Sen kızın sakızını çiğneme ama oral seviyoruz kızlar yapmıyor de..
Eşinizden İğrenir Misiniz (soru detayda)?
Sen kızın sakızını çiğneme ama oral seviyoruz kızlar yapmıyor de..
Sevgililik olsa hadi bir nebze yapılmama ihtimali var ama evlendikten sonra durum çok farklı. İğrenmek ne demek ya! O zaman yaşlandığınızda elden ayaktan düşünce altını değiştirmek size düştüğü zaman ne yapacaksınız? Evlendiyseniz birbirinizin bokuna bile kurban olacaksınız.
Ya o benim eşim canımın içi neden iğreneyim ben onun çiğnediği sakızıda , su içtiği bardaktan su da içerim, ayaklarını da yıkarım. İnsan sevdiğinden hiç iğrenir mi? Yazıklar olsun onlara iğrenenler varsa!
Ben de
Bende iğrenmem. O zaman öpüşmekte iğrenmelerine yol açmalı çünkü yine tükürük var. Herkesin düşüncesi kendine tabii ama eşler birbirlerinden çok iğrenmemeli bence..
Evet kesinlikle
Ben de igrenmem. En yakin arkadasim ameliyat olan sevgilisinin dışkısını bile temizledi. Sevgi biraz da bütün olmak bence kendin gibi görmek
Ne güzel söyledin 😊 Harika anlatmışsın
Teşekkur ederim ☺💓
Cevap
41Cevap
bak moruk ben kadınım hiç bir şeyinden iğrenmem ama sakız çiğnemek saçma geliyor gereksiz 10 kuruşluk şey için paylaşımcı olmanın ne anlamı var he çıkartsa ağzından tıksa ağzıma teredüt etmeden çiğnerim ama özelikle zor la alıp ağzıma sokup sokup çıkarmam
aynen iğrenmem o benim eşimse iğrenilcek bişey yok. son yazdıklarını beğendim en sevdiğim en sevgilim sözü çok güzeldi :)
Yaa yerim seni 😊
simdi sakizi cignerimm cignemem diyemem ama genel igrenmem heralde.. cunki bir insani canindan cok seviyosan onun her seyinide seviyosun igrenemessin yani.. igreniyosan yeterli sevmiyosun
kadının malum yerini yalayıp yuttuyorum, o da öyle. bunları yaparken birbirimizin çiğnediği sakızdan mı tiksineceğiz haha
Çiğnemem diyen tüm erkeklere sorsan oral ister ama..
keyifleri bilir banane onlardan..
...
.. .
Igrenmem tabiki ama şimdiki evlilikler genelde duygusal değil profesyonel yani karşılıklı çıkarlara dayanan evlilikler olduğu için aşk sevgi hikaye cevapların öyle gelmesine şaşırmamak lazım.
Maalesef günümüz kızlarının çoğu bu konuda eşi bile olsa hassaslar.
Kız erkek farketmiyor görüşleri ortada
Ben kızlarda görüyorum genelde çünkü erkeklerin midesi geniş oluyor 🙂
İğrenmekten ziyade tıbben de doğru değil. En basitinden uçuk virüsü bulaşabilir ve daha nice hastalıklar. Annemin babamın içtiği yerden su bile içmiyorum onun ağzına değen bir yere de dokunmam benimkine de dokundurtmam.
Annemi babami evleneceğim kisiden daha cok severim kalkipta babanin çiğnediği sakizi cigniyomusun? Evlenmis veya sevmis olman pislige goz yummak anlamina gelmez hijyenik degil onun agzindaki mikroplar sana geicek ben ayni bardaktan su içmem buda onu sevmedigimi göstermez ya da senin o sakizi cigniyor olman onu sevdigini kanitlamaz.
Eşle baba sevgisinin farklı şeyler olduğunu benim söylememe gerek yok herhalde
Babanı daha çok seviyorsun ama babanla sevişmezsin çünkü söylenmesi bile iğrenç değil mi? Yani örneğin çok saçma. İki sevgi çeşidi de farklı.
Koca sevgisi ve baba sevgisi farklı bir annenin çocuğunun ağzından iğrenemeyecek kadar çok sevdiğini düşünürsek iğrençlik diye bahsettiğiniz şeyin doğal olduğunu kavrayabilirsiniz.
Çiğniycen 😄😄 ya ölür müsün sanki bırak ya... Oyunbozanlar 😄
Ya 😄😄
Ben bilmem de eski kiz arkdasm cignedm lokmayi agzmdan alir cignesede igrenmezdi benden
Sen?
Oyle bir kizin agzndaki sakizj cignemkten nie igrenym daha fazlasini hak eder o
😊😌
:) :)
Kendi çıkardığım sakızı dahi bir daha çiğneyemem kaldı ki bir başkası iğrenirim tabi ki
Kendiminkini ben de almıyorum ama eşim olsa sanki herşeyi temiz gibi gelir bana :))
Yatakta hiçbir şeyinden iğrenmem ancak dişlerini fırçalamıyorsa vs vs gibi sebeplerle ağzına soktuğu sakızı çiğnemek de abes olur biraz.
Sakizini cignerim yarım kalan yemeğini yerim böyle şeyler sorun Değil de sumugu falan orası bana fazla gelir :d
sakız çiğnenmez be abla :D tamam öpüşürken ağzının içine giriyor olabiliriz ama sakız daha farklı birşey dişlerinin arasına giriyor falan ben yapamam. ama dişleri bembeyaz sırma gibiyse durum farklı tâbi
Sevgilimin çiğnediği sakızı çiğnerim, o kadar da değil
Kişisel sınırların belli oranda korunması gerektiğine her zaman inanırım eş olması onun sınırsız yetkiye sahip olması anlamına gelmiyor :D
sevdiğinden iğrenmez insan. iğreniyorsa sevmiyordur. olay budur. başka açıklaması yok.
eksi veren vatandaş niye eksilediğini bir gelsin anlatsında bizide aydınlatsın:)
Ben iğrenirim ama bu salyasından iğrenmek değil. Ne gerek var vücut sıvılarını karıştırmaya :D
Bencede sumuk abarti biraz fakat iğrenilmez fakat içi almayanda sevmiyor deildir.
Sakız olayı kötü, onun dışında burnunun akması vs gayet doğal şeyler.
Ben çiğnerim e öpüosun sevişiosun sakızımı iğreniosun saçma
Dişlerinin arasındaki yemek artıkları niye benim ağzımda olsun.. Ne yaşıyorsunuz siz : /
Çiğnemem.
sakızı da çiğnemeyelim mümkünse! abartmanın gereği yok.
Herkes sen değil herkesten aynı şeyi bekleme ve iğrenç bişey bu sevdiğimiz yapsada iğrenç aşık olduğumuz biri yapsada
İğrenç değil. Tüm erkekler oral istiyor ama sakız deyince bir haller bir haller...
Ha sen ona bozulduuun?
Sevgilim ya da eşim yok öylesine sordum ve hatta yorumlar beni öyle şaşırttı ki evlenmeden önce unutmazsam bu saçma soruyu eşim olacak adama soracağım 😄
Sitenin %90 ı abaza bırak sakız çiğnemeyi tükürdüğünü yalarlar kızların sonra burda egoist egoist ilk adımı o atacak kız şöyle olacak böyle olacak derler dediklerinin hepsi bana ters şeyler ve ben çiğnemezdim
Nasıl çiğnemezsiniz ya nasıl anlayamıyorum? O senin en sevdiğin ya iğrenç gelemez ki hiçbir şeyi.
Öpüşürken dişlerini emmiyorsun diye biliyorum sevgilinin ayrıca saatlerce dişlerindeki bakterilere temas eden sakızı alıp çiğniyosun sonra? hiç sağlıklıda değil
Yahu hala öpüşme diyorsun oraldan da bahsettim ona hiç değinmiyorsun... İşediğin yeri bile yalayabilir bu iğrenç gelmiyor da sakız mı iğrenç.. Bakteriymiş haspam.
Oral'a karşıyım uçkurundan gözü dönmüş insanlardan farkımız olsun.
Hadi oradan...
Düşüncemi mi yargılayacaksın kardeşim?
Yargılamadım, inanmıyorum sadece... Benim eşim olacak, ben onu emmek isteyeceğim o da "ben orala karşıyım farkımız olsun diyecek" sanmıyorum.. Ayrıca bir erkeği azdırdıktan sonra karısı bu isteğini dile getirse ve hatta devamını da getirse hiçbir erkek "dur emme ben karşıyım" demez.
sizin gibi gözü dönmüşleri gördükçe bir adım daha uzaklaşıyorum herşeyden.
Allah Allah? Ben miyim gözü dönmüş? Yahu beni deli ediyorsun sen..
Ee ben miyim yalancı?
Niye gözüm dönmüş olsun sen zevksizsin belki.. Sen hiç aşık olmadın herhalde? İnsan sevdiğine öyle bir bakışla bakar ki her zerresi hayranlık uyandırır kalbinde. Kirpiğinin tek teline bile sayfalarca şiir yazabilir.. Ya sevgi bambaşka birşey bir olmak gibi kendinden de öte sevmedikçe aşık olmuş olmazsın ki. Sevince kusurları bile sende hayranlık uyandırır. Bak şu an bile kendi kendime daldım uzaklara 😄 Ya sen deli misin ya sevgi bambaşka bir şey bakınca bile ağlayasın gelir aşkından Rabb'in tecellisini en çok görebildiğindir o kişi. Ya ne bileyim çok özeldir. şu an olmamış eşime aşığım resmen 😄 Ne biçim insansınız siz ya
Olmadım evet sizin gibi insanlar oldugu surecede olmayacağım
Sizin gibi insan mı? Ya neyim varmış benim! İnsanı çıldırtıyorsun.
Evlilikten soğudum yemin ederim ki sizin gibiler yüzünden..
Ama neden? Neyim soğutuyor ki?
Dönen gözleriniz.
Peki gözümün döndüğünü düşündüren ne?
Aynaya bak anlarsın.
Baktım çok tatlıyım 😄
Bakmak istediğin gibi bakıyorsun çünkü.
Nasıl bakmalıymışım?
Sözlerimden ciddi ciddi gidip aynaya bakmayı çıkartıp benden bunun cevabını mı bekliyorsun? "Baktım çok tatlıyım" birazda objektif bak istersen ben sana neye benzediğini ve nasıl olduğunu sormadım, aynaya bak derkende al kendini karşına objektif olarak düşün dedim ve farkettiysen şu an senin düşüncelerini yargılamıyorum kendi düşüncemi savunuyorum hiç bir zaman bir kıza yürüyen cinsellik gözüyle bakmadım sevgilim olmadı evet kendi neslim beni sevgiden alıkoydu uzaklaştırdı bir kızın elini tutmadım onu öpmedim sarılmadım sıcaklığını hissetmedim başımı eğdim kaderim bu dedim kimilerinin zoruna gitsede ve bence çok iyi birşey bu dindar değilim yobaz değilim müslümanda değilim ama müslümanım diye geçinip kendi dinlerine saygısı olmayan insanlardan nefret ediyorum ne iğrenç birşey oral ne kadar aşağılayıcı birşey ve eğer seveceğim insanın azgınlıktan gözü dönercesine yalayacakda ve ben yalayacaksam benim insanlığımada lanet olsun istediğini savun sende onlardansın.
Bir şey savunmuyorum bana hiçbir şeyi iğrenç gelmiyor seveceğim insanın. Ben de bir erkekle birlikte olmadım hatta ben de elini dahi tutmadım ve sana yazdıklarım da sadece cinsel şeyler değil kaldı ki cinsellik kötü de değil. İnsanın en sevdiği kişiyle en yakın olduğu onu en mutlu ettiği anlardan biri. Ben gözü dönmüşlük olarak görmüyorum aşağılanmak olarak da görmüyorum.
Herneyse..
Sadece cinsellik düşündüğümü, düşünmenize üzüldüm; ama evet herneyse.
Tamam.
Bir şey söylesenize kötü hissettim ben.
Kusura bakma amacım seni üzmek değildi özür dilerim sadece sinirlerim bozuldu
Belkide gerçekten haklısındır. Peki sence aşık biri nasıl görür sevdiğini. Bir de sen tanımla tabii istersen?
Ben hiç aşık olmadım bilmiyorum hiç bir kızlada yakınlaşmadım ama değer vereceğim insanı bulsaydım eğer dokunmaya bile kıyamazdım
Ben sakız konusunda hala aynı fikirdeyim ama diğerini düşünüyorum 😄 Şaka bir yana bilmiyorum ben sevdiğim zaman ölecek gibi seviyorum kız arkadaşlarımın da sakızını çiğnemişliğim var bu sırada, belki sana iğrenç geliyor ama bilmiyorum sanki sevdiğim insanı herşeyiyle seviyorum gözüme hiçbir şeyi çirkin gelmiyor. Hatta yine bir kız arkadaşıma olan sevgimden durup dururken ağlamışlığım var. Bilmiyorum neden böyleyim ama elimde olan bir şey değil, gerçekten. Sadece sen böyle söyleyince kendimi sapkın hissettim, ama sakız konusunda değil tekrar söylüyorum 😄 Ya bilmiyorum senin bakış açın kesinlikle sevimli.. Sadece farklı sevme biçimimiz var galiba
Bazı konularda sapkınım galiba cidden
Aynaya bakabiliyorsun yani artık?
Demin baktım çok tatlıyım derken ciddi olmadığımı sen de biliyordun zaten :)) ama benim söylediklerimi sapık olduğum için yabana atıverme : ) Bence aşık olduğunda sakızından bile iğrenmeyeceğini anlayacaksın. Çünkü o senin hayat arkadaşın, bir gün hasta olacak burnu akacak, belki kusacak, bir gün yaşlanacak ve belki sana muhtaç kalacak.. İnsanların çocuğuna duyduğu sevgi gibi işte
Belki bir gün diyelim o zaman
🤗😌
:).
Aseksüel olma ihtimalin var mı 😄 Tamam şaka sadece bir an düşündüm o kadar :))
O ne demek bilmiyorum bile.
Seks yapmayan, yapmak da istemeyen.
Hayır değilim sadece insan gibi olsun istiyorum herşey.
Tamam kızma sadece merak ettim ve neler düşündüğünü çok merak ediyorum, tüm düşündüklerini merak ediyorum
Neden
Bilmiyorum
Ne önemi var?
Aynı düşünmediğimize göre, senin düşüncelerin ufkumu genişletecektir. En azından neyi neden düşündüğünü öğrenmiş olurum. Doğru gelirse yeni bir doğrum olmuş olur
Anladım
İkimizin de gizli olduğunun farkındasındır herhalde?
Farkındayım
Yani bu konuşmaya tenezzül etmiyorum gibi bir şey mi demek oluyor
Konuşuyoruz ya?
Evet ama konuşuyor gibi hissetmiyorum. Tavrına anlam veremiyorum sana tecavüz etmeyeceğim. Eğer konuşmayı düşünürsen numaramı vereceğim çünkü bu hesabı sileceğim.
Ben genelde kimseye numaramı vermem ama istersen özelden yazabilirsin
Zaten ben vereceğim. Konuşmayı düşünürsen yazarsın ve hala gizlisin profesör bey
Olur
Sanki biz herkese numara dağıtıyoruz 😒
Markete gidiyorum gelince yazarım.
Seni bıçaklama şansım olsa bıçaklardım
Daha önce şansı olanlar yapamamıştı bunu
Ya 😄 Sen nasıl bir çocuksun böyle
Nasıl bir çocuğum?
Tuhaf
İnsanları kaçıran tipsiz geçimsiz bir insanım
Ben kaçmadım
Görünce kaçarsın.
Neye benzediğin beni ilgilendirmiyor 😄
Evet haklısın.
Bu kadar nazlanmanı neye borçluyum
Telefondan giriyorum gizlilikten çıkamıyorum bu yüzden bir önerin var mı?
Hmm soruyu beğen ben seni bulayım
Peki
Beğendim
Psikopat diye başlayan mı?
Belli olmuyor mu?
Bence iğrenç. Sevgiliniz demişti o soruyu hatırlıyorum.
O konuda da çiğnemem demiştim bu konuda da çiğnemem diyorum.
Ne alaka şimdi o ayrı bişey, niye sakızını çiğnicem çiğnemem.
ben onun ağzından yemek bile yerim
öperken dili ağzının içinde gezerken bir sorun olmuyor ama?
sevdigim. kisi icin kendimden vazgeciosam onu hayli hayli yprim
İğrenmem tabi ki. Çiğnediği sakızı çiğnerim sevdiğimin
Cignemem onun mendebur çürük disleriyle mi evleniyorum ben
Son cümlelerin baya iyimiş 😊
Teşekkürler 😊
Ricalar 😊
İgrenmem o benim herseyim
😊😊
Ne alakası var ya çiğnediği sakız çiğnenir mi fakirliğin bu kadarı
Igrenmem kusmuk hariç hiç dayanamam o ana
Herkesin hassas bir şeyi vardır o kadar da olur tabi ama ben kusmuğundan bile iğrenmem sadece çok üzülürüm onun hasta hâline..
Hasta haline üzülürüm tabi de kusan birine dayanamam bende çıkarırım. Altını temizledigim yeğenlerim de dahil buna.
Anladım seni kesinlikle 😊
Sakız çignemem normalde ama onun agızndada cignenemem niye cigniyim mk
Herkes seninle aynı görüşte olacak diye bir kaide mi var?
insanlik hali. her kes ayni dusunemez
Senin fikrin ne 😊
😊😊
:)))
Çiğnediği sakızı tabi ki çiğnemem. Oldu olacak Besinlerin Oksitlenmiş Katı halini de yiyelim.
Sakız yani abartılacak ne var öpüşürken neresiyle öpecek sanki?
Çiğnerim yalarım heryerini iğrenmem fazla
İğreniyorsa sewgi gerçek ya da büyük değildir
aynı fikirdeyim sizle..
Eşimin hiç birşeyinden iğrenmem
onunla öpüşüyorsam çiğnerimde
tükürse yalarım be ne dion sen
@babyfat seviyoruzda kıymet bilen yok hocam
@babyfat Boşverde nereye kadar
iğrenmem, hatunu yalayıp yutarken iyi ama :)
Hayır tabiki.
Hangisine hayır
İğrenmem. Sakızını da çiğnerim kaşığını da kullanırım.
😊😊
Çiğnerim
Ne kadar sevsende saglik açısından iyi degil
Sümükten igrenmemek nedir yav.
İğrenmem ama aynı sakızı çiğnemeye ne gerek var 😂
Ben bkunu yemiştim bir ara renk olsun diye oh ya
Ben tiksinirim
iğrenmem
cignerim :)
Çiğnerimm
Ben çiğnemem
hayır :)