Sevgiliniz ya da eşinizle nasıl tanıştınız? Detaylı bir şekilde yazar mısınız?
annem gormuş beğenmiş yolda takıp etmiş evine kadar sonra eve geldi burda oturmadıkları teyzesını zıyarete gelmıştı aılesıyle annem teyzesını tanıdıgından evıne gıtmiş tanışmışlar geldi bana soyledı bı gıt bak dedım gıtmiş gormuş tanışmış bizde usul boyle bende askerden gelelı 6 ay olmıştu akşam da istemey gidelim dedi olur dedim gittik akşam ben babam annem çay içtik eşimin teyzesının gelını de annem tarafından akraba ıdı yan odaya çagırdı beni gittim odaya eşim ordaydı yerınde duramıyor arkasını donmuş hareket halındeydı ben odaya gırdım selam verdım arkasını dondu aman allahım ınsan bu kadra guzel tatlı olurmu ya beynımde bı şimşek çaktı sankı bende heyecanlıydım. bize çay getirdi otur dıyom oturmuyor cok heyecanlıydı ben heyecanımı yendım onuda rahatlatacak bır ıkı soz soyledım adımıı soyledım ısmını sordum derken sakınleşti biraz kendımden bahsettım onada sorular sordum derken ısındık. ılk goruşte aşk derler ınanmazdım başıma geldı ve ılk goruşte aşık oldum. biz sıze haber vereceğiz dedi 1 hafta sonra eşimin babası babama memlekete gıdelım amcalarınında gorusunu alalım dediler annem neredeyse vac gececektı babam ben bu gelın ıcın dunyanın o bur ucuna gıderım dedı. babam bı tanedir. gıttıler eşimle biz anlaşmıştık soz keselım daga ıyı tanıyalım dıye. kızı verdıler 2 ay sonra nışan 3 ay sonrası da evlendık hala ona aşığım.6 yıl oldu ıkı erkek çocuğum var ılk gunkı gıbı aşığım ıyıkı var çok mutluyuz. ufak tefek trıplerınıde cekerım tabı doğal ben onun trıbını de yerım :D kafanı şişirdim sanırm
Güzel hikaye Maşallah Rabbim daim etsin kardeşim Mutlu lugunuzu çocuklarınıza anlatcginiz iyi bir hikayeniz var :) inanmazdım ilk görüşte aşk demissin ya o senin kismetinmis zaten kacis yok ondan oldu bu heyacan vs kader yazilmis :) kısmet hersey kismetlisinn bnce her erkek annesinin beğendiğini kizda bgenmez ayrıca ;)
@duygusal38 Allah razı olsun annem işini biir
Amin cümlemizden annenzin ellerinden öperim bnada dua edin :)
@duygusal38 allah hayırlı bır kısmet cıkarsın karşınıza inşaallah
Amin amin inşallah sagolunnn
ALLAH sevginizi daim etsin. mutluluklar
teşekurler
teşekurler eig için
Oo haketmisinnn :)
İlk eşimi ilk gördüğümde okuldan (lise) evine gidiyordu. Çok güzel 1 kızdı. Her karşılaşmamızda bana bakıyordu. Sonra onların sokağında yürürken balkonda gördüm. Balkon evin yanında idi. Tam evlerinin önünden geçerken balkondan eğildi ve bana baktı tekrar. İçimden tamam dedim. Apartmanlarına girdim ve kapı numaralarını öğrendim. O sırada İstanbul'da öğrenci idim üniversitede. İstanbula gittiğimde ona mektup yazdım.( O zamanlae cep telefonu ve internet yoktu. Mektubuma yanıt verdi olumlu 1 şekilde. Sonrada evlendik.
Çeşmede tatilde tanıştık bu yaz :D otelde yan odamda kalıyordu sonra kuzenimle konuşmuş yanındaki kız kim adı ne falan öyle işte :D
Sokakta karşılaştık bir kere sonra bir kaç defa daha. Niye bakıp duruyor bu salak derken faceden tanıştık şu an birlikteyiz :D
Cevap
18Cevap
Çarpışarak. Şöyle oldu, sokakta karşılıklı yönlerden gelirken su sıçratan arabadan kaçmak için bana çarptı ve elindeki kitapları da yere düşürdü. Ben hemen eğilip kitapları toplamaya başladım ama o arada da içimden hayvan gibi şey yapıyorsunuz diye söyleniyordum. O da özür içerikli cümleler kurarak bana yardım etmeye başladı. Kitapları topladıktan sonra şey sizinde ıslanmanıza sebep oldum isterseniz evim yakında gidelim ve üstünüzü kurutalım dedi. Bende, gerek yok teşekkür ederim diyerek teklifi hemen kabul ettim. Ertesi günde evlendik
ama yok ki bir kedim var sokaktan buldum kış ayında Ankara ayazında buldum onu donmak uzereyken o ışıltı gözlerıyle her baktıgında bana mınettarım sana dercesine
Benim bir sevgilim oldu onunlada yanlışlıkla sosyal medya üzerinden küfür ederek tanıştım (ama aynı okuldaydık fakat o beni tanımıyodu) 😂
Bizimki öküzün trenle buluşması gibi oldu.. Çok fazla baktım tren geçerken.. O da verim artık şuna dedi sevgili olduk 😉
İş yerinde. 2 hafta sonra açıldım. Ve oldu ✅ mutluyuz
kimseyle tanışmadım bn istemedim.
Evcil hauvanları seviyorum
yok yazamam bana kalsın
Yok kimsem annem var beni dogurdu oyle tanistik
Hangi sevigli? hangi eş?
Ohooo ayrıldık bile biz 😂😂
ne sevgilim oldu ne eşim
ilkokul arkadasimdi 😅
bende bilmiyorum :) benim içinde sürpriz olacak :p
Tanışmadık
Zalıımın kızı Halen gelmedi nerdesin
İNternetten:)
eşin mi şimdi
Nİşanlım :)
nasıl tanıştın. nasıl güvendin. bu netten olan evlilikler bana garip geliyo.
Banada garip gelirdi ama öyle olmuyormuş başına gelince anlıyor büyük konuşurdum. biz tesadüfen oldu ve arkadaş olarak 2 yıl durduk. herşeuimiz aynı çıktı fakültemiz okulumuz, ailemizin evi tanıdıklarımız. yani bu tamamen şans kader bu bizim kısmetimiz. tabikide tam terside olabilirdi bizde Abazalık terslik kötü olan bir durum olmadı bu başkasına olmayacak diye bişey Yok. ama şunu söyleyim benimle aynı olanı kader karşılaştırdı bizi..
detaylı olarak anlatır mısın. mesela nerde tanıştınız ne kadar süre sonra buluştunuz. buluştuktan sonra mı aşık oldunuz
Buluştuktan sonra arkadaş kaldık yavaş yavaş oldu herşeyimiz acele etmedik tanıdık. sizindemi öyle
yok kısmet olmadı. güven olmuyor. nasıl güveneceğimi bilmiyorum
Güvenmeyin o zaman
Tanışamadım 🙈
yokki tanısayım
Yok tanışmadım
Henuz tanismadik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar