyla uyuması gerekiyor.
bir şey olmaz evlilikte sıkıntı mı oluyor böyle seyler
neyle yatcak başka abla smokin mi giysin
Pijama libido düşürür
İlk zamanlar hoşuma gitmez
Pijama gecelikten daha tahrik ediyor beni aslnda
Picamasini çıkartırım hemen offf
gider bende pijamalarımı giyerim
Uykusu var herhalde uyusun
Ne var ki bunda?