Arkadaşlar yarın kıza gidip açılacağım. Kendimden eminim. Ama öncelikle şunları söyleyeyim. 1- Kızla aynı sınıftayız. Birbirimizi çok tanımıyoruz. Sadece derste iken sürekli gözlerim kızın üzerinde. 2- Kızın yanında sürekli 2 3 arkadaşı var. Nasıl kız yalnız kalabilirki konuşayım onunla. 3- Kıza ne demeliyim? 4- Tiple alakası varmıdır. Fotoğrafımıda atayım., 5- Son kez. Derste kızın fotoğrafını çektim. Telefonumda saklıyorum. İsterseniz onunda fotoğrafını atayım ama burada ise.. Fotoğrafım bu tipsiz olabilirim.
Yarın kıza açılacağım ciddiyim kararlıyım ne yapmalıyım?
kardes bence git konus. ben de bu hafta hoslandigim kiza acılacam buyuk ihtimalle red yiyecem ama açılacam. bak kardes kızı baskaları alırsa pisman olursun, olmayacagı varsa bile bence bir sansini dene.
Ayrılınca nasıl unuturum diye sorarsın ben ona cevap veririm.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bence git konuş kız çok şirin anlayışlı birseye benziyor açıl kurtul konusursunuz illa sever seni sevilmeyevek insan değilsin olursanız bence çok yakısırsınız ☺☺
saçmalama ya sinr etme beni ne alaka abi bak yenin ederim serenay sarikaya nin ikizi gibiyim ve sevdiğim adam benim gözümde prens ama başkaları sen ondan 1000 kat güzelsin ayrıl diyor ama aslana
En İyi Cevaplar