Gizli Üye(30-35)+1 yılSende ülkücü olursun olur biter siz kadınlar kocanız neyse sizde osunuz.. koçan Hristiyan olsa sende Hristiyan olursun kesin
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBende solcuydum sağcı oldum komünistdim şeriatçı oldum aleviydim tarikatçı oldum... Doğru yolu buldum
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılerkek solcu olmuş olsa olurdu ama bu şekilde olmaz.
05 Yorumla- +1 yıl
ülkücü erkek solculuğu bir yere kaar hazmeder ve bigün bir yerde patlak verir solculuğu sindirmek için baskılamaya başlar. demedi deme. ne sosyalistlik kalır o kizda artık ne solculuk
- +1 yıl
solcu doğdum solcu ölcem deyişin ne kadar güzel insan ideolojilerinden vazgeçmemeli tabi.. ama bence sen şimdiden yani yolun başından söyle;
"" sakınha siyasi görüşüme karışmaya kalkma eğer öyle bişey olacaksa şimdiden söyle, yoksa değil çoluk çocuk torun torba sahibi olsamda bir dakika durmam haberin olsun"" de
+1 yıltam tersi olsa belki olurdu ama.. ulkucu genc solcu kizin fikrini degstrmek isteyecektir.
010 Yorumla- +1 yıl
insallah degstremz.
- +1 yıl
👏 solcu candır.
- +1 yıl
inşallah değiştiremez ne demek... iki vatan millet sevgisi aşılasa kötü mü.. şu dar zihniyetlerden kurtulun
- +1 yıl
@eskiEsEs2626 Millet sevgisini sizden öğrenecek değiliz siz de bizi iyice dışladiniz gitti burada sizinle tartışmak istemiyorum
- +1 yıl
vatan diyenden millet diyenden korkmayın.. çünkü onlar siz rahat rahat gezin yatın die gerekirse fedakarlık yapar
- +1 yıl
@eskiEsEs2626 tamam peki
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiz yürütemedik beni delirtiyordu her seferinde kavga gürültü
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSol görüşlüyüm
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Ülkücülerin içinde iki damar var bir tanesi Tanrı Dağinı, diğeri ise Uhut Dağı'nı kutsal bilir Eğer seninki Tanrı Dağıni kutsal bilenlerden ise işin olur yani ilişki yürür diğer gruptan ise hiç boşuna heves etme bugünden bırak...
11 Yorumla- +1 yıl
Süper anlatmıs :)
- Aşk İlişkileri konusunda 980 cevap paylaştı.
+1 yılSevgilin seni görüşlerinle kabul ettiyse, her seferinde düşünceleriniz yüzünden kavga çıkmayacaksa kimin ne dediğinin bir önemi yok...
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 475 cevap paylaştı. siyasetin bu kadar merkezimize girdiği bir dönemde zor sanırım ama yinede aşk bu nelere kadir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. olmaz. ayrıca sen ülkücüde olsan acıkcası siyasi kızlar iticidri cogu erkege. hatunca işlere yonelmen daha iyi olurdu
05 Yorumla- +1 yıl
anlıyorum git tabi sana kalmıs. ama bence ileride sorun cıkar. cok esnek olman gerekebilir. sadece dusuncemı soyledim. kızlara yakısmıyor erkek gözünden. siyasi işlerle ilgilenmek ne bilim. bir de ota boka isyankar hükümete söven solcular cok itici oluyorlar. malum bir de ohal. sen bilirsin bir hayrını göreceğini sanmıyorum. kadın erkek ilişkilerinde
Aşk İlişkileri konusunda 450 cevap paylaştı. Solcu sağcı ortak nokta çoktur anlaşabilen için ama fazla anladığınızı zannetmiyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsiyasi görüşlerin insana insan olduğunu için kıymet vermen gerektiğini unutturmasın. olmayacak bir şey değil olursa güzel olur
10 YorumlaSenin adına çok ama çok zor. İmkansıza yakın hatta.
03 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Solcu var, solcu var. Nasıl solcusun?
Hem sevgili oldukdan sonra bunu sormanın mantığı ne? :)01 YorumlaYani genel olarak ikiside solo yatkın sorun olmaz heralde
04 YorumlaSorun olmaz sen seçimlerde oy kullanmazsın okur biter
09 Yorumla
+1 yılOlmaz canim bosver onu zamanla sogursunuz birbirinizden tanidikca
01 Yorumlaülkücünün solcunun k. peği olması lazım yani yanlış anlamada bunun oluru bu şekilde tam tersi ise sen solcu değilsin veya değişik solcusun
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyattıgım kız babası ermeni annesi kürttü babasını öldürmüşlerdi sen düşün herşey ihtimal dahilinde sonunuz olmaz ama..
01 Yorumla
+1 yılsiyaset yapmazlarsa anlaşma ihtimalleri var ama bana ters öyle şeyler..
01 Yorumlakızım beyapacan sagciyi solcuyu yatakta herkes esit
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHadi sizde sorun olmadi ya illerde cocukda sorun olursa?
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYa o karisirsa ya illerde zoruna giderse sonucta o baska anlatacak sen başka anlatacaksin o cocuga.
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenle zevkini bulup tekmeyi atar işte.
Durum bende tam tersiydi 😂😂10 Yorumla
+1 yılfarkli renklerde guzel bir ask olabilir
10 Yorumla
+1 yılburdan ana komik espriler çıkar
10 Yorumla
+1 yılAsla olmaz. Aileler birbirini kabul etmez
026 Yorumla- +1 yıl
İllaki anlasılır canım bence olmaz
- +1 yıl
Bak bir insanla evlenince ailesiyle evlenmiyosun diyolarya o tamamen yanlıs birebir aılesıylede evleniyosun biyerde onları temsil ediyosun sen bişey desen abartılıp onlara gidiyo bunlar hep önemli seyler ve güzellik şunuda diyeyim inan evlilik bence bakılınca gercekten ciddi muessese sagdan soldan ibaret değil. Ama sıkıntı olur diye düşünüyorum. Bizde ülkücüyüz benim ailem asla vermez solcuya
- +1 yıl
Kararlarında dikkatli ol olurmu umarım mutlu bir son olur, mantıkla bakarsan hep kazanırsın bunu hiç unutma
- +1 yıl
Senin sevgilin ocağa gidiyormu
- +1 yıl
Yürüyüşler eylemler katılırmı. İstanbuldamısınız bilmiyorum geçen gün üsküdara osman öztunç filan gelmişti hani bulunurmu böyle yerlerde
- +1 yıl
Benim abim gidiyor bölge sorumlusu yardımcısı diğer abim il dışı üniye gitti diye başkanlığı bıraktı. Babam zaten heeep bu işlerin içindeydi biz buyuyunce bıraktı. Bilirim bu işlerin zorluğunu.. İnsanız, hepimizin hakkı mutluluktur. Sizde mutlu olursunuz umarım. Yani sizden ziyade aileler karşı çıkmaz umarım. Çünki yaşlarınızda çocuk yası değil
- +1 yıl
Bugüzel
- +1 yıl
Senin açık bariz solcu olduğunu biliyormu
- +1 yıl
Açık açık konusmadan bizden fikir beklemen biraz seni hayal kırıklıgına ugratır. Yarın cık karsısına söyle ben solcuyum aılem solcu devrımcıyım ben de. Bunların hepsini soyle oyunu kullandıgın partiyi degısmeyecegını, eylem olunca kacmadan gidecegını.. Hepsinden haberi olsun. Sonra guncel yap ve bizi haberdar et olurmu
- +1 yıl
Chp ye oy verirsiniz tamam ama devrimciyim demek daha sola kayıyo. Bence siz biraz cekiniyosunuz
- +1 yıl
Ona acık acık soylersın umarım
- +1 yıl
Yolun acık olsun
- +1 yıl
Ne yaptın?
sağı solu kalmadı artık. Gayet güzel olur
10 YorumlaGörüş değil bakış onemli
10 Yorumla
+1 yılHallederiz saygı Laz'ım :)
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 897 cevap paylaştı. İlişkinize siyaseti karıştırmayın. Bir şey olmaz.
10 Yorumla
+1 yılEvde bir madımak vakası patlar
03 Yorumla- +1 yıl
akp eksenli ülkücü ise sıkıntı, Atatürk eksenli ülkücü ise o kadar sıkıntı olmaz
Sonuçta ikinizinde ortak bir ülküsü yok mu?
10 Yorumla
+1 yılSıkıntı olmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılLiberal bir çocuğumuz olur
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 975 cevap paylaştı.
+1 yılsiyaset yapmıycaksınız
03 Yorumla- +1 yıl
o zmn sıkıntı yürümez
+1 yılHakiki bir ulkucuyse olmaz. Uzak dur ondan.
011 Yorumla- +1 yıl
Fikirleri nasil? Yani radikal bir ulkucuyse kesinlikle olmaz. Ama cevrem olsun ideoloji 2. Planda gelir diyosa halledersiniz bir sekilde
- +1 yıl
Ciddi bir iliskimi dusunuyosun peki onunla yoksa oylesine mi?
- +1 yıl
Cocuk pek samimi gelmedi bana. Anlattiklarina gore. Gercek bir ulkucu davasindan vazgecmez cunku. Ya da cocuk ulkucu geciniyor
- +1 yıl
Ciddi dusunuyosaniz bu konularida netlestirin. Ilerde karsiniza muhakkak sorin olarak cikacaktir
- +1 yıl
Insallah hadi bakalim. Cozulur umarim sorunsuzca
+1 yılYol yakın iken dön girme o yobazlar arasına
08 Yorumla- +1 yıl
bende solcu biriyim evlenince ailelerde girecek araya düşünceleri hayata sığ bakışları pişman ettirecek seni yarın çocuklarınız olacak onlar üzerinde bir baskı ortamı oluşacak aşk dediğin 3 gün yapma bence
- +1 yıl
ki sana yaşanmış örneklerde sunarım
- +1 yıl
öyle bir ihtimal olabilir mi diyorum sana yüzlerce yaşanmışlık gösteririm. Unutma bunu sağcı bir kız solcu bir erkekle hayatına yeniden başlar tam tersi bir kızın da hayatı zehir olur.
- +1 yıl
ben sana cidden dürüstçe fikirlerimi söylüyorum sen aklının yolunu değil kalbinin yolunu seçeceksin muhtemelen ama yapma
olmaz sol ters aga
04 Yorumlasende ülkücü ol:)
03 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsolcu kızda ülkücü olsun gül gibi geçinsinler
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılnie bunlara bu kadar bağlanıyon sevdiğin adamdan daha mı önemliler
Cevap sahibi+1 yılseçimi değiştir ülkücü ol
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence üzücü olur :)
08 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhiç öyle söyleyesim geldi bir anda :) ne olcak be siyasi düşünce yüzünden sevgi den vaz geçilirmi salakmısın :) dibine kadar sev uyumda sağlar yani yeterki sevin siz birbirinizi :)
Cevap sahibi+1 yılValla hiç anlamıyorum bu kafayı :) Hayat ta sevgi olduğu sürece ne farkeder sağcı solcu faşist anarşist yaşayacağın bir 70 yıl en fazla bide buna mı kafa yorucan bu kısacık yaşamda islam yetiyor bana valla :)
Cevap sahibi+1 yılsanki yalan söylüoz ha gülücük koyuyor terbiyesiz :)
Cevap sahibi+1 yılinsan bir xper verir ayıp ayıp :)
+1 yılSanmıyorum
03 Yorumla- +1 yıl
Fikirler ve düşünceler çok zıt
+1 yılsaglar
10 Yorumla
+1 yılOlır bence
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Zihniyetler çöp
07 YorumlaGe döndümü sanari
00 Yorumla
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar