Gerçek bir öpüşmeyi ilk kez ne zaman, nerde, nasıl yaşadınız, neler hissettiniz?
(ben bambaşka bi boyuta geçtim :D tansiyonum düşmüştü hatta)
(ben bambaşka bi boyuta geçtim :D tansiyonum düşmüştü hatta)
20 ocak 2005
soğuk, ayaz bir adana günü
üstünde siyah bir etek vardı
neydi o 100.yıldaki doğal parkı mı neyse orasıydı.. hatta o fıskiyeleri gören şadırvanı hatırlarım. Minicikti o çamlar.
Hava öyle soğuktu ki, titriyorduk. Yan yana ne akılsa orada oturmuş, sohbet ediyordur. Sonra sarıldık. Yanağını öpüyordum. Burnunu öpeyim dedim. Ben, burnundan öpmeyi severdim. Sonra birden dudaklarımız buluştu. Öyle güzel bir andı ki.. Kalbim aynı şu an olduğu gibi çarpıyordu. Ellerimiz hem soğuktan hem heyecandan titriyordu. Sanki zaman durmuştu. Bir ara, ee şimdi ne yapmam gerek, acaba dilimle ne yapmalıyım diye düşündüm. Dudaklarımız, sanki dans ediyordu. Belki o an, şimdiki gibi gözümden bir damla yaz süzülmedi ama dudaklarımızda sanki kalbimiz atıyordu. Ne kadar zaman geçti bilemedim ama kaybolmuş kendimi ararken dudaklarının çektiğini hissettim. Her zamanki gibi o ilk öpüşmede de minik öpücüklerle sonlandırmıştık öpüşmeyi.
Hayatımda hissettiğim en garip histi. Dudaklarımda onun hayali geziyordu. Öyle güzeldi ki, o his gitmesin diye o aksam su bile içmedim.
Vay be hayatımda ilk ve tek öptüğüm dudaklar onun dudaklarıydı.
o beni düşümüyordur. düşünseydi ayrıldıktan 2.5yıl sonra tekrar beni aradığında tekrar kaybolup gitmezdi. ama ben özledim, onu herşeyiyle özledim.
dediğin gibi sanki uzayda olmak gibiydi, sanki zaman durmuştu. asla unutmadım o anı.. hatta bazı bazı dudaklarımda hissederim o öpüşün hissini..
Benimkisi biraz komik küçüktüm yaşım 6 idi sanırım kız arkadaşım bize gelmişlerdi annesiyle biz dışarda oynarken arkadaşımı öpmek istemişim öpebilirmiyim dedim yok dedi her defasında sonra içeri girerken öptüm öptüm ama herkes bize bakıyordu::))
Vay vay milletin tansiyonu düşüyormuş .
İlk öpüşmeyi hatırlamıyorum ne hissettiğimi demek
o zamanda bir şey hissetmemişim.
Öptüğümde heyecanlanan insanlarla aynı şeyi hissetmemek
çok kötü.Hiç bir şey hissetmiyorum
Sanırım kalbim buz benim.
8. sınıftım, sinemada oldu, aynen tansiyonum düşmüş ateş basmıştı :D
Cevap
11Cevap
3 yıl anasınıfı okuyarak rekor kıran birisi olarak 5 yaşımdaydımadı da seraptı ( hiç kasmam:p ) aşıktım kartpostaldaki cocuk hesabı , masumane , sadece manevi tatmin vardı o zamanlar :) nerede o eski cocukluk aşkları :(
5-6 yaşındaydım..öptüğüm kız...şimdi biz evnemiş mi olduk diye sormuştu...? Doktorculuk oynuyorduk da..kih..kih..kih..
Hatırlıyorum. 15 yaşındaydım. Kız arkadaşım bana öpüşmeyi bilmediğimi söyleyip saatlerce öğretmeye çalışmıştı. Çok ezilmiştim karşısında
deniz kenarında uçurumun yanında öpmüştüm, ilk adamakıllı öpüşmeydi, dudaklarının titrediğini hatırlıyorum, birde gözlerini dudaklarıma dikip bakışını
7 yaşındayken oldu.Çok utanmıştım.O yaşta psikolojimi bozdu kaşar.
Liseden mezun oldugum yıl ,arabada,kendini bi bok sanan
Insan evladıyla
hahah:D
16 yasında ilk sevgilimi opmustum biraz acemidim ne yapıcagımı bile bilmiyodum :D simdi oooo :D
Çok soğuk bir havada sahilde soğuktan hiç birşey anlamadım.
o hissi çok az hatırlıyorum güzeldi bana öpüşmeyi öğretti.
hatırlamak dahi istemiyorum.
Sonradan sevdin mi
Opusmedim nasil hatirlaya bilirim:)
:)
midem bulanmıştı :)
Hatırlamıyorum .
çok hoştu ne diyebilirim ki :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar