Aşk İlişkileri Sevgilinizle/ eşinizle nasıl tanıştınız? olasılıklararenedak Takip Et Master Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Soruya herkesi beklerim Güncellemeler+1 yıl Süreç nasıl oldu Sevgilinizle/ eşinizle nasıl tanıştınız? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 46 , eic 53% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı. Arkadaşlar tanıştırdı. 1 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Sitede 1 2 Yorumla olasılıklararenedak +1 yıl Buradan mı Illecebrous +1 yıl evet
Smilinggirll Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 614 cevap paylaştı. İnternet sitesi ile 1 2 Yorumla olasılıklararenedak +1 yıl Peki ne oldu da bu adamla evet olur dedin ne ne zaman hoşuna gitti Yorumla Smilinggirll +1 yıl Bilmiyorum ben de anlamadım her şey kendi kendine gelişti o ayrılmadı inat etti seviyorum diye sonra evlendik çok kavga ediyoruz birbirimizden de ayrilmiyoruz ben de çok seviyorum o da Yorumla
kbrbbcn998 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 45% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 591 cevap paylaştı. Facebookta 😂 2 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Daha tanışmadım.
Arkadaşlar tanıştırdı.
Sitede
Buradan mı
evet
İnternet sitesi ile
Peki ne oldu da bu adamla evet olur dedin ne ne zaman hoşuna gitti
Bilmiyorum ben de anlamadım her şey kendi kendine gelişti o ayrılmadı inat etti seviyorum diye sonra evlendik çok kavga ediyoruz birbirimizden de ayrilmiyoruz ben de çok seviyorum o da
Facebookta 😂
Henüz tanışmadım
Olmadı öyle birileri