• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri

Birini sevdiğini nasıl anlarsın?

silaerbay16
silaerbay16 Takip Et
Xper 2 Yaş: 27
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
813
Yapay Zekaya Sor

Birini sevdiğini anlamanın yolları nelerdir? Birini sevdiğini nasıl anlarsın?

sevdiğimi nasıl anlarım
Sevgi Soruları Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
21 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • IceQueenn
    IceQueenn Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 32
    +1 yıl

Birinin bizi sevdiğini nasıl anlayabilirim?

Bir gülüş, bakış buna yeterli midir diyorsan sen de bu yazıya aitsin. Birinin sevgisini anlamak hiç te kolay olmayabilir. Elbette emin olmak için her davranışa çok dikkat etmek gerekebilir. 🎀

Seven kişi nasıl davranır?

Genelde seven kişi karşıdakinin de sevdiğini anlaması ve cevap vermesi için çok açık sinyaller verir. Diğer insanlara göre daha fazla ilgi gösterir, daha çok yanında olmak ister, onlardan farklı bir ilişki istediğini belli etmeye çalışır. Sizin hakkınızda önemli detayları hatırlar, bilir. Örneğin saçını mı kestirdin veya yemek yemeye başlamadan önce hep su içersin biliyorum, gibi detaylara da sahipse o zaman size ilgisinden emin olabilirsiniz.💟

Beni sevdiğini nasıl anlayabilirim?
    Beni sevdiğini nasıl anlayabilirim?

Peki, seven kişi nasıl konuşur?

Sizinle daha samimi konuşur, diğer insanlarla konuştuğundan farklı konuşur. Sizi dinler, takdir eder, sevgi ve saygı ses tonundan hissedilir. Biz olarak konuşabilir, ki bu da sizi ayrı bir yere koyduğu anlamına gelir. Size karşı daha dürüst konuşuyorsa ve sizinle bireysel olarak bir şeyler paylaşmak istiyorsa size karşı hisleri olabilir.👩‍❤️‍👨

Seven kişiye sevip sevmediği açıkça sorulur mu?

Bazen sormak gerekli olabilir. Eğer karşılıklı hisler ve niyetler net ve açık seçik değilse, konuşmak ve netleştirmek en iyisidir. Bu durum, ilişkinizi daha sağlıklı bir zemine taşıyabilir. Ama tabii ki, böyle bir soruyu sormadan önce, kişinin sinyallerini doğru okuduğunuzdan emin olun. 😊

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Fırsat Avcısı Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 263,8b cevap paylaştı.

Gözlerinden ve bakışlarından.

Gözler ve bakışlar bir insana çok şey anlatabilir bazen karşınızdaki kişinin tek bir bakışı sizi süzmesi ya da gözlerinin için de o parıltı aslında her şey özetliyor diyebiliriz. genellikle insan her ne kadar saklasa da ya da söylemese gözler kalbin aynasıdır. yani gözlerinin o parıltısı ya da sürekli bakmak istemek ya da sürekli sevdiğiniz kişiye bakmak aşkı belki de en iyi anlamanın yollarından birisidir. insan aşık olduğu bakarken buna engel olamaz. göz göze geldiğiniz zaman gözlerinizin parlaması, kalp atışlarınızın hızlanması, ve daha heyecanlı olmanız aşık olduğunuzun göstergesidir.

Aşırı duygusal olmak.

İnsan sevdiği insana karşı her zaman naziktir. aşık olduğunuz zaman hiç olmadığı kadar savunmasız ve duygusal olabilirsiniz. aşka yenik düşmüşsünüzdür artık sizin için kaçmak yok demektir, yani aşık olduğunuz zaman aslında çok kolay üzülebilirsiniz bazen ilgi görmemek ya da aşık olduğunuz kişinin sizinle ilgilenmemesi kalbinizi çok fazla kırabilir sizi çok fazla üzebilir. bu tarz durumlarda anlamalıyız ki aslında siz çoktan aşık olmuşsunuz demektir. sevdiğiniz kişinin bir sözü bile sizi incitebilir. ya da ağlayabilir üzülebilirsiniz. kısaca çok duygusal ve kırgın bir dönemden geçiyor ve sürekli o kişiyi düşünüyorsanız aşıksınız demektir.

Sevdiğiniz kişiden etkilenmek.

Eğer ki aşık olduğunuzdan emin değilseniz ya da kendinizi farklı duygular içerisinde hissediyorsanız burada yapmanız gereken ilk şey duygularınıza bakmaktır. eğer ki o kişinin gözlerine baktığınız zaman heyecanlanıyorsanız. sürekli onu düşünüyorsanız. bir sözü bile sizi mutlu etmek için yetiyorsa, hayat o kişi olmadan size anlamsız geliyorsa. ve tek düşünceniz o kişiyse aşıksınız demektir. bunu en iyi içinizde yani kalbinizde hissedebilirsiniz. insan aşık olduğu zaman genel olarak daha önce hiç hissetmediği karmaşık duygular içerisine girebilir. aklında ve düşüncelerinde tek bir kadın vardır ve o kadını sürekli düşünür hayalini kurar. sevdiğiniz kişi ile geçireceğiniz her saniye bile sizi mutlu etmeye ya da evlilik hayalleri kurmaya yetecektir.

Sürekli düşünüyorsanız aşıksınız demektir.

Eğer sürekli sevdiğiniz kişiyi düşünüyorsanız aklınızda sadece o kişi varsa veya önemli bir iş yaparken bile o kişiyi düşünmekten vaz geçemiyorsanız aşıksınız demektir. ve artık sizin tek gerçeğiniz o kişi demektir.

Kaybetme korkusu yaşıyorsanız.

Eğer kaybetme korkusu yaşıyorsanız o kişiyi kaybetmekten çok endişe duyuyorsanız ve stresli hissediyorsanız aşıksınız demektir. çünkü insan aşık olduğu zaman öyle korkar ki o kişiden uzaklaşma fikri ya da sizin sevginize karşılık vermemesi, ya da kıskançlık gibi durumlar aslında sizin aşık olduğunuzu ve o kişiye karşı kalpten sevgi beslediğinizi gösterebilir.

Aşık olduğunuz kişiye güvenmek.

İnsan sevdiği ve aşık olduğu kişiye güvenmek ister. onun her hareketine güvenir sevgisine güvenir ve en başta kendisine güvenir. çünkü aşk karşılıksız sevgi demektir. sevdiğiniz kişiden etkileniyorsanız ona saygı duyuyor güveniyorsanız gerçekten aşık olmuşsunuz demektir. bu yüzden güven olmayan aşklar bitiyor. aşkta en önemli şeylerden bir tanesi güvenmektir. eğer kendinizi biliyor ve güveniyorsanız aşık olmuş olabilirsiniz demektir.

Ben aşık olduğumu nasıl anlarım?

Ben aşık olduğumu genel olarak hissederim. yani kalbimde hiç hissetmediğim bir sevgi hissederdim. bir heyecan hissederdim. sanki yeniden doğmuş gibi ya da hayat benim için yeni anlam kazanıyormuş gibi. yani aslında bu öyle bir duygu ki daha önce hiç sevilmediğim için aslında hissetmediğim kadar mutluluk hissederdim. kendimi özel hissederdim. sadece sevdiğim kadını düşünürdüm sevdiğim kadının hayalini kurardım. birlikte sevgili olacağımız ya da evleneceğimiz günlerin hayalini kurar ve onu düşünürdüm. bu benim için yeni bir duygu demek olurdu. aşırı heyecan yapardım, sürekli konuşmak isterdim sevdiğim kadına iltifatlar etmek isterdim. sevdiğim kadına aşkımı itiraf etmek isterdim. çünkü aşk o kadar özel bir duygu ki bunu bütün kalbimde bütün bedenimde hissederdim. ve o zaman işte aşık olduğumu anlayabilirdim. sevdiğim kadını etkilemeyi denerdim beni sevmesi ve benden hoşlanması için. çünkü insanlar birisine gerçekten aşık olduğu zaman onu etkilemek için her şeyi yapabilirler.

Aşık olduğumu başka ne şekilde anlayabilirdim? benim için söylemek gerekirse aşık olduğumu anlamak üzere kısa kısa şu maddeleri ekleyebilirim son olarak.

• Aşırı mutluluk.
    • Heyecan.
    • Sevinç.
    • Merak duygusu, sonuçta insan sevdiği kadını sürekli merak eder.
    • Onun mutluluğu bile beni mutlu etmeye yeterdi, kendimden önce aşık olduğum kadının mutluluğunu düşünürdüm.
    • hediyeler alırdım sürprizler yapmak isterdim.
    • Gece uyurken bile onun hayalini kurardım
    • Sürekli mesaj yazmak, sesini duymak, ya da konuşmak isterdim.
    • Aşırı özlerdim, onu her saniye görmek için bahane bulurdum ya da bunu ona sürekli söylerdim.
    • Kendini beğendirmek, yani aşık olsaydım sevdiğim kadını etkilemeyi denerdim.
    5
    0 Yorumla
  • SusamSokağıSakini
    SusamSokağıSakini Takip Et
    FenomenYoda Yaş: 32
    +1 yıl

Ah duygularımız... Bazen bizi yanıltıyorlar değil mi? Normal zamanda bile yanlış yönlendiren duygular birini sevdiğinde bize neler yapmaz? :D Birini sevdiğini nasıl anlarsın bakalım.

Birini Gerçekten Sevdiğini Nasıl Anlarsın?

birini sevdiğini nasıl anlarsın test
    birini sevdiğini nasıl anlarsın test

Hislerin sana yol gösterecektir bu konuda. O'nu gördüğünde sebepsiz yere mutlu oluyorsan, heyecanlanıyorsan, her hareketini izliyorsan, boş kaldığın anlarda ilk aklına geliyorsa sen onu seviyorsun.

Bunun bir ileri seviyesi karnında kelebeklerin uçuşması, iştahsızlık ve aklını toparlayama, sürekli onu düşünme, onsuz bir dünyanın boş olduğunu düşünme gibi şeyler var. Ona da zaten aşk diyoruz. :D

Birinin Seni Gerçekten Sevdiğini Nasıl Anlarsın?

İşte işin en zor kısmı burası. Birinin seni sevdiğinden hiçbir zaman yüzde 100 emin olamazsın. Elbette karşı tarafın bazı hareketleri sana olan ilgisini az-çok belli edecektir. Hisler gizlenemiyor. Hele konu aşksa. 😊

Seni takip ediyorsa, gözleri hep senin üzerindeyse, sık sık göz göze geliyorsan, sana karşı ilgili davranıyorsa, senle saçma sapan bir konuda da olsa iletişim kurmaya çalışıyorsa, sohbet ortamında odağında sen varsan tebrikler bir sevdiceğin var.

Aşık Olunca Nasıl Hissedersin?

Bu kişiden kişiye değişir. Ama en temel duygu heyecandır. Onu görünce, düşününce heyecan kaplar içini. Onu düşünmeden bir anın geçmez. İçinde hoş bir boşluk oluşur. Ayakların yere basmaz. Toz pembe bir dünyada, bulutlar üzerinde yürürsün. Ah ne güzel duygular! Aşık olasım geldi. 🥰

Sevgilimi sevdiğimi nasıl anlarım sorunu cevaplamaya çalıştım, umarım kafandaki soru işaretlerini bir nebze olsun giderebilmişimdir. 😇 Ne olursa olsun, bu hisler güzel hisler. Tadını çıkarmaya bak. Çok sev, çok eğlen, çok vakit geçir. Ve en önemlisi, seviyorsan git konuş bence, bekleme! 😊

1
    0 Yorumla
  • KaanCan1
    KaanCan1 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 62%
    +1 yıl

Kalp atışların bir değişik atmaya başlar tuhaf bir hiss.. Merak edersin konusmak istersin ama konuşamazsın :D

2
    9 Yorumla
    • silaerbay16
      silaerbay16
      +1 yıl

seni sevse bile mutlu edemiyorsa ya sevgisini gosteremiyosa yinede gidermisin

Yorumla
    • KaanCan1
      KaanCan1
      +1 yıl

Beni seviyosa o bile yeter.. Ama mutlu edemiyosa hangi konuda?
      Bende onu seviyosam giderim sevgisini de almasını bilirim :)

Yorumla
    • silaerbay16
      silaerbay16
      +1 yıl

her konuda mutlu edemiyorsa iyi davranmıyor tersliyor bulusmaya gelmiyorsa baska seyleri benden üstün tutuyorsa

Yorumla
    • KaanCan1
      KaanCan1
      +1 yıl

Sevgisinden şüphe etmeye başlarım o sıra.
      Egoist biri olma yolunda da ilerliyosa o sıra bitirirdim.. Kendini ne sanıyo la bunlar :D

Yorumla
    • silaerbay16
      silaerbay16
      +1 yıl

zaten bitirdimde 😊 tuhaf hisettim

Yorumla
    • KaanCan1
      KaanCan1
      +1 yıl

Normaldir ilk 3-4 haftayı atlattın mı rahatsın.. Sana yaptıklarını düşün 😠

Yorumla
    • silaerbay16
      silaerbay16
      +1 yıl

aynen

Yorumla
    • KaanCan1
      KaanCan1
      +1 yıl

Seven insan niye soğuk davransın zaten dert etme ( ^_^ )

Yorumla
    • silaerbay16
      silaerbay16
      +1 yıl

aynenn 😊😊

Yorumla
  • ahusiderinn00
    ahusiderinn00 Takip Et
    Fırsat Avcısı Yoda Yaş: 22 , eic 98%
    +1 yıl

1) Onunlayken kendini mutlu hissedip hissetmediğine bak.

Bu belki de en etkili yol. Ben birine aşık olup olmadığımı anlamak için onla baş başa bolca vakit geçiririm. Beni güldürebiliyorsa, mutlu olmuşsam ve tatmin hissediyorsam bu gerçekten kendi içimde ona karşı boş olmadığımı gösterir. Ve eğer ona karşı duygularım varsa konuşmaktan hiç çekinmem. Çünkü aşk, beyaz atlı prensin seni bulduğu ve hayatını peri masalına dönüştürdüğü bir şey değil. Bunlar pembe yalanlar... 😄

(Eğer onunlayken rahat hissedememişsem ve bana karşı mesafeli davranıyorsa, kısacası elektrik alamadıysam başlamadan bitirmenin doğru olacağı kanısındayım.)

2) Seni aradığında veya sana mesaj attığında heyecanlanıp heyecanlanmadığına bak.

Bana mesaj attığında telefonun üzerine atlıyorsam ya da bir ihtimal aradığında elim ayağıma dolaşıyorsa geçmiş olsun bana. Çünkü aşk batağına düştüğümün resmidir. Ve o sırada ne kadar meşgul olursam olayım geri dönüş yapmaya çalışırım. ✨

(Mesajlarına yazacak bir şey bulamıyorsam ya da çeşitli bahanelerle yazmıyorsam hislerimi tekrar gözden geçiririm. Belki de sadece arkadaş olarak sevmişimdir.)

3) Her şey sana onu hatırlatacaktır.

Dinlediğim bir şarkı, gördüğüm insanlar, tatlı bir sokak kedisi... Evet evet bu noktada her yerde onu göreceğim ve delirmeye başlayacağım. 😅

(Gün içinde onu düşünmüyorsam onu sadece yalnızken arıyorsam bu da gözden geçirilmesi gereken bir husus.)

4) Onu özleyip özlemediğini fark etmek için diğer insanlarla vakit geçir.

Aşk özlem getirir. Dışarı ailemle ve arkadaşlarımla beraber bir yere çıktığımda keşke o da yanımda olsaydı diye düşünüyor muyum? Gözlerim aynı ortamdayken hep onu arıyor mu? Muhtemelen evet. 😬

(Düşünmüyorsam ya da ondan uzak kaldığımda onu özlemiyorsam bağlanma problemi yaşıyor olabilirim.)

2
    4 Yorumla
    • ksFırsat a
      ksFırsat
      +1 yıl

Merhaba, 🌸

Görüş Fırsatı'nın kazananı sen oldun! 🥳 25 TL değerinde Amazon Hediye Çeki için lütfen bizimle iletişime geç.

Sevgiler. 🙏🏻

Yorumla
    • johnnyepp
      johnnyepp
      +1 yıl

@ksFırsat benim cevabım daha güzeldi benim kazanmam gerekirdi ama benim kaybedecgim bir şey yok ztn 25 TL lik cekinizi napak a q kazansam da almayacağım için sıkıntı yok öyle kalırdı o cek

Yorumla
    • ahusiderinn00
      ahusiderinn00
      +1 yıl

@johnnyepp üzülmene gerek yok bi dahakisine umarım sen kazanırsın

Yorumla
    • ahusiderinn00
      ahusiderinn00
      +1 yıl

@ksFırsat teşekkürler 🙏

Yorumla
  • mekanınsahibinil
    mekanınsahibinil Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 33
    +1 yıl

Birini sevdiği nasıl anlarsın?

Herkeste bu durum aynı olmaz ama ben birini sevince normalin aksine kesinlikle daha pozitif, daha anlayışlı, daha affedici ve şefkâtli biri oluyorum. Hayatımdaki insanın verdiği mutluluk tüm dünyama yayılıyor ve bunu çabuk fark ediyorum.

Ayrıca klişe olacak ama her gece uyumadan önce aklına kim geliyorsa ona aitsindir malum 🥹 Uykuya dalana kadar sevdiğim adamı düşünürüm. Uyumadan önce sevgisini hissettiğim mesajları tekrar tekrar okurum.

Yemek yaparken, tatlı yaparken onun neleri sevdiğini düşünürüm. Ona bişeyler pişirmeyi hayâl ederim.

Sert yapımın aksine ben orta okulda birinden hoşlanınca hemen soy isimlerini kafasında uyduran o kızım 😂 Birini sevdiğimi hissettiğim anda gelecek 10 yılın hayâli döner kafamda. 😅 Bunu karşı tarafa yansıtmam tabii ki 🙄 ama çocuklarımızın isimlerini bile seçmiş olurum 😍

Bunların tümünün bana ait şeyler olduğunu sanmıyorum. Etrafınıza bakın sevgilisi olan arkadaşlarınızın hâlleri çok değişir. Sağlıklı bir ilişki yürütüyorsa daha mutlu, daha pozitif, daha yardımcı, daha olgun bireylere dönüşürler. Çünkü mutluluk bulaşıcıdır. 🥰🙃

Sen de kendini gözlemleyebilirsin. Sürekli onu mu düşünüyorsun, onu düşününce neler hissediyorsun, aranızda tensel bir uyum var mı, onu arzuluyor musun, hayatındaki tüm gelişmeleri hemen ona anlatmak istiyor musun, heyecandan sürekli susuyor musun yoksa çenene mi vuruyor çok mu konuşuyorsun 😁

Kendinde pozitif değişimler görüyorsan onu seviyorsundur 🥰😍

Ve tabii onu gördüğün an gözlerinden kalpler fışkırıyorsa artık onunsundur 😍
    Ve tabii onu gördüğün an gözlerinden kalpler fışkırıyorsa artık onunsundur 😍
    3
    0 Yorumla
  • bahaneli
    bahaneli Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31
    +1 yıl

Kendini onu düşünürken yakalarsin sürekli mutsuzlugu seni uzuyorsa bal gibi iste.. her şeyi ona güzel gözükmek için yapmaya başlarsın her ne kadar onlar etsen bile

2
    3 Yorumla
    • bahaneli
      bahaneli
      +1 yıl

Onlar etmek :) yanlışlık oldu onlar etsen bile

Yorumla
    • bahaneli
      bahaneli
      +1 yıl

Leyla olmuşum ya ben :)
      inkar inkar

Yorumla
    • silaerbay16
      silaerbay16
      +1 yıl

himm

Yorumla
  • bllrbia
    bllrbia Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 43%
    +1 yıl

gece onunla yatıp onunla kalkıyorsam sevıyorumdur degerlıdır. bırakılamayası...

3
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

61

Cevap

87

Cevap

• 54srp
    54srp Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 44
    +1 yıl

Birini sürekli düşünüyorsan, her şey onla başlayıp onla bitiyorsa sevmeye başlamışsın demektir.

0
    0 Yorumla
  • GeceMuhafızı
    GeceMuhafızı Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 98%
    +1 yıl

Merhaba,

Birisini sevdiğini anlamanın birden çok yolu vardır örnek veriyorum o insanla sohbet içinde olmayı her zaman için istersiniz, hayatınızda olması onunla vakit geçirmek onunla sıradan konuları konuşurken bile mutlu olursunuz ondan haber alamadığınız da merak edersiniz, karşı karşıya geldiğiniz zaman gözlerinizin içi güler, onunla ilgili her şeyi severek isteyerek cani gönülden yapmayı tercih edersiniz.

Sevmek öyle bir şeydir ki kendinizden vazgeçmeniz her şeyi karşınızdaki insan için feda etmeniz demektir, içinizde kıpır kıpır eden sıcacık duyguların var olması, ama bir o kadar da onu başkasıyla paylaşmamak kıskançlık duyguları içerisinde kendini yiyip bitirmek, ona bir başkasının dokunduğunu ona bir başkasının sahip olduğunu düşündüğünde ruhunun dahi acıdığını hissetmek, işte sevgi böyle bir şeydir.

Ancak sevginin her daim karşılıklı olması gerekir karşılıklı olan bir sevgi insanı bulutlara uçurur en güzel hayalleri kurdurur en güzel zamanlarınızı geçirirsiniz hatta sağlığınız yerinize gelir ömrünüz uzar, ancak siz bu duyguları yaşarken karşıdaki kişi sadece size aşk arkadaş ve dostça yaklaşıyorsa size karşı aşk sevgi herhangi bir duygusu olmadığı halde size ilgi gösterip sizin duygularınızı sömürüp size kötü geliyorsa, aynı zamanda hayatında başkaları olduğunu bilerek onu sevmeye devam ediyorsanız işte sevginin en kötü tarafı ve en hazin tarafı burada başlar.

Dolayısıyla birini sevdiğinizi içinizin ısındığında kelebekler uçtuğunda gözlerinizin içi güldüğünde onun yanında huzuru bulduğunuzda anlarsınız, ama bu sevginizin herhangi bir karşılığı yoksa sizin sevmenizin birimlik anlamı olmaz. Çünkü köprü tam olmadan o yoldan geçemezsiniz yarım köprüde sizi yoldan aşağı düşürür.

0
    0 Yorumla
  • Reisaga55
    Reisaga55 Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 90%
    +1 yıl

Sevdiğini anlamak neden gerekiyor bilmiyorum. Seven kişi zaten sevginin gereklerini yerine getirir... Neler mi örneğin...

1. Onun yanındayken, onunla konuşurken mutlu olur, yüzü güler...

2. Yanında olmadığı zaman onu özler...

3. Onun mutsuzluğuyla mutsuz olur, mutluluğuyla mutlu olur...

4. Maddi olsun manevi olsun yardıma ihtiyacı olduğunda ona yardım etmekten çekinmez, bu kendisinde bütçe v. s. sorunu yaratacak bile olsa buna aldırmaz.

5. Güzel bir şey gördüğünde ona hediye etmeyi düşünür...

6. Ondan beklediği ilgiyi göremezse büyük hayal kırıklığı yaşar...

Anlamak için bi yola gerek yok ki bir bakıyorsun aklın fikrin o ismini bi yerde duyunca heycanlanıyorsun olup olmadık yerlerde sırıtırken buluyorsun kendini artık hayallerinin hepsine onu da katıyorsun en ufak şeyde kaygılanıyorsun uyanırken uyurken ilk onu görmek istiyorsun sanki hayatının çoğunu sırf ona ulaşmak için yaşamış gibi hissediyorsun ve dahası kelimeler bir yerden sonra yetmez o kalbindeki hissi açıklayamazsın

..

2
    0 Yorumla
  • madspace
    madspace Takip Et
    Xper 4 Yaş: 42 , eic 89%
    +1 yıl

Nasıl anlarsın.. anlayamazsın hiç.. zamanla oluşur.. önce sürekli onunla konuşmak istersin ama öyle beni arasın neden aramıyor ki ne yapıyor da aramadı gibi düşüncelerle değil, keşke arasa da yine her şeyi anlatsam laf lafı açsa saatlerce konuşsak aç susuz kaldığımızı fark edene kadar hiç susmasak dersin eğer her gün yüz yüze geliyorsan şuradan bir geçse de önünü kesme şansım olsa iki lafın belini kırsak dersin. Birlikte bulunduğunuz bir topluluk varsa hep onun bulunduğu masaya oturmak onunla konuşma fırsatı doğuracak yerde olmak istersin. Araba ile bir yerden bir yere grupça gidilecekse illa aynı arabada olmak istersin. Bir ilişkiniz olmasa bile seversin her hareketini izlersin takip edersin, basketbol maçında oynuyordur sen sevmesen de onu sevdiğin için her maçını izlersin. Korku filmi hayranıdır sen romantik komedi sevsen de o seviyor diye korku filmini izlemeyi tercih edersin. Yapmak istemediğin her şeyi o seviyor diye yaparsın ve tekrar tekrar senin onun yanında olmanı sağladığı için bir süre sonra o sevmediğin her şey sevdiğin olmaya başlar. Sen sinirli agresif birisindir, onun yanında pamuk olursun. Zeki bilinçli bir insanken onun yanında aklın karışır saçmalarsın. Hasta olur sen ölüm döşeğinde sanırsın. Öksürse hemen ateşini ölçersin. Yemeği 2 kaşık eksik yesin sıkıntısı olduğunu düşünür üzülürsün. Bazen uzak kalırsın sesi kulağının içinde kendini tekrarlar, sanki yanındaymış gibi. Hatta bazen kokusu gelir burnuna işte o zaman tüm hücrelerinle seviyorsundur.

0
    0 Yorumla
  • johnnyepp
    johnnyepp Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 96%
    +1 yıl

Kalbin ele verir kendini. Özel bir cabaya gerek yok. Eger cok seviyorsan herkesten ama herkesten daha daha yuksek bir yeri vardi gozunde, gonlunde. Eger normal seviyorsan bu arkadasca, dostca bir sevgidir. ya da belki bir abi, kardes, abla, baba, anne gibi hissedersin onu. Aşk ise sevginin cok cok ustunde bir kavramdir. Fakat asktan bahsetmedigin sadece sevgi dedigin icin derinlemesine girmek lazim. Yuzeysel bakmak degil. Yinede konu AŞK İLİŞKİLERİ kategorisinde olduğundan Aşk-Sevda olarak dusunuyorum. Yinede soru biraz daha farkli olabilirdi "Birine aşık olduğunu nasıl anlarsın." veya "Birine bağlandığını nasıl anlarsın?" Evet evet aşk bağlanmaktır. Kör kütük aşık olan niceleri vardır sevdiklerine bağlanır, gözleri başka birsey görmez. Ne mutludur onlara. Çünkü onlar mutludur hallerinden, acı çekseler bile mutludurlar. Ondan gelecek butun cefalara, acilara razi gelmislerdir. Gunumuzde boyle yureklileri boyle temiz sevenleri pek kalmadi. Ama olmasi gereken bu

"Aşk için ölmeli. Aşk ancak o zaman aşk olur."

Yani demem o ki o kişi için rahatça ölümü göze alıyorsanız, o kişi için ölümü göze alırken bir arslan kadar yürekli ve mutluysanız işte aşıksınızdır.

Fakat zaten özel bir čabaya gerek yoktur, yürek kendini ele verir.

Vesselam...

0
    3 Yorumla
    • ecrin_02
      ecrin_02
      +1 yıl

Teşekkürler ❤️ işime yarado

Yorumla
    • johnnyepp
      johnnyepp
      +1 yıl

@ecrin_02 ne demek

Yorumla
    • johnnyepp
      johnnyepp
      +1 yıl

en iyi görüş bana aitti ama Bi'Bilen seçmemiş yazık ettti o kaybeder benim için sıkıntı yok

Yorumla
  • Hasan-ARSLAN
    Hasan-ARSLAN Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.

Sevgi kalpte parlak bir heyecandır
    En temiz sevgi karşılıksız olandır
    Gerçek sevgi gözlerle konuşmaktır
    Gerçekten sevmek ruha dokunmaktır...
    .
    Biz insanlar sevmek için sevmiyoruz daima sevilmek umuduyla seviyoruz eğer gerçek sevginin anlamını bilseydik sevgimize karşılık beklemez karşılıksız severdik, ama ne var ki gösterdiğimiz sevginin hep bir karşılığı olsun istiyoruz, eğer meleklerin sevmek için sevdiği gibi sevmiş olsaydık mutlu olmak için sevilmeye ihtiyaç duymaz, önce kendimizi sever ve sevgiyi hissederek mutlu olurduk. Kendimizi sevmekle başlamalıyız hayata aslında, kendimizi nasıl sevmemiz gerektiğini öğrenene kadar bir başkasını nasıl sevebiliriz ki, insanın kendisini sevmekle başlaması değilmidir gerçek sevginin başlangıcı.
    Aklından bulunsun; sende ki iyiliği görüpte seni seveni değil, senin kötü bir huyunu gördüğü halde yine de sana değer veren, yanında olan ve seni seven insanı al hayatına, çünkü sen iyiysen herkes iyidir hele ki ona kötü bir huyunla yaklaşta o zaman gör gerçek yüzünü, karşındaki insan sana değer veriyorsa kötü huyundan vazgeçmen için daima yanında olur seni bırakmaz.
    .
    Unutma ki!!! Her insanın bir dostu ve her dostun da mutlaka bir hatası bir kusuru olur, hatasız ve kusursuz insan arayan dosttan da olur...

0
    0 Yorumla
  • kalpsizsjnzalimm
    kalpsizsjnzalimm Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 93%
    +1 yıl

Birini sevdiğini nasıl anlarsın? Kendini kolaylıkla anlayabilirsin

Onu fazla önemsersin , özlersin , fotoğraflarına uzun uzun bakarsın, biri onunla ilgili bir şey söylerse gülümsersin , kötü bir şey söyleseler o kişilere kızarsın, o şöyle böyle diyenlere aldırış etmeden onu farklı bir yere koyarsın o ne yaparsa yapsın senin için mükemmel kusursuz biridir artık.
    Affedersin karşında siccsa "ah ne güzel de siiciyor" diyebilirsin.😂
    Aşk çok tuhaf bir şey ben aşkı uykuya benzetiyorum mesala o ne yapıyorsa birşeyleri görmezden geliyorsan uyuyorsun o anda bazı şeyleri fark etmeye başladığında aşk bitiyor uyanıyorsun demektir.
    Herkes aşkı pardon gerçek aşkı yaşayamaz. Herkes aşkı yaşıyorum yaşadım sanıyor ama yanılıyor aslında yaşadıkları aşk değil bı heves o heves geçince her şey bitiyor.
    BİR GÜN HERKES GERÇEK AŞKI YAŞAR UMARIM..

0
    0 Yorumla
  • tiryakinimtiryakin
    tiryakinimtiryakin Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 36
    +1 yıl

Birini sevdiğini anlamanın birkaç yolu var.. Öncelikle sevgiyle hoşlantının, ilginin, alışmış olmanın aynı şeyler olmadığını ayırt etmek gerekiyor.. Sevmek demek; söylemden çok davranışların bize gösterdiği, onun için emek harcadığımız, fedakarlık yaptığımız, kimse için Esnetemeyeceğimiz davranışlarımızı sadece onun için törpülediğimiz insandır ilk etapta.. gözümüz ondan başkasını görmez, başkasını tamamen kapalıdır kalbimizin kapısı.. Duygusal boşlukta hissettiğimiz anda gelen insan değil, o geldikten sonra böyle bir boşluğun olduğunu hissettiren insandır.. Derdi ile gerçekten dertlendiğimiz, mutluluğunda mutlu olduğumuz, onun yaşadığı hemen her şeyi sanki biz yaşıyormuşçasına hissettiğimiz insandır..

0
    0 Yorumla
  • NatureCycle
    NatureCycle Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl

Bir çok unsur vardır. Öncelikle onunla geçirdiğin vakit bitsin istemezsin, ardından özlem başlar özlersin. Bunu takiben merak gelir, hayatını ve durumunu merak edersin. Ardından kendini tutamaz istemsiz sahiplenirsin. Bir bakmışsın gece yatmadan önce aklına gelmiş ve kendi kendine duymayacağını bilsen de ona iyi geceler demişsin. Zaman zamanı getirir ve bakarsın ki artık hayatının her evresine entegre etmişsindir onu. Hayallerini kurarken bile ben değil biz demeye başlamışsındır. Hizmet etmek istersin ona, hayatı daha da güzel olsun diye çabalarsın. Rahat etsin hiç üzülmesin diye koşturursun. Geçmiş olsun dostum artık bir kadına ruhunla bedeninle teslim oldun :)

3
    0 Yorumla
  • Masörzafer
    Masörzafer Takip Et
    Xper 5 Yaş: 43 , eic 81%
    +1 yıl

Seviyorum diye bı sözcük kesinlikle yokdur sevginin tarifini yapacak kimse olmadı. Kedimide seviyorum. 🤭. Birini kafaya takmış olmalısın bağımlılık haline getirmiştir devamlı aklindadir onu düşünür devamlı ona ulaşmak ister ulasilmazsa burdan başlar aşk ama özel bı sır verim hislerinizle kuvvetliyse. Akşam yatarken sabah kalkdiginizda gün içerisinde hiç aklinda yokken onu bı an aklına getirip düşünüyorsa kişi bilsinki o kişide onu düşünüyordur. Bilimsel değil bu hislleri kuvvetli olanların manyetik gücü. Ben kazanırsam 25 TL hediye çekini kendine harcarsin 25 TL ye ekmek arası döner bile yok soda olmuş 20 TL 🤭🤭🤭🤭🤭

1
    0 Yorumla
  • kartaltuvasi
    kartaltuvasi Takip Et
    Xper 7 Yaş: 72 , eic 97%
    +1 yıl

Sevdiğini anlamak neden gerekiyor bilmiyorum. Seven kişi zaten sevginin gereklerini yerine getirir... Neler mi örneğin...

1. Onun yanındayken, onunla konuşurken mutlu olur, yüzü güler...

2. Yanında olmadığı zaman onu özler...

3. Onun mutsuzluğuyla mutsuz olur, mutluluğuyla mutlu olur...

4. Maddi olsun manevi olsun yardıma ihtiyacı olduğunda ona yardım etmekten çekinmez, bu kendisinde bütçe v. s. sorunu yaratacak bile olsa buna aldırmaz.

5. Güzel bir şey gördüğünde ona hediye etmeyi düşünür...

6. Ondan beklediği ilgiyi göremezse büyük hayal kırıklığı yaşar...

0
    0 Yorumla
  • Gruptanayrilan
    Gruptanayrilan Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 99%
    +1 yıl

Bazı müziklerde aklıma geldiğinde gözlerimden ansızın yaşlar akıyor ve durduramiyorsam seviyorum dur.

Sabah enerjik bir şekilde güne başlıyor ve kimse beni kolay kolay sinirlendiremiyorsa seviyorumdur.

Onu istemedigim halde aklımdan cikartamiyorsam seviyorumdur.

1
    0 Yorumla
  • 06romeo
    06romeo Takip Et
    Fırsat Avcısı Master Yaş: 60 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.

Günün onunla başlayıp, gecen onunla bitiyorsa, o aklından hiç çıkmıyor ve 10 yaş birden kendini genç hissediyorsan, çocuklar gibi terinde tutamıyorsan ve hep herkese gülümseyip sekam veriyorsan, kalbinde kelebekler uçuşuyor ve hiç bir şey senin keyfini kaçırmamıyorsa, seviyorsun sen birisini çok seviyorsun arkadaş… 😃😎🌸🍃

1
    0 Yorumla
  • Birbucukacılıadana
    Birbucukacılıadana Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 80%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 394 cevap paylaştı.

Onu görünce elin ayağına dolaşır belli etmemeye çalıştıkça saçmalarsın mimiklerin değişir kalp ritmin hızlanır ağzının içine düşecek gibi her söylediği şeye sırıtırsın konuşmak buluşmak için bin tane bahane ararsın birde mesajlaşırken hep gülen surat emojisi kıvamında ekrana bakarsın 😄

1
    0 Yorumla
  • NUKE7
    NUKE7 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 23
    +1 yıl

komik olmayan espirilere bile güler sana istemsiz bir hayranlık duyar seni kırmak istemez sana yardım etmek ister seninle sohbet etmek ister sana dokunmak ister ilgisi sende olur seninle buluşmak için seni davet eder telefon numarani ister veya istersen hemen verir sana yakin durmak ister seni ilginç ilgi çekici bulur dış gorusunusun hakkındaki yorumu olumludur bir kişinin sizi sevdiğini direk sorarak değilde dolaylı yoldan anlamak istiyorsanız onunla daha fazla iletişim halinde olun hatta ayni mekanda bulunun bu fazla birliktelik sirasinda size olan tavrında çevresinden daha farkli birşeyler sezersiniz hisseder iki insan birbirinden hoşlanırsa ama dediğim gibi sevemeydebilir o yüzden bence bir süre gozlemleyin ve kendinizi hazir hissetiginizde gidin konuşun

0
    0 Yorumla
  • Beröztprk
    Beröztprk Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 97%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 523 cevap paylaştı.

Aşkı aylarca ve yıllarca bozulmadan kalır ve bunu hissedersin.

Hep onunla olmak istersin bakışlarına teslim olmak istersin.

Onunla konuşurken mutlu hissedersin kendini..

Onunla yaşadığın en güzel anıları yüreğinde saklarsın.

Bazen bir gülümsemesi tüm kusurlarını örter sende...

1
    0 Yorumla
  • michael_k
    michael_k Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Hissettirirsen anlarsın. Hissedersin demedim dikkat edin, hissettirirsin. Eğer birisi senin tarafından sevildiğini hissediyorsa (senin tarafından düşünüldüğünü, senin tarafından değer verildiğini, senin tarafından önemsendiğini... hissediyorsa) o zaman anlarsın ki sen onu seviyorsundur. 💗

1
    0 Yorumla
  • Sjhsjh01
    Sjhsjh01 Takip Et
    Yoda Yaş: 22 , eic 98%
    +1 yıl

Merak etmen kalbinin içinin sıcacık olması hızlı aynası içinde kelebekler uçuşması onunla yaşadığın en normal bir anı bile düşünüp farkında olmadan tebessüm etmen konuşurken söylediklerine dikkat etmen yanlış bir şey söylememek için yanında mutlu olman yanından gidince biraz daha kalsaydım hissi vs...

0
    0 Yorumla
  • Frdeliff
    Frdeliff Takip Et
    Bilge Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 440 cevap paylaştı.

Anlamak için bi yola gerek yok ki bir bakıyorsun aklın fikrin o ismini bi yerde duyunca heycanlanıyorsun olup olmadık yerlerde sırıtırken buluyorsun kendini artık hayallerinin hepsine onu da katıyorsun en ufak şeyde kaygılanıyorsun uyanırken uyurken ilk onu görmek istiyorsun sanki hayatının çoğunu sırf ona ulaşmak için yaşamış gibi hissediyorsun ve dahası kelimeler bir yerden sonra yetmez o kalbindeki hissi açıklayamazsın

0
    0 Yorumla
  • Kisaragi
    Kisaragi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 97%
    +1 yıl

İstemsizce hoşlanırım. Gerek giyiminden gerek tavırlarından. Aynı zamanda kıskanırım ve işim olsa bile bir şekilde ona ulaşmaya çalışırım. Bana ilgi duymuyorsa benim ilgimde bir süre sonra biter tabi. Ama onu seviyorsam bulunduğu ortam bile beni rahatlatır.

0
    0 Yorumla
  • _GEYGünlükleri_
    _GEYGünlükleri_ Takip Et
    Bilge Yaş: 30 , eic 97%
    +1 yıl

Aslında bunu anlamanın yolu Her an onun yanında olmak istemektir vaktinin çoğunluğu onunla geçirmek istersin Yani ona vakit ayırabilmek ve vakit geçirebilmek için çeşitli yollar ararım Hiç konuşmasak da yan yana oturmak bile mutlu eder beni eğer bunu anlamak istiyor isem Onunla ne kadar vakit geçirmek istediğimi düşünürüm anlamanın en kolay keskin yolu onu düşünmek ve her daim yanı başında olma isteği duygularına söz geçirememektir.

1
    0 Yorumla
  • sellectraaa
    sellectraaa Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

Flörtlerinle konuşurken her an her dakika konuşmasın. Ama sevmej farklı canına zarar gelsin istemezsin. Bilirsin güven vermesede sen gpvenmek istersin. Sana hata yapar ama bildiği vardır dersin kendine inanırsın. Gözün gördüğü ile kalbin gördüğü farklı olur. Devamlı yazmak istersin ondan gelecek küçük bir mesaja mutlu olursun. Sana gülmez gülmez tek mesajda sadece bir gülümseme atar sevinirsin. Üstüne titrersin. Sonra sıfıra sıfır kendisine dğeer vermeyen birine gider sende böyle kalırsın saf gibi. Ezilen seven olur

0
    0 Yorumla
  • bastiyan
    bastiyan Takip Et
    Yoda Yaş: 48
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 983 cevap paylaştı.

Dünyada cevabını veremiyeceğim en son soru

sevgiyi anlıyamazsın, Ama ilgisi olup olmadığını anlayabilirsin

Sevgi ping pong oyunundaki topa benzer, sevgiyi anladığından itibaren artık o kişi değildir,

o topun kimde olduğunu anlamak zaman kaybından başka oyunu kaybettilir

iç dünyada yaşadıklarınızı dışa vurmaktan çekinmeyin, dümene her zaman içeriden müdehale edersin

Tecrübe :(

0
    0 Yorumla
  • zirkonn
    zirkonn Takip Et
    Master Yaş: 39
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı.

onu görünce midende kelebekler uçuşuyosa seviyosundur onu görme isteği oluşuyosa ona özlem duyuyosan gece yastığa başını koyduğunda sabah gözünü açtığında aklına geliyosa görmek için sürekli fırsat kolluyosan, karşındayken sürekli gülümseme geliyosa yüzüne seviyosundur. sevmek insanın tüm duygularını harekete geçirir çünki

1
    0 Yorumla
  • EdwardCullens
    EdwardCullens Takip Et
    Xper 2 Yaş: 125
    +1 yıl

Beğeneceğinizi Düşündüğüm Ve Önerdiğim Bir Yazı Paylaşacağım...
    Linki :
    www.kizlarsoruyor.com/.../a79198-yasiyoruz-yasiyoruz-fakat-neden-yasiyoruz-amacimiz-ne

0
    0 Yorumla
  • piceofcake
    piceofcake Takip Et
    Xper 7 Yaş: 23 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 340 cevap paylaştı.

onu birkaç saniye daha görmek için her şeyi yaptığım zaman, tabi en son 2 yıl önce yazlıkta yaşamıştım bu duyguyu sonra şehir değiştirmişlerdi ve 2 yıl boyunca yaz tatillerinde denk gelemedik, belki bu sene😔

0
    0 Yorumla
  • Haticeeroglu
    Haticeeroglu Takip Et
    Xper 4 Yaş: 23 , eic 55%
    +1 yıl

Yanında dünyanin en mutlu insanı gibi hissedersin yanında değilken aklın hep ondadır sürekli görmek konuşmak istersin gülüşü hiç aklından çıkmaz ve git gide ona benzersin onun gibi konuşur onun gibi davranırsın :)

0
    0 Yorumla
  • Phoenix0exe
    Phoenix0exe Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 58%
    +1 yıl

Arzu, feda etme arzusu, daha iyi şeyler için uğraşma arzusu, o kişiye sarılmanın arzusu. Eğer arada derede kalıyorsan da bence şüphe varsa sevgi vardır.

1
    0 Yorumla
  • KaRTaL_27
    KaRTaL_27 Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 66%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Aklımdan cıkmıyorsa hoşlanıyorum bana şiir yazdırıyorsa seviyorum onunla evlenmek istiyorsam aşığım

4
    0 Yorumla
  • AnswerTheQuestions
    AnswerTheQuestions Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 43%
    +1 yıl

Kızın peynir gibi erimesinden anlaşılır zaten.
    Dipnot:
    Kaşar da bir peynir çeşitidir. dikkat edilmesi gerek.

9
    0 Yorumla
  • Silaaaas
    Silaaaas Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31
    +1 yıl

Gece yatarken onun resmine bakınca gözlerin doluyorsa. Onu kaybetmeyi istemiyorsan. iki de bir telefona bakıp onun yazıp yazmadığını kontrol edip durdukça. Hayatında tek kişinin o olmasını istiyorsan. Onsuz nefes alırsın ama o nefesin onla bi anlamı olsun istiyorsan. Dışarıdan gelen ilgileri istemeyip tek ondan ilgi göstermesini bekliyorsan. Daha birçok şey eğer seviyorsan bu dediklerimin devamını sen kendi içinde uzatirsin.

0
    0 Yorumla
  • FantasticBlue
    FantasticBlue Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 74%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.

"Gözlerime bak! Sana karşı bir ışıltı görüyor musun?" diye sorarım. Şayet bakıp da "evet görüyorum!" diye haykırmışsa, onu sevdiğimi anlarım.

0
    0 Yorumla
  • Yamaç20
    Yamaç20 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 56
    +1 yıl

Birinden hoslanmaya basladigim ands sürekli onu görmek, konusmak, ona takin olmak istiyor, ayriyken sürekli onu düsünüyorum. Uyku da bile onunla oluyorum. Günde 3-4 kez arayip sesini duymak iyi geliyor bana. Hele temas ettigimiz o essiz anlar yok mu….

0
    0 Yorumla
  • laerdi2421
    laerdi2421 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29
    +1 yıl

Aklıma geldiğinde canım canım gülümsüyorsam
    Onu gün içinde hiç aklımda yokken alakasız bir sohbette anımsıyorsam
    Engelliyemediğim bir düşünme varsa ve buna. Engel olamıyorsam
    Her şey yolumdayken bir eksik hissediyorsam
    Yanındayken güvende hissediyorsam
    Rahatsam onunlayken
    Eğlene biliyorsam bana kendimi değerli hissettiriyorsa
    Gözlerimin içini güldüre biliyorsa ben o kişiyi gerçekten sevdiğimi anlarım

0
    0 Yorumla
  • Sevmeyiunuttum
    Sevmeyiunuttum Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32 , eic 99%
    +1 yıl

Kendinden önce onun iyiliği geliyorsa, kendini sürekli onu düşünürken buluyorsan ve önceliklerinin içine girmeye başlamışsa seviyorsun demektir.

0
    0 Yorumla
  • teflon-_-tava
    teflon-_-tava Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 99%
    +1 yıl

En mutlu anımda keşke oda yanımda olsaydı deyip huzunleniyorsam, üzüldüğüm zaman yanimdaysa varlığı ile üzüntümü unutuyorsam iyi ki var diyebiliyorsam biliyorum ki seviyorum...

1
    0 Yorumla
  • Sakura_80
    Sakura_80 Takip Et
    Guru Yaş: 46 , eic 99%
    +1 yıl

İstemediğin bir şeye hayır diyorsun bahane üretmeyip küsmüyorsa kaybetmemek için ya da ilişkiyi sürdürmek için çaba sarf ediyorsa, incitmiyorsa , senin fikirlerini önemsiyorsa bir şekilde anlarsın

0
    0 Yorumla
  • Veysel454588
    Veysel454588 Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Nereye bakarsam bakayım gülüşü bakışları gözümün önünden gitmez sürekli onu düşünürüm. Onunla uyur onunla uyanırım. Her şey onunla başlar onunla biter 😊

0
    0 Yorumla
  • airplanes01
    airplanes01 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 35 , eic 91%
    +1 yıl

Sabah uyanırsın aklına gelir, gece uyumak için yattığında aklına gelir hayaller kurarsın. Devamlı düşünür, merak edersin. Kalbin onunla atar yaa :)

0
    0 Yorumla
  • Arda1966
    Arda1966 Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 33%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.

Kendini sürekli onu düşünürken bulursun. Kalp atışların ve nefes alışverişin değişir. Sebepsiz yere mutlu olursun. Atlayıp zıplayıp içinden çılgınca dans etmek gelir. Müthiş bir histir.

1
    0 Yorumla
  • SevmekGuzel007
    SevmekGuzel007 Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 98%
    +1 yıl

Beni gördüğünde şaşkın şaşkın gülümser, bakışları ele verir, en net olanı da seni seviyorum demesiyle anlaşılır 🙂

0
    1 Yorumla
    • SevmekGuzel007
      SevmekGuzel007
      +1 yıl

Ha birde olur olmaz saatlerde olur olmaz mesajlar gelir🤣

Yorumla
  • omeerr35
    omeerr35 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 25 , eic 70%
    +1 yıl

Yanında mutlu huzur hissediyorsam. Onu görünce yüzüm gülmeye başlıyorsa. Gözlerine baktığımda yüzüm kızarıyor kalbim hızlanıyorsa seviyorumdur

1
    0 Yorumla
  • denizeaşıkadınmilena
    denizeaşıkadınmilena Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 441 cevap paylaştı.

asla yapmam dediğim bir şeyi yapma fedakarlığını gösteriyorsam, onu seviyorum demektir

1
    0 Yorumla
  • bikebikeman
    bikebikeman Takip Et
    Yoda Yaş: 38
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.

Hayatının merkezine onu koydu isen yatarken sabah kalkarken aklinda o varsa sen aşıksın arkadaş şarkısı calar

0
    0 Yorumla
  • Yusufurkan27
    Yusufurkan27 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 89%
    +1 yıl

Sana basit bir soru sorunca veya bir ricada bulununca hemen yapmak istiyorsan anlarsın.

1
    0 Yorumla
  • btlfln
    btlfln Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31 , eic 64%
    +1 yıl

gulusu hiç gitmez aklından gözleri kirpikleri ahh bende mi seviyorum acaba :D

1
    0 Yorumla
  • thestrain
    thestrain Takip Et
    Yoda Yaş: 38
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.

elbisenin içine girmek için tatlıdan vazgeçiyorsan, elbiseni seviyorsun demektir.

yani , o kişi için bir şeylerden vazgeçebiliyorsan onu seviyosundur

0
    0 Yorumla
  • realexodya
    realexodya Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 97%
    +1 yıl

Aklıma gelir, merak ederim. Benimle konuşsun rastlaşalım isterim.

0
    0 Yorumla
  • Sweetdreams1950
    Sweetdreams1950 Takip Et
    Master Yaş: 103 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.

Arkasından daly*rak demiyorsam seviyorumdur vfhbgng

0
    0 Yorumla
  • CarelerCaresizzz
    CarelerCaresizzz Takip Et
    Bilge Yaş: 35 , eic 96%
    +1 yıl

Davranışlarıyla. Yüzündeki hal ve hareketleriyle belli eder.. Tabi ustası değilse!

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Kendini onu düşünürken yakalarsin sürekli mutsuzlugu seni uzuyorsa bal gibi iste.. her şeyi ona güzel gözükmek için yapmaya başlarsın her ne kadar onlar etsen bile

0
    0 Yorumla
  • lgbttranserkekk
    lgbttranserkekk Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 83%
    +1 yıl

Sürekli durduk yere bile aklıma geliyosa seviyorumdur

0
    0 Yorumla
  • Sevdamdın_sen
    Sevdamdın_sen Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 88%
    +1 yıl

Sürekli onu düşünürsem aklim ondanda sevdiğimi anlarım

0
    0 Yorumla
  • GalipAslanbas
    GalipAslanbas Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36 , eic 87%
    +1 yıl

Günde 3 kereden fazla açıp resmine bakıyorsan mesajlarını tekrar tekrar okuyorsan geçmiş olsun

1
    0 Yorumla
  • kira_black
    kira_black Takip Et
    Xper 7 Yaş: 42 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 310 cevap paylaştı.

Onu dusunursun genel olarak, hem n hemen, her zaman... yalnizlogini hissedersin vs

0
    0 Yorumla
  • yalnızbey06
    yalnızbey06 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 453 cevap paylaştı.

Anlamam arkadaşça yaklaşıyo derim hep sap gibi gezerim

0
    0 Yorumla
  • PandaRiza
    PandaRiza Takip Et
    Xper 7 Yaş: 40 , eic 96%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 920 cevap paylaştı.

Yanında soyunur bakarım. Eğer hala kaçmadıysa kesin seviyordur.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Gün içinde çok aklına gelir. Hayaller kurarsın, onu düşününce çok mutlu olursun, hatta kendini işine odaklayamazsın ve içinden gülmek gelir. Aşk insana çok iyi gelir.

0
    0 Yorumla
  • Marginata_
    Marginata_ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 95%
    +1 yıl

Ben, dünyayı unutup o kişiye adapte oluyorum. Böyle bir adam varsa ben tamamım demektir.

0
    0 Yorumla
  • Meyraben
    Meyraben Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 79%
    +1 yıl

Sürekli onunla birlikte olmak istersin, yan yana olunca sevgiden boğasın gelir falan

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (88)
Devamını Gör(133)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Birini sevdiğini nasıl anlarsın?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Birini sevdiğini nasıl anlarsın? 13 cevap verildi
Birini sevdiğini nasıl anlarsın? 50 cevap verildi
Birini sevdiğini nasıl anlarsın? 63 cevap verildi
Birini sevdiğini nasıl anlarsın? 25 cevap verildi
Birini sevdiğini nasıl anlarsın? 48 cevap verildi
Birini sevdiğinizi nasıl anlarsınız? 38 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Hayatınızdaki insanları kullanmak için mi hayatınızda tutarsınız?
  • Erkek övgüyle, kadın ilgiyle, çocuk sevgiyle yaşar. Siz ne kadar yaşayıp, yaşatıyorsunuz?
  • Ben çay içerken üstündeki kıyafet bende olsaydı, ne giymiş olurdum?
  • Saçlar anıları saklar mı?
  • Bir günlüğüne tarihten biri olsan kim olurdun?
  • Vay... Be Bunu bilmiyordum!" Yüksek bir yerden bakınca benim Ruhum Çekiliyor gibi oluyor, Dizlerimin bağı çözüldü" Dedirten Nedir?
  • TÜİK güncel verileri açıkladı! At ve eşek sayısındaki büyük düşüş sizce neden kaynaklanıyor?
  • Hindistan Başbakanı "Temizlik doğamız haline gelecek, dünyanın en temizi biz olacağız" dedi! Sizce başarabilirler mi?
  • CHP'li vekilin 'taytla geziyor' dediği vali görevden alındı. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
  • Kardeşinizin çocuğu olmuyor diye kendi çocuğunuzu evlatlık verir miydiniz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨