Eşinizin sizi terslemesi?

Merhaba eşim soğuk bi insan, çok gülmez, genelde ben şakalaşırım onla. Genelde suratı asıktır, bana ters bişey söylediğinde ben niye böyle konuşuyorsun dediğimde, sana bişey denmeyecek mi ne var dediğimde diyor ve üstü kapanıyor. Gece ev çok sıcak oluyor cereyan yapılmazsa serinlemiyor. Birinci katta oturuyoruz ve bende heryeri açamıyorum eve biri girer diye çünkü dükkan üstündeyiz, neyse gece uyandım sıcak ter ledin mi dedim, bana ters ters baktı, sonra heryer kapatırsan bmyle olur dedi, bende ev dükkan üstü dedim,. oda ters bi şekilde onu almadan önce düşünecektin diyor, bende bunu alabildik anca diyorum saf gibi daha, ozmn konuşmuyacan dedi. Brnim uykum açıldı, 3-4 saat uyumadım, sabah konuştuk anlattım durumu. Küsersen küs napıyım diyo. Hep suratı asık zaten annemler nezmn gelse suratı 5 karış, gülmez zor konuşur, sıkıldım artık, küsüncede konuşmaz bir hafta, ama annesi babasının gözünde bir numaradır, kısacası ben bu durumdan yoruldum, ne yapmam gerek bilmiyorum,3 aylık bebeğim var bir dk trip yapmadım ama sıkıldım gerçekten

Eşinizin sizi terslemesi?