İlk önce kendi içimde kabul etmiyorum geçen sene bu zamanlarda ama biraz daha ilerisi Biray filan sonrası bayramın olduğu zamanlar böyle bayram gününe girdiğimizde hemen birisine mesaj atmıştım hani işte bayramın kutlu olsun filan diye daha sonra da uyudum ama ilk o kişinin bayramını kutladım daha sonra uyandıktan sonra bir tane arkadaşla yazıştık bana dediki ben işte nişanlımın ilk bayramını kutladım ben dedim ki hani bir tane adamla konuşuyorum sana anlatmıştım ben ilk dedim onun bayramını kutladım kızda bana demişti ki o zaman sen sürekli ondan söz ediyorsun filan ben de ilk nişanlımın bayramını kutlamıştım filan demişti orada anladım işte gerçekten sevdiğim çünkü onun bayramını kutlayabilmek için saatin 12:00 olmasını beklemiştim🙂
Her an aklımda o varsa, onu düşünüp hayaller kuruyorsam, onun söylediği her söz kelime cümle kafamda dönüyorsa ve onu dinliyorsam, onu düşünürken yüzümde tebessüm oluşuyorsa, ona kızgınken bile hatta kavga ederken bile onu öpmek, ona sarılmak istiyorsam ben seviyorum ve aşığım.
Bu yaştan sonra duygularımı tanımlayamıyorsam yazık bana.. İlk aklıma gelen; onun dışında kimseyi gözüm görmüyor, kulağım işitmiyorsa, ben oldum demektir.. :))
Aklım sürekli ondaysa, sürekli onu düşünüyor, tatlı tatlı düşler kuruyor, aklımdan çıkmıyorsa, onunla konuşmak görüşmek için heyecanlanıyorsam sevmek değil aşık olmuşumdur 😍😍
İçimi kıpır kıpır yapıp beni heyecanlandırıyorsa ve ne olursa olsun zarar veremiyorsam ( tüm kinime rağmen) o zaman seviyorum demektir ve fakat seviyor olmam mantığımın uçmasına sebep olamaz. Mantık her zaman öndedir benim için
Gevendiğimde. Herhangi bir şey karşısında hayır bunu yapmaz veya bu tam onluk diyebiliyorsam tamamdır :D
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
11 ay
Terketti çok canımı acıttı buna rağmen onu bekledim belki gelir dedim gelmedi sevgili yaptı buna rağmen aşığım hayatıma kimseyi almadım alamadım ona olan sevgim çok büyük kötü hissederim ve sanırım sevgi bu
Bana duyguları uçlarda yaşatıyorsa durum bir tık vahimdir benim için ☹️
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
11 ay
Gördüğün anlarda bile sevilmeyeceğini hatırlatıp incitiyorsa seviyorsundur. (En azından biz Black Pllciler için böyledir.) O nedenle sevmemek ve sevilmemek en iyisidir.
her şey de onu ariyorsam, keşke oda olsaydı veya onunla yaparım onunla giderim diyebiliyorsam. Ve sürekli onunla alakalı hersekilde hayal kurup sürekli onu düşünüp, geleceğe dair heyecan yapıp sabırsızlanıyorsam.
En İyi Cevaplar