34 haftalık hamileyim. doğuma oldukça az kaldı. son anda bir sorun çıkmazsa normal doğum yapacağım. ama eşim doğuma girmek istiyor. o an yanımda olsun, destek olsun istiyorum ama beni o halde görmesini de istemiyorum. eşinin yanında doğuma giren var mı? ne hissedersiniz öyle bir durumda? izin vermeli miyim girmesine?
Cevabın nedir?
+1 yılÖhöhöm.
Yine ben.
(Şakşakşakşak) Bu kadar ego tatmini yeter.
Cevapları okudum da..
Her zamanki gibi k*cımla güldüm bu KS halkına..
Öyle bir yazmıslar ki,
Hatta bazıları öyle bir yazmıs ki.. Sanki bu durum izin vermelisin/vermemelisin diyip iki kelimeyle acıklanabilecek bir durummus gibi.
Sanki yazdıkları, soruyu soranın cok isine yarayacakmıs gibi.
Bütün KS`yi topla o zaman buraya herkes izin vermelisin/vermemelisin yazsın o zaman.
Hani cok yararlı olucak ya onu okuyunca..
Komiksiniz.
Adam akıllı yazan birisi de olmadıgı icin bu önemsiz görünen konu hakkında ben de düsüncelerimi yazmak istedim..
Simdi..
Öncelikle esinizi tebrik ederim. Bu güzel kararı verdigi icin..
Yorumlardan da anlasılacagı gibi her erkegin g*tü yemez buna..
Hele isi öyle bir boyuta getirenler var ki, sanki asıl mesela dogum yapmak degil de asıl mesele dogumdan sonraki cinsel hayatmıs gibi.
Bana sorarsanız, ben olsaydım ben de esimle birlikte girerdim doguma. Girmeyenleri de adam yerine koymazdım. O nasıl bir mantıktır anlamıs ta degilim..
O girmeyi düsünmeyenlere sesleniyorum; Bu mu babalık anlayısınız sizin? Kendinizi böyle mi tatmin ediyorsunuz ben baba oldum diye? Bütün mesele gereken malzemeyi vajinanın icine koyup akısına bırakmak mı? Babalık bu mu oluyor yani? 9 ay boyunca esinizin kusmalarını izleyip, onun sismesini, kilo almasını izleyip, cektigi dertleri ve yasadıgı duygusal anları izleyip en sonunda da kapının önünde beklemekle mi oluyor bu is? Hayatının en kötü gününde elini tutamamak mı babalık oluyor yani? Ben spermleri bıraktım hadi gerisi senin demekle mi oluyor babalık?
Eger babalık bu oluyorsa sagolun ben almiyim..
Esinin hayatının en zor ve kötü gününde yanında elini tutamayacak kadar acizsen bu mu oluyor babalık, bu mu oluyor adamlık? Neymis, esinin o halini görünce tiksinirmis, cinsel hayatından sogurmus ta falan da filan da...
Yok ya.. O senin cocugunu 9 ay boyunca kendi bedeninde tasıyacak, ona kendisinden daha iyi bakacak, sonra da sen onu kapı önünde bekleyeceksin. Bu mu oluyor yani simdi babalık.. Pardon da siz ne b*kuma yasıyorsunuz o zaman bu hayatta? Madem esinizin en zor gününde elinde tutamayacaksanız sizin o askınız hangi günlere layik? Esinize olan sevginizi hangi günlere saklıyorsunuz?
Dogum yaparken elini tutmayıp ta yolda, sokakta parkta giderken elini tutarak " Bakın bu benim esim " diyerek mi gösteriyorsunuz sevginizi?
Sevgi buysa eger...
Ben sevgiden birsey anlamıyormusum meger.
Bu neye benziyor biliyor musunuz..?
Esinizin yükseklik korkusu olmasına ragmen bilmem kac 1000 ft. yükseklikten ucakla parasütle atlamasına benziyor. Ve sizin de onu inecegi yerde beklemenize benziyor..
Esiniz havadayken onca cıglık atacak, acı cekecek, yanında elini tutacak ona destek olacak birini arayacak... Ve sırf elini tuttugu icin bile kendisini güvende hissedecek.. Ama siz onu inecegi yerde teselli edeceksiniz. Sanki asıl olay inecegi yeri bilememesiymis gibi...11 Yorumla- +1 yıl
Kardes pardon da ne konusuyosun sen? Insanlar senden mi ogrenecek adamligi? Benim esim dogum yapacak girmiyorum ben girmek zorunda da degilim cinsellikle de alakasi yok olayin. Kan tuttugu icin giremiyorum sen ne sacmaliyosun aq? Sen simdi kalkip benim adamligimi mi tartisacaksin? Ne kadar taniyosun da konusuyosun? Herkesin adamligi kendine ben esimden ve ailemden baskasina adamligimi gostermek zorunda degilim... Uzaktan davulun sesi hos gelir belli ki evli degilsin yasin da ufak ! Hayatin o yuku omuzlarina bir binsin bir amina koyulsun da bakalim senin hastaneye gidebilecek mecalin kaliyo mu... Insanlara sevgi ve adamlik dersi vermeden once bazi seyleri icerde yasa heee yasamiyosan da genelleyerek tanimadigin bilmedigin insanlar hakkinda atip tutma... Sana gore doguma girmek adamliktir bana gore esimin ayaklarini yerden kesebilmek adamliktir ;) Doguma girip adam oldugunu sanarsin ama sonra esini dover tokatlarsin sonra bek doguma girdim adamim diye mi gezersin?
En İyi Cevaplar
+1 yılbebekler; ilk annesini görüyor, başlıyor ağlamaya...belki ilk babasını görürde ağlamaktan vazgeçer.
73 Yorumla
Soran+1 yılbabası emzirsin o zaman :D
- +1 yıl
emzirme olayına sözüm yok elbet. benimki sadece latifeydi. saygı duyuyorum...
Soran+1 yılsaygınıza teşekkür ediyoruz beyefendi. :D korkularımı arttıran cevaplardan sonra yüzümü güldürdü cevabınız :D
eşinle arandaki ilişki önemli şahsen ben yanımda eşim olsun bana destek olsun acılarımı benle paylaşsın isterim ama bazı karakterler var ki bu durumda eşlerinden soğuma olabiliyor. tabi bu tarz psikoloji ve karalterde adam az... eşinle ilişkini değerlendir ama böyle bir düşüneceğini aklına getiriyorsan da zaten yanlış adamdan çocuk yapmışsın derim
00 Yorumla
+1 yılBacım eşinde Olsa Doğum anınıda bilmesin. Tabi ki bunlar güzel anılar videolu vs. Ama her ne olursa olsun Erkekler daha paniklerdir dışarda dursun birşey lazım olursa getir götür yapar gerçi o doğumhane de beklemeside ayrı bir heycan olur. ilk çoçuk galiba doğuma gırmek ıstediğine gore.
01 Yorumla
Soran+1 yılilk çocuk evet :(
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
32
Cevap
38Cevap
+1 yıl... (Devamı)
Sanki asıl olay havada nasıl süzüldügü degilmis te yere nasıl inis yapacagıymıs gibi..
Karsıma gecmis bunu bir de o kadar iddaalı söylüyorsunuz ki, sanki dogumdan sonra ondan tamamen kopacaksınız, ondan tiksineceksiniz ve ondan nefret edecekmissiniz gibi..
Sizi bilmem ama asıl ben o anı yasadıktan sonra esime daha da bir deger verir ve hayatında daha da degerli olmaya calısırım..
Cünkü o benim cocugum icin bu dertlere, sıkıntılara, acılara ve bu insan üstü durumlara kanlanmıs. Cünkü o benim cocugumu hayata getirebilmek icin canla basla mücadele etmis..
Cünkü o kendinden önce benim cocugumu düsünmüs..
Bilemiyorum.. Bu nasıl bir mantıktır.. Sizin yürüttügünüz su sacma sapan cinsellik mantıgı.
Sanki hersey cinsellikmis gibi..
Hayatınız o penisin girecegi bir deligi aramakla geciyor anasını satayım. Bu kadar da sıg düsünülmez ki.
Sanki cinsellik dısında hayata anlam katacak baska seyler yokmus gibi..
Ben niye 5 10 saniyelik bir haz yerine 1 2 saniyelik derin bir bakısı daha anlamlı buluyorum?
Ben niye girilebilcek bir delik yerine girilebilecek bir kalbe daha sıcak bakıyorum?
Sorun sizde mi bende mi bilmiyorum ama..
Bu dogru yol degil..02 Yorumla
Soran+1 yılcevaplarını okuyamadan doğurmaktan korkmuştum ama neyse ki okuyabildim :) çok teşekkür ederim zamanını ayırmışsın. kesinlikle böyle bir eşim olduğu için şanslıyım. bu bir kez daha anımsattın bana. o an eşim yanımda olacak kesinlikle. en ufak bir tereddütüm yok artık. yazdıkların az bile kalır bazı konularda. çok teşekkür ederim.
- +1 yıl
Rica ederim. Ne demek..
Doğuma makyajla mı girecen ya?
Hem 8 aylık olmuş sen gidip mutfakta bişeyler yesene! Güç topla, ne bileyim çocuğu semirt. Ne işin var bilgisayar başında radyasyonda?
Fetva verilmiştir kocan da doğuma girebilir.16 Yorumla
Soran+1 yılkalkmama izin vermiyorlar yatıyorum bütün gün. canım sıkılıyor :D ayrıca eşimi sokacağım doğuma. kendisi bilir.
Soran+1 yılbiz hakan düşünmüştük ama :D
Soran+1 yılömer hakan koyarız. anlaşırız :D
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. endişelerini anlıyorum, girmeden kocanı al karşına tekrar konuş, çünkü birçok istekli erkek doğumdan sonra travma yaşıyor. hem seni hem bebeği hemde o çıkış anını gördüğü için.eğer yaparsanız önce normal doğum videosu izleyin birlikte sonra hala isteyip istemediğini sor. bazı erkekler cinsel anlamda soğuyabiliyor. bunu açıkça konuşmak lazım.
22 Yorumla
Soran+1 yıldoğum videosu izlettim. yaptığı yorum bebekler bu haliyle bile çok tatlı oldu. kadının hali hakkında hiçbir şey söylemedi.
evlisiniz zaten senin her halini görmüştür ama onu kaldıramaz travmaya girer, cinsel hayatınız sekteye uğrar. kocanın mesleği ne?
23 Yorumla
Soran+1 yılpolis
Soran+1 yılkorkularımı ikiye katladın. teşekkür ederim.
Gizli Üye(36-45)+1 yılözel hastanede giriliyor yoksa diğerlerinde izin vermezler diye biliyorum sorunda olmaz zaten destek olur ama kan felan görurse de midesi bulanırmı oda var normal dogum olsada iyi dusunsun yapabılırmı gercektende
12 Yorumla
Soran+1 yılmesleği gereği alışkın kana falan. sorun olmaz ama. beni o halde görmesi hoş olur mu onu bilmiyorum :)
Cevap sahibi+1 yılalışkınsada sorun olmaz zaten eşin sonucta oda ıstıyormusta evlenırken soyluyorsunzda iyi gunde kotu gunde dımı aslında en zoru yaslılıkta dır hasta oldugundadır sonucta ameliyattan cıkacagını bılmektır dımı o yuzden su an ıcın cok sorun olmaz
+1 yılzaten o anda ,o heyecanla gözü seni görmez bence girsin :)
21 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın :D
+1 yılNe işi var doğumda, kapının önünde beklesin. Neye destek olacakmış, ufacık bir aksilik olsa tutar doktoru boğazlar :D o psikolojiyinin içine niye girmek istiyor anlamış değilim. En fazla yapacağı şey tepeden bakıp elini tutmak ve senden tiksinmek olur heralde.. Çok merak ediyorsa normal doğum videosu izlesin alsın boyunun ölçüsünü.. Sen izleme ama beraber :) Sonuç olarak sakın girmesine izin verme aklından bile geçirme geçmesine bile izin verme.. Sonuçları yıkıcı olur..
00 Yorumla
+1 yılSoruyu kocam doğurmak istiyor diye okumusum, girsin bence.
52 Yorumla
Soran+1 yılöyle bir imkan olsa keşke :( ben korkuyorum biraz :(
- +1 yıl
bende :D
+1 yılbu durumdan niye tiksinsin anlamış değilim. sen dünyanın en kutsal görevini üstlenmiş en zor acıyı çekiyorsun. valla zaten doğuma gireyim mi diyen adam seni o halde görünce tiksinmez daha da tapar. . girsin elinden tutsun. acılarını manevi olarak paylaşsın.
00 Yorumla
+1 yıleğer sana oral sex yapıyor idiyse ve senin sevdiğin bir tercihse bunu unut artık asla sex hayatın eskisi gibi olmayacak ; yok sana yapılan oral sex i zaten istemediğin zorla yapılmasına razı olduğun bir şeyse fırsattır kaçırma ; ben ce girdirme dışarda beklesin ilk doğumun galiba daha önce doğum yapmış olsaydın kesinlikle sokmazdın doğumhane sakatat dükkanı gibidir...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsacmalama cok dogal bisey yaninda olsun daha iyi. benim babamda kardesimin ve benim dogumumda annemin yaninda oldu cok güzel bisey
32 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle düşününce çok mantıklı geliyor ama o halde ben acı çekerken görmesini istemem beni
Cevap sahibi+1 yılBence girsin ve görsün yani böyle bir esin olduguna sevinmelisin
+1 yılBence girsin hevesini kırma heyecanlı olacaktır zaten hem sana destek olur doktorlarda düzgün davranırlar :).
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben olsam hayatta sokmam bu kadar dıyım ama evlı degılım sonucta sen daha ıyı bılırsın
24 Yorumla
Soran+1 yılsokmama sebebin ne peki canım?
Cevap sahibi+1 yılbenı o sekılde hatırlamasını ıstemem. kızım dusunsene bagır cagır canından can gıdecek bır ınsanın dusebılecgı en naçar durum senı oyle mı hatırlamsını ıstersın sevdıgın kısının. hem ona da zulum olacaktır senı oyle gormek
Soran+1 yılbiliyorum. ben de bu yüzden kararsız kaldım. girmeni istemiyorum falan dedim. ben karımın yanında olacağım dedi kapattı konuyu
Cevap sahibi+1 yıloda maceramı arıyor ya cok meraklıysan sen dogur deseydın. harbı meraktan gırıyordur he. sadece sancı odasına kadar gırsın bare kesılırken gormesın. hem sana sancıyı verınce zaten kocanı bıle tanımıcan kı
+1 yılşahsen bir erkek ,doğum anında ,acil lazım olacak şeyleri karşılamak için hastahaneye yakın bir yerde olmalı,ama doğum odasına yaklaşmamalı,bildiği duaları okumalı,kolay ve sağlıklı doğum olması için Allah'a yalvarmalı,insanın içini yakan,o bağrışmaları mümkünse duymamalı.
33 Yorumla- +1 yıl
önce terbiyeli ol, argo argo ,konuşma sonra seni muhatap alıp cevap vereyim.
+1 yılnormal doğumsa girsin tabi ondan neden saklıyorsun hayat arkadaşın sonuçta ?
110 Yorumla
Soran+1 yılbeni acı çekerken görsün istemiyorum
- +1 yıl
sezeryanla olsan tam girmesin dersim o kötü oluyor hani korkutmak igib olmasın bakan acısından diyorum tabi ikinizin bir parçası o çocuk minnaçık :)
Soran+1 yılsezeryan nasıl oluyor biliyorum ama normal doğumun görüntüsü daha mide bulantıcı :(
- +1 yıl
sorun olmazsa özele gelebilrmisiniz ? neden sezeryan daha kötü ? bence
Soran+1 yılözele gerek yok. sezeryanda kadın uyutuluyor ya da lokal yapılıyor. normal ameliyat. kan daha fazla normale göre sadece. normal doğumda kadın ıkınıyor, gerekirse ufak kesikler atılıyor. hoş bir görüntü değil.
- +1 yıl
sezeryanda 3 katman kesiliyor bunu biliyormusun çocuğu almak için iyi olması zaten 3 sürüyor yani en az 2 ay ilişki yasak normalde iyi olacak derdi yok ? ama en fazla 1 ayda iyi olursun
Soran+1 yılsezeryan nasıl olur biliyorum :D asistanken bir çok kez girdim :D
- +1 yıl
eeee sen daha ne istiyorsun bilipte burada manyakca sorular sormanız inasnı deli ediyor kudurtuyor ya sorsak sende eşinde sağlık sektöründe çalııyorsunuzdur ne insansınız ha
Soran+1 yılsorum sezeryan nasıl oluyor değildi. eşinin yanında doğuma girenlere soru sordum ben. doktoruz diye profesyonel evli değiliz yani. eşim de sağlık sektöründe falan değil.
- +1 yıl
onunda cevabını sen bileceksin sanki biz girmesin didimizde girmeyecek eşin daha neler duyacağız bakalım profesyonel evliklikle alakası ne ? acaba
Bırak girsin. Halen seninle sevişiyorsa :D adam seni hakikaten seviyordur.. O ne biçim bir dezenformasyondur arkadaş yaa :D bir kere gördümde.. bütün cinsel hayatım alt üst olmuştu 2 ay boyunca :D Kendimi bir bitkiden farksız hissetmiştim :D
05 Yorumla
Soran+1 yılelimizde olan bir şey değil. ne yapalım :(
- +1 yıl
İzlemesi onun için farklı bir hayat tecrübesi olur :D ama herkesin midesi kaldıramaz diyorum yani.. Yanında olmak istemesi ayrı bişey.. fakat genital bölge o derece dezenferme oluyor ki.. Yani 100 yıllık sapığa göster.. sapıklığı bırakır.. (en azından kendi adıma öyle oldu) :D Soğudum diyorum bir süre :D güven bana.. içeriye girecekse de bakmasın zamazingoya :D
Soran+1 yılkarşımda durup bakmayacak herhalde. o benim yanımda duracak. ama elbet ki bebeğin çıkışını falan görecek
+1 yılşahsen bende ileride o anda eşimin yanında olmak onun elini tutmak ve ona destek olmak isterim ayrıca içeride ne göreceğini aşağı yukarı biliyordur
30 Yorumlagirsin bence görsün acıyı kimçekiyor ! .Laannnn yıkılıp kalırdım ben olsaydım ! kendimi tutamazdım !
20 Yorumlagirmesın cunkı esınden soguyan tiksınen cok kısı var bu olaydan sonra. dogum anında kadının cektıgı o acı karsısında kendını daha zayıf ve yetersız hıssededebılıyor bazı erkekler bu da aılesınden esınden sogumasına sebep oluyor.
00 YorumlaUmarım bu video sana bir fikir verebilir. Sağlıkla al kucağına bebeğini işallah :) link
20 Yorumla
+1 yılTabi ki girsin. Ya sen doğuruyorsun ona evlat veriyorsun birde o senden bu yüzden soğursa zaten ondan hayır gelmez. Bırak girsin. Senin hangi acılarla doğurduğunu görsün. Sen o kadar acıya katlanacaksın da o senden mi tiksinecek? Bırak allah aşkına..
10 Yorumla
+1 yılgirsin ne var bunda , kolay doğum yapmanı diliyorum canım sağ salim çocuğunu elinize alırsınız inşallah :)
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim :)
+1 yılGirmesin bence.
Sonra görmemesi gereken şeyler görebiliyorlar :)
Yani bende araştırmıştım bunu doğumdan önce ama bazıları görmemesi gereken şeyler görüp sonrasında soğudu cinsellikten demişlerdi.00 Yorumlagirsin nolcak eşin o senin sanki aynı şeyi yatak odasında da görüyo çekinme. Ama video ya falan almalar oluyo sakın izin verme buna :) Allah bağışlasın şimdiden :)
03 Yorumla
Soran+1 yılvideoya neden izin vermeyeyim?
- +1 yıl
ver ver videoyuda izledikçe keyif ve zevk alırsınız :D
+1 yılsorunu görünce aklıma ilk gelen , acaba doktorun malum yerini görmesi ve eşinin de gördüğünü görmesi , sonralardan piskolojik bir travma yaratırmı diye düşün düm :D sanırım bende olurdu , bu yüzden eşim doğum yapsın istemiyorum :D
00 Yorumla
+1 yılsacmalama sokma adami iceri elimden gelse ben bile girmem kendi dogumuma
64 Yorumla
Soran+1 yıl:) çok kararlı. girsin görsün bakalım. sonuna kadar dayanır umarım da o an onu düşünmem bir de
- +1 yıl
kalbi kaldirir umarim seni o halde gorunce :)
Soran+1 yılben korkularımı yensem bir de
- +1 yıl
ne korkun var ki ya tarihte ilk kez doguran sen degilsin oyle dusun :D
çocuk işini hiç düşünmedim ama ben olmsam eşimin doğuma girmesini istemezdim. her zaman sağlıklı ve bakımlı gözükmek isterim
11 Yorumla- +1 yıl
makyaj yapıp yat o zaman..evde tuvalete falan girme
- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılSeni her halinde görsün, ne olacak? İnsanlık bu, doğum yapmak doğal.Girsin bence.Senin için de iyi olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBi ara merak edip internetten bir doğum videosu izlemiştim.Berbat bişey.Erkek olup da kadın doğum uzmanı olanlara acıyorum.İnsanı cinsellikten soğutur.Bence girmesin.
02 Yorumla
Soran+1 yıldoğumu kadın doğum uzmanları yaptırmıyor.
Cevap sahibi+1 yıl:) Her neyse işte bildiğim şeyler değil pek.Yani o ebe denilen kişinin erkek olanına acıyorum demek istedim :) İnsan hergün kadınları o halde görünce erkekliğini yitirir be :) Cinsellikten soğur :)
epidural szeryansa girsin :D canlı ama sezeryan korkmuyonmu normalden..
02 Yorumla
Soran+1 yıltamam. senin için doğumu da kocamın durumuna da burada anlatacağım
Kuzenim esinin dogumuna girmisti ama esi ikinci cocukta asla iceri adimini atamaz diyordu. Hem erkeklerde psikolojik olarak cokus yasiyorlarmis.
10 Yorumlaburdakilere takma bence şuanda çok hassas bir dönemdesin bebeğin sağlıklı dünyaya gelsin ona konsantre ol eşinede istersen girmeyebilirsin endişelerini anlatırsın...
00 Yorumla
+1 yılbence girmesin o görüntüden sorna senden soğuyablirde...ama terside olablir:)
00 Yorumlagirsin elini tutsun ne warki o anki heyecandann zaten elini tutup yüzüne bakar dogumu izlemez :)))))
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBırak görsün sana saygısı artar ..
52 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın aslında
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yıldoğal doğum mu olacak?
21 Yorumla
Soran+1 yılevet
bence girmesin diye düşünüyorum ama yani bilemedim şimdi.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılfarklı fanteziler gerçekleştiriyorsanız çocuğun doğum anını gördükten sonra muhtemelen bazı cinsel tercihleri değişecektir.
00 Yorumla Babasına katılıyorum bebeğin :) Mutluluklar dilerim..
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederiz :)
çocuğu yapraken ilk kısmndan basedyorum kocana izin veryosunda doğuruken nye izin vermyosun :)
tuhaf tuhaf harektler bunlr :P00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgirsin tabiki yahu gerdekte nasıl girdiyse doğumhaneyede girmek en doğal hakkı :D
13 Yorumla
Soran+1 yılgerdekte 10 cm açılmıyordu ama o küçük delik. korkuyorum zaten ya :(
- +1 yıl
:)))))))))
Cevap sahibi+1 yılgerderte açılmazda orda çift kolum gircek şekilde açılcak :D
ne güzel işte eşinin sana bak yanındayım demek istiyor... bırak oda olsun doğumda görsün nekadar büyük sancılarla doğurduğunu...
00 Yorumladoğumda helak olmuş insanlar bilirim. midesi sağlammı
03 Yorumla
Soran+1 yılyaralı ya da ölü insanlarla karşılaşıyor mesleği gereği ama.
- +1 yıl
Mesleği ney ?
Soran+1 yılpolis
+1 yıleger kaldırabilcekse izin ver.ben şayet bayılırım
31 Yorumla
Soran+1 yılkandan falan etkilenmez.
Bırak Girsin kank Görsün nasıl birşey bir duygu oldugunu
00 Yorumla
+1 yılöyle görürse seni midesi bulanır diyim ben sana artık seni istemez :D sokma sakın allah analı babalı büyütsün adı erkek olrsa okan olsn
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEn zor zamanında yanında olmayacaksa ne zaman lacak diye düşün gerisini salla...
00 Yorumlakocan senın için grmıyor doktorlar için gryor guwenı yoksa adamın napsın
00 Yorumla
+1 yılBence girmeli ama aşağı bölgene bakmasın yukarda yanında olup elinden tutsun
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılizin ver bence nasıl bir halde olabilirsin ki en fazla
00 Yorumlanasıl rahat ediceksen öyle yap en mantıklsı bu
00 Yorumlabi daha aşık olur valla girsin
10 Yorumlacinsel hayat pert olur.
23 Yorumla- +1 yıl
yürü gitttt :)))
- +1 yıl
Dean was here..
Bencede girmeli eşin o senin hakkı bu onun
00 Yorumlaseven adam kadını her ahliyle kabul eder
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılKamera da olsun elde çekim yapar.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgirsin bence.kocan sonuçta
30 Yorumlaizin ver girsin :))
10 Yorumla
+1 yılArkasını dönsün madem
00 Yorumla
+1 yılgirsin daha iyi olur
30 Yorumla- Devamını Gör (10)
Devamını Gör(55)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kocam doğuma girmek istiyor, izin vermeli miyim? Eşinin yanında doğuma giren var mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler