İlk öpüşme anınız ve hissettikleriniz nelerdi?

akla geldiğinde bazen güldürendir. ilk sevgilimle yıllar önce sinemaya gitmiştik. bir yaz günüydü. o zamanlar tüm zamanların birbirine en aşık, en mükemmel çifti sanıyorum bizi tabii. neyse efendim, filmi izleyeceğimiz salona geldik koltuklarımıza oturduk. birbirimize sarılmış bir şekilde filmi izliyoruz. işte o sırada öldü ne olduysa. çocukken anam sürekli derdi, oğlum kimseyi dudaktan öpme. hastalık bulaşır. bir şey olur. anam, temizlik hastasıdır. hijyene çok önem verir. ben de obsesif bir insanım, aklıma gelir bazen böyle düşünceler. ama bilemezdim ki o cümlenin o an her şeyi bok edeceğini. filmi izlemeye devam ederken, hiç beklemediğim bir anda sevgilim yüzüme yaklaştı ve öptü dudaklarımdan.* öpüşmeye başladık. o an sanki sakinleştiriciyle uyuşturmuşlar da bir şey hissetmiyor, hareket edemiyorum* ; ama gözlerim açık. bir yandan çocukken anamın söylediği cümleyi düşünüyorum, bir yandan ise kızın "beni istemiyor musun" sorusuna ne cevap versem diye düşünüyorum.* o günden sonra nazara geldim. kısmetim kapandı. ilk öpüşme benim için gafil avlandığımdan dolayı tam bir fiyaskodur.
İlk öpüşme anınız ve hissettikleriniz nelerdi?