Kadınların maskülen giyinmesini çok seksi buluyorum. Hatta kravatlı kombin (kadın ölçülerinde kesilmiş uzun kollu gömlek, kumaş etek ya da pantolon ve uzun topuklu ayakkabı) benim için fetiştir. Ancak çoğu kadın maskülen tarzda feminen çizgiyi korumayı beceremiyor ya da maskülen tarzı denerken bazı detaylara önem vermiyor. Mesela maskülen tarzı deneyen bir kadın kravatlı kombin deneyecekse çoğunlukla yumuşak yakalı gömlek tercih ediyor (piyasada sert yakalı kadın gömleği pek bulunmadığı için haksız da sayılmaz aslında ancak özel kesim gömlekler diktirmek gayet kolay) dolayısı ile yumuşak yaka gömlek de kravat çok salaş ve ciddiyetsiz durduğu için erkeğin bıraktığı etkiyi bırakamıyor ne yazık ki ve bazen çok absürd ve itici görüntüler ortaya çıkabiliyor. Ayrıca maskülen kombinleri denerken makyaj ve kadınsı dokunuşların (topuklu ayakkabı gibi) önemli olduğunu düşünüyorum.
biraz içgüdüsel bir durum olduğunu düşünüyorum ben. cinsel açıdan yaklaşacak olursak baskın karakterli erkeklerin maskülen tarz sahibi veya dışarıya maskülen sinyaller gönderen kadınları kesinlikle beğenmeyeceğini söyleyebilirim (kendimden biliyorum). ancak tam tersini düşünürsek, domine edilmekten hoşlanan erkeklerin gözünde bu kadınlar birer tanrıça mahiyeti kazanabilirler.
Hiçbir kadında beğenmiyorum şahsen yani. İrina Shayk gibi bir kadında dahi çok kötü geliyor bence kadın da erkek de kendi cinsiyetine göre giyinmeli diye düşünüyorum ha ama giymek isteyen giyer tabikide sadece bana çok itici geliyor.
En İyi Cevaplar