Merhaba KS Ailesi
Bu erkeklere çok mu yüz verip tepemize çıkarıyoruz. . İlla "it muamelesi" mi yapmak lazım ya kıymetli olmak için?
Biz bunlara çok mu yüz veriyoruz? :/
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

şu düşünceye bak çokmu yüz veriyormuşuz muşta bilmem ne bıktım kadınların saçma sapan isteklerini yerine getirmekten, para ister ev ister , ilgi ister, sinemaister, yemekister, kuaför ister , dünyayı ister bir şekilde yaparsın yine yaranamasssın yeminle sonra birgün sana derki ne yaptın len benim için bikere parisemi götürdün :) be kadın yorma artık yeter be yeteeeeeer
Seven insan yüz verir, bayan olsun erkek olsun farketmez
Bazilarina cok yuz veriliyor. Bazilarinaysa insan muamlesi yapmak bile kendilerini bir halt zannetmeye yetiyor.
Evet. Yüz verirsin deliye gelir sçar halıya 😂
Cevap
28Cevap
Yüz veriyoruz diyorlar ya gülesim geliyor. Siz ne kadar... varlıklarsınız arkadaş. Etrafımda bir çok ilişki dönüyor ve bu ilişkilerin hepsini de erkek taşıyor onu bunu alıp bir şeyler ısmarlayarak. Siz ne yüz vermesinden bahsediyorsunuz asıl sizin... kaldıran biziz.
Aslında bu dünya'yı erkeklerin yönettiği düşünülürse sizin bu düşünceniz çokta önemli değil. Yüz vermekten kasıtınız ne? Yani oturduğunuz evden gezdiğiniz yollara arabalara yaptığınız ütü'den yemek pişirdiğiniz tencereleri dahi (erkekler yapıyor).. Sizin kuaförleriniz bile erkek ! Siz ne haddle erkeklere yüz vermeme gibi lüksünüz var? Birde erkekler size değer vermese bu dünya'da yok olup gidersiniz emin olun. Düşünün bütün erkeklerin kadınlara tavır aldığını bakın sonunuz ne olurdu !.
Sana bir erkek el kaldırdığında senin yardımına ilk önce başka bir erkek koşuyor senin hemcinsin koşmuyor. Erkeklerin değerini bilseniz iyi olur bence
İlişkilerde evet yüz veriyorlar erkekte bir garantivilik baş gosteriveriyor hemen ondan sonra da ahh naptik biz diye soru silsilesinin içinden hiçbir cvp bulanamiyor
Geneli öyle de canım tabir ettiğin o erkeklerden beter kadınlarda var bak... erkek de fazla yüz verince totosu fazla oynayan çok yani... egriye eğri doğruya doğru şimdi hak yemeyelim😉😄
Ne kadar deger verirsen ne kadar seversen oda sana o kadar deger veriri o kadar sever ama bu sadece hayvanlarda gecerli diger turlu insanlarda ise kotu olcabki iyi olasin
ulan erkekler hayır demiş seviglisi olmayan tayfa bendensin :D :D
100 verseniz 50 daha isterdik bak cepte 50 var öyle olsa 150 olurdu bu durumda, eee nerde bizim öbür 50 😕😐 bak yok😢
Verme bacım kimse sizi zorlamıyor. Ben burada sevgilisi onu aldatıp hale onu seviyorum diyen kız görmekten bıktım. Hani bu kadar yüz vermezseniz hepimizin hayrına olur
Kimsenin yüzüne ikiyüzü ne ihtiyacı yok erkeklerin. Yüzüde veren biziz 2 yüzü de anlayana;)
bence abazalar kızlara çok yüz veriyor dötleri kalkıyor
Bana kimse yüz vermedi. Asıl size yüz verdik mi tepemize çıkıyorsunuz. bir ego başlıyo sizde ki indirene aşk olsun
yüz mü varıyorsunuz? sizin kafanizla kalcanizin yerini değiştirenler de biz erkekler olduk.
kadın erkekten daha üstünmüş gibi konuştun, hayırdır bayan yalnız
seven insan deger verir ama karsidaki sevmiyosa boşa gecen zamandir
İşte böyle düşündüğünüz için Rus kızları daha çok tercih ediliyor :) Hem daha ilgililer hem daha sempatik ve güzeller :P yatakta da müthişler..
bir kadın bana it muamelesi yapsın ben ona ne muamelesi yapıyorum
Hehehe...
Seni böyle konuşturan erkek görünümlü gevşekler var ya..
Konuşun...
Başka kizlarida kendine benzetme. Sen yüz vermek istemiyorsan rahibe bile olabilirsin.
Sadece yüz vermekle kalsalar.. ikiyüz üçyüz daha fazla veren bile var
Bnce çok yüz Veriyoruz vermemek lazim
Evet, o yüzden bir tarafları kalkıyor
Pardon da mesela ne yapıyorsunuz?
#Vesselam
Genelleme yapma hakedene hakettiği gibi...
burnumuzdan getiriyorsunuz
İt ite buyurur, it de kuyruğuna
Bence erkekler kadınların peşinde çok koşuyor.
Ben hak edene değer veriyorum artık
Evet işte o benim
ayaklarinza kapandkrmak mi olurdu dogru olan :/
Evet
erkeklerin kadınlara çok yüz veriyor
Evet
çok şımartmışız
habire veriyolar :D
genelleme yapmayın
ne alaka
Veren var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?