Geçenlerde misafirler geldi.Ben çay yaptım tabi acemiyim bu işlerde de neyse.Sonra bizim komşu tuzun kaşığı ile şekerin kaşığının yerini değiştirmiş benimki de ezberci eğitimden kaynaklanıyo tabi aldım şeker görünümlü tuzu koydum sofraya.Adam da çok şekerli içiyormuş üç kaşık tuz atmış çayına bir içti koşa koşa tuvalete gitti :D Sonra biz anladık olayı ben gülüyorum tabi bıraktım misafirleri gülme krizine girdim sandılar ki kasıtlı yaptım :D Aman neyse sonra eşinin çayını yenileyip ortaya şeker koydu babam ben gülmekten bişi yapamadım.Adamın çayını da yeniledk sanmışlar adam şeker atmış üç kaşık tuzla şeker karışmış tekrardan içti aynı çayı yine koşarak tuvalete gitti derken iyice uyuz oldu bana :D Diyo ki yok efenim sen garanti evde kaldın yok efenim seni oğlumuza almış olsaydık gelin pislik yapıyo derdik.Ama benim ne suçum var şimdi ey ahali size soruyorum :D Bu arada iki tane de oğlu var beni onlara almayacakmış :D Yazarken bile gülüyorum yaa birçok derdimin üzerine şurup gibi bir olaydı valla :D Sizce evde mi kalacağum ? Yoksa benim elimden zehir bile olsa içecek delikanlı bulur muyum :D (Gizliyim gizlisin gizli)
(Kim olduğumu tahmin ettiysen sus aramızda kalsın <3 )
(Kim olduğumu tahmin ettiysen sus aramızda kalsın <3 )
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer